Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

predavanja iz elementarne geometrije

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 9:16 sri, 2. 3. 2005    Naslov: predavanja iz elementarne geometrije Citirajte i odgovorite

da li je još neko osim mene primjetio da profa iz elementarne geometrije ide "malo" prebrzo...i da osim sto ne stignemo prepisat sve sa slajda moramo istovremeno pratit sto prica i pise po ploci.mislim da bi bilo puno bolje da ta pedavanja fino mozemo kupit u skriptarnici i ne zivcirat se oko prepisivanja pa bi mozda uhvatili to sto prica i pise po ploci...... :grrr:
da li je još neko osim mene primjetio da profa iz elementarne geometrije ide "malo" prebrzo...i da osim sto ne stignemo prepisat sve sa slajda moramo istovremeno pratit sto prica i pise po ploci.mislim da bi bilo puno bolje da ta pedavanja fino mozemo kupit u skriptarnici i ne zivcirat se oko prepisivanja pa bi mozda uhvatili to sto prica i pise po ploci...... Grrrrr....

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
43 = 94 - 51

PostPostano: 15:59 sri, 2. 3. 2005    Naslov: Re: predavanja iz elementarne geometrije Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]da li je još neko osim mene primjetio da profa iz elementarne geometrije ide "malo" prebrzo...i da osim sto ne stignemo prepisat sve sa slajda moramo istovremeno pratit sto prica i pise po ploci.mislim da bi bilo puno bolje da ta pedavanja fino mozemo kupit u skriptarnici i ne zivcirat se oko prepisivanja pa bi mozda uhvatili to sto prica i pise po ploci...... :grrr:[/quote]

obratite se studentskim predstavnicima. neka pristupe profesoru i obavijeste ga da su zaprimili dojavu da je mozda malo prebrz.

a ako zelis ODGOVORNE studentske predstavnike kojima ces se moci obratiti ako imas neki problem - IZADJI NA IZBORE 7.3.

(sorry, modovi i ostali bogovi - nisam mogao izdrzati)
Anonymous (napisa):
da li je još neko osim mene primjetio da profa iz elementarne geometrije ide "malo" prebrzo...i da osim sto ne stignemo prepisat sve sa slajda moramo istovremeno pratit sto prica i pise po ploci.mislim da bi bilo puno bolje da ta pedavanja fino mozemo kupit u skriptarnici i ne zivcirat se oko prepisivanja pa bi mozda uhvatili to sto prica i pise po ploci...... Grrrrr....

obratite se studentskim predstavnicima. neka pristupe profesoru i obavijeste ga da su zaprimili dojavu da je mozda malo prebrz.

a ako zelis ODGOVORNE studentske predstavnike kojima ces se moci obratiti ako imas neki problem - IZADJI NA IZBORE 7.3.

(sorry, modovi i ostali bogovi - nisam mogao izdrzati)

by A.Einstein
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 16:46 sri, 2. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja bih ipak savjetovao da se prvo obratis direktno profesorici. To mi se svakako cini efikasniji nacin komunikacije nego preko studentskih predstavnika, kolikogod odgovorni oni bili (NHF anyone). Ako po svaku cijenu zelis ostati anoniman, napisi o kojoj se profesorici radi i upozorit cu je na ovaj topic.
Ja bih ipak savjetovao da se prvo obratis direktno profesorici. To mi se svakako cini efikasniji nacin komunikacije nego preko studentskih predstavnika, kolikogod odgovorni oni bili (NHF anyone). Ako po svaku cijenu zelis ostati anoniman, napisi o kojoj se profesorici radi i upozorit cu je na ovaj topic.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 0:31 čet, 3. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

donekle se slazem s Krckom... treba se rijesiti straha od profesora odmah na pocetku.... nisu oni tak strashni... :)

no, ako ti je problem bilo direktno prof. bilo se javit Krcku.. (da te nitko ne bi otkrio) nakon izbora, dodji do O. predstavnika i zamoli ih da to ucine umjesto tebe, ako je vec toliki problem...
(ako bude gluposti oko izbora pa da se to otegne, javi mi se direktno na nesi na student.math.hr-u pa se nadjemo i to rijesimo :wink:)

najbolje bi bilo zapravo, ako nisi jedni/a koji ima takav problem (a to je problem definitivno), da se nadjemo svi u nekoj pauzi u holu, popricamo, stekne se dojam o kolicini ljudi koji to ne stizu (ako si jedini/a - parazitiraj na tudjim biljeskama :g:) i otklimpsam do prof i to joj kazem, te predlozim upload na web, sken, skriptarnicu... ili tako neko rjesenje.... :g:

btw, ja uzasno lose pamtim imena i face - sto se anonimnosti tice :g:
donekle se slazem s Krckom... treba se rijesiti straha od profesora odmah na pocetku.... nisu oni tak strashni... Smile

no, ako ti je problem bilo direktno prof. bilo se javit Krcku.. (da te nitko ne bi otkrio) nakon izbora, dodji do O. predstavnika i zamoli ih da to ucine umjesto tebe, ako je vec toliki problem...
(ako bude gluposti oko izbora pa da se to otegne, javi mi se direktno na nesi na student.math.hr-u pa se nadjemo i to rijesimo Wink)

najbolje bi bilo zapravo, ako nisi jedni/a koji ima takav problem (a to je problem definitivno), da se nadjemo svi u nekoj pauzi u holu, popricamo, stekne se dojam o kolicini ljudi koji to ne stizu (ako si jedini/a - parazitiraj na tudjim biljeskama Mr. Green) i otklimpsam do prof i to joj kazem, te predlozim upload na web, sken, skriptarnicu... ili tako neko rjesenje.... Mr. Green

btw, ja uzasno lose pamtim imena i face - sto se anonimnosti tice Mr. Green

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 10:17 čet, 3. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Radi se o prof. Ilišević. :D Mnogi se bune i tuže jer ne stignu sve "pohvatat" iako smo u ponedjeljak (28.02.) imali tek prvo predavanje. :shock: Ja sam tak stigla da sam si zapisivala u skraćenicama, a ove crteže s ploče sam poslije precrtala od kolege. :wink: A što se slušanja tiče, to sam na jedno uho. :) Definitivno se mora reći prof. da nešto poduzme s tom brzinom. 8)
Radi se o prof. Ilišević. Very Happy Mnogi se bune i tuže jer ne stignu sve "pohvatat" iako smo u ponedjeljak (28.02.) imali tek prvo predavanje. Shocked Ja sam tak stigla da sam si zapisivala u skraćenicama, a ove crteže s ploče sam poslije precrtala od kolege. Wink A što se slušanja tiče, to sam na jedno uho. Smile Definitivno se mora reći prof. da nešto poduzme s tom brzinom. Cool

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 13:24 čet, 3. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

eto, ocigledno vas ima vishe koji ne stizete. pogledajte ima li mozda jos vishe ljudi koji su spremni "istupiti". jer ako se rad o dva-tri covjeka, onda bi se mozda reklo da [i]oni[/i] ne stizu, al ako se tu radi vec o 10+ ljudi.....e, onda nesto zbilja tu ne stima.
eto, ocigledno vas ima vishe koji ne stizete. pogledajte ima li mozda jos vishe ljudi koji su spremni "istupiti". jer ako se rad o dva-tri covjeka, onda bi se mozda reklo da oni ne stizu, al ako se tu radi vec o 10+ ljudi.....e, onda nesto zbilja tu ne stima.

by A.Einstein
[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 1:47 pet, 4. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

hmmm.... meni osobno je doc. Ilisevic drzala vjezbe iz MA1 ili 2 (na zamjeni) koji puta...
i moram priznati da nisam opazila neku brzinu koja bi mi smetala, dapace, mislim da su mi te vjezbe ostale u ful ugodnom sjecanju....

no, koliko sam sada sfatila, drzi predavanja iz EM?
sooo... to bi moglo ponesto objasniti - ako joj je ovo prvi put da drzi bas predavanja, vjerojatno nije uhvatila ritam :g:

mogu porazgovarati s njom, bez problema.... :g:
ako sama ne pogleda ovaj topic i skuzi o cemu se radi i da malo juri unaprijed :g:
doduse, bilo bi zgodno da se raspitate recimo sutra/petak medju sobom kakvi su dojmovi pa u ponedjeljak pogledate kak ce biti..... i tako...
pa ako se situacija vec u ponedjeljak ne 'umiri' vrisnite vamo pa cemo ju posjetiti i vidjet u cem je kvaka :g: (ja, ja i vi, samo vi.... tak svejedno :g:)
hmmm.... meni osobno je doc. Ilisevic drzala vjezbe iz MA1 ili 2 (na zamjeni) koji puta...
i moram priznati da nisam opazila neku brzinu koja bi mi smetala, dapace, mislim da su mi te vjezbe ostale u ful ugodnom sjecanju....

no, koliko sam sada sfatila, drzi predavanja iz EM?
sooo... to bi moglo ponesto objasniti - ako joj je ovo prvi put da drzi bas predavanja, vjerojatno nije uhvatila ritam Mr. Green

mogu porazgovarati s njom, bez problema.... Mr. Green
ako sama ne pogleda ovaj topic i skuzi o cemu se radi i da malo juri unaprijed Mr. Green
doduse, bilo bi zgodno da se raspitate recimo sutra/petak medju sobom kakvi su dojmovi pa u ponedjeljak pogledate kak ce biti..... i tako...
pa ako se situacija vec u ponedjeljak ne 'umiri' vrisnite vamo pa cemo ju posjetiti i vidjet u cem je kvaka Mr. Green (ja, ja i vi, samo vi.... tak svejedno Mr. Green)

Gost

PostPostano: 5:44 pet, 4. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, istini za volju, kako sam ja shvatio, to prvo predavanje bilo je vise "uvodno-informativnog" tipa. da se stekne neki dojam o cemu ce se raditi, a ne s namjerom da se tocno pohvataju detalji (npr. pregled Euklidovih aksioma koje ocito nije trebalo "hvatati" s projekcija). Mislim da (jos) nema razloga za uznemirenost da se nece moci pratiti predavanja.
Pa, istini za volju, kako sam ja shvatio, to prvo predavanje bilo je vise "uvodno-informativnog" tipa. da se stekne neki dojam o cemu ce se raditi, a ne s namjerom da se tocno pohvataju detalji (npr. pregled Euklidovih aksioma koje ocito nije trebalo "hvatati" s projekcija). Mislim da (jos) nema razloga za uznemirenost da se nece moci pratiti predavanja.

[Vrh]
mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:29 pet, 4. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

jos bolja opcija vam je da praite predavanja a da zamolite profu da vam ih stavi na net.
jos bolja opcija vam je da praite predavanja a da zamolite profu da vam ih stavi na net.

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 12:14 pet, 4. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li prof. Ilišević isto ima emajl na math.hr? :?
Da li prof. Ilišević isto ima emajl na math.hr? Confused

[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:57 pet, 4. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Da li prof. Ilišević isto ima emajl na math.hr? :?[/quote]
ilisevic
buba (napisa):

ilisevic

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 11:33 pon, 7. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote="buba"]Da li prof. Ilišević isto ima emajl na math.hr? :?[/quote]
ilisevic[/quote]
Kaj to znaci? :? Možda ovo: ilisevic [color=blue](na_masini)[/color] math.hr?

[color=blue]mod edit:
NECEMO javno pisati mejlove nasih predavaca, jer im ne zelimo napuniti inbox spamom.... i zato je nepisano pravilo da se ne pisu mejlovi samo tako.
On the other hand, postoji topic u kojem pise kako brzo saznati emajl nekog zaposlenog na faxu: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=35[/color]71
Anonymous (napisa):
buba (napisa):

ilisevic

Kaj to znaci? Confused Možda ovo: ilisevic (na_masini) math.hr?

mod edit:
NECEMO javno pisati mejlove nasih predavaca, jer im ne zelimo napuniti inbox spamom.... i zato je nepisano pravilo da se ne pisu mejlovi samo tako.
On the other hand, postoji topic u kojem pise kako brzo saznati emajl nekog zaposlenog na faxu: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=35
71

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 16:07 sub, 23. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Onda? Jel se [i]poboljšalo[/i] predavanje kod doc. dr. sc. Ilišević? :D Jer ja nisam bila od Uskrsa na njenim predavanjima. :oops: (ne namjerno)
BTW, jel netko možda ima predavanja od ponedjeljka 04. i 07.04.? 8)
Onda? Jel se poboljšalo predavanje kod doc. dr. sc. Ilišević? Very Happy Jer ja nisam bila od Uskrsa na njenim predavanjima. Embarassed (ne namjerno)
BTW, jel netko možda ima predavanja od ponedjeljka 04. i 07.04.? Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum