Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
Postano: 19:02 pon, 27. 6. 2005 Naslov: Zaboravljena prijava ispita za 29.6. |
|
|
Mozda ovo nije tema za tocno ovu rubriku, ali vezana je za preksutra, za kombinatoriku.
Htio sam vas pitati, za savjet. Ja sam htio prijaviti kombinatoriku
za rok 29.6. znam da sam se kasno sjetio, ali sam zaista zaboravio, neki ce me smatrati neodgovornim studentom, mozda to i je tako, ali se smatram uzasno blesavim i zaboravljivim, ali i covjeku se desi...
Ucim vec dulje vrijeme i nikako da mi padne na pamet da prijavim ispit..
pa bih molio za savijet bilokoga, ako mi ikako moze pomoci..
zaista mi je glupo da profulam rok, kad sam se vec spremao za njega..
:(
Sa duznim postovanjem, molim pomoc ili savjet...
Fran Čabrić
Mozda ovo nije tema za tocno ovu rubriku, ali vezana je za preksutra, za kombinatoriku.
Htio sam vas pitati, za savjet. Ja sam htio prijaviti kombinatoriku
za rok 29.6. znam da sam se kasno sjetio, ali sam zaista zaboravio, neki ce me smatrati neodgovornim studentom, mozda to i je tako, ali se smatram uzasno blesavim i zaboravljivim, ali i covjeku se desi...
Ucim vec dulje vrijeme i nikako da mi padne na pamet da prijavim ispit..
pa bih molio za savijet bilokoga, ako mi ikako moze pomoci..
zaista mi je glupo da profulam rok, kad sam se vec spremao za njega..
Sa duznim postovanjem, molim pomoc ili savjet...
Fran Čabrić
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:25 sri, 30. 8. 2006 Naslov: |
|
|
Kako je vec mnogo puta ovdje napisano: ispitivaci, asistenti, pa cak i Referada nemaju veze s tim. :roll: Jedini koji s tim imaju veze su voditelji ispitnih razreda. :tso: [b]AKO[/b] ti itko moze pomoci (ne znam koliko je ISVU strog prema zakasnjelim prijavama), to su oni. :) Popis voditelja ispitnih razreda imas na sluzbenom webu. 8)
Kako je vec mnogo puta ovdje napisano: ispitivaci, asistenti, pa cak i Referada nemaju veze s tim. Jedini koji s tim imaju veze su voditelji ispitnih razreda. AKO ti itko moze pomoci (ne znam koliko je ISVU strog prema zakasnjelim prijavama), to su oni. Popis voditelja ispitnih razreda imas na sluzbenom webu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|