Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Aktualni problemi na faks-u
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
C'Tebo
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
-13 = 3 - 16

PostPostano: 4:14 čet, 13. 3. 2003    Naslov: Aktualni problemi na faks-u Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]dakle, predlazem otvaranje novog topica u Cumezu, gdje mozemo raspraviti koje su stvari bitne i sto poslati sluzbenim kanalima [/quote]
Eto, ja bih metno pod broj jedan ukidanje ljetnog roka.
Konkretno:
a) Zašto je ukinut
b) postoji li mogućnost da se isti vrati nazad
c) zašto mi nismo bili pravovremeno obaviješteni o tome?

Pod broj dva bih stavio angažiranost predstavnika SZ-a, a u pitanju volje "naroda"
Konkretnije:
Malo ćešće ispitivanje mišljenja studenata, a po pitanjima koje se njih(studente) tiču, makar i "samo"(ne se uvrijedit, vsego i Krcko, ovo je ironično, na neki način) na ovome forumu

Pod broj tri bih stavio pravovremeno davanje obavijesti studenata.
Konkretnije:
a) o temama na profesorskim vijećima (prije samog vijećanja)
b) o konkluzijama sa profesorskih vijeća

Komentari?
Nesi (napisa):
dakle, predlazem otvaranje novog topica u Cumezu, gdje mozemo raspraviti koje su stvari bitne i sto poslati sluzbenim kanalima

Konkretno:
a) Zašto je ukinut

Pod broj dva bih stavio angažiranost predstavnika SZ-a, a u pitanju volje "naroda"
Konkretnije:
Malo ćešće ispitivanje mišljenja studenata, a po pitanjima koje se njih(studente) tiču, makar i "samo"(ne se uvrijedit, vsego i Krcko, ovo je ironično, na neki način) na ovome forumu

Konkretnije:

Komentari?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 0 - 0

PostPostano: 14:06 čet, 13. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"]Eto, ja bih metno pod broj jedan ukidanje ljetnog roka.
Konkretno:
a) Zašto je ukinut
c) zašto mi nismo bili pravovremeno obaviješteni o tome? [/quote]

Ja mislim da je pitanje ukidanja trećeg ljetnog roka za početak sasvim dovoljno i da bi se trebali fokusirati samo na [b]b)[/b]. Zatim od rasprave nema nikakve koristi sve dok ne "dovučemo na forum " nekoga tko se kuži u protokol (ili predstavnike ili nekog iz SUME ili ...) i trenutno stanje stvari ,te [b]može realizirati [/b]naše" [b]konkretno [/b]" rješenje .
C'Tebo (napisa):
Konkretno:
a) Zašto je ukinut

Ja mislim da je pitanje ukidanja trećeg ljetnog roka za početak sasvim dovoljno i da bi se trebali fokusirati samo na b). Zatim od rasprave nema nikakve koristi sve dok ne "dovučemo na forum " nekoga tko se kuži u protokol (ili predstavnike ili nekog iz SUME ili ...) i trenutno stanje stvari ,te može realizirati naše" konkretno " rješenje .

Zadnja promjena: sky; 18:34 čet, 13. 3. 2003; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:24 čet, 13. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dodala bih da bi trebalo prestati sa kritikama i da počnemo razmišljati o problemu (ima) i načinu kako ćemo ga riješiti.
Dodala bih da bi trebalo prestati sa kritikama i da počnemo razmišljati o problemu (ima) i načinu kako ćemo ga riješiti.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:05 uto, 18. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pobuna na brodu Baunti je ugušena ignorancijom . :twisted: :lol:
Pobuna na brodu Baunti je ugušena ignorancijom . Twisted Evil Laughing

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:06 uto, 18. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Pobuna na brodu Baunti je ugušena ignorancijom . :twisted: :lol:[/quote]

...zaključi (možda) UN-ov promatrač ... moram ipak priznati da mi se sviđa usporedba (mislim ovo sa Baunti brodom) :lol: ...
Anonymous (napisa):
Pobuna na brodu Baunti je ugušena ignorancijom . Twisted Evil Laughing

...zaključi (možda) UN-ov promatrač ... moram ipak priznati da mi se sviđa usporedba (mislim ovo sa Baunti brodom) Laughing ...

[Vrh]
mate
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:57 uto, 18. 3. 2003    Naslov: Re: Aktualni problemi na faks-u Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"]Eto, ja bih metno pod broj jedan ukidanje ljetnog roka.
Konkretno:
a) Zašto je ukinut

Pod broj dva bih stavio ... ćešće ispitivanje mišljenja studenata...

[/quote]
Dakle, službeni nick "predstavnika" na studentu je studrep. Stoga svatko može pisati prijedlog na studrep@student.math.hr, imaju i svoju [url=http://student.math.hr/~studrep]stranicu[/url] koja je IMHO O.K. Tu piše čak 9 načina kontakta. Moj je prijedlog da ih se zamoli da prihvate još jednu: ovaj forum. Ako se slažete postao bih ovaj tekst (čekam 2 dana za komentare).
----

Poštovani,

na temelju rasprave na degiorgi.math.hr/forum u ime autora tekstova, a u najboljoj namjeri, želio bih vam skrenuti pažnju na slijedeće probleme:
[list]Ukinut je jedan ljetni rok. Smatramo da studenti nisu na dostojan način na vrijeme obaviješteni niti zastupani pred fakultetskim vijećem. Željeli bi znati obrazloženje i postupke koje je predsjedništvo podružnice provelo u zaštiti interesa studenata. Također molimo predsjedništvo na odlučniji angažman po pitanju vraćanja ukinutog roka.[/list:u]
[list]Skrećemo pozornost na osjećaj brojnih studenata da ih se premalo pita za mišljenje. U želji probitka interesa studenata potičemo Predsjedništvo na razmatranje metoda za konzultacije sa širokim krugom studenata ovog fakulteta kod razmatranja važnijih pitanja.[/list:u]
[list]Molimo Predsjedništvo da pravovremeno dostavlja ključne informacije studentima putem već razrađenih oblika komunikacije: mailing lista, oglasna ploča , web stranica. Ovdje uz informiranje o (za studente) glavnim pitanjima razmatranima na sjednicama Predsjedništva, fakultetskog vijeća, vijeća računskog centra i sl. cijenimo od ključne važnosti informacije o samim temama sastanaka prije nego što do samih dođe jer se samo tako može postići dogovor kojim bi se konstruktivno utjecalo na događaje. [/list:u]
[list]Potičemo Predsjedništvo na aktivnije zalaganje kod zamjene dotrajale računalne opreme u računalnim učionicama izradama prijedloga i dopuna postojećih prijedloga koji se od strane fakulteta upućuju nadležnom ministarstvu.[/list:u]
[list]Potičemo Predsjedništvo na aktivnije zalaganje oko studentskih stranica na student.math.hr. Ne očekuje se od predsjedništva da se brine oko tih stranica, ali npr. poticaj fakultetskom vijeću da na npr. godišnjoj osnovi raspisuje među studentima natječaj za održavanje tog sadržaja te isto honorira mogao bi pokrenuti stvari s mrtve točke.[/list:u]
[list]Svjesni činjenice da je broj studentskih glasova u fakultetskom vijeću relativno malen, a pod, uvidom u zapisnike zadnjih nekoliko sjednica fakultetskog vijeća stečenim, dojmom da prisustvo članova predsjedništva na sjednicama fakultetskog vijeća nije kakvo bi moglo biti, skrećemo pažnju da u slučalu nemogućnosti studentskog predstavnika pravo glasa može preuzeti zamjenik. Usto vjerujemo da upravo zbog malobrojnosti ne smijemo olako prepuštati glasove, te da veća prisutnost studenata znači i određenu veću težinu i podršku predlagaču i prijedlogu koji dolazi sa studentske strane. Budite slobodni za određena vrlo značajna pitanja javno plakatom pozvati studente da makar i bez prava glasa sudjeluju na sjednici.[/list:u]
[list]Predlažemo predsjedništvu veće zalaganje oko pitanja koja bi znatno olakšala život studenata poput menze i veće učionice na našem faksu ili poboljšala uvjete studiranja poput povećanja knjižničkog fonda. [/list:u]
[list]Predlažemo predsjedništvu da razradi i na sjednici fakultetskog vijeća predloži uredbu kojom bi se postrožili uvjeti koje kolegiji koji se predaju na našem fakultetu moraju udovoljavati, a koja bi sadržavala stavke o obaveznoj dostupnosti ažurnog programa kolegija, stranici kolegija sa općim informacijama, zatim informacijama o načinu polaganja ispita, preporučenoj literaturi i terminima usmenih ispita, a bilo bi studentima nadasve korisno i obavezno postojanje knjige, odnosno skripte, kolegijima koji prelaze određeni staž. Ovdje je moguće osobito mnogo postići budući da npr. predavač ne bi mogao ispitivati ono što se ne nalazi u skripti, a opet postojao bi stavak koji bi branio stavljanje u skriptu onoga što se ne predaje. Tu bi mogli ući i stavci koji bi branili nasilno ubacivanje nadoknada pred kraj semestra kroz poštovanje prije početka semestra objavljene satnice i mnogo toga drugog. Moguće je da postoje i neki europski standardi koje bi se fakultetu moglo predložiti da ubrzano prihvati.[/list:u]
[list]Skrećemo predsjedništvu pažnju, a u cilju aktivnije suradnje sa širim krugom studenata na probleme studenata i prijedloge rješavanja koji se neformalnim tonom iznose na degiorgi.math.hr/forum. Voljeli bi vidjeti i nekoga od članova predsjedništva među nama. Time bi rasprave koje ovdje traju bile puno više na korist i fakultetu i studentima.[/list:u]

Sa štovanjem.

----
Uh, dakle jednom kad sam počeo pisati ideje su samo dolazile, tako da nisam dodao samo jednu točku kako sam u uvodu najavio. Što vam se ne sviđa, kažite i rezati ću. Što vam još pada na pamet kažite i pisati ću. Možda ipak bolje da im damo malo vremena da probave ovo. Ako netko drugi želi, misli da će napisati bolje, neka se javi i preuzme.
C'Tebo (napisa):
Konkretno:
a) Zašto je ukinut

Pod broj dva bih stavio ... ćešće ispitivanje mišljenja studenata...

Dakle, službeni nick "predstavnika" na studentu je studrep. Stoga svatko može pisati prijedlog na studrep@student.math.hr, imaju i svoju stranicu koja je IMHO O.K. Tu piše čak 9 načina kontakta. Moj je prijedlog da ih se zamoli da prihvate još jednu: ovaj forum. Ako se slažete postao bih ovaj tekst (čekam 2 dana za komentare).
----

Poštovani,

na temelju rasprave na degiorgi.math.hr/forum u ime autora tekstova, a u najboljoj namjeri, želio bih vam skrenuti pažnju na slijedeće probleme:
    Ukinut je jedan ljetni rok. Smatramo da studenti nisu na dostojan način na vrijeme obaviješteni niti zastupani pred fakultetskim vijećem. Željeli bi znati obrazloženje i postupke koje je predsjedništvo podružnice provelo u zaštiti interesa studenata. Također molimo predsjedništvo na odlučniji angažman po pitanju vraćanja ukinutog roka.

Skrećemo pozornost na osjećaj brojnih studenata da ih se premalo pita za mišljenje. U želji probitka interesa studenata potičemo Predsjedništvo na razmatranje metoda za konzultacije sa širokim krugom studenata ovog fakulteta kod razmatranja važnijih pitanja.

Molimo Predsjedništvo da pravovremeno dostavlja ključne informacije studentima putem već razrađenih oblika komunikacije: mailing lista, oglasna ploča , web stranica. Ovdje uz informiranje o (za studente) glavnim pitanjima razmatranima na sjednicama Predsjedništva, fakultetskog vijeća, vijeća računskog centra i sl. cijenimo od ključne važnosti informacije o samim temama sastanaka prije nego što do samih dođe jer se samo tako može postići dogovor kojim bi se konstruktivno utjecalo na događaje.

Potičemo Predsjedništvo na aktivnije zalaganje kod zamjene dotrajale računalne opreme u računalnim učionicama izradama prijedloga i dopuna postojećih prijedloga koji se od strane fakulteta upućuju nadležnom ministarstvu.

Potičemo Predsjedništvo na aktivnije zalaganje oko studentskih stranica na student.math.hr. Ne očekuje se od predsjedništva da se brine oko tih stranica, ali npr. poticaj fakultetskom vijeću da na npr. godišnjoj osnovi raspisuje među studentima natječaj za održavanje tog sadržaja te isto honorira mogao bi pokrenuti stvari s mrtve točke.

Svjesni činjenice da je broj studentskih glasova u fakultetskom vijeću relativno malen, a pod, uvidom u zapisnike zadnjih nekoliko sjednica fakultetskog vijeća stečenim, dojmom da prisustvo članova predsjedništva na sjednicama fakultetskog vijeća nije kakvo bi moglo biti, skrećemo pažnju da u slučalu nemogućnosti studentskog predstavnika pravo glasa može preuzeti zamjenik. Usto vjerujemo da upravo zbog malobrojnosti ne smijemo olako prepuštati glasove, te da veća prisutnost studenata znači i određenu veću težinu i podršku predlagaču i prijedlogu koji dolazi sa studentske strane. Budite slobodni za određena vrlo značajna pitanja javno plakatom pozvati studente da makar i bez prava glasa sudjeluju na sjednici.

Predlažemo predsjedništvu veće zalaganje oko pitanja koja bi znatno olakšala život studenata poput menze i veće učionice na našem faksu ili poboljšala uvjete studiranja poput povećanja knjižničkog fonda.

Predlažemo predsjedništvu da razradi i na sjednici fakultetskog vijeća predloži uredbu kojom bi se postrožili uvjeti koje kolegiji koji se predaju na našem fakultetu moraju udovoljavati, a koja bi sadržavala stavke o obaveznoj dostupnosti ažurnog programa kolegija, stranici kolegija sa općim informacijama, zatim informacijama o načinu polaganja ispita, preporučenoj literaturi i terminima usmenih ispita, a bilo bi studentima nadasve korisno i obavezno postojanje knjige, odnosno skripte, kolegijima koji prelaze određeni staž. Ovdje je moguće osobito mnogo postići budući da npr. predavač ne bi mogao ispitivati ono što se ne nalazi u skripti, a opet postojao bi stavak koji bi branio stavljanje u skriptu onoga što se ne predaje. Tu bi mogli ući i stavci koji bi branili nasilno ubacivanje nadoknada pred kraj semestra kroz poštovanje prije početka semestra objavljene satnice i mnogo toga drugog. Moguće je da postoje i neki europski standardi koje bi se fakultetu moglo predložiti da ubrzano prihvati.

Skrećemo predsjedništvu pažnju, a u cilju aktivnije suradnje sa širim krugom studenata na probleme studenata i prijedloge rješavanja koji se neformalnim tonom iznose na degiorgi.math.hr/forum. Voljeli bi vidjeti i nekoga od članova predsjedništva među nama. Time bi rasprave koje ovdje traju bile puno više na korist i fakultetu i studentima.

Sa štovanjem.

----
Uh, dakle jednom kad sam počeo pisati ideje su samo dolazile, tako da nisam dodao samo jednu točku kako sam u uvodu najavio. Što vam se ne sviđa, kažite i rezati ću. Što vam još pada na pamet kažite i pisati ću. Možda ipak bolje da im damo malo vremena da probave ovo. Ako netko drugi želi, misli da će napisati bolje, neka se javi i preuzme.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 1:06 sri, 19. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da ni pravnik ne bi to bolje mogao napisat ;)

Neću sad u detalje ulazit, možda bum sutra ;)
Uglavnom, možeš poslat i u ovakvom obliku, što se mene tiče :)
Mislim da ni pravnik ne bi to bolje mogao napisat Wink

Neću sad u detalje ulazit, možda bum sutra Wink
Uglavnom, možeš poslat i u ovakvom obliku, što se mene tiče Smile

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:39 sri, 19. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moj entuzijazam je definitivno splasnuo iz dva razloga :( . Prvi je da se malo ljudi očitovalo u raspravi o problemima na fax-u(gledajući iz studentske perspektive ) , a drugi je da nisam dobila odgovor na svoj mail (koji sam poslala u prošli petak ) od prodekanice za nastavu Aleksandre Čižmešije .
U mail- u sam samo spomenula pitanje ukidanja trećeg ljetnog ispitnog roka i zamolila je da svoje mišljenje iznese ovdje .

P.S.
Tekst je dobro sročen i nemam nikakvih primjedbi . :)
Moj entuzijazam je definitivno splasnuo iz dva razloga Sad . Prvi je da se malo ljudi očitovalo u raspravi o problemima na fax-u(gledajući iz studentske perspektive ) , a drugi je da nisam dobila odgovor na svoj mail (koji sam poslala u prošli petak ) od prodekanice za nastavu Aleksandre Čižmešije .
U mail- u sam samo spomenula pitanje ukidanja trećeg ljetnog ispitnog roka i zamolila je da svoje mišljenje iznese ovdje .

P.S.
Tekst je dobro sročen i nemam nikakvih primjedbi . Smile

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:41 ned, 23. 3. 2003    Naslov: Re: Aktualni problemi na faks-u Citirajte i odgovorite

[quote="mate"]Ako se slažete postao bih ovaj tekst (čekam 2 dana za komentare).[/quote]

Dva dana su istekla jos u cetvrtak. Ima li kakvih novosti? :)

Tj. jesi li poslao i - ako jesi - ima li kakav reply :?:
mate (napisa):
Ako se slažete postao bih ovaj tekst (čekam 2 dana za komentare).

Dva dana su istekla jos u cetvrtak. Ima li kakvih novosti? Smile

Tj. jesi li poslao i - ako jesi - ima li kakav reply Question

[Vrh]
Ivanx
Gost

PostPostano: 20:52 pon, 24. 3. 2003    Naslov: Re: Aktualni problemi na faks-u Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="mate"]Ako se slažete postao bih ovaj tekst (čekam 2 dana za komentare).[/quote]

Tj. jesi li poslao i - ako jesi - ima li kakav reply :?:[/quote]

Da stvarno gdje je ovdje zapelo ?? :?: Mate javi se !!! :!:
vsego (napisa):
mate (napisa):

Da stvarno gdje je ovdje zapelo ?? Question Mate javi se !!! Exclamation

[Vrh]
mate
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:14 pon, 24. 3. 2003    Naslov: Re: Aktualni problemi na faks-u Citirajte i odgovorite

[quote="Ivanx"][quote="vsego"][quote="mate"]Ako se slažete postao bih ovaj tekst (čekam 2 dana za komentare).[/quote]

Da stvarno gdje je ovdje zapelo ?? :?: Mate javi se !!! :!:[/quote]

Budući da nije bilo previše komentara činilo mi se da vas ne zanima previše. :?
Ivanx (napisa):
vsego (napisa):
mate (napisa):

Budući da nije bilo previše komentara činilo mi se da vas ne zanima previše. Confused

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
jaglac
Gost

PostPostano: 0:07 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Re: Aktualni problemi na faks-u Citirajte i odgovorite

[quote="mate"][quote="Ivanx"][quote="vsego"][quote="mate"]Ako se slažete postao bih ovaj tekst (čekam 2 dana za komentare).[/quote]

Da stvarno gdje je ovdje zapelo ?? :?: Mate javi se !!! :!:[/quote]

Budući da nije bilo previše komentara činilo mi se da vas ne zanima previše. :?[/quote]
Ma nema veze učini ono što ti srce govori ...
mate (napisa):
Ivanx (napisa):
vsego (napisa):
mate (napisa):

Budući da nije bilo previše komentara činilo mi se da vas ne zanima previše. Confused

Ma nema veze učini ono što ti srce govori ...

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 9:32 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da. očito jedino mene i sky na ovom forumu zanima to stanje
I Matu, naravno.

Oćeš nam postat odgovor?
Aj pliz...
Da. očito jedino mene i sky na ovom forumu zanima to stanje
I Matu, naravno.

Oćeš nam postat odgovor?
Aj pliz...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 11:48 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Budući da nije bilo previše komentara činilo mi se da vas ne zanima previše. [/quote]

Evo i mene zanima ! Pošalji pismo je OK .
Citat:
Budući da nije bilo previše komentara činilo mi se da vas ne zanima previše.

Evo i mene zanima ! Pošalji pismo je OK .

[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:03 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Budući da nije bilo previše komentara činilo mi se da vas ne zanima previše. [/quote]

Još jedan glas za poslat pismo ! Tekst je također za bez komentara .
[u][b]Šalji ![/b][/u]
Citat:
Budući da nije bilo previše komentara činilo mi se da vas ne zanima previše.

Još jedan glas za poslat pismo ! Tekst je također za bez komentara .
Šalji !

[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:17 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cijela ova priča se odužila ! Pokušaj i ti evo i ostali su koliko vidim nešto slali .Zaviri i u new topic...
[u][i][b]Šaalji [/b][/i][/u]
Cijela ova priča se odužila ! Pokušaj i ti evo i ostali su koliko vidim nešto slali .Zaviri i u new topic...
Šaalji

[Vrh]
ekipa
Gost

PostPostano: 13:54 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nedavno saznali za forum i ovu temu .
Ivan , Damir , Mia , Vjeko , Ivana , Dario i Ela .

[u][i][b]ŠAAAAAAAAAAAAAAAALJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :!: :!: :!: [/b][/i][/u]
Nedavno saznali za forum i ovu temu .
Ivan , Damir , Mia , Vjeko , Ivana , Dario i Ela .

ŠAAAAAAAAAAAAAAAALJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Exclamation Exclamation Exclamation

[Vrh]
Vlatko
Gost

PostPostano: 15:04 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo i jasmatram da bi terbao poslati text .
Vlatko
Evo i jasmatram da bi terbao poslati text .
Vlatko

[Vrh]
Marina-
Gost

PostPostano: 16:03 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

C'Tebo , sky i mate niko nije bio zainteresiran zato što je dosada ovaj forum bio okupljalište klinčadije (čitaj: brucoša). Možete ih shvatiti .

[u][i][b]Pošalji ![/b][/i][/u]
Marina
C'Tebo , sky i mate niko nije bio zainteresiran zato što je dosada ovaj forum bio okupljalište klinčadije (čitaj: brucoša). Možete ih shvatiti .

Pošalji !
Marina

[Vrh]
klinci
Gost

PostPostano: 17:23 uto, 25. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[u][i][b]Pošalji ![/b][/i][/u]

Dario, Ana i Igor
Pošalji !

Dario, Ana i Igor

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum