Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

matematika + BO

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
La Cucharacha Negra
Gost

PostPostano: 12:42 uto, 19. 7. 2005    Naslov: matematika + BO Citirajte i odgovorite

Naidjoh na ime prof. Nogo kao nositeljice predmeta Matematika na BO.
Kako dise? Hoce li me klat za prolaz, ili nije neka krvozedna ...
Naidjoh na ime prof. Nogo kao nositeljice predmeta Matematika na BO.
Kako dise? Hoce li me klat za prolaz, ili nije neka krvozedna ...

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
43 = 94 - 51

PostPostano: 13:04 uto, 19. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa bar biste vi na BO trebali znati kakav je respiratorni sustav kod ljudi. :evil:

prof. ima skrivene zube koje pokazuje samo tijekom ispita. voli svjezu krv, al te nece ubiti do kraja, nego ce te pustiti da se malo po malo patis. :twisted:

odgovor: ne, ne znam kakva je prof. Nogo na ispitu jer nisam nista kod nje slusao. a ovo gore je samo zezancija na tvoje pitanje. 8) a sto da ti kazem? uci i nauci. samo ces tako biti sigurna da ces proci, bez obzira o kojem je kolegiju rijec.

[color=blue]Jedna neprihvatljiva recenica vrlo snaznog izricaja je ispiljena iz Vaseg posta! :evil:

Budite malo blazi iduci put! 8)[/color]
pa bar biste vi na BO trebali znati kakav je respiratorni sustav kod ljudi. Evil or Very Mad

prof. ima skrivene zube koje pokazuje samo tijekom ispita. voli svjezu krv, al te nece ubiti do kraja, nego ce te pustiti da se malo po malo patis. Twisted Evil

odgovor: ne, ne znam kakva je prof. Nogo na ispitu jer nisam nista kod nje slusao. a ovo gore je samo zezancija na tvoje pitanje. Cool a sto da ti kazem? uci i nauci. samo ces tako biti sigurna da ces proci, bez obzira o kojem je kolegiju rijec.

Jedna neprihvatljiva recenica vrlo snaznog izricaja je ispiljena iz Vaseg posta! Evil or Very Mad

Budite malo blazi iduci put! Cool

by A.Einstein
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
La Cucharacha Negra
Gost

PostPostano: 14:21 uto, 19. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

OK, ima li tko da ju je slusao?
OK, ima li tko da ju je slusao?

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 1:20 sri, 20. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja - uur, C, kombinatorika, rp3
ali to su sve math/inf kolegiji na MO....
pa uzmi u obzir da pisem iz te perspektive.... (ocjene 5/5/4/4 s time da su iz komb moja ljenost, a iz rp3 nije ovisilo samo o njoj) ne znam tocno koji joj je sistem rada 'za dosljake' :wink: ali vjerujem da eventualno moze biti blaza... :wink:

u svakom slucaju, isplati se ici na predavanja i hvatati biljeske - kaze to na pregledniji nacin.... kaze malo drugacije - nekad je lakse to skopcati
[b]ne pita ono sto nije ispredavala[/b] osim ako nije naglasila da si nes sami pogledamo (i dala po par primjeraka kopiranoga to sto trebamo pogledati)
to je neki generalni dojam o predavanjima....

usmeni?
meni osobno jako ugodni... zahtjeva da znas, uglavnom hoce pomoci... (ak precesto pomaze, ipak dodjes next time :wink:)
konacna ocjena je dobivena i sa pismenim i sa usmenim.... a dobar dojam hoce pomoci, a nisam cula da je odmogao...

u svakom slucaju, nauciti.... i samo hrabro :g:
a glasine da klopa malu djecu spremi u ormar za cudovista iz ormara :zelenizub:
ja - uur, C, kombinatorika, rp3
ali to su sve math/inf kolegiji na MO....
pa uzmi u obzir da pisem iz te perspektive.... (ocjene 5/5/4/4 s time da su iz komb moja ljenost, a iz rp3 nije ovisilo samo o njoj) ne znam tocno koji joj je sistem rada 'za dosljake' Wink ali vjerujem da eventualno moze biti blaza... Wink

u svakom slucaju, isplati se ici na predavanja i hvatati biljeske - kaze to na pregledniji nacin.... kaze malo drugacije - nekad je lakse to skopcati
ne pita ono sto nije ispredavala osim ako nije naglasila da si nes sami pogledamo (i dala po par primjeraka kopiranoga to sto trebamo pogledati)
to je neki generalni dojam o predavanjima....

usmeni?
meni osobno jako ugodni... zahtjeva da znas, uglavnom hoce pomoci... (ak precesto pomaze, ipak dodjes next time Wink)
konacna ocjena je dobivena i sa pismenim i sa usmenim.... a dobar dojam hoce pomoci, a nisam cula da je odmogao...

u svakom slucaju, nauciti.... i samo hrabro Mr. Green
a glasine da klopa malu djecu spremi u ormar za cudovista iz ormara ...naplanetidosade

Gost

PostPostano: 10:32 sub, 23. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma nista glasine, jednostavno pitam. Fenk ju :)
Ma nista glasine, jednostavno pitam. Fenk ju Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum