Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Imate iskomplexiranog Admina...

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Biseri
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 7:22 čet, 27. 3. 2003    Naslov: Imate iskomplexiranog Admina... Citirajte i odgovorite

Ne bih zelio da ispadne da se sramim svoje iskomplexiranosti, pa vam u cijelosti prenosim mail koji sam dobio od kolege :shock: jaglaca...

[quote="jaglac"]Jedna mi stvar nije jasna . Mogao si obrisati i topic i post kada sam pritisnuo submit. A ti si se odlučio za verziju u kojoj sam ja napravio copy-paste.Žao mi je ako sam napisao nešto što te toliko uznemirilo .Dobro skužio si da mi ne možeš kvalitetno odgovoriti i da zbog toga ispadaš smiješan .Ali to nije razlog da samog sebe zavaraš i svima pokazuješ svoj veliki trijumf nadamnom tako što si izbrisao dijelove.

Negdje sam već napisao (mislim da je reply na krckov post) da se nisam htio registirati jer je Forum kratkoročna zabava .Pošto nisam toliko iskompleksiran kao ti to ozbiljno mislim . Ne želim da drugi ljudi budu uskraćeni za post zbog mene . Zato više neću svraćati na Forum . Nemam namjeru (kako ti je to došlo samo u glavu)sada pod nekim nickovima ispravljati nepravdu zbog posta niti toliko žarko želim tebi odgovoriti .
Možeš odlokati Forum što se mene tiče . Ovo najozbiljnije mislim .Bilo bi
krajne djetinjasto od mene da se naganjavam s tobom.[/quote]

Uz zahvalu jaglacu sto nas je napustio, te u nadi da ce odrzati rijec, kao i da ce se njemu slicni povesti za njegovim primjerom,

Puno pozdrava od vaseg osobnog Staljina! ;)

P.S. Molim Forumase da ne napadaju ovdje jaglaca, da se on ne bi vratio. :lol: Svrha ovog topica je:
1. obavijestitii vas da je obecao otici
2. lijeciti vlastitu dusevnu bol zbog spoznaje da [i]ne mogu kvalitetno odgovoriti i da zbog toga ispadam smiješan[/i] :mrgreen:
Ne bih zelio da ispadne da se sramim svoje iskomplexiranosti, pa vam u cijelosti prenosim mail koji sam dobio od kolege Shocked jaglaca...

jaglac (napisa):
Jedna mi stvar nije jasna . Mogao si obrisati i topic i post kada sam pritisnuo submit. A ti si se odlučio za verziju u kojoj sam ja napravio copy-paste.Žao mi je ako sam napisao nešto što te toliko uznemirilo .Dobro skužio si da mi ne možeš kvalitetno odgovoriti i da zbog toga ispadaš smiješan .Ali to nije razlog da samog sebe zavaraš i svima pokazuješ svoj veliki trijumf nadamnom tako što si izbrisao dijelove.

Negdje sam već napisao (mislim da je reply na krckov post) da se nisam htio registirati jer je Forum kratkoročna zabava .Pošto nisam toliko iskompleksiran kao ti to ozbiljno mislim . Ne želim da drugi ljudi budu uskraćeni za post zbog mene . Zato više neću svraćati na Forum . Nemam namjeru (kako ti je to došlo samo u glavu)sada pod nekim nickovima ispravljati nepravdu zbog posta niti toliko žarko želim tebi odgovoriti .
Možeš odlokati Forum što se mene tiče . Ovo najozbiljnije mislim .Bilo bi
krajne djetinjasto od mene da se naganjavam s tobom.

Uz zahvalu jaglacu sto nas je napustio, te u nadi da ce odrzati rijec, kao i da ce se njemu slicni povesti za njegovim primjerom,

Puno pozdrava od vaseg osobnog Staljina! Wink

P.S. Molim Forumase da ne napadaju ovdje jaglaca, da se on ne bi vratio. Laughing Svrha ovog topica je:
1. obavijestitii vas da je obecao otici
2. lijeciti vlastitu dusevnu bol zbog spoznaje da ne mogu kvalitetno odgovoriti i da zbog toga ispadam smiješan Mr. Green

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 17:03 čet, 27. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ha, naš admin je oblika a+bi :D
Ha, naš admin je oblika a+bi Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 0:38 ned, 6. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

kako bi james hetfield rekao

[quote="james hetfield"]sad but true[/quote]

dal ovo uopce ima veze sa ovim topicom ? :? :? :crazyeyes:

james hetfield (napisa):
sad but true

dal ovo uopce ima veze sa ovim topicom ? Confused Confused #Crazy

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:30 ned, 6. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"]kako bi james hetfield rekao
[quote="james hetfield"]sad but true[/quote]
dal ovo uopce ima veze sa ovim topicom ? :? :? :crazyeyes:[/quote]

Nema ;) ali kad si vec spomenuo... Meni se cini prikladnije:

[quote="James Hetfield"]Good day to be alive[/quote]

:D

P.S. A ti nemas pametnijeg posla u pol cetiri u noci nego da visis po sumnjivim forumima? ;) (molim, ne odgovarati protupitanjima... :D)

P.P.S. Zvucis jako dobro raspolozeno. Covjek bi pomislio... ne znam... da si nabavio kartu za Maidene ili tako nesto... ;) :D 8)
Lord Sirius (napisa):
james hetfield (napisa):
sad but true

dal ovo uopce ima veze sa ovim topicom ? Confused Confused #Crazy

Nema Wink ali kad si vec spomenuo... Meni se cini prikladnije:

James Hetfield (napisa):
Good day to be alive

Very Happy

P.S. A ti nemas pametnijeg posla u pol cetiri u noci nego da visis po sumnjivim forumima? Wink (molim, ne odgovarati protupitanjima... Very Happy)

P.P.S. Zvucis jako dobro raspolozeno. Covjek bi pomislio... ne znam... da si nabavio kartu za Maidene ili tako nesto... Wink Very Happy Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 2:49 ned, 6. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]P.P.S. Zvucis jako dobro raspolozeno. Covjek bi pomislio... ne znam... da si nabavio kartu za Maidene ili tako nesto... [/quote]

a ne kao osoba koja ima sleeping disorder?
jako raspolozeno? 4. mjesec mi je ove godine sluzbeno najgori mjesec bezobzira sto sam dao sve ispite prije 4. mjeseca, ali to su vec teme za neki drugi forum
vsego (napisa):
P.P.S. Zvucis jako dobro raspolozeno. Covjek bi pomislio... ne znam... da si nabavio kartu za Maidene ili tako nesto...

a ne kao osoba koja ima sleeping disorder?
jako raspolozeno? 4. mjesec mi je ove godine sluzbeno najgori mjesec bezobzira sto sam dao sve ispite prije 4. mjeseca, ali to su vec teme za neki drugi forum

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Biseri Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum