Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Kasiopeja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Kasiopeja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
Postano: 21:48 pon, 7. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Kasiopeja"]Ako ne odem na kolokvij ne mogu imati 5.[/quote]
Nije iskljuceno... slican slucaj bio je lani na Elementarnoj. Cura je opravdano izostala s jednog od kolokvija, a na drugom je imala 100% i oslobodila se pismenog. Ocjena kolokvija je bila 2, sto u pravilu znaci da ne mozes imati 5 ukupno, [b]ali[/b]... Ona je dosla na usmeni s ispricnicom :) No pretpostavljam da je na kraju ipak presudan profesor koji ispituje.
[quote="Kasiopeja"]A ionako ih je dva.[/quote]
Hmmm da, malo sam zazujao.. nekako mi je promaklo to smanjenje broja kolokvija :roll:
[quote="Kasiopeja"]A na pismeni mi se ne da.[/quote]
Pa ne moras, faks nije obavezan :twisted:
[quote="Kasiopeja"]Ma cula sam da je prosle godine trebala biti tako nekakvo naknadno pisanje kolokvija za one koji nisu mogli doci ali je na kraju nije bilo.[/quote]
Za tako nesto mislim da nema sanse. Kolokviji su dio nastave, to bi bilo kao da se organizira nadoknada vjezbi ili predavanja s kojih si izostala. Problem bi bio da su kolokviji obavezni, no na prvoj godini jos uvijek se sve moze polagati i samo preko pismenih.
Kasiopeja (napisa): | Ako ne odem na kolokvij ne mogu imati 5. |
Nije iskljuceno... slican slucaj bio je lani na Elementarnoj. Cura je opravdano izostala s jednog od kolokvija, a na drugom je imala 100% i oslobodila se pismenog. Ocjena kolokvija je bila 2, sto u pravilu znaci da ne mozes imati 5 ukupno, ali... Ona je dosla na usmeni s ispricnicom No pretpostavljam da je na kraju ipak presudan profesor koji ispituje.
Kasiopeja (napisa): | A ionako ih je dva. |
Hmmm da, malo sam zazujao.. nekako mi je promaklo to smanjenje broja kolokvija
Kasiopeja (napisa): | A na pismeni mi se ne da. |
Pa ne moras, faks nije obavezan
Kasiopeja (napisa): | Ma cula sam da je prosle godine trebala biti tako nekakvo naknadno pisanje kolokvija za one koji nisu mogli doci ali je na kraju nije bilo. |
Za tako nesto mislim da nema sanse. Kolokviji su dio nastave, to bi bilo kao da se organizira nadoknada vjezbi ili predavanja s kojih si izostala. Problem bi bio da su kolokviji obavezni, no na prvoj godini jos uvijek se sve moze polagati i samo preko pismenih.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
Kasiopeja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|