Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

"Pretplata" na pitanja - usmeni analiza 2
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Stormbringer
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 8:31 pet, 17. 6. 2005    Naslov: "Pretplata" na pitanja - usmeni analiza 2 Citirajte i odgovorite

unaprijed bih zamolio sve kolege koji danas izlaze na ispit iz analize 2 kod profesora H.Šikića, a prisutni su na forumu i voljni podijeliti svoja iskustva s nama, da napišu pitanja koja je prof. priupitao, s posebnom tendencijom na one koji su došli s nižim ocjenama s kolokvija, unaprijed jako zahvalan, o isplati ćemo kasnije :D

p.s. za admine i moderatore: pretpostavljam da bih mogao uskoro dobiti reply s linkom na tražilicu, ali već sam tražio slične teme i nisam našao previše korisnih informacija u smislu pitanja koja profesor zna pitati! ako mi je nešto promaklo, slobodno me ispravite, dapače, poželjno je!

long live rock'n'roll
unaprijed bih zamolio sve kolege koji danas izlaze na ispit iz analize 2 kod profesora H.Šikića, a prisutni su na forumu i voljni podijeliti svoja iskustva s nama, da napišu pitanja koja je prof. priupitao, s posebnom tendencijom na one koji su došli s nižim ocjenama s kolokvija, unaprijed jako zahvalan, o isplati ćemo kasnije Very Happy

p.s. za admine i moderatore: pretpostavljam da bih mogao uskoro dobiti reply s linkom na tražilicu, ali već sam tražio slične teme i nisam našao previše korisnih informacija u smislu pitanja koja profesor zna pitati! ako mi je nešto promaklo, slobodno me ispravite, dapače, poželjno je!

long live rock'n'roll

Zadnja promjena: Stormbringer; 9:37 sub, 18. 6. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 10:48 pet, 17. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

tm sred. vrijednosti,kriteriji za redove, PRIMJERI za sve!
tm sred. vrijednosti,kriteriji za redove, PRIMJERI za sve!

Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 7:26 sub, 18. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sve sto je vazno - da je radijus konvergencije = 1/ro, riemannov teorem, taylorov teorem, rolleov teorem, newton-leibnizovu formulu, integralni oblik ostatka kod taylorovog zapisa, cauchyjev integralni kriterij, lagrangeov teorem, d'alambertov kriterij. To je ono za sto znam da je pitao ljude, ali ima jos dosta stvari koje je realno ocekivati da bi te mogao pitati.
Sve sto je vazno - da je radijus konvergencije = 1/ro, riemannov teorem, taylorov teorem, rolleov teorem, newton-leibnizovu formulu, integralni oblik ostatka kod taylorovog zapisa, cauchyjev integralni kriterij, lagrangeov teorem, d'alambertov kriterij. To je ono za sto znam da je pitao ljude, ali ima jos dosta stvari koje je realno ocekivati da bi te mogao pitati.

Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 12 - 2

PostPostano: 12:06 uto, 21. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Također i Cauchyev kriterij za redove...
[quote]
ima jos dosta stvari koje je realno ocekivati da bi te mogao pitati.[/quote]
I agree...ziher ti je da što god više možeš naučiš. 8) .. ak stigneš sve..
juuuuuuuuuhuuu
Također i Cauchyev kriterij za redove...
Citat:

ima jos dosta stvari koje je realno ocekivati da bi te mogao pitati.

I agree...ziher ti je da što god više možeš naučiš. Cool .. ak stigneš sve..
juuuuuuuuuhuuu

Stormbringer
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 12:55 uto, 21. 6. 2005    Naslov: Re: "Pretplata" na pitanja - usmeni analiza 2 Citirajte i odgovorite

[quote="Stormbringer"]unaprijed bih zamolio sve kolege koji danas izlaze na ispit iz analize 2 kod profesora H.Šikića, a prisutni su na forumu i voljni podijeliti svoja iskustva s nama, da napišu pitanja koja je prof. priupitao, s posebnom tendencijom na one koji su došli s nižim ocjenama s kolokvija, unaprijed jako zahvalan, o isplati ćemo kasnije :D

long live rock'n'roll[/quote]

hvala vam ljudi svima, Grgi pogotovo, sad na kraju priče mogu samo svima poželjet puno sreće, a ako nekome treba za ubuduće popis pitanja, ja sam uspio skupiti nekih 20-ak pitanja koja je prof. H. Šikić pitao na usmenom pa neka mi se jave zainteresirani na PM ako je hitno!
s vremenom ću to stavit i ovdje, samo nemogu sad jer mi se neda tipkati :D
Stormbringer (napisa):
unaprijed bih zamolio sve kolege koji danas izlaze na ispit iz analize 2 kod profesora H.Šikića, a prisutni su na forumu i voljni podijeliti svoja iskustva s nama, da napišu pitanja koja je prof. priupitao, s posebnom tendencijom na one koji su došli s nižim ocjenama s kolokvija, unaprijed jako zahvalan, o isplati ćemo kasnije Very Happy

long live rock'n'roll

hvala vam ljudi svima, Grgi pogotovo, sad na kraju priče mogu samo svima poželjet puno sreće, a ako nekome treba za ubuduće popis pitanja, ja sam uspio skupiti nekih 20-ak pitanja koja je prof. H. Šikić pitao na usmenom pa neka mi se jave zainteresirani na PM ako je hitno!
s vremenom ću to stavit i ovdje, samo nemogu sad jer mi se neda tipkati Very Happy

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 18:17 uto, 21. 6. 2005    Naslov: Re: "Pretplata" na pitanja - usmeni analiza 2 Citirajte i odgovorite

[quote="Stormbringer"] sad na kraju priče mogu samo svima poželjet puno sreće, a ako nekome treba za ubuduće popis pitanja, ja sam uspio skupiti nekih 20-ak pitanja koja je prof. H. Šikić pitao na usmenom pa neka mi se jave zainteresirani na PM ako je hitno!
s vremenom ću to stavit i ovdje, samo nemogu sad jer mi se neda tipkati :D[/quote]

ne znam kolko će bit koristan taj popis pitanja :? jer sam igrom slučaja skoro dva cijela dana slušala usmene i prije bi ti mogla napravit popis pitanja koje profesor NIJE pitao... :cowshock: 8)
Stormbringer (napisa):
sad na kraju priče mogu samo svima poželjet puno sreće, a ako nekome treba za ubuduće popis pitanja, ja sam uspio skupiti nekih 20-ak pitanja koja je prof. H. Šikić pitao na usmenom pa neka mi se jave zainteresirani na PM ako je hitno!
s vremenom ću to stavit i ovdje, samo nemogu sad jer mi se neda tipkati Very Happy

ne znam kolko će bit koristan taj popis pitanja Confused jer sam igrom slučaja skoro dva cijela dana slušala usmene i prije bi ti mogla napravit popis pitanja koje profesor NIJE pitao... Shockirana krava Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
kate
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:25 sri, 22. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

bila bih veoma zahvalna kad bi netko napisao neka pitanja koja je pitao profesor guljas na usmenom?
bila bih veoma zahvalna kad bi netko napisao neka pitanja koja je pitao profesor guljas na usmenom?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum