Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Liddy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
Postano: 16:08 sri, 1. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Mea, mislim da si na krivom kolegiju :) ovo je elementarna geometrija, kolokvij je u ponedjeljak a ne u petak, i nema konstrukcija ni analitike. Al zgodno je ak su studenti naucili i to, sad kad si ih uplasila :D
Liddy, ostatak odgovora je tocan: sve sto smo radili a nije bilo u prvom kolokviju. To ukljucuje trigonometriju, preslikavanja ravnine (to su izometrije plus homotetija), i stereometriju (sve sto napravimo do kolokvija). Starih kolokvija nazalost nemamo :( ali knjiznica nam je prepuna srednjoskolskih zbirki iz matematike i ja predlazem da vjezbas iz njih.
Mea, mislim da si na krivom kolegiju ovo je elementarna geometrija, kolokvij je u ponedjeljak a ne u petak, i nema konstrukcija ni analitike. Al zgodno je ak su studenti naucili i to, sad kad si ih uplasila
Liddy, ostatak odgovora je tocan: sve sto smo radili a nije bilo u prvom kolokviju. To ukljucuje trigonometriju, preslikavanja ravnine (to su izometrije plus homotetija), i stereometriju (sve sto napravimo do kolokvija). Starih kolokvija nazalost nemamo ali knjiznica nam je prepuna srednjoskolskih zbirki iz matematike i ja predlazem da vjezbas iz njih.
|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
Postano: 21:21 sri, 1. 6. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Martinab"]Mea, mislim da si na krivom kolegiju :) ovo je elementarna geometrija, kolokvij je u ponedjeljak a ne u petak, i nema konstrukcija ni analitike. [/quote]
Ups... Moje isprike.
Naravno, učinilo mi se da je pitanje o elementarnoj matematici 2...
[quote="Martinab"]Al zgodno je ak su studenti naucili i to, sad kad si ih uplasila :D[/quote]
Više znanja nikad ne škodi, no valjda im je dovoljno sumnjivo zvučalo...
Martinab (napisa): | Mea, mislim da si na krivom kolegiju ovo je elementarna geometrija, kolokvij je u ponedjeljak a ne u petak, i nema konstrukcija ni analitike. |
Ups... Moje isprike.
Naravno, učinilo mi se da je pitanje o elementarnoj matematici 2...
Martinab (napisa): | Al zgodno je ak su studenti naucili i to, sad kad si ih uplasila  |
Više znanja nikad ne škodi, no valjda im je dovoljno sumnjivo zvučalo...
|
|
[Vrh] |
|
|