Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

ne radi isvu?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 9 - 4

PostPostano: 12:32 pon, 5. 9. 2005    Naslov: ne radi isvu? Citirajte i odgovorite

spojila sam se na studomat ali nisam uspjela prijavit ispit.. i sad se ne mogu ponovno spojit, stalno dobijem obavijest o gresci:
" Došlo je do greške u radu aplikacije.

Centar potpore je obaviješten o pogrešci. "

nije nista hitno al samo iz znatizelje jel zna tko kad ce proradit?
spojila sam se na studomat ali nisam uspjela prijavit ispit.. i sad se ne mogu ponovno spojit, stalno dobijem obavijest o gresci:
" Došlo je do greške u radu aplikacije.

Centar potpore je obaviješten o pogrešci. "

nije nista hitno al samo iz znatizelje jel zna tko kad ce proradit?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:56 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="[url=http://www.isvu.hr/studomat]Studomat[/url]"][size=17][b]Obavijest[/b][/size]

U tijeku je izvanredno održavanje sustava.

Hvala na razumijevanju.

Sva pitanja, primjedbe i prijedloge možete uputiti centru potpore ([email]helpdesk@isvu.hr[/email])

[img]http://www.isvu.hr/errors/images/logod1.gif[/img][/quote]

:arrow: Vjerojatno se ne zna... :(

Ako netko zeli prijaviti ispit, u ovakvim situacijama se to moze prijavnicom u Referadi. 8)
Studomat (napisa):
Obavijest

U tijeku je izvanredno održavanje sustava.

Hvala na razumijevanju.

Sva pitanja, primjedbe i prijedloge možete uputiti centru potpore (helpdesk@isvu.hr)

Arrow Vjerojatno se ne zna... Sad

Ako netko zeli prijaviti ispit, u ovakvim situacijama se to moze prijavnicom u Referadi. Cool

[Vrh]
annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 4

PostPostano: 19:14 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

proradio isvu.... ali ne mogu prijaviti ispit na dekanskom izvanrednom roku... jel ga ima ove godine? na sluzbenoj stranici fakulteta pise da ima.
proradio isvu.... ali ne mogu prijaviti ispit na dekanskom izvanrednom roku... jel ga ima ove godine? na sluzbenoj stranici fakulteta pise da ima.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:30 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Posto ne znam o kojem je kolegiju rijec, javi se Marini Borcic (upute za mail adresu ces naci [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3571]ovdje[/url]). 8)
Posto ne znam o kojem je kolegiju rijec, javi se Marini Borcic (upute za mail adresu ces naci ovdje). Cool

[Vrh]
annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 4

PostPostano: 10:10 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

htjela sam prijavit kombinatoriku za rok 16.9. i za dekanski rok, ali mi vise nema opcije da prijavim dekanski. valjda ce se to vratiti kad prode 16.9.. na ljetnom roku sam mogla prijaviti jedan ispit na oba roka pa mi je sad to bilo cudno.
htjela sam prijavit kombinatoriku za rok 16.9. i za dekanski rok, ali mi vise nema opcije da prijavim dekanski. valjda ce se to vratiti kad prode 16.9.. na ljetnom roku sam mogla prijaviti jedan ispit na oba roka pa mi je sad to bilo cudno.

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 10:44 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:tso: djeco draga, dekanski rok ove godine je 26-29.09. - pogledajte da li se niste vi zabunili.... :-k
a ne mozete jedan ispit prijaviti na nekoliko rokova zaredom - prvo mora proci dan pismenog, a onda mozete dalje prijaviti (ili mora proci samo rok za prijavu, to nisam 100% sigurna) :djed: (ljeto je redavno da bih se sjecala, ali na jesenskom pouzdano znam da se to ne moze)
Trudim Se Objasniti... djeco draga, dekanski rok ove godine je 26-29.09. - pogledajte da li se niste vi zabunili.... Think
a ne mozete jedan ispit prijaviti na nekoliko rokova zaredom - prvo mora proci dan pismenog, a onda mozete dalje prijaviti (ili mora proci samo rok za prijavu, to nisam 100% sigurna) Sjecam se ja, bilo je to cetr'est pete... (ljeto je redavno da bih se sjecala, ali na jesenskom pouzdano znam da se to ne moze)

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:54 uto, 6. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Eto, ja pitah. :D

[quote="Marina Borcic"]Studentica se ni u ljetnom roku nije mogla prijaviti za dva ispita unaprijed. Sad je u pravu, treba cekati da prodje 16.9.[/quote]

Kao sto rekoh, Marina je jako susretjiva i ne trebate se bojati pitati... 8)

:wave:
Eto, ja pitah. Very Happy

Marina Borcic (napisa):
Studentica se ni u ljetnom roku nije mogla prijaviti za dva ispita unaprijed. Sad je u pravu, treba cekati da prodje 16.9.

Kao sto rekoh, Marina je jako susretjiva i ne trebate se bojati pitati... Cool

Wave

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum