Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Career day na faksu
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 18:48 pon, 31. 3. 2003    Naslov: Career day na faksu Citirajte i odgovorite

[b]Postovani kolegice i kolege,[/b]
na prijedlog prodekanice za nastavu A. Cizmesije odlucili smo malo ispitati stanje duha nasih studenata pa tu akciju zepocinjemo ovdje na Forumu.
Naime, prodekanica je spremna organizirati za studente tzv. carrer day. Organiziralo bi se predavanje( ili predavanja) koje bi odrzali diplomirani matematicari koji bi vam predstavili razlicite poslove koje covjek poslije zavrsenog studija metematike moze raditi.
Zadatak SZ-a je, osim sto cemo pripomoci u organizaciji koliko mozemo, da ispitamo sto vi mislite o tome, tj. jeste li zainteresirani za nekoliko takvih predavanja na nasem fakultetu. Saznali bi puno o tome sto sve mozete raditi kada diplomirate.
Ukoliko niste zainteresirani, takvo nesto se nece organizirati za mali broj studenata jer je ipak potrebna neka vece publika kad se vec poziva ljude koji nisu zaposleni na nasem fakultetu. Posto ovo bas i nije neka tematika za oglasnu plocu, nadam se da cemo uspjeti ispipati vase misljenje i ovako.
Pretpostavljam da cete o tome medusobno raspravljati i na Forumu, ali vas svejedno molim da se dogovorite da netko posalje mail SZ-u sa nekim zakljuccima. Tako cete i vi znati da smo mi to sigurno procitali.
Takoder bi vas sve zamolila da o tome popricate i sa svojim kolegama koji ne posjecuju Forum, tako da bi za to saznao sto veci broj studenata, posto mi nikako ne mozemo doci do svakoga od vas.
Unsprijed zahvaljujem na pomoci.
P.S. I ponovo, ak netko zeli raditi na student.math.hr neka se javi.

Pozdrav
Anamari Nakic, predstavnica trece i cetvrte godine inzenjerskog smjera
Postovani kolegice i kolege,
na prijedlog prodekanice za nastavu A. Cizmesije odlucili smo malo ispitati stanje duha nasih studenata pa tu akciju zepocinjemo ovdje na Forumu.
Naime, prodekanica je spremna organizirati za studente tzv. carrer day. Organiziralo bi se predavanje( ili predavanja) koje bi odrzali diplomirani matematicari koji bi vam predstavili razlicite poslove koje covjek poslije zavrsenog studija metematike moze raditi.
Zadatak SZ-a je, osim sto cemo pripomoci u organizaciji koliko mozemo, da ispitamo sto vi mislite o tome, tj. jeste li zainteresirani za nekoliko takvih predavanja na nasem fakultetu. Saznali bi puno o tome sto sve mozete raditi kada diplomirate.
Ukoliko niste zainteresirani, takvo nesto se nece organizirati za mali broj studenata jer je ipak potrebna neka vece publika kad se vec poziva ljude koji nisu zaposleni na nasem fakultetu. Posto ovo bas i nije neka tematika za oglasnu plocu, nadam se da cemo uspjeti ispipati vase misljenje i ovako.
Pretpostavljam da cete o tome medusobno raspravljati i na Forumu, ali vas svejedno molim da se dogovorite da netko posalje mail SZ-u sa nekim zakljuccima. Tako cete i vi znati da smo mi to sigurno procitali.
Takoder bi vas sve zamolila da o tome popricate i sa svojim kolegama koji ne posjecuju Forum, tako da bi za to saznao sto veci broj studenata, posto mi nikako ne mozemo doci do svakoga od vas.
Unsprijed zahvaljujem na pomoci.
P.S. I ponovo, ak netko zeli raditi na student.math.hr neka se javi.

Pozdrav
Anamari Nakic, predstavnica trece i cetvrte godine inzenjerskog smjera

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 11:32 sri, 2. 4. 2003    Naslov: Re: Career day na faksu Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][b]Postovani kolegice i kolege,[/b]
Zadatak SZ-a je, osim sto cemo pripomoci u organizaciji koliko mozemo, da ispitamo sto vi mislite o tome, tj. jeste li zainteresirani za nekoliko takvih predavanja na nasem fakultetu. Saznali bi puno o tome sto sve mozete raditi kada diplomirate.[/quote]
Ja mislim da je to odlična ideja . Pogotovo za one koji već razmišljaju o tome(među koje spada i moja malenkost) :D :D :D :D
[quote="Anonymous"]
Ukoliko niste zainteresirani, takvo nesto se nece organizirati za mali broj studenata jer je ipak potrebna neka vece publika kad se vec poziva ljude koji nisu zaposleni na nasem fakultetu. Posto ovo bas i nije neka tematika za oglasnu plocu, nadam se da cemo uspjeti ispipati vase misljenje i ovako.[/quote]
Ova tematika ne samo da bi trebala biti na oglasnoj ploči , nego biste trebali staviti i nekakav papir na kojem bi se zainteresirani mogli potpisivati . Na taj način bi se broj zainteresiranih mogao unaprijed znati . :? :roll:
Anonymous (napisa):
Postovani kolegice i kolege,

Ja mislim da je to odlična ideja . Pogotovo za one koji već razmišljaju o tome(među koje spada i moja malenkost) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Anonymous (napisa):

Ova tematika ne samo da bi trebala biti na oglasnoj ploči , nego biste trebali staviti i nekakav papir na kojem bi se zainteresirani mogli potpisivati . Na taj način bi se broj zainteresiranih mogao unaprijed znati . Confused Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 22:51 sri, 2. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da je ideja super
count me in :)
bas me zanima sto ce se pricati...

a treba nas ipak nekako i motivirati da zavrsimo taj fax sto prije :wink:

ideja kolegice Sky mi se takodjer cini prihvatljivom, dakle, mali prijedlog, isprintati pocetni post ovog threada i da se ljudi ispotpisu... cisto da se dobije ocjena koliko ljudi je zainteresirano
meni se cini da bi ih se naslo podosta, jer svako malo se cuje pitanje 'a sta cu ja s ovim faxom'

eto, toliko od mene...
mislim da je ideja super
count me in Smile
bas me zanima sto ce se pricati...

a treba nas ipak nekako i motivirati da zavrsimo taj fax sto prije Wink

ideja kolegice Sky mi se takodjer cini prihvatljivom, dakle, mali prijedlog, isprintati pocetni post ovog threada i da se ljudi ispotpisu... cisto da se dobije ocjena koliko ljudi je zainteresirano
meni se cini da bi ih se naslo podosta, jer svako malo se cuje pitanje 'a sta cu ja s ovim faxom'

eto, toliko od mene...

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:59 sri, 2. 4. 2003    Naslov: Re: Career day na faksu Citirajte i odgovorite

:idea: Prije par godina je bilo organiziran posjet predstavnika nekoliko firmica koji su dosli "vrbovati" nase studente (uglavnom apsolvente i slicne spodobe pred diplomskim). Onako: oni prezentiraju tko su, sto su, cime se bave, cemu sluze i sl. ;) Zatim daju kontakt informacije da im se zainteresirani jave.

Bila je mogucnost da se uzme diplomski koji bi se tematski vezao uz (buduci) posao u firmi i u dogovoru s firmom. :)

Ne znam da li je itko iskoristio priliku (prezentacija je bila malo neatraktivna :?), ali je inicijativa definitvno bila dobra. Nije cak nuzno ni da su apsolventi. Ima studenata koji mlate pare (cit. [i]rade u nekoj firmi[/i]) prakticki od pocetka studija (jedan kolega je nedavno diplomirao na Racunarstvu i Teoriskoj :shock: a radi - cini mi se - od druge godine!).

Mozda da se pokusa nesto takvo, sto je puno konkretnije od pricica kako je koji nas bivsi student uspio? 8) Besides, takvih pricica ima na sluzbenom webu i u brosuricama/letcima/...

Nemojte me krivo shvatiti - ne pljujem ideju, ali mislim da bi neka konkretnija akcija bila i korisnija i privlacnija za studente... :)
Idea Prije par godina je bilo organiziran posjet predstavnika nekoliko firmica koji su dosli "vrbovati" nase studente (uglavnom apsolvente i slicne spodobe pred diplomskim). Onako: oni prezentiraju tko su, sto su, cime se bave, cemu sluze i sl. Wink Zatim daju kontakt informacije da im se zainteresirani jave.

Bila je mogucnost da se uzme diplomski koji bi se tematski vezao uz (buduci) posao u firmi i u dogovoru s firmom. Smile

Ne znam da li je itko iskoristio priliku (prezentacija je bila malo neatraktivna Confused), ali je inicijativa definitvno bila dobra. Nije cak nuzno ni da su apsolventi. Ima studenata koji mlate pare (cit. rade u nekoj firmi) prakticki od pocetka studija (jedan kolega je nedavno diplomirao na Racunarstvu i Teoriskoj Shocked a radi - cini mi se - od druge godine!).

Mozda da se pokusa nesto takvo, sto je puno konkretnije od pricica kako je koji nas bivsi student uspio? Cool Besides, takvih pricica ima na sluzbenom webu i u brosuricama/letcima/...

Nemojte me krivo shvatiti - ne pljujem ideju, ali mislim da bi neka konkretnija akcija bila i korisnija i privlacnija za studente... Smile

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 23:36 sri, 2. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote] Nemojte me krivo shvatiti - ne pljujem ideju, ali mislim da bi neka konkretnija akcija bila i korisnija i privlacnija za studente... [/quote]

[color=violet]
Ne mogu vjerovat da su rijeci "konkretno" i "matematika" spomenute u istoj recenici (a da nije bar jedna pod negacijom i da se ne radi o imenu kolegija). :lol:

Ne znam... Ja bi dosla vidjet... A ne bi ni "konkretnije akcije" stetile.[/color]
Citat:
Nemojte me krivo shvatiti - ne pljujem ideju, ali mislim da bi neka konkretnija akcija bila i korisnija i privlacnija za studente...

Ne mogu vjerovat da su rijeci "konkretno" i "matematika" spomenute u istoj recenici (a da nije bar jedna pod negacijom i da se ne radi o imenu kolegija). Laughing

Ne znam... Ja bi dosla vidjet... A ne bi ni "konkretnije akcije" stetile.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:11 čet, 3. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"][quote] Nemojte me krivo shvatiti - ne pljujem ideju, ali mislim da bi neka konkretnija akcija bila i korisnija i privlacnija za studente...[/quote]
Ne mogu vjerovat da su rijeci "konkretno" i "matematika" spomenute u istoj recenici (a da nije bar jedna pod negacijom i da se ne radi o imenu kolegija). :lol:[/quote]

Oces onda nesto jos nevjerojatnije? Postoje kolegiji koji se zovu "[b]Konkretna matematika[/b]" 1 i 2. :shock:

Matematika moze biti jako konkretna, samo sto su to mnogi zaboravili (ili se samo prave ;)). Trebala bi malo vidjeti sto se dogadja - recimo - na Teoriji odlucivanja (projekt na kojem ja radim). Puno toga konkretnog i odmah primjenjivog, bez gomile nejasne teorije. Mislim da bi i krcko mogao nesto slicno reci o stvarima kojima se on bavi... :D

[quote="Martinab"]Ne znam... Ja bi dosla vidjet... A ne bi ni "konkretnije akcije" stetile.[/quote]

My point exactly... 8)

P.S. Ajd' se, pliz, okani ljubicastih i slicnih tesko citljivih boja. :roll: Vecina korisnika ipak koristi svijetle sheme... :)
Martinab (napisa):
Citat:
Nemojte me krivo shvatiti - ne pljujem ideju, ali mislim da bi neka konkretnija akcija bila i korisnija i privlacnija za studente...

Ne mogu vjerovat da su rijeci "konkretno" i "matematika" spomenute u istoj recenici (a da nije bar jedna pod negacijom i da se ne radi o imenu kolegija). Laughing

Oces onda nesto jos nevjerojatnije? Postoje kolegiji koji se zovu "Konkretna matematika" 1 i 2. Shocked

Matematika moze biti jako konkretna, samo sto su to mnogi zaboravili (ili se samo prave Wink). Trebala bi malo vidjeti sto se dogadja - recimo - na Teoriji odlucivanja (projekt na kojem ja radim). Puno toga konkretnog i odmah primjenjivog, bez gomile nejasne teorije. Mislim da bi i krcko mogao nesto slicno reci o stvarima kojima se on bavi... Very Happy

Martinab (napisa):
Ne znam... Ja bi dosla vidjet... A ne bi ni "konkretnije akcije" stetile.

My point exactly... Cool

P.S. Ajd' se, pliz, okani ljubicastih i slicnih tesko citljivih boja. Rolling Eyes Vecina korisnika ipak koristi svijetle sheme... Smile

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:05 čet, 3. 4. 2003    Naslov: Re: Career day na faksu Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]:idea: Prije par godina je bilo organiziran posjet predstavnika nekoliko firmica koji su dosli "vrbovati" nase studente (uglavnom apsolvente i slicne spodobe pred diplomskim). Onako: oni prezentiraju tko su, sto su, cime se bave, cemu sluze i sl. ;) Zatim daju kontakt informacije da im se zainteresirani jave.

Bila je mogucnost da se uzme diplomski koji bi se tematski vezao uz (buduci) posao u firmi i u dogovoru s firmom. :)

Ne znam da li je itko iskoristio priliku (prezentacija je bila malo neatraktivna :?), ali je inicijativa definitvno bila dobra. Nije cak nuzno ni da su apsolventi. Ima studenata koji mlate pare (cit. [i]rade u nekoj firmi[/i]) prakticki od pocetka studija (jedan kolega je nedavno diplomirao na Racunarstvu i Teoriskoj :shock: a radi - cini mi se - od druge godine!).
[/quote]
Moram priznati da nisam čula za tako nešto , ali je ideja bila odlična.(ja bih definitivno iskoristila takvu priliku)Pogotovo za one ljude , koji moraju početi tražiti posao pregledavajući natječaje po novinama(a dešavaju se situacije da su natječaji stavljeni čisto reda radi tj. posao je već zauzet ) :cry: , Moj-posao na webu ... :cry: . A ipak se čovjek komotnije osjeća kad može preskočiti tu svakodnevnu neizvjesnost :cry: , te krenuti odmah npr. od teme za diplomu. :D
[quote="vsego"]
Mozda da se pokusa nesto takvo, sto je puno konkretnije od pricica kako je koji nas bivsi student uspio? 8) Besides, takvih pricica ima na sluzbenom webu i u brosuricama/letcima/...[/quote]

[b]Apsolutno se slažem vsego[/b],ali ako i budu samo pričice ja ću biti zadovoljna . Barem da dobijem nekakvu orjentaciju, a i da porazgovaram s tim ljudima(čitaj -postaviti u prosjeku dva pitanja po minuti ) . Sigurno mi mogu dati par dobrih savjeta . :D
vsego (napisa):
Idea Prije par godina je bilo organiziran posjet predstavnika nekoliko firmica koji su dosli "vrbovati" nase studente (uglavnom apsolvente i slicne spodobe pred diplomskim). Onako: oni prezentiraju tko su, sto su, cime se bave, cemu sluze i sl. Wink Zatim daju kontakt informacije da im se zainteresirani jave.

Bila je mogucnost da se uzme diplomski koji bi se tematski vezao uz (buduci) posao u firmi i u dogovoru s firmom. Smile

Ne znam da li je itko iskoristio priliku (prezentacija je bila malo neatraktivna Confused), ali je inicijativa definitvno bila dobra. Nije cak nuzno ni da su apsolventi. Ima studenata koji mlate pare (cit. rade u nekoj firmi) prakticki od pocetka studija (jedan kolega je nedavno diplomirao na Racunarstvu i Teoriskoj Shocked a radi - cini mi se - od druge godine!).

Moram priznati da nisam čula za tako nešto , ali je ideja bila odlična.(ja bih definitivno iskoristila takvu priliku)Pogotovo za one ljude , koji moraju početi tražiti posao pregledavajući natječaje po novinama(a dešavaju se situacije da su natječaji stavljeni čisto reda radi tj. posao je već zauzet ) Crying or Very sad , Moj-posao na webu ... Crying or Very sad . A ipak se čovjek komotnije osjeća kad može preskočiti tu svakodnevnu neizvjesnost Crying or Very sad , te krenuti odmah npr. od teme za diplomu. Very Happy
vsego (napisa):

Mozda da se pokusa nesto takvo, sto je puno konkretnije od pricica kako je koji nas bivsi student uspio? Cool Besides, takvih pricica ima na sluzbenom webu i u brosuricama/letcima/...

Apsolutno se slažem vsego,ali ako i budu samo pričice ja ću biti zadovoljna . Barem da dobijem nekakvu orjentaciju, a i da porazgovaram s tim ljudima(čitaj -postaviti u prosjeku dva pitanja po minuti ) . Sigurno mi mogu dati par dobrih savjeta . Very Happy

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:15 čet, 3. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zamolila bih forumaše i ostali publikom da sudjeluje u raspravi ili da se barem izjasnite (pa makar to bile jednosložne rečenice ). :)
Zamolila bih forumaše i ostali publikom da sudjeluje u raspravi ili da se barem izjasnite (pa makar to bile jednosložne rečenice ). Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:03 čet, 3. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne bih reko :idea: :cevapi:
ne bih reko Idea Cevapi

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:39 čet, 3. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]ne bih reko :idea: :cevapi:[/quote]
guest(Nikolina i Sanja) nisam skužila za,protiv ,sudržane :? :lol: ili ćevapi :lol:
Anonymous (napisa):
ne bih reko Idea Cevapi

guest(Nikolina i Sanja) nisam skužila za,protiv ,sudržane Confused Laughing ili ćevapi Laughing

[Vrh]
mate
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:12 čet, 3. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja bih došao (informacije nikad ne štete (ako nisu neistinite)), ali ne bih otišao sa redovite nastave radi toga.
Prijevod: neka se pazi da termin odgovara studentima, a ne radnom vremenu informatora.

Ne slažem se sa vsegom (ako sam dobro shvatio značenje riječi "konkretnije"), vrijeme faksa je vrijeme intenzivnijeg učenja (noramalno da treba učiti i konkretne primjene), zaposlenjem se gubi mnogo vremena i pažnja je podjeljena, mislim da studij i rad [i]teško[/i] idu skupa. Koliko je trajao studij primjeru iz vseginog posta?
Razlog više je što je često jedina želja poslodavca da prođe (duplo) jeftinije (studentima ne treba plačati većinu doprinosa i poreza). Koliko se studenata koji su radili u npr. "Algebri" (vidi oglas u holu) nakon faksa tamo i zaposlilo?

Postoji mjera u kojoj zaposlenje ne utječe na studij, ali je generalno opasnost da je se prijeđe [u]ogromna[/u] ako se krene u te vode. Također, ponekad trebaš raditi da bi preživio, ali ograničio bih se na raspravu van ovog argumenta.
Ja bih došao (informacije nikad ne štete (ako nisu neistinite)), ali ne bih otišao sa redovite nastave radi toga.
Prijevod: neka se pazi da termin odgovara studentima, a ne radnom vremenu informatora.

Ne slažem se sa vsegom (ako sam dobro shvatio značenje riječi "konkretnije"), vrijeme faksa je vrijeme intenzivnijeg učenja (noramalno da treba učiti i konkretne primjene), zaposlenjem se gubi mnogo vremena i pažnja je podjeljena, mislim da studij i rad teško idu skupa. Koliko je trajao studij primjeru iz vseginog posta?
Razlog više je što je često jedina želja poslodavca da prođe (duplo) jeftinije (studentima ne treba plačati većinu doprinosa i poreza). Koliko se studenata koji su radili u npr. "Algebri" (vidi oglas u holu) nakon faksa tamo i zaposlilo?

Postoji mjera u kojoj zaposlenje ne utječe na studij, ali je generalno opasnost da je se prijeđe ogromna ako se krene u te vode. Također, ponekad trebaš raditi da bi preživio, ali ograničio bih se na raspravu van ovog argumenta.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 0:18 pet, 4. 4. 2003    Naslov: Re: Career day na faksu Citirajte i odgovorite

[quote="mate"]
Prijevod: neka se pazi da termin odgovara studentima, a ne radnom vremenu informatora. [/quote]
Sa ovim se definitivno slažem. :)
[quote="mate"]Ne slažem se sa vsegom (ako sam dobro shvatio značenje riječi "konkretnije"), vrijeme faksa je vrijeme intenzivnijeg učenja (noramalno da treba učiti i konkretne primjene), zaposlenjem se gubi mnogo vremena i pažnja je podjeljena, mislim da studij i rad teško idu skupa. Koliko je trajao studij primjeru iz vseginog posta?
Razlog više je što je često jedina želja poslodavca da prođe (duplo) jeftinije (studentima ne treba plačati većinu doprinosa i poreza). Koliko se studenata koji su radili u npr. "Algebri" (vidi oglas u holu) nakon faksa tamo i zaposlilo? [/quote]
mate nisi pročitao početak vseginog posta.(koji :arrow: )
[quote="vsego"]:idea: Prije par godina je bilo organiziran posjet predstavnika nekoliko firmica koji su dosli "vrbovati" nase studente [b](uglavnom apsolvente i slicne spodobe pred diplomskim). [/b]Onako: oni prezentiraju tko su, sto su, cime se bave, cemu sluze i sl. ;) Zatim daju kontakt informacije da im se zainteresirani jave.

[b]Bila je mogucnost da se uzme diplomski koji bi se tematski vezao uz (buduci) posao u firmi i u dogovoru s firmom. :)[/b][/quote]
Btw vsego [b]stvarno[/b] ti nije trebala riječ [b]spodobe[/b]. :shock:

[quote]Postoji mjera u kojoj zaposlenje ne utječe na studij, ali je generalno opasnost da je se prijeđe ogromna ako se krene u te vode. Također, ponekad trebaš raditi da bi preživio, ali ograničio bih se na raspravu van ovog argumenta.[/quote]
Ali to je [b]odluka[/b] koju valjda treba donijeti svatko za sebe (tj. hoće li raditi ili ne i da li će snositi i u kojoj mjeri posljedice te odluke). :?
mate (napisa):

Sa ovim se definitivno slažem. Smile
mate (napisa):
Ne slažem se sa vsegom (ako sam dobro shvatio značenje riječi "konkretnije"), vrijeme faksa je vrijeme intenzivnijeg učenja (noramalno da treba učiti i konkretne primjene), zaposlenjem se gubi mnogo vremena i pažnja je podjeljena, mislim da studij i rad teško idu skupa. Koliko je trajao studij primjeru iz vseginog posta?

mate nisi pročitao početak vseginog posta.(koji Arrow )
vsego (napisa):

Btw vsego stvarno ti nije trebala riječ spodobe. Shocked

Citat:
Postoji mjera u kojoj zaposlenje ne utječe na studij, ali je generalno opasnost da je se prijeđe ogromna ako se krene u te vode. Također, ponekad trebaš raditi da bi preživio, ali ograničio bih se na raspravu van ovog argumenta.

Ali to je odluka koju valjda treba donijeti svatko za sebe (tj. hoće li raditi ili ne i da li će snositi i u kojoj mjeri posljedice te odluke). Confused

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 0:18 ned, 6. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sky"]pa makar to bile jednosložne rečenice [/quote]

kakve su to recenice sa jednim slogom?

na pamet mi padaju samo:
BU!!
A!!
I?
E!
sky (napisa):
pa makar to bile jednosložne rečenice

na pamet mi padaju samo:
BU!!
A!!
I?
E!

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:36 ned, 6. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"][quote="sky"]pa makar to bile jednosložne rečenice [/quote]

na pamet mi padaju samo:
BU!!
A!!
I?
E![/quote]
...eksjuz mi oli ti pardonček ...mali trenutak dekoncentracije ...mislih na jednostavne ili proste(bezobrazne :lol: ) rečenice , a mogu i neproširene rečenice...tj .barem jednu od gore navedenih ...koje bi to mogle biti ?... :wink:
Lord Sirius (napisa):
sky (napisa):
pa makar to bile jednosložne rečenice

na pamet mi padaju samo:
BU!!
A!!
I?
E!

...eksjuz mi oli ti pardonček ...mali trenutak dekoncentracije ...mislih na jednostavne ili proste(bezobrazne Laughing ) rečenice , a mogu i neproširene rečenice...tj .barem jednu od gore navedenih ...koje bi to mogle biti ?... Wink

[Vrh]
Gost

PostPostano: 14:42 ned, 6. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam za. :)
Ja sam za. Smile

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:07 ned, 6. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Ja sam za. :)[/quote]
Thanx. :wink:
Anonymous (napisa):
Ja sam za. Smile

Thanx. Wink

[Vrh]
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:35 ned, 6. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo i ja sam za . :)
Evo i ja sam za . Smile

[Vrh]
Markec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-3 = 37 - 40

PostPostano: 20:47 uto, 8. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam za, a bit ce moji kompici s faxa (ovaj postovane kolege :) ) kad im kazem.
Ja sam za, a bit ce moji kompici s faxa (ovaj postovane kolege Smile ) kad im kazem.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:16 uto, 8. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Anamari, cini mi se da su se pipl izjasnili da hoce. :D Sada je na vama iz SZa da odgovorite na Pitanje Svih Pitanja (barem sto se tice ovog topica):

8) [b]Kada i gdje ce biti veliki dogadjaj?[/b] 8)
Anamari, cini mi se da su se pipl izjasnili da hoce. Very Happy Sada je na vama iz SZa da odgovorite na Pitanje Svih Pitanja (barem sto se tice ovog topica):

Cool Kada i gdje ce biti veliki dogadjaj? Cool

[Vrh]
Potor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 0:50 sri, 9. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pribrojite jedan plusić i od strane mene. :)
Pribrojite jedan plusić i od strane mene. Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum