Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 7:22 čet, 27. 3. 2003 Naslov: Imate iskomplexiranog Admina... |
|
|
Ne bih zelio da ispadne da se sramim svoje iskomplexiranosti, pa vam u cijelosti prenosim mail koji sam dobio od kolege :shock: jaglaca...
[quote="jaglac"]Jedna mi stvar nije jasna . Mogao si obrisati i topic i post kada sam pritisnuo submit. A ti si se odlučio za verziju u kojoj sam ja napravio copy-paste.Žao mi je ako sam napisao nešto što te toliko uznemirilo .Dobro skužio si da mi ne možeš kvalitetno odgovoriti i da zbog toga ispadaš smiješan .Ali to nije razlog da samog sebe zavaraš i svima pokazuješ svoj veliki trijumf nadamnom tako što si izbrisao dijelove.
Negdje sam već napisao (mislim da je reply na krckov post) da se nisam htio registirati jer je Forum kratkoročna zabava .Pošto nisam toliko iskompleksiran kao ti to ozbiljno mislim . Ne želim da drugi ljudi budu uskraćeni za post zbog mene . Zato više neću svraćati na Forum . Nemam namjeru (kako ti je to došlo samo u glavu)sada pod nekim nickovima ispravljati nepravdu zbog posta niti toliko žarko želim tebi odgovoriti .
Možeš odlokati Forum što se mene tiče . Ovo najozbiljnije mislim .Bilo bi
krajne djetinjasto od mene da se naganjavam s tobom.[/quote]
Uz zahvalu jaglacu sto nas je napustio, te u nadi da ce odrzati rijec, kao i da ce se njemu slicni povesti za njegovim primjerom,
Puno pozdrava od vaseg osobnog Staljina! ;)
P.S. Molim Forumase da ne napadaju ovdje jaglaca, da se on ne bi vratio. :lol: Svrha ovog topica je:
1. obavijestitii vas da je obecao otici
2. lijeciti vlastitu dusevnu bol zbog spoznaje da [i]ne mogu kvalitetno odgovoriti i da zbog toga ispadam smiješan[/i] :mrgreen:
Ne bih zelio da ispadne da se sramim svoje iskomplexiranosti, pa vam u cijelosti prenosim mail koji sam dobio od kolege jaglaca...
jaglac (napisa): | Jedna mi stvar nije jasna . Mogao si obrisati i topic i post kada sam pritisnuo submit. A ti si se odlučio za verziju u kojoj sam ja napravio copy-paste.Žao mi je ako sam napisao nešto što te toliko uznemirilo .Dobro skužio si da mi ne možeš kvalitetno odgovoriti i da zbog toga ispadaš smiješan .Ali to nije razlog da samog sebe zavaraš i svima pokazuješ svoj veliki trijumf nadamnom tako što si izbrisao dijelove.
Negdje sam već napisao (mislim da je reply na krckov post) da se nisam htio registirati jer je Forum kratkoročna zabava .Pošto nisam toliko iskompleksiran kao ti to ozbiljno mislim . Ne želim da drugi ljudi budu uskraćeni za post zbog mene . Zato više neću svraćati na Forum . Nemam namjeru (kako ti je to došlo samo u glavu)sada pod nekim nickovima ispravljati nepravdu zbog posta niti toliko žarko želim tebi odgovoriti .
Možeš odlokati Forum što se mene tiče . Ovo najozbiljnije mislim .Bilo bi
krajne djetinjasto od mene da se naganjavam s tobom. |
Uz zahvalu jaglacu sto nas je napustio, te u nadi da ce odrzati rijec, kao i da ce se njemu slicni povesti za njegovim primjerom,
Puno pozdrava od vaseg osobnog Staljina!
P.S. Molim Forumase da ne napadaju ovdje jaglaca, da se on ne bi vratio. Svrha ovog topica je:
1. obavijestitii vas da je obecao otici
2. lijeciti vlastitu dusevnu bol zbog spoznaje da ne mogu kvalitetno odgovoriti i da zbog toga ispadam smiješan
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 17:03 čet, 27. 3. 2003 Naslov: |
|
|
Ha, naš admin je oblika a+bi :D
Ha, naš admin je oblika a+bi
_________________ Click me !