Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 0:31 čet, 3. 3. 2005 Naslov: |
|
|
donekle se slazem s Krckom... treba se rijesiti straha od profesora odmah na pocetku.... nisu oni tak strashni... :)
no, ako ti je problem bilo direktno prof. bilo se javit Krcku.. (da te nitko ne bi otkrio) nakon izbora, dodji do O. predstavnika i zamoli ih da to ucine umjesto tebe, ako je vec toliki problem...
(ako bude gluposti oko izbora pa da se to otegne, javi mi se direktno na nesi na student.math.hr-u pa se nadjemo i to rijesimo :wink:)
najbolje bi bilo zapravo, ako nisi jedni/a koji ima takav problem (a to je problem definitivno), da se nadjemo svi u nekoj pauzi u holu, popricamo, stekne se dojam o kolicini ljudi koji to ne stizu (ako si jedini/a - parazitiraj na tudjim biljeskama :g:) i otklimpsam do prof i to joj kazem, te predlozim upload na web, sken, skriptarnicu... ili tako neko rjesenje.... :g:
btw, ja uzasno lose pamtim imena i face - sto se anonimnosti tice :g:
donekle se slazem s Krckom... treba se rijesiti straha od profesora odmah na pocetku.... nisu oni tak strashni...
no, ako ti je problem bilo direktno prof. bilo se javit Krcku.. (da te nitko ne bi otkrio) nakon izbora, dodji do O. predstavnika i zamoli ih da to ucine umjesto tebe, ako je vec toliki problem...
(ako bude gluposti oko izbora pa da se to otegne, javi mi se direktno na nesi na student.math.hr-u pa se nadjemo i to rijesimo )
najbolje bi bilo zapravo, ako nisi jedni/a koji ima takav problem (a to je problem definitivno), da se nadjemo svi u nekoj pauzi u holu, popricamo, stekne se dojam o kolicini ljudi koji to ne stizu (ako si jedini/a - parazitiraj na tudjim biljeskama ) i otklimpsam do prof i to joj kazem, te predlozim upload na web, sken, skriptarnicu... ili tako neko rjesenje....
btw, ja uzasno lose pamtim imena i face - sto se anonimnosti tice
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 1:47 pet, 4. 3. 2005 Naslov: |
|
|
hmmm.... meni osobno je doc. Ilisevic drzala vjezbe iz MA1 ili 2 (na zamjeni) koji puta...
i moram priznati da nisam opazila neku brzinu koja bi mi smetala, dapace, mislim da su mi te vjezbe ostale u ful ugodnom sjecanju....
no, koliko sam sada sfatila, drzi predavanja iz EM?
sooo... to bi moglo ponesto objasniti - ako joj je ovo prvi put da drzi bas predavanja, vjerojatno nije uhvatila ritam :g:
mogu porazgovarati s njom, bez problema.... :g:
ako sama ne pogleda ovaj topic i skuzi o cemu se radi i da malo juri unaprijed :g:
doduse, bilo bi zgodno da se raspitate recimo sutra/petak medju sobom kakvi su dojmovi pa u ponedjeljak pogledate kak ce biti..... i tako...
pa ako se situacija vec u ponedjeljak ne 'umiri' vrisnite vamo pa cemo ju posjetiti i vidjet u cem je kvaka :g: (ja, ja i vi, samo vi.... tak svejedno :g:)
hmmm.... meni osobno je doc. Ilisevic drzala vjezbe iz MA1 ili 2 (na zamjeni) koji puta...
i moram priznati da nisam opazila neku brzinu koja bi mi smetala, dapace, mislim da su mi te vjezbe ostale u ful ugodnom sjecanju....
no, koliko sam sada sfatila, drzi predavanja iz EM?
sooo... to bi moglo ponesto objasniti - ako joj je ovo prvi put da drzi bas predavanja, vjerojatno nije uhvatila ritam
mogu porazgovarati s njom, bez problema....
ako sama ne pogleda ovaj topic i skuzi o cemu se radi i da malo juri unaprijed
doduse, bilo bi zgodno da se raspitate recimo sutra/petak medju sobom kakvi su dojmovi pa u ponedjeljak pogledate kak ce biti..... i tako...
pa ako se situacija vec u ponedjeljak ne 'umiri' vrisnite vamo pa cemo ju posjetiti i vidjet u cem je kvaka (ja, ja i vi, samo vi.... tak svejedno )
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
mladen Forumaš(ica)

|
|