[quote="igor"]Zanima me da li kao student ZA OSOBNE POTREBE mogu isto vremeno biti upisan na drugi faks uz potporu ministarstva, a bez da podnosim neke molbe i sl, tj. da li se studij za osobne potrebe tretira kao vanredni. i da, da li se na prijamnom smiju koristiti tablice s formulama. hvala[/quote]
Mozes :) Samo pazi na slijedece:
[list][*] studentska prava (iksica, ...) ti mora glasiti na fakultet koji ti placa MZOS
[*] originalni dokumenti (maturalna svjedodjba, ...) ti moraju biti na fakultetu kojeg placa MZOS
[*] kopije ti mogu biti na fakultetu kojeg si upisao za osobne potrebe[/list:u]
Ako je situacija sada ovakva kakva je, onda je stvar jednostavna. Ako moras prebacivati dokumente, onda slijede male komplikacije:
1) prebaciti dokumente je jednostavno: samo ih posudis iz referade i nakon par tjedana (dok rijesis upis) im vratis nazad kopije a originale ostavis na novom faksu
2) sa studentskim pravima isto nisam imao problema, ali se odmah pripremi na koji mjesec bez iksice, jer to ovisi o brzini referada oba fakulteta :? (na novom fakultetu ti ne mogu dati iksicu dok ti ju na starom ne otkazu :roll:)
sto se tice tablica sa formulama.. Bronsteini i formule su afaik dozvoljene barem zadnjih 5 godina, ali to mozda mea moze bolje reci?
igor (napisa): | Zanima me da li kao student ZA OSOBNE POTREBE mogu isto vremeno biti upisan na drugi faks uz potporu ministarstva, a bez da podnosim neke molbe i sl, tj. da li se studij za osobne potrebe tretira kao vanredni. i da, da li se na prijamnom smiju koristiti tablice s formulama. hvala |
Mozes Samo pazi na slijedece:
- studentska prava (iksica, ...) ti mora glasiti na fakultet koji ti placa MZOS
- originalni dokumenti (maturalna svjedodjba, ...) ti moraju biti na fakultetu kojeg placa MZOS
- kopije ti mogu biti na fakultetu kojeg si upisao za osobne potrebe
Ako je situacija sada ovakva kakva je, onda je stvar jednostavna. Ako moras prebacivati dokumente, onda slijede male komplikacije:
1) prebaciti dokumente je jednostavno: samo ih posudis iz referade i nakon par tjedana (dok rijesis upis) im vratis nazad kopije a originale ostavis na novom faksu
2) sa studentskim pravima isto nisam imao problema, ali se odmah pripremi na koji mjesec bez iksice, jer to ovisi o brzini referada oba fakulteta (na novom fakultetu ti ne mogu dati iksicu dok ti ju na starom ne otkazu )
sto se tice tablica sa formulama.. Bronsteini i formule su afaik dozvoljene barem zadnjih 5 godina, ali to mozda mea moze bolje reci?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|