Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ay4u5unwzb Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:13 uto, 23. 9. 2003 Naslov: Re: Pocetak faxa? |
|
|
[quote="Mosor"]Jel' se zna kada pocima fax, tj. predavanja za nas brucose? Na webu nema jos nista, a meni se cini da bi to moglo biti uskoro.[/quote]
Mislim, ali nisam siguran...
Uvodno predavanje je prvi petak u 10. mjesecu u 11:00. Redovna predavanja pocnu odmah iduci ponedjeljak (mislim 6.10.) prema rasporedu. 8)
Mosor (napisa): | Jel' se zna kada pocima fax, tj. predavanja za nas brucose? Na webu nema jos nista, a meni se cini da bi to moglo biti uskoro. |
Mislim, ali nisam siguran...
Uvodno predavanje je prvi petak u 10. mjesecu u 11:00. Redovna predavanja pocnu odmah iduci ponedjeljak (mislim 6.10.) prema rasporedu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 0:48 uto, 23. 9. 2003 Naslov: |
|
|
Tako je. Počinje 6. 10. po rasporedu, a za brucoše ima još uvodno (ne znam koliko je to obavezno)
Tako je. Počinje 6. 10. po rasporedu, a za brucoše ima još uvodno (ne znam koliko je to obavezno)
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
ay4u5unwzb Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 15:54 uto, 23. 9. 2003 Naslov: |
|
|
E, ne znam nisam to gledo, ali tako je, ja mislim, bilo do sad (u pon počinju predavanja, petak prije uvodno za brucoše).
E, ne znam nisam to gledo, ali tako je, ja mislim, bilo do sad (u pon počinju predavanja, petak prije uvodno za brucoše).
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 23:22 uto, 23. 9. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Mosor"][quote="C'Tebo"]Tako je. Počinje 6. 10. po rasporedu, a za brucoše ima još uvodno (ne znam koliko je to obavezno)[/quote]
A to uvodno predavanje je, kako vsego kaze, u petak, 3.10og u 1100?[/quote]
je, danas bijah na faxu i provjerih
uvodno predavanje vam je u petak, u 11 sati, dvorana 003 (to vam je ona najveca, kad udjete u fax na glavna vrata, pogledate ravno pred sebe, pa malo lijevo, gdje vidite stupove i dupla vrata - to je tamo, a i na vratima pise 003, btw, pored one sendvicarne je, mislim da vam nece biti tesko naci)
Mosor (napisa): | C'Tebo (napisa): | Tako je. Počinje 6. 10. po rasporedu, a za brucoše ima još uvodno (ne znam koliko je to obavezno) |
A to uvodno predavanje je, kako vsego kaze, u petak, 3.10og u 1100? |
je, danas bijah na faxu i provjerih
uvodno predavanje vam je u petak, u 11 sati, dvorana 003 (to vam je ona najveca, kad udjete u fax na glavna vrata, pogledate ravno pred sebe, pa malo lijevo, gdje vidite stupove i dupla vrata - to je tamo, a i na vratima pise 003, btw, pored one sendvicarne je, mislim da vam nece biti tesko naci)
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
ay4u5unwzb Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:32 sri, 24. 9. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]je, danas bijah na faxu i provjerih uvodno predavanje vam je u petak, u 11 sati, dvorana 003 (to vam je ona najveca, kad udjete u fax na glavna vrata, pogledate ravno pred sebe, pa malo lijevo, gdje vidite stupove i dupla vrata - to je tamo, a i na vratima pise 003, btw, pored one sendvicarne je, mislim da vam nece biti tesko naci)[/quote]
Zak0n!
Hvala kolegice...
Nesi (napisa): | je, danas bijah na faxu i provjerih uvodno predavanje vam je u petak, u 11 sati, dvorana 003 (to vam je ona najveca, kad udjete u fax na glavna vrata, pogledate ravno pred sebe, pa malo lijevo, gdje vidite stupove i dupla vrata - to je tamo, a i na vratima pise 003, btw, pored one sendvicarne je, mislim da vam nece biti tesko naci) |
Zak0n!
Hvala kolegice...
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 21:56 čet, 25. 9. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Mosor"]
Zak0n!
Hvala kolegice...[/quote]
:wink:
anytime :)
nadam se da se niti ostali brucosi nece ustrucavati pitati sto god ih zanima u vezi gradiva i ostalog vezanog uz fax, bilo ovdje na forumu, bilo mejlom, bilo osobno demosima, asistentima, profacima...
vjerujte, fakat su svi vrlo susretljivi... :)
Mosor (napisa): |
Zak0n!
Hvala kolegice... |
anytime
nadam se da se niti ostali brucosi nece ustrucavati pitati sto god ih zanima u vezi gradiva i ostalog vezanog uz fax, bilo ovdje na forumu, bilo mejlom, bilo osobno demosima, asistentima, profacima...
vjerujte, fakat su svi vrlo susretljivi...
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
|