Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Stormbringer Forumaš(ica)
|
Postano: 8:31 pet, 17. 6. 2005 Naslov: "Pretplata" na pitanja - usmeni analiza 2 |
|
|
unaprijed bih zamolio sve kolege koji danas izlaze na ispit iz analize 2 kod profesora H.Šikića, a prisutni su na forumu i voljni podijeliti svoja iskustva s nama, da napišu pitanja koja je prof. priupitao, s posebnom tendencijom na one koji su došli s nižim ocjenama s kolokvija, unaprijed jako zahvalan, o isplati ćemo kasnije :D
p.s. za admine i moderatore: pretpostavljam da bih mogao uskoro dobiti reply s linkom na tražilicu, ali već sam tražio slične teme i nisam našao previše korisnih informacija u smislu pitanja koja profesor zna pitati! ako mi je nešto promaklo, slobodno me ispravite, dapače, poželjno je!
long live rock'n'roll
unaprijed bih zamolio sve kolege koji danas izlaze na ispit iz analize 2 kod profesora H.Šikića, a prisutni su na forumu i voljni podijeliti svoja iskustva s nama, da napišu pitanja koja je prof. priupitao, s posebnom tendencijom na one koji su došli s nižim ocjenama s kolokvija, unaprijed jako zahvalan, o isplati ćemo kasnije
p.s. za admine i moderatore: pretpostavljam da bih mogao uskoro dobiti reply s linkom na tražilicu, ali već sam tražio slične teme i nisam našao previše korisnih informacija u smislu pitanja koja profesor zna pitati! ako mi je nešto promaklo, slobodno me ispravite, dapače, poželjno je!
long live rock'n'roll
Zadnja promjena: Stormbringer; 9:37 sub, 18. 6. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 7:26 sub, 18. 6. 2005 Naslov: |
|
|
Sve sto je vazno - da je radijus konvergencije = 1/ro, riemannov teorem, taylorov teorem, rolleov teorem, newton-leibnizovu formulu, integralni oblik ostatka kod taylorovog zapisa, cauchyjev integralni kriterij, lagrangeov teorem, d'alambertov kriterij. To je ono za sto znam da je pitao ljude, ali ima jos dosta stvari koje je realno ocekivati da bi te mogao pitati.
Sve sto je vazno - da je radijus konvergencije = 1/ro, riemannov teorem, taylorov teorem, rolleov teorem, newton-leibnizovu formulu, integralni oblik ostatka kod taylorovog zapisa, cauchyjev integralni kriterij, lagrangeov teorem, d'alambertov kriterij. To je ono za sto znam da je pitao ljude, ali ima jos dosta stvari koje je realno ocekivati da bi te mogao pitati.
_________________ Bri
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Stormbringer Forumaš(ica)
|
Postano: 12:55 uto, 21. 6. 2005 Naslov: Re: "Pretplata" na pitanja - usmeni analiza 2 |
|
|
[quote="Stormbringer"]unaprijed bih zamolio sve kolege koji danas izlaze na ispit iz analize 2 kod profesora H.Šikića, a prisutni su na forumu i voljni podijeliti svoja iskustva s nama, da napišu pitanja koja je prof. priupitao, s posebnom tendencijom na one koji su došli s nižim ocjenama s kolokvija, unaprijed jako zahvalan, o isplati ćemo kasnije :D
long live rock'n'roll[/quote]
hvala vam ljudi svima, Grgi pogotovo, sad na kraju priče mogu samo svima poželjet puno sreće, a ako nekome treba za ubuduće popis pitanja, ja sam uspio skupiti nekih 20-ak pitanja koja je prof. H. Šikić pitao na usmenom pa neka mi se jave zainteresirani na PM ako je hitno!
s vremenom ću to stavit i ovdje, samo nemogu sad jer mi se neda tipkati :D
Stormbringer (napisa): | unaprijed bih zamolio sve kolege koji danas izlaze na ispit iz analize 2 kod profesora H.Šikića, a prisutni su na forumu i voljni podijeliti svoja iskustva s nama, da napišu pitanja koja je prof. priupitao, s posebnom tendencijom na one koji su došli s nižim ocjenama s kolokvija, unaprijed jako zahvalan, o isplati ćemo kasnije
long live rock'n'roll |
hvala vam ljudi svima, Grgi pogotovo, sad na kraju priče mogu samo svima poželjet puno sreće, a ako nekome treba za ubuduće popis pitanja, ja sam uspio skupiti nekih 20-ak pitanja koja je prof. H. Šikić pitao na usmenom pa neka mi se jave zainteresirani na PM ako je hitno!
s vremenom ću to stavit i ovdje, samo nemogu sad jer mi se neda tipkati
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kate Forumaš(ica)