Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Upis ocjene!!!
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Računarski praktikum 1
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 7:26 pon, 13. 6. 2005    Naslov: Upis ocjene!!! Citirajte i odgovorite

Moze li tu na forumu netko reci kad ce biti upis ocjene iz RP1.
hvala
hvala

Mr.M_G
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

19 = 21 - 2

PostPostano: 10:44 pon, 13. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa najsigurnije ti je doć na profesorove konzultacije,a možeš ga probat ulovit danas il sutra kad su kolokviji iz RP2!
Pa najsigurnije ti je doć na profesorove konzultacije,a možeš ga probat ulovit danas il sutra kad su kolokviji iz RP2!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 10:48 pon, 13. 6. 2005    Naslov: Re: Upis ocjene!!! Citirajte i odgovorite

[quote="mladen"]Moze li tu na forumu netko reci kad ce biti upis ocjene iz RP1.[/quote]
[quote="Mr.M_G"]Pa najsigurnije ti je doć na profesorove konzultacije,a možeš ga probat ulovit danas il sutra kad su kolokviji iz RP2![/quote]
Ali on vjerojatno nije mislio na RP1 za prof. smjer... :roll:
mladen (napisa):

Mr.M_G (napisa):

Ali on vjerojatno nije mislio na RP1 za prof. smjer... Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:01 pon, 13. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislio sam naravno na rp1 koji slusaju inzenjeri i pmi na 2.godini faksa
Mislio sam naravno na rp1 koji slusaju inzenjeri i pmi na 2.godini faksa

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 20 - 12

PostPostano: 12:24 pon, 13. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pretpostavljam da ovdje govorite o "usmenom" kod prof. Singera?
Pretpostavljam da ovdje govorite o "usmenom" kod prof. Singera?

mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:39 uto, 14. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nemojmo skretat s teme i da jos netko ko krivo procita pa da shvati da ima usmenog iz RP1!!!
pitanje je jednostavno kad je upis ocjene i kad netko bude imao konkretan odgovor a time prvenstveno mislim na asistente,profesore ili nekog kolegu koji je procitao neku sluzbenu obavijest ; Zahvaljujem
Nemojmo skretat s teme i da jos netko ko krivo procita pa da shvati da ima usmenog iz RP1!!!
pitanje je jednostavno kad je upis ocjene i kad netko bude imao konkretan odgovor a time prvenstveno mislim na asistente,profesore ili nekog kolegu koji je procitao neku sluzbenu obavijest ; Zahvaljujem

Gost

PostPostano: 9:24 pet, 17. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Koliko sam čuo,upis ocjena kod prof Singera će biti u ponedjeljak.
A danas,tj. u petak će izvjesit raspored na faksu....
Koliko sam čuo,upis ocjena kod prof Singera će biti u ponedjeljak.
A danas,tj. u petak će izvjesit raspored na faksu....

[Vrh]
annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 9 - 4

PostPostano: 12:16 pet, 17. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel bi mogao netko javit tocne termine jer sam ja danas bila na faksu i nikakav popis nije bio objesen. hvala
jel bi mogao netko javit tocne termine jer sam ja danas bila na faksu i nikakav popis nije bio objesen. hvala

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:04 pet, 17. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ali prof.Singer je na oglasnu plocu vec prije stavio obavijest da ga nece biti od 20. do 25.06. pa kako ce onda u ponedjeljak upisivati ocjene?
Ali prof.Singer je na oglasnu plocu vec prije stavio obavijest da ga nece biti od 20. do 25.06. pa kako ce onda u ponedjeljak upisivati ocjene?

[Vrh]
DAVOR
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 14:37 pet, 17. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ljudi koji su ovaj četvrtak odgovarali C kod profesora Singer (zaostaci :) ) su ga pitali i rečeno mi je da će upis ocjena iz rp1 biti u ponedjeljak 27.06. samo se ne zna u koliko sati
Ljudi koji su ovaj četvrtak odgovarali C kod profesora Singer (zaostaci Smile ) su ga pitali i rečeno mi je da će upis ocjena iz rp1 biti u ponedjeljak 27.06. samo se ne zna u koliko sati

[Vrh]
tony25
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 18:00 pet, 17. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a kod prof Nakica?
a kod prof Nakica?

[Vrh]
KKK
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 0

PostPostano: 17:15 ned, 19. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="DAVOR"]Ljudi koji su ovaj četvrtak odgovarali C kod profesora Singer (zaostaci :) ) su ga pitali i rečeno mi je da će upis ocjena iz rp1 biti u ponedjeljak 27.06. samo se ne zna u koliko sati[/quote]

Zna se zna se! \:D/ 10-14 h
DAVOR (napisa):
Ljudi koji su ovaj četvrtak odgovarali C kod profesora Singer (zaostaci Smile ) su ga pitali i rečeno mi je da će upis ocjena iz rp1 biti u ponedjeljak 27.06. samo se ne zna u koliko sati

Zna se zna se! Dancing 10-14 h

[Vrh]
KKK
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 0

PostPostano: 17:47 ned, 19. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="KKK"][quote="DAVOR"]Ljudi koji su ovaj četvrtak odgovarali C kod profesora Singer (zaostaci :) ) su ga pitali i rečeno mi je da će upis ocjena iz rp1 biti u ponedjeljak [size=18]27.06.[/size] samo se ne zna u koliko sati[/quote]

Zna se zna se! \:D/ 10-14 h[/quote]

Ispravak netočnog navoda: upis ocjena kod prof. Singera je [size=18]20.06. tj. sutra[/size] (barem po informacijama koje ja posjedujem)
KKK (napisa):
DAVOR (napisa):

Zna se zna se! Dancing 10-14 h

Ispravak netočnog navoda: upis ocjena kod prof. Singera je 20.06. tj. sutra (barem po informacijama koje ja posjedujem)

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:45 ned, 19. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ali ja sam isto vidjela obavijest prof. Singera da njega nema od 20. do 25.6., pa mi ovo sad bas i nije jasno...A otkud ta informacija da ce ocjene upisivati sutra?Da li je to onda sigurno?
Ali ja sam isto vidjela obavijest prof. Singera da njega nema od 20. do 25.6., pa mi ovo sad bas i nije jasno...A otkud ta informacija da ce ocjene upisivati sutra?Da li je to onda sigurno?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 1:32 pon, 20. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

bio bih jako zahvalan kad bi netko potvrdio nagadjanja, pa da nejdemo do zagreba, a ono nema nicega... bar do jutra ako je moguce...
unaprijed hvala
bio bih jako zahvalan kad bi netko potvrdio nagadjanja, pa da nejdemo do zagreba, a ono nema nicega... bar do jutra ako je moguce...
unaprijed hvala

[Vrh]
Gost

PostPostano: 8:02 pon, 20. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni su sad javili da na faksu nema nikakve sluzbene obavijesti da je upis ocjene danas iz cega bi se moglo pretpostaviti da ni nece biti,jelda? pa moralo bi negdje nesto pisati, ne moze to samo tako...i ja bih bila jako zahvalna ako bi netko to mogao sluzbeno potvrditi...ali cim prije,hvala
Meni su sad javili da na faksu nema nikakve sluzbene obavijesti da je upis ocjene danas iz cega bi se moglo pretpostaviti da ni nece biti,jelda? pa moralo bi negdje nesto pisati, ne moze to samo tako...i ja bih bila jako zahvalna ako bi netko to mogao sluzbeno potvrditi...ali cim prije,hvala

[Vrh]
DAVOR
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 8:27 pon, 20. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Obavijest za studente prof. Nakića: Usmeni će biti samo za studente koji nisu zadovoljni ocjenom s vježbi. Termin upisivanja ocjena za studente koji su prijavili ispit na prvom ljetnom roku je utorak, 21. 6. od 15-16 sati.
Studenti koji žele izaći na usmeni mogu dogovoriti isti u terminu upisivanja ocjena.[/quote]

Ovo je doslovno citat onoga što piše na službenoj stranici rp-a, čini mi se još od nedjelje ujutro [url]http://web.math.hr/nastava/rp1/[/url]
Citat:
Obavijest za studente prof. Nakića: Usmeni će biti samo za studente koji nisu zadovoljni ocjenom s vježbi. Termin upisivanja ocjena za studente koji su prijavili ispit na prvom ljetnom roku je utorak, 21. 6. od 15-16 sati.
Studenti koji žele izaći na usmeni mogu dogovoriti isti u terminu upisivanja ocjena.

Ovo je doslovno citat onoga što piše na službenoj stranici rp-a, čini mi se još od nedjelje ujutro http://web.math.hr/nastava/rp1/

[Vrh]
Gost

PostPostano: 8:55 pon, 20. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo dileme rijesene:na faksu na oglasnoj pise da je upis ocjene za studente prof. Singera u ponedjeljak 27. 06. od 10-14 sati u njegovom uredu,a u isto vrijeme studenti koji zele ici na usmeni mogu se dogovoriti za termin! I to je to...
Evo dileme rijesene:na faksu na oglasnoj pise da je upis ocjene za studente prof. Singera u ponedjeljak 27. 06. od 10-14 sati u njegovom uredu,a u isto vrijeme studenti koji zele ici na usmeni mogu se dogovoriti za termin! I to je to...

[Vrh]
iva2
Gost

PostPostano: 8:03 sub, 2. 7. 2005    Naslov: Upis ocjene!!! Citirajte i odgovorite

Jel netko zna kad ce prof. Singer upisivat ocjene za one koji su se prijavili za drugi rok :?: :roll:

Hvala :!:
Jel netko zna kad ce prof. Singer upisivat ocjene za one koji su se prijavili za drugi rok Question Rolling Eyes

Hvala Exclamation

[Vrh]
Gost

PostPostano: 8:34 sub, 2. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cula sam da upisuje ocjene sad u pon. al neznam u koliko sati
Cula sam da upisuje ocjene sad u pon. al neznam u koliko sati

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Računarski praktikum 1 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum