Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Tinci Forumaš(ica)

|
Postano: 8:38 čet, 12. 5. 2005 Naslov: |
|
|
A dajte, ljudi, tko ima biljeske? Kopirajte tipu, vidite da je in need!
Reci ti meni, da li ti trebaju od ove godine? Krcadinac/Nogo? Njega sigurno mozes zamoliti pa kopirati od njega a za predavanja cu ti se ja raspitati (for free naravno) ako vec nisi iskesirao nekom jadnom stvoru 250 novaca. Samo mi odgovori.
Hajde, pozdrav, i drugi put, malo vise vjere u ljude, ne odmah pare nudit :D
A dajte, ljudi, tko ima biljeske? Kopirajte tipu, vidite da je in need!
Reci ti meni, da li ti trebaju od ove godine? Krcadinac/Nogo? Njega sigurno mozes zamoliti pa kopirati od njega a za predavanja cu ti se ja raspitati (for free naravno) ako vec nisi iskesirao nekom jadnom stvoru 250 novaca. Samo mi odgovori.
Hajde, pozdrav, i drugi put, malo vise vjere u ljude, ne odmah pare nudit
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 9:21 čet, 12. 5. 2005 Naslov: |
|
|
Od ove godine bi bilo najbolje,ali svejedno mi je s koje uglavnom da mogu naučit za sljedeći rok.
Ma da, kaj mogu prof.Krčadinca tražit bilješke?
[quote]i drugi put, malo vise vjere u ljude, ne odmah pare nudit[/quote]
sorry ono,ovo će možda zvučat malo otrcano, al život (a pogotovo ovo zadnje iskustvo s bilješkama iz komb.) me je naučio da u ljude ne možeš polagat vjeru
ajd pozdrav i hvala na odgovoru
Od ove godine bi bilo najbolje,ali svejedno mi je s koje uglavnom da mogu naučit za sljedeći rok.
Ma da, kaj mogu prof.Krčadinca tražit bilješke?
Citat: | i drugi put, malo vise vjere u ljude, ne odmah pare nudit |
sorry ono,ovo će možda zvučat malo otrcano, al život (a pogotovo ovo zadnje iskustvo s bilješkama iz komb.) me je naučio da u ljude ne možeš polagat vjeru
ajd pozdrav i hvala na odgovoru
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Tinci Forumaš(ica)

|
Postano: 9:30 čet, 12. 5. 2005 Naslov: |
|
|
E, ne takve stvari dopustat zivotu da te nauci. Kakva ti je to sad indukcija, provjerio prvih 10 ljudi a zakljucio za milijardu barem :D
Odi lijepo do Krcka, on ti je skroz simpa, i reci mu da studiras s [CENZURA] i da ti ne daju papire :D Inace mozes i asistente cesto pitati da ti posude ako bas ne mozes nabaviti, nitko se nece ljutiti ako pitas.
E a ako ces trebat opet neku pomoc, samo me PMaj (private message ispod posta) E za inat tim [CENZURA] :D
E, ne takve stvari dopustat zivotu da te nauci. Kakva ti je to sad indukcija, provjerio prvih 10 ljudi a zakljucio za milijardu barem
Odi lijepo do Krcka, on ti je skroz simpa, i reci mu da studiras s [CENZURA] i da ti ne daju papire Inace mozes i asistente cesto pitati da ti posude ako bas ne mozes nabaviti, nitko se nece ljutiti ako pitas.
E a ako ces trebat opet neku pomoc, samo me PMaj (private message ispod posta) E za inat tim [CENZURA]
|
|
[Vrh] |
|
Tinci Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|