Pristiglo na math listu, a vjerujem da i ovdje ima zainteresiranih:
[quote="prof. Darko Veljan"]Nakon uspješnog društveno-matematičkog događaja kazališne predstave "[i]Dokaz[/i]" u subotu (i zahvaljujući kolegi Tomislavu Šikiću na angažmanu oko toga), najavljujem i pozivam Vas na još jedan takav događaj.
U srijedu, 18.5.2005. u 16 sati u megaknjižari "[i]Profil[/i]", Bogovićeva 7, bit će promocija (među ostalim) i prijevoda klasike E.A.Abbott, Flatland: "[i]A romance of many dimensions[/i]", iz 1838, prevedenog na hrvatski kao "[i]Plošnozemska[/i]", u izdanju Stepress, Zagreb, 2005.
Na molbu izdavača i ja ću iskazati par riječi o knjizi.[/quote]
Ja sam bio prije par mjeseci na prezentaciji novog [i]Bronštejna[/i] i mogu reći da je bilo [b]zabavno[/b]. :D Ergo, preporuka svima koji mogu doći (ja, na žalost, imam drugi dogovor :cry:).
Pristiglo na math listu, a vjerujem da i ovdje ima zainteresiranih:
prof. Darko Veljan (napisa): | Nakon uspješnog društveno-matematičkog događaja kazališne predstave "Dokaz" u subotu (i zahvaljujući kolegi Tomislavu Šikiću na angažmanu oko toga), najavljujem i pozivam Vas na još jedan takav događaj.
U srijedu, 18.5.2005. u 16 sati u megaknjižari "Profil", Bogovićeva 7, bit će promocija (među ostalim) i prijevoda klasike E.A.Abbott, Flatland: "A romance of many dimensions", iz 1838, prevedenog na hrvatski kao "Plošnozemska", u izdanju Stepress, Zagreb, 2005.
Na molbu izdavača i ja ću iskazati par riječi o knjizi. |
Ja sam bio prije par mjeseci na prezentaciji novog Bronštejna i mogu reći da je bilo zabavno. Ergo, preporuka svima koji mogu doći (ja, na žalost, imam drugi dogovor ).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|