Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

dir2 nakon pada komisije dir1
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Diferencijalni i integralni račun
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
23 = 30 - 7

PostPostano: 11:08 čet, 4. 8. 2005    Naslov: dir2 nakon pada komisije dir1 Citirajte i odgovorite

Imam jedno pitanje, da li se moze izaci na ispit iz dir2 ako se padne na komisiji iz dir1? Kolegica je pala na komisiji iz dira1, ali joj prof. nije nista rekao za dir2, nije ga ni pitala, ali zna li netko jel moguce poloziti dir2 bez dir1?
I zanimam koliko ljudi nije proslo dir1( imaju komisiju ili 3.izlazak) a da su kolikvirali dir 2 s malo boljom ocijenom?
Imam jedno pitanje, da li se moze izaci na ispit iz dir2 ako se padne na komisiji iz dir1? Kolegica je pala na komisiji iz dira1, ali joj prof. nije nista rekao za dir2, nije ga ni pitala, ali zna li netko jel moguce poloziti dir2 bez dir1?
I zanimam koliko ljudi nije proslo dir1( imaju komisiju ili 3.izlazak) a da su kolikvirali dir 2 s malo boljom ocijenom?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 11:30 čet, 4. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Već si postavila sličan topic o tome :arrow: [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=25402&highlight=#25402]Ako ne polozim...[/url] i već sam ti i tamo odgovorila, da su DiR1 i DiR2 zasebni kolegiji. :roll:
Već si postavila sličan topic o tome Arrow Ako ne polozim... i već sam ti i tamo odgovorila, da su DiR1 i DiR2 zasebni kolegiji. Rolling Eyes

[Vrh]
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 16:21 čet, 4. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, ali to nema veze s onime, osim toga znam da su zasebni kolegiji, ali cini mi se da ih prosefor ne dozivljava tako (ako smijem primjetiti). Ljudi koji su izasli na dir2 bez polozenog dira1 su pali, nekima je receno da prvo poloze dir1 pa da se vrate na dir2, mislim da nitko nije polozio dir2 bez dir1 (ako netko je neka kaze ili neka zauvijek suti :) ), smo me zanima da li su ruseni zbog neznanja iz dir2 ili zato sto nemaju polozen dir1. Sve je moguce.
Da, ali to nema veze s onime, osim toga znam da su zasebni kolegiji, ali cini mi se da ih prosefor ne dozivljava tako (ako smijem primjetiti). Ljudi koji su izasli na dir2 bez polozenog dira1 su pali, nekima je receno da prvo poloze dir1 pa da se vrate na dir2, mislim da nitko nije polozio dir2 bez dir1 (ako netko je neka kaze ili neka zauvijek suti Smile ), smo me zanima da li su ruseni zbog neznanja iz dir2 ili zato sto nemaju polozen dir1. Sve je moguce.

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 22:41 čet, 4. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozda zato jer su polagali dir2 bez da su naucili neke osnove (koje su, gle slucajnosti, iz dir1)?
mozda zato jer su polagali dir2 bez da su naucili neke osnove (koje su, gle slucajnosti, iz dir1)?

by A.Einstein
[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 13:30 pet, 5. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

