Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 23:45 čet, 30. 6. 2005 Naslov: Nedostupnost Foruma oko 7.7.2005 |
|
|
Zbog licenja zgrade, morat cu ugasiti DeGiorgija kad moj kabinet dodje na red. :( Pokusat cu ga "udomiti" negdje gdje bi uredno nastavio raditi, no uspjeh toga je upitan jer Forum ovisi i o database serveru cija prostorija je na rasporedu za farbanje isto kad i moj kabinet... :?
U svakom slucaju, ovo bi se trebalo dogadjati 7.7.2005. :| Ne uspijem li zadrzati obje masine "up", gasenje ce ici 6.7. poslijepodne/navecer, a masine se vracaju kad radovi budu gotovi, navodno vec 7.7. navecer ili 8.7. poslijepodne. 8)
Isprike svima zbog eventualnih problema. :cvijece:
Zbog licenja zgrade, morat cu ugasiti DeGiorgija kad moj kabinet dodje na red. Pokusat cu ga "udomiti" negdje gdje bi uredno nastavio raditi, no uspjeh toga je upitan jer Forum ovisi i o database serveru cija prostorija je na rasporedu za farbanje isto kad i moj kabinet...
U svakom slucaju, ovo bi se trebalo dogadjati 7.7.2005. Ne uspijem li zadrzati obje masine "up", gasenje ce ici 6.7. poslijepodne/navecer, a masine se vracaju kad radovi budu gotovi, navodno vec 7.7. navecer ili 8.7. poslijepodne.
Isprike svima zbog eventualnih problema.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:51 čet, 7. 7. 2005 Naslov: |
|
|
Kao sto mozete vidjeti, Forum je jos uvijek "up and running". :D Jucer i danas sam razmjestio masine (DeGiorgija i DB server) tako da su ostale operativne, a opet da ne smetaju majstorima. 8)
Ne desi li se nesto jako tragicno (ostecenje hardwarea uslijed neke nezgode), gasenja nece biti; eventualno par sekundi odsutnosti s Mreze dok budem vracao masine na njihove prvobitne pozicije. :)
Kao sto mozete vidjeti, Forum je jos uvijek "up and running". Jucer i danas sam razmjestio masine (DeGiorgija i DB server) tako da su ostale operativne, a opet da ne smetaju majstorima.
Ne desi li se nesto jako tragicno (ostecenje hardwarea uslijed neke nezgode), gasenja nece biti; eventualno par sekundi odsutnosti s Mreze dok budem vracao masine na njihove prvobitne pozicije.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 13:36 čet, 7. 7. 2005 Naslov: |
|
|
Gotovo je farbanje prostorije s DB serverom. :D Forum je u dva navrata javljao DB error jer je mrezni kabel DB servera izgubio kontakt, no to je brzo popravljeno. O:)
Moj kabinet je zadnji danas ili prvi sutra, pa bi povremeno DG mogao ostati bez mreze, ali nista trajno. 8)
Svaka cast majstorima, dobro paze na opremu i ostale stvari. =D>
Gotovo je farbanje prostorije s DB serverom. Forum je u dva navrata javljao DB error jer je mrezni kabel DB servera izgubio kontakt, no to je brzo popravljeno.
Moj kabinet je zadnji danas ili prvi sutra, pa bi povremeno DG mogao ostati bez mreze, ali nista trajno.
Svaka cast majstorima, dobro paze na opremu i ostale stvari.
|
|
[Vrh] |
|
|