Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Meh Gost
|
|
[Vrh] |
|
Dixieland Forumaš(ica)

|
Postano: 15:14 pet, 15. 7. 2005 Naslov: |
|
|
Ja nisam sigurna, nisam čula da je neko izvanredni... ali ne vidim svrhu u tome, predavanja i vježbe iz većine predmeta (prof .math, 1.god, čak svi) nisu obavezni, odnosno nitko ne vodi evidenciju, jesi li ili nisi došao na predavanje!
Ja nisam sigurna, nisam čula da je neko izvanredni... ali ne vidim svrhu u tome, predavanja i vježbe iz većine predmeta (prof .math, 1.god, čak svi) nisu obavezni, odnosno nitko ne vodi evidenciju, jesi li ili nisi došao na predavanje!
_________________ And it makes me wonder...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:31 pet, 15. 7. 2005 Naslov: |
|
|
Izvanredno, kao studij uz rad? :-k Ne, to iz nekog misterioznog razloga ne postoji na Matematici (koliko ja znam). :(
@Dixie: mislim da ce zbog Bologne sada trbeati redovito dolaziti (najavljene su zadace, seminari,... kolokviji su stara stvar...). :?
Izvanredno, kao studij uz rad? Ne, to iz nekog misterioznog razloga ne postoji na Matematici (koliko ja znam).
@Dixie: mislim da ce zbog Bologne sada trbeati redovito dolaziti (najavljene su zadace, seminari,... kolokviji su stara stvar...).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Dixieland Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 12:00 sub, 16. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Sta je onda nemoguce sad iduce godine upisati PMF-MO uz neki drugi faks, npr FER, jer ce bit obavezno na predavanja dolazit? Meni to zvuci jako glupo, jer nitko ne bi mogao 2 faxa studirati?[/quote]
Dvije stvari :) Drzava ne zeli placati dva studija osim ako vec ne studiras jedan od ta dva studija i imas izvrstan prosjek ocjena na njemu.
Druga stvar je da ti mozes upisati koji god studij zelis (znaci cak i nekoliko po fakultetu :D) ako si to zelis platiti. Te studije ces, naravno, moci zavrsiti ako imas sposobnost ispuniti nastavne obaveze na vise fakulteta. To nije uvijek moguce, ali nije nemoguce i ovisi o dogovoru sa profesorima.
Anonymous (napisa): | Sta je onda nemoguce sad iduce godine upisati PMF-MO uz neki drugi faks, npr FER, jer ce bit obavezno na predavanja dolazit? Meni to zvuci jako glupo, jer nitko ne bi mogao 2 faxa studirati? |
Dvije stvari Drzava ne zeli placati dva studija osim ako vec ne studiras jedan od ta dva studija i imas izvrstan prosjek ocjena na njemu.
Druga stvar je da ti mozes upisati koji god studij zelis (znaci cak i nekoliko po fakultetu ) ako si to zelis platiti. Te studije ces, naravno, moci zavrsiti ako imas sposobnost ispuniti nastavne obaveze na vise fakulteta. To nije uvijek moguce, ali nije nemoguce i ovisi o dogovoru sa profesorima.
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 15:03 ned, 17. 7. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Ma znam da je moguce sada, ali sto je po novome? Obavezna predavanja, i ocjenjivanje kroz semestar?! To zapravo onemogucava studiranje na 2 faxa!
Ovako je super, dođeš na kolokvije i na ispitne rokove.[/quote]
Dogovori se sa profesorima :) Ako ces biti u stanju ispunjavati obaveze u vidu seminara i domacih zadaca i kolokvija i ispita itd, vjerovatno ti nitko nece zamjeriti sto ne dolazis na predavanja i vjezbe, ali nemoj misliti da te to nece poprilicno hendikepirati u odnosu na kolegije cije predavanja i vjezbe mozes paralelno pratiti, a to u praksi postaje moguce tek na visim godinama studija :?
Anonymous (napisa): | Ma znam da je moguce sada, ali sto je po novome? Obavezna predavanja, i ocjenjivanje kroz semestar?! To zapravo onemogucava studiranje na 2 faxa!
Ovako je super, dođeš na kolokvije i na ispitne rokove. |
Dogovori se sa profesorima Ako ces biti u stanju ispunjavati obaveze u vidu seminara i domacih zadaca i kolokvija i ispita itd, vjerovatno ti nitko nece zamjeriti sto ne dolazis na predavanja i vjezbe, ali nemoj misliti da te to nece poprilicno hendikepirati u odnosu na kolegije cije predavanja i vjezbe mozes paralelno pratiti, a to u praksi postaje moguce tek na visim godinama studija
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:22 ned, 17. 7. 2005 Naslov: |
|
|
Savjet za novi sistem, dok se ne stabilizira i sve. Ako bas zelis studirati vise od jedne stvari, dogovori se sa profesorom iz kolegija na drugom studiju da punopravno slusas nastavu i radis seminare i sve skupa, pa ako ti to ide, onda upisi taj studij. Time si na sljedecem: isprobavas ide li ti ovakav studij. Ako ide, onda upises i vece imas pojacanu startnu poziciju. Ako ne ide, nista ne gubis.
Dakle, jedino sto trebas uciniti je ragovarati sa nositeljima kolegija koji te interesiraju.
'ave fun!
Sinisa
Savjet za novi sistem, dok se ne stabilizira i sve. Ako bas zelis studirati vise od jedne stvari, dogovori se sa profesorom iz kolegija na drugom studiju da punopravno slusas nastavu i radis seminare i sve skupa, pa ako ti to ide, onda upisi taj studij. Time si na sljedecem: isprobavas ide li ti ovakav studij. Ako ide, onda upises i vece imas pojacanu startnu poziciju. Ako ne ide, nista ne gubis.
Dakle, jedino sto trebas uciniti je ragovarati sa nositeljima kolegija koji te interesiraju.
'ave fun!
Sinisa
_________________ Oslobodjen Senata.
|
|
[Vrh] |
|
|