DIR1 i DIR2 su ikolegiji koji su nastali od Analize 1 i Analize 2 ove godine. Analiza 1 i Analiza 2 su kolegiji koji su pred nekoliko godina nastali od kolegija Analiza, koji je bio dvosemestralni na prvoj godini i sadrzavao je sve ovo gradivo. Recenica da su to potpuno nezavisni kolegiji je ocito netzocna i to je jasno svakome tko ih je pogledao. oni se prirodno nastavljaju jedan na drugi i naravno da, ako ne znate derivirati f-je jedne varijable, necete znati izracunati derivaciju f-je vise varijabli u smjeru. na pocetku svojih vjezbi sam vam procitala plan kolegija, i u njemu pise da je "pozeljno da je student prije savladao kolegije Dir 1 i Analiticka geometrija". To znaci da vam je znanje iz ta dva potrebno da bi savladali ovaj jedna kak spada. Medutim, na liberalno orijentiranoj matematici (s cim se ja U POTPUNSTI slazem) nemamo neko "stablo" kolegija koje bi odradívalo koji kolegiji moraju biti polozenio prije kojih. Dakle, smijete izlaziti na Dir 2 bez polozenog Dira 1, ali se ocekuje da sadrzaje Dira 1 koji se koriste ovdje u potpunosti razumijete.
Sad moje misljenje: osim ako se radilo o nekakvikm posebnim okolnostima (tipa, covjek nauci ste Dir 1 kak spada, dva puta prespava pismeni, jednom usmeni, a za komisiju slomi nogu i stoji u ogromnim bolovima pred plocom) koje su dovele u situaciju dâ netko razumije i zna dir 1 a padne komisiju, ja bih savjetovala ne izlazenje na dir2. Mozda sam sad bezobrazna, ali covjek koji je pao komisiju najcesce ima i neke druge predmete uza polaganje. Toj osobi bi ja savjetovala da se pozabavi tim predmetima do iduce godine, a onda posteno nauci dir 1 i NAKON TOGA (ipak je to, cisto zdravorazumski, neki logican poredak) isto tako temeljito dir2. Vjerujem da ce tako i puno stvari u diru2 biti jasnije i jednostavnije.
DIR1 i DIR2 su ikolegiji koji su nastali od Analize 1 i Analize 2 ove godine. Analiza 1 i Analiza 2 su kolegiji koji su pred nekoliko godina nastali od kolegija Analiza, koji je bio dvosemestralni na prvoj godini i sadrzavao je sve ovo gradivo. Recenica da su to potpuno nezavisni kolegiji je ocito netzocna i to je jasno svakome tko ih je pogledao. oni se prirodno nastavljaju jedan na drugi i naravno da, ako ne znate derivirati f-je jedne varijable, necete znati izracunati derivaciju f-je vise varijabli u smjeru. na pocetku svojih vjezbi sam vam procitala plan kolegija, i u njemu pise da je "pozeljno da je student prije savladao kolegije Dir 1 i Analiticka geometrija". To znaci da vam je znanje iz ta dva potrebno da bi savladali ovaj jedna kak spada. Medutim, na liberalno orijentiranoj matematici (s cim se ja U POTPUNSTI slazem) nemamo neko "stablo" kolegija koje bi odradívalo koji kolegiji moraju biti polozenio prije kojih. Dakle, smijete izlaziti na Dir 2 bez polozenog Dira 1, ali se ocekuje da sadrzaje Dira 1 koji se koriste ovdje u potpunosti razumijete.
Sad moje misljenje: osim ako se radilo o nekakvikm posebnim okolnostima (tipa, covjek nauci ste Dir 1 kak spada, dva puta prespava pismeni, jednom usmeni, a za komisiju slomi nogu i stoji u ogromnim bolovima pred plocom) koje su dovele u situaciju dâ netko razumije i zna dir 1 a padne komisiju, ja bih savjetovala ne izlazenje na dir2. Mozda sam sad bezobrazna, ali covjek koji je pao komisiju najcesce ima i neke druge predmete uza polaganje. Toj osobi bi ja savjetovala da se pozabavi tim predmetima do iduce godine, a onda posteno nauci dir 1 i NAKON TOGA (ipak je to, cisto zdravorazumski, neki logican poredak) isto tako temeljito dir2. Vjerujem da ce tako i puno stvari u diru2 biti jasnije i jednostavnije.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 17:55 pet, 5. 8. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ima ljudi koji su stvarno bez veze dosli na komisiju (pozdrav kolegi :))I hvala kolegici Martini. Slazemo se s njom
Ima ljudi koji su stvarno bez veze dosli na komisiju (pozdrav kolegi Smile)I hvala kolegici Martini. Slazemo se s njom

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Diferencijalni i integralni račun Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum