Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Asam-Hakur; vidi dojde mish
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diskretna matematika
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 19:44 ned, 24. 11. 2002    Naslov: Asam-Hakur; vidi dojde mish Citirajte i odgovorite

Dobar dan; Oooovajjj, imala bih jedno pitanjce za nasega krcka. Kad bu doso nagradni zad. broj 5?? Pa ja nemam kaj za radit ljudi moji. Vise ni cipsa nemam. :cry: Btw, krcko, fala ti kaj si mi dal odgovor na problem "Jao, jao Kublaj Khane". 8)

The Fat_Oprah is out there.
Dobar dan; Oooovajjj, imala bih jedno pitanjce za nasega krcka. Kad bu doso nagradni zad. broj 5?? Pa ja nemam kaj za radit ljudi moji. Vise ni cipsa nemam. Crying or Very sad Btw, krcko, fala ti kaj si mi dal odgovor na problem "Jao, jao Kublaj Khane". Cool

The Fat_Oprah is out there.

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

Sarma = la pohva - posuda
655 = 759 - 104

PostPostano: 19:09 pon, 25. 11. 2002    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma bude, bude.. malo sam u guzvi zbog kolokvija (i asistenti se trebaju pripremit :wink: ), pa kad se sjetim neceg zgodnog. A do tada probaj konstruirat onu matricu u cetvrtom nagradnom zadatku, jos nije do kraja raspetljan. A ima i od lota jos nerjesenih pitanja (doduse mislim da su ta preteska).

Za Kublaj-Khana mi dugujes dokaz da je grupa reda p jedinstvena (neces valjda dozvolit da Ricky Lake bude bolja????)
Ma bude, bude.. malo sam u guzvi zbog kolokvija (i asistenti se trebaju pripremit Wink ), pa kad se sjetim neceg zgodnog. A do tada probaj konstruirat onu matricu u cetvrtom nagradnom zadatku, jos nije do kraja raspetljan. A ima i od lota jos nerjesenih pitanja (doduse mislim da su ta preteska).

Za Kublaj-Khana mi dugujes dokaz da je grupa reda p jedinstvena (neces valjda dozvolit da Ricky Lake bude bolja????)

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Debela_Oprah
Forumaš s poteškoćama u pisanju
Forumaš s poteškoćama u pisanju

= 0 - 0

PostPostano: 19:49 sri, 27. 11. 2002    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Za Kublaj-Khana mi dugujes dokaz da je grupa reda p jedinstvena (neces valjda dozvolit da Ricky Lake bude bolja????)[/quote]

O vidi, vidi; ja tu budem pristojna, lijepo ti zahvalim, a ti meni tako zapovjedas. Ahhhhh...tipicno muski...Priijetiti mi s Riki Lejk...Grozno..Gladna sammmmmm.... :cry: :cry: :cry:

The Fat_Oprah is out there
krcko (napisa):

O vidi, vidi; ja tu budem pristojna, lijepo ti zahvalim, a ti meni tako zapovjedas. Ahhhhh...tipicno muski...Priijetiti mi s Riki Lejk...Grozno..Gladna sammmmmm.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

The Fat_Oprah is out there

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:43 sri, 27. 11. 2002    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa nije tesko za dokazat.. moze se cak bez teorije kategorija :D
Nego, ja sam mislio da ste si ti i Ricky dobre, ali kad sam ovo vido... :lol: :lol: :lol:

[img]http://web.math.hr/~krcko/pict/oprah.jpg[/img]
Pa nije tesko za dokazat.. moze se cak bez teorije kategorija Very Happy
Nego, ja sam mislio da ste si ti i Ricky dobre, ali kad sam ovo vido... Laughing Laughing Laughing

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diskretna matematika Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum