Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Maya modelling

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 27 - 22

PostPostano: 16:49 ned, 1. 5. 2005    Naslov: Maya modelling Citirajte i odgovorite

traze se (njih 60ak) koji znaju raditi sa mayom [color=red]animacije[/color] za potrebe animiranog filma!!! ps. to znaci ozbiljni poznavaci modeliranja u mayi dolaze u obzir!!! radit ce se crtani film europske distribucije koji cemo moci gledati oko 2006 u svijetu!
traze se (njih 60ak) koji znaju raditi sa mayom animacije za potrebe animiranog filma!!! ps. to znaci ozbiljni poznavaci modeliranja u mayi dolaze u obzir!!! radit ce se crtani film europske distribucije koji cemo moci gledati oko 2006 u svijetu!

xscript
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:34 pon, 13. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uau!
Animirani film! Ima neki link gdje se moze saznati vise o projektu? Je li to studentski film ili komercijalni projekt? Medunarodni ili...?

Ja radim u Max-u (5 godina) (nije da sebe preporucujem, nego sam vise manje upoznat sa svijetom 3D animacije, pa me cisto zanima :) ). Znam da u hrvatskoj negdje zive 3D animatori, ali jos nisam vidio ni jedan uradak spomenutih.
Uau!
Animirani film! Ima neki link gdje se moze saznati vise o projektu? Je li to studentski film ili komercijalni projekt? Medunarodni ili...?

Ja radim u Max-u (5 godina) (nije da sebe preporucujem, nego sam vise manje upoznat sa svijetom 3D animacije, pa me cisto zanima Smile ). Znam da u hrvatskoj negdje zive 3D animatori, ali jos nisam vidio ni jedan uradak spomenutih.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 12:18 čet, 16. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

to je europski film,i vecina ekipe nije radila u mayi, nego u maxu i sad pokusava to naucit da bi dobila posao ali ako se ne nadje dobar broj osoba posao nece uspjet!!! naime postoje i to velike razlike u mayi maxu!!!
to je europski film,i vecina ekipe nije radila u mayi, nego u maxu i sad pokusava to naucit da bi dobila posao ali ako se ne nadje dobar broj osoba posao nece uspjet!!! naime postoje i to velike razlike u mayi maxu!!!

xscript
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:34 pet, 17. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tako kazu (za razlike max-maya). :)
Nego opet nisam nis o filmu saznao. I kako su se ti ljudi nasli? Odakle je ideja potekla?
Tako kazu (za razlike max-maya). Smile
Nego opet nisam nis o filmu saznao. I kako su se ti ljudi nasli? Odakle je ideja potekla?

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 12:34 sub, 18. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

to nema veze sa studentima, jedna marketinska agencija je dobila na europskom natjecaju taj posao, ali ima problema sa pronalaskom kadra! ovo bas i nije skupina entuzijasta koja se sjetila napravit nes novo, vec su radili neke manje poznate animirane filmove ali ne u mayi!
to nema veze sa studentima, jedna marketinska agencija je dobila na europskom natjecaju taj posao, ali ima problema sa pronalaskom kadra! ovo bas i nije skupina entuzijasta koja se sjetila napravit nes novo, vec su radili neke manje poznate animirane filmove ali ne u mayi!

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:45 sub, 18. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sad me vec opako zanima: [b]ZASTO u Mayi[/b], ako sama ekipa koja se u to upustila ne zna Mayu? :-k
Sad me vec opako zanima: ZASTO u Mayi, ako sama ekipa koja se u to upustila ne zna Mayu? Think

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 16:01 sub, 18. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma to je ekipa koja radi reklame za coca colu,podravku,itd. radili su u maxu i mislili su,posto su vec radili u slicni programima da ce i ovo uspjet napravit,ali nemaju dovoljno ljudi koji to znaju!!!
ma to je ekipa koja radi reklame za coca colu,podravku,itd. radili su u maxu i mislili su,posto su vec radili u slicni programima da ce i ovo uspjet napravit,ali nemaju dovoljno ljudi koji to znaju!!!

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:12 sub, 18. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

A to ne ide u alatima s kojima inace rade? :-k
A to ne ide u alatima s kojima inace rade? Think

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 16:31 sub, 18. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

maya im treba zbog "teske" 3d animacije! malo ih muce kad se 3d stvari krecu!!
maya im treba zbog "teske" 3d animacije! malo ih muce kad se 3d stvari krecu!!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum