Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Crow Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Casper Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Casper Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:49 čet, 7. 7. 2005 Naslov: |
|
|
1. U skripti su ti neke stvari malo bolje objasnjene tako da definitivno prolistaj skriptu.
2. Uglavnom je ovakav sistem ispitivanja: 3 pitanja, ak znas 2 prolaz, ak ne znas 2 pad
3. Kod profesora ti je bitno puno brbljat, pricaj malo s njim prije nego sto te pocne ispitivat, jedna cura mu je cak i vic pricala. Samo nemoj bit tiho.
4. Ak si ti sljedeci/sljedeca na redu prati kaj pita kolegu/kolegicu prije tebe, jer ak on ne zna profesor ce reci "samo nastavite na to pitanje"
5. Ak i padnes nije toliki problem, ali potrudi se da te zapamti, jer kad sljedeci put dodes na usmeni ce biti "kolega/kolegice sto zadnji puta niste znali" i onda odgovaras to, a to se onda dobro naucis i to ti je vec pola prolaza
6. Ak jedno pitanje znas, a drugo ne trece pitanje ce ti sigurno biti Kutna brzina i onaj izvod za [b]k[/b] koji bas i nema smisla, ali ga se nastrebas :)
Moj savjet je otic na usmene i poslusat malo i vidit kak to izgleda kod njega, a i na taj nacin mozes najvise naucit i ponovit
1. U skripti su ti neke stvari malo bolje objasnjene tako da definitivno prolistaj skriptu.
2. Uglavnom je ovakav sistem ispitivanja: 3 pitanja, ak znas 2 prolaz, ak ne znas 2 pad
3. Kod profesora ti je bitno puno brbljat, pricaj malo s njim prije nego sto te pocne ispitivat, jedna cura mu je cak i vic pricala. Samo nemoj bit tiho.
4. Ak si ti sljedeci/sljedeca na redu prati kaj pita kolegu/kolegicu prije tebe, jer ak on ne zna profesor ce reci "samo nastavite na to pitanje"
5. Ak i padnes nije toliki problem, ali potrudi se da te zapamti, jer kad sljedeci put dodes na usmeni ce biti "kolega/kolegice sto zadnji puta niste znali" i onda odgovaras to, a to se onda dobro naucis i to ti je vec pola prolaza
6. Ak jedno pitanje znas, a drugo ne trece pitanje ce ti sigurno biti Kutna brzina i onaj izvod za k koji bas i nema smisla, ali ga se nastrebas
Moj savjet je otic na usmene i poslusat malo i vidit kak to izgleda kod njega, a i na taj nacin mozes najvise naucit i ponovit
_________________ Idu dva vektora ulicom jedan padne i skalarni produkt je nula.
|
|
[Vrh] |
|
menschen Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
menschen Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:47 sri, 14. 9. 2005 Naslov: |
|
|
hey ekipa koja odgovara ovih dana, podijelite svoje dojmove s nama! :)
primjeri pitanja, koji put ste izasli na ispit, ako ste koji put do sada pali zbog kakvih pitanja ste pali... usput navedite koje godine ste slusali kolegij, jer se sadrzaj blago mijenja iz godine u godinu.
hvala :)
hey ekipa koja odgovara ovih dana, podijelite svoje dojmove s nama!
primjeri pitanja, koji put ste izasli na ispit, ako ste koji put do sada pali zbog kakvih pitanja ste pali... usput navedite koje godine ste slusali kolegij, jer se sadrzaj blago mijenja iz godine u godinu.
hvala
_________________ "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 17:17 čet, 15. 9. 2005 Naslov: |
|
|
ovak ljudovi,nemate se kaj bojati jel je profesor legenda,dao nam je svima pitanja,na koja imate barem 45 min da odgovorite,pogledajte si samo hallov tm ,na to vam profesor stavlja naglasak pri ispitivanju...ako ste ucili(posteno) proci cete..a sta se tice pitanja sva su ova koja je prethodno decko stavio na forum..ta se vrte cijelo vrijeme i to je to!!!sretno :wink:
ovak ljudovi,nemate se kaj bojati jel je profesor legenda,dao nam je svima pitanja,na koja imate barem 45 min da odgovorite,pogledajte si samo hallov tm ,na to vam profesor stavlja naglasak pri ispitivanju...ako ste ucili(posteno) proci cete..a sta se tice pitanja sva su ova koja je prethodno decko stavio na forum..ta se vrte cijelo vrijeme i to je to!!!sretno
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:45 ned, 2. 10. 2005 Naslov: |
|
|
moja pitanja:
1) FF tm
2) greenov tm
3) hallov tm
moja pitanja:
1) FF tm
2) greenov tm
3) hallov tm
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
Sgt. Pepper Forumaš(ica)
|
Postano: 13:07 pon, 3. 10. 2005 Naslov: Transportni problem |
|
|
Ajd ljudi, ako boga znate, objasnite mi teorem dualnosti u transportnom problemu,al samo onaj dio kad dokazujemo(pomocu grafa) da optimalnost primarnih i dualnih varijabli implicira jednakost z'(u,v) = z(X). Eto, hvala kome god da se javi...
Ajd ljudi, ako boga znate, objasnite mi teorem dualnosti u transportnom problemu,al samo onaj dio kad dokazujemo(pomocu grafa) da optimalnost primarnih i dualnih varijabli implicira jednakost z'(u,v) = z(X). Eto, hvala kome god da se javi...
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Sgt. Pepper Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Sgt. Pepper Forumaš(ica)
|
Postano: 20:21 pon, 3. 10. 2005 Naslov: |
|
|
Evo jos jedno pitanje. Sta treba odgovorit na pitanje Slaba derivacija i prostor Soboljeva, te Osnovna lema variacionog racuna? U biti, zelin znat ukratko sta treba za slabu derivaciju i dali je Osnovna lema kao sta pise u skripti da je phi klase C beskonacno(s onom malon nulon) a U element L1(I), ili kao sto sam nasao na nekim papirima da phi klase C[0,1]( sto je u skripti pod Langrangeov). Eto, valjda je razumljivo... Hvala.
Evo jos jedno pitanje. Sta treba odgovorit na pitanje Slaba derivacija i prostor Soboljeva, te Osnovna lema variacionog racuna? U biti, zelin znat ukratko sta treba za slabu derivaciju i dali je Osnovna lema kao sta pise u skripti da je phi klase C beskonacno(s onom malon nulon) a U element L1(I), ili kao sto sam nasao na nekim papirima da phi klase C[0,1]( sto je u skripti pod Langrangeov). Eto, valjda je razumljivo... Hvala.
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:50 pon, 3. 10. 2005 Naslov: |
|
|
slaba derivacija... pocnes od onog teoremcica sa integralom i derivacijom (ako je $g(x)*v(x)dx= -$u(x)v'(x)dx za svaku test funkciju v onda je g=u' ) pa onda zakljucis kako s obzirom na to ima smisla definirat slabu derivaciju ali moras pocet od kvadraticno integrabilnih funkcija (jer su za ostale integrali beskonacni pa definicija nema smisla)... i eto, prostor slabo derivabilnih funkcija jos zovemo prostor soboljeva i potprostor je od prostora kvadraticno integrabilnih funkcija.
sta se tice osnovne leme ... ja sam onu verziju sa predavanja ucila kao osnovnu lemu varijacionog racuna jerbo nam ju je kao takvu i profesor predstavio. osim toga, bas taj teorem nam je vazan u dosta situacija a ne onaj kompliciraniji iz skripte koji se krije pod istim imenom (a nisam primijetila da se negdje pozivamo na njega).
slaba derivacija... pocnes od onog teoremcica sa integralom i derivacijom (ako je $g(x)*v(x)dx= -$u(x)v'(x)dx za svaku test funkciju v onda je g=u' ) pa onda zakljucis kako s obzirom na to ima smisla definirat slabu derivaciju ali moras pocet od kvadraticno integrabilnih funkcija (jer su za ostale integrali beskonacni pa definicija nema smisla)... i eto, prostor slabo derivabilnih funkcija jos zovemo prostor soboljeva i potprostor je od prostora kvadraticno integrabilnih funkcija.
sta se tice osnovne leme ... ja sam onu verziju sa predavanja ucila kao osnovnu lemu varijacionog racuna jerbo nam ju je kao takvu i profesor predstavio. osim toga, bas taj teorem nam je vazan u dosta situacija a ne onaj kompliciraniji iz skripte koji se krije pod istim imenom (a nisam primijetila da se negdje pozivamo na njega).
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
Sgt. Pepper Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost