Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Zaboravljena prijava ispita za 29.6.
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diskretna matematika
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 19:02 pon, 27. 6. 2005    Naslov: Zaboravljena prijava ispita za 29.6. Citirajte i odgovorite

Mozda ovo nije tema za tocno ovu rubriku, ali vezana je za preksutra, za kombinatoriku.
Htio sam vas pitati, za savjet. Ja sam htio prijaviti kombinatoriku
za rok 29.6. znam da sam se kasno sjetio, ali sam zaista zaboravio, neki ce me smatrati neodgovornim studentom, mozda to i je tako, ali se smatram uzasno blesavim i zaboravljivim, ali i covjeku se desi...

Ucim vec dulje vrijeme i nikako da mi padne na pamet da prijavim ispit..
pa bih molio za savijet bilokoga, ako mi ikako moze pomoci..
zaista mi je glupo da profulam rok, kad sam se vec spremao za njega..
:(

Sa duznim postovanjem, molim pomoc ili savjet...

Fran Čabrić
Mozda ovo nije tema za tocno ovu rubriku, ali vezana je za preksutra, za kombinatoriku.
Htio sam vas pitati, za savjet. Ja sam htio prijaviti kombinatoriku
za rok 29.6. znam da sam se kasno sjetio, ali sam zaista zaboravio, neki ce me smatrati neodgovornim studentom, mozda to i je tako, ali se smatram uzasno blesavim i zaboravljivim, ali i covjeku se desi...

Ucim vec dulje vrijeme i nikako da mi padne na pamet da prijavim ispit..
pa bih molio za savijet bilokoga, ako mi ikako moze pomoci..
zaista mi je glupo da profulam rok, kad sam se vec spremao za njega..
Sad

Sa duznim postovanjem, molim pomoc ili savjet...

Fran Čabrić

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:17 pon, 27. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kasnis, i to vise od 24 sata. :? Ne vjerujem da se tu ista moze... :(

Mozes [b]probati[/b] mailati ispitivacu (Panđić/Nogo), no prilicno sam uvjeren da ni oni ne mogu nesto narocito izvesti... :(
Kasnis, i to vise od 24 sata. Confused Ne vjerujem da se tu ista moze... Sad

Mozes probati mailati ispitivacu (Panđić/Nogo), no prilicno sam uvjeren da ni oni ne mogu nesto narocito izvesti... Sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 11:40 sri, 30. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zaboravila sam odjaviti ispit! 04.09. mi se cinio jako daleko, ali kad sam skuzila da ispit treba prijaviti 3 RADNA dana prije, a subota i nedjelja su tu... :( Izgleda da je ispit trebalo prijaviti danas do 12h... zakasnila sam 10-ak min...

Ima li nade da ipak izadjem na ispit 04.09.? Trebam li kontaktirati asistenta Maroja, ili profesoricu Nogo? Ili da zovem u referadu... ?

Hvala...
Zaboravila sam odjaviti ispit! 04.09. mi se cinio jako daleko, ali kad sam skuzila da ispit treba prijaviti 3 RADNA dana prije, a subota i nedjelja su tu... Sad Izgleda da je ispit trebalo prijaviti danas do 12h... zakasnila sam 10-ak min...

Ima li nade da ipak izadjem na ispit 04.09.? Trebam li kontaktirati asistenta Maroja, ili profesoricu Nogo? Ili da zovem u referadu... ?

Hvala...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 11:41 sri, 30. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pardon, zaboravila sam prijaviti ispit...
Pardon, zaboravila sam prijaviti ispit...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:25 sri, 30. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kako je vec mnogo puta ovdje napisano: ispitivaci, asistenti, pa cak i Referada nemaju veze s tim. :roll: Jedini koji s tim imaju veze su voditelji ispitnih razreda. :tso: [b]AKO[/b] ti itko moze pomoci (ne znam koliko je ISVU strog prema zakasnjelim prijavama), to su oni. :) Popis voditelja ispitnih razreda imas na sluzbenom webu. 8)
Kako je vec mnogo puta ovdje napisano: ispitivaci, asistenti, pa cak i Referada nemaju veze s tim. Rolling Eyes Jedini koji s tim imaju veze su voditelji ispitnih razreda. Trudim Se Objasniti... AKO ti itko moze pomoci (ne znam koliko je ISVU strog prema zakasnjelim prijavama), to su oni. Smile Popis voditelja ispitnih razreda imas na sluzbenom webu. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diskretna matematika Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum