Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

usmeni(Marusic)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Numerička matematika
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 13:16 uto, 14. 6. 2005    Naslov: usmeni(Marusic) Citirajte i odgovorite

Zna li netko kada su usmeni kod prof.Marusica za one koji su kolokvirali i kako izgleda usmeni kod njega, hvala.
Zna li netko kada su usmeni kod prof.Marusica za one koji su kolokvirali i kako izgleda usmeni kod njega, hvala.

[Vrh]
beros
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 6 - 0

PostPostano: 15:13 sri, 15. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Još uvijek neslužbeno, ali 99% sigurno: usmeni kod prof. Marušića će se održati u ponedeljak, 27.06.2005. O terminima usmenog više nakon pismenog ispita (koji se piše u ponedjeljak, 20.06.2005). Usmeni će najvjerojatnije početi od 9 ujutro.

Znam da će neki od vas reći da je to termin pismenog ispita, itd. ali tu vam ne mogu pomoći. Kako ću najvjerojatnije ispraviti zadaće i objaviti termine ispita odmah u ponedjeljak 20.06, probajte se javiti profesoru na mail vezano uz eventualne promjene termina. Ne šaljite mail dok se ne objave termini!

Ivo Beroš
Još uvijek neslužbeno, ali 99% sigurno: usmeni kod prof. Marušića će se održati u ponedeljak, 27.06.2005. O terminima usmenog više nakon pismenog ispita (koji se piše u ponedjeljak, 20.06.2005). Usmeni će najvjerojatnije početi od 9 ujutro.

Znam da će neki od vas reći da je to termin pismenog ispita, itd. ali tu vam ne mogu pomoći. Kako ću najvjerojatnije ispraviti zadaće i objaviti termine ispita odmah u ponedjeljak 20.06, probajte se javiti profesoru na mail vezano uz eventualne promjene termina. Ne šaljite mail dok se ne objave termini!

Ivo Beroš

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:23 čet, 16. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo primio sam mail od profesora u kojem mi kaze da je usmeni 28. ili 29. 06. Ovo 27. stvarno nema smisla jer ipak su pismeni!!! Znam da prof. ima obveze ali ipak...
Evo primio sam mail od profesora u kojem mi kaze da je usmeni 28. ili 29. 06. Ovo 27. stvarno nema smisla jer ipak su pismeni!!! Znam da prof. ima obveze ali ipak...

annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 9 - 4

PostPostano: 11:43 ned, 26. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

usmeni su ipak u ponedjeljak... http://web.math.hr/~beros/unm/rezultati/unm050620_ras.pdf
usmeni su ipak u ponedjeljak... http://web.math.hr/~beros/unm/rezultati/unm050620_ras.pdf

[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:29 pon, 27. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a kad ce otprilike bit usmeni za lsijedeci rok?04.07? bar otprilike...da znam dal prijavim il ne... kolike su sanse da to bude pocetkom slijedeceg tjedna?i dal je moguce odgodit usmeni kod prof. Marusica?
a kad ce otprilike bit usmeni za lsijedeci rok?04.07? bar otprilike...da znam dal prijavim il ne... kolike su sanse da to bude pocetkom slijedeceg tjedna?i dal je moguce odgodit usmeni kod prof. Marusica?

[Vrh]
kreso
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 16:37 pon, 27. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

za ovo prvo neznam, a ovo drugo, jako tesko, bar koliko znam iz iskustva.(tudjeg :) ) pogotovo ne na taj dan kada bi trebao/la odgovarati
za ovo prvo neznam, a ovo drugo, jako tesko, bar koliko znam iz iskustva.(tudjeg Smile ) pogotovo ne na taj dan kada bi trebao/la odgovarati

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Ashley
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 18:27 pon, 27. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usmeni za 2. rok je vjerojatno u srijedu 6.7., tako je danas rekao prof. Ne vjerujem da ce bit prije, al bi mogao bit kasnije jer mislim da pita zajedno one koji su kolikvirali one koji su bili na pismenom.
Usmeni za 2. rok je vjerojatno u srijedu 6.7., tako je danas rekao prof. Ne vjerujem da ce bit prije, al bi mogao bit kasnije jer mislim da pita zajedno one koji su kolikvirali one koji su bili na pismenom.

[Vrh]
mladen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:49 pon, 27. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo danas sam gledao usmeni...
prof. je i vise nego korektan. uopce ne trazi neke gluposti i sitnice vec samo onovne teoreme i definicije.
Cesto se pon. pitanja vezana za sustave sto