Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
azra Forumaš(ica)

|
Postano: 20:11 sub, 11. 6. 2005 Naslov: Demonstrature za vrijeme rokova (LA za prof. smjerove) |
|
|
Mozda ovo treba ici pod topic Demonstrature, ali htjela sam privuci vasu pozornost...
Sad kad ju imam: za vrijeme ljetnih ispitnih rokova (dakle negdje do 15.7.) demonstrature ce se odrzavati [b]po dogovoru[/b]. Dakle, javite se na mail meni (atafro@student.math.hr) ili kseniji (kkitanov@student.math.hr), po mogucnosti bar jedan dan unaprijed pa se mozemo dogovoriti za neki termin koji vam pase.
Ili, ako vam se ne da dolaziti na faks samo zbog toga, poziv da stavljate zadatke na forum i dalje stoji, makar to izgleda i nije neka opcija koja vam odgovara (znam, problem je u tome sto zadatke treba crtati, ali dalo bi se nesto smisliti)...
Sto se tice 9.mjeseca jos nisam sigurna kako ce to funkcionirati, ali obavijest ocekujte ovdje negdje, i na oglasnoj ploci naravno.
Usput, sto se mene tice javljanje na mail vrijedi i za demonstrature iz Linearne algebre koja nema svoj podforum pa vam to napominjem ovdje.
Mozda ovo treba ici pod topic Demonstrature, ali htjela sam privuci vasu pozornost...
Sad kad ju imam: za vrijeme ljetnih ispitnih rokova (dakle negdje do 15.7.) demonstrature ce se odrzavati po dogovoru. Dakle, javite se na mail meni (atafro@student.math.hr) ili kseniji (kkitanov@student.math.hr), po mogucnosti bar jedan dan unaprijed pa se mozemo dogovoriti za neki termin koji vam pase.
Ili, ako vam se ne da dolaziti na faks samo zbog toga, poziv da stavljate zadatke na forum i dalje stoji, makar to izgleda i nije neka opcija koja vam odgovara (znam, problem je u tome sto zadatke treba crtati, ali dalo bi se nesto smisliti)...
Sto se tice 9.mjeseca jos nisam sigurna kako ce to funkcionirati, ali obavijest ocekujte ovdje negdje, i na oglasnoj ploci naravno.
Usput, sto se mene tice javljanje na mail vrijedi i za demonstrature iz Linearne algebre koja nema svoj podforum pa vam to napominjem ovdje.
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: