Nije bas oglas, ali nemam neko bolje mjesto... :? Dakle, bezobrazna kradja [url=http://rasprave.fizika.org/viewtopic.php?t=1866]Xaviarovog posta s [i]Rasprava[/i][/url]:
[quote="Xaviar"]Pozdrav svima!
Htio bih dati jednu informaciju... danas sam dobio informaciju da ima mjesta za jos nekoliko rocnika na PMF-u (ne racunajuci FO), te da se svi zainteresirani jave gdi. V.Polic u tajnistvo FO, ili direktno gosp. Krimeru koji je glavni referent za vojsku na PMF-u...[/quote]
(ovo nije rasprava o civilki; to si otvorite u [i]Buckurisu[/i] ako bas zelite :))
Nije bas oglas, ali nemam neko bolje mjesto... Dakle, bezobrazna kradja Xaviarovog posta s Rasprava:
Xaviar (napisa): | Pozdrav svima!
Htio bih dati jednu informaciju... danas sam dobio informaciju da ima mjesta za jos nekoliko rocnika na PMF-u (ne racunajuci FO), te da se svi zainteresirani jave gdi. V.Polic u tajnistvo FO, ili direktno gosp. Krimeru koji je glavni referent za vojsku na PMF-u... |
(ovo nije rasprava o civilki; to si otvorite u Buckurisu ako bas zelite )
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|