Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

placanje racuna

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 74 - 66

PostPostano: 10:22 čet, 8. 9. 2005    Naslov: placanje racuna Citirajte i odgovorite

moze li mi neko ukratko reci kako se placaju racuni na privrednoj banci zagreb...

Naravno tu mislim na placanje preko interneta....
molim vas ako mi to mozete precizno pojasnit....

hvala unaprijed
moze li mi neko ukratko reci kako se placaju racuni na privrednoj banci zagreb...

Naravno tu mislim na placanje preko interneta....
molim vas ako mi to mozete precizno pojasnit....

hvala unaprijed

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 12:44 čet, 8. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo ovak...

pomoću tokena uđeš unutra (to valjda znaš)...

S lijeve strane u izborniku klikneš na plaćanje nalozima.
Nakon toga na sredini odabereš nalog za prijenos (ak plaćaš opet u PBZ) ili opća uplatnica (tak nekak - ak plaćaš u neku drugu banku). Klikneš novi nalog i kad se otvori upiši sve stavke - pazi na poziv na broj - ponekad model nije one dvije znamenke ispred velikog broja. Ne moraš upisivat adresu i mjesto onoga kome šalješ.

Nakon upisa, odaberi račun s kojeg želiš platit (desno samo klikni na kućicu - ak imaš više računa) i s lijeve strane PROVJERI - PBZ je pametan pa će prepoznat kome šalješ. Ak sve štima, klikni s lijeve strane na pohrani (pazi!!! - ne predložak nego samo pohrani).

Zatim klikni na plaćanje... markiraj račune koje želiš platiti i klikni plati... opet uzmi token u ruku i ukucaj pin te onaj broj koji ti piše tam, a broj koji se na tokenu pojavi upiši u praznu kućicu... klikni plati.

P.s. - ovo sve govorim napamet pa ak sam koju riječ krivo napisala nadam se da ćeš po smislu shvatit.

Inače imaš uputstva za to na njigovim stranicama:

https://net.pbz.hr/login.html
(ona mala crvena slova dolje)

ak kaj zaškripi slobodno pitaj
Evo ovak...

pomoću tokena uđeš unutra (to valjda znaš)...

S lijeve strane u izborniku klikneš na plaćanje nalozima.
Nakon toga na sredini odabereš nalog za prijenos (ak plaćaš opet u PBZ) ili opća uplatnica (tak nekak - ak plaćaš u neku drugu banku). Klikneš novi nalog i kad se otvori upiši sve stavke - pazi na poziv na broj - ponekad model nije one dvije znamenke ispred velikog broja. Ne moraš upisivat adresu i mjesto onoga kome šalješ.

Nakon upisa, odaberi račun s kojeg želiš platit (desno samo klikni na kućicu - ak imaš više računa) i s lijeve strane PROVJERI - PBZ je pametan pa će prepoznat kome šalješ. Ak sve štima, klikni s lijeve strane na pohrani (pazi!!! - ne predložak nego samo pohrani).

Zatim klikni na plaćanje... markiraj račune koje želiš platiti i klikni plati... opet uzmi token u ruku i ukucaj pin te onaj broj koji ti piše tam, a broj koji se na tokenu pojavi upiši u praznu kućicu... klikni plati.

P.s. - ovo sve govorim napamet pa ak sam koju riječ krivo napisala nadam se da ćeš po smislu shvatit.

Inače imaš uputstva za to na njigovim stranicama:

https://net.pbz.hr/login.html
(ona mala crvena slova dolje)

ak kaj zaškripi slobodno pitaj

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 14:34 čet, 8. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok, token je jedan od nacina. Ne znam da li si ti nesto vec otvorila u PBZu. Ako nisi,postoji jos jedna varijanta. Radi se o internet bankarstvu za 1 kn mjesecno. Ovo s tokenom je skuplje, ako se ne varam. S ovim za 1 kn imas mogucnost prebacivanja dnevno novaca u vrijednosti od 1000 kn. Prijavljujes se pomocu svog JMBGa i zaporke koju mozes mijenjati prema zeljama. Imas potpun uvid u svoje racune, mogucnosti placanja rcuna s postarinom od 1 kn i sl. Ako te zanima jos nesto, slobodno pitaj! :-)
Ok, token je jedan od nacina. Ne znam da li si ti nesto vec otvorila u PBZu. Ako nisi,postoji jos jedna varijanta. Radi se o internet bankarstvu za 1 kn mjesecno. Ovo s tokenom je skuplje, ako se ne varam. S ovim za 1 kn imas mogucnost prebacivanja dnevno novaca u vrijednosti od 1000 kn. Prijavljujes se pomocu svog JMBGa i zaporke koju mozes mijenjati prema zeljama. Imas potpun uvid u svoje racune, mogucnosti placanja rcuna s postarinom od 1 kn i sl. Ako te zanima jos nesto, slobodno pitaj! Smile

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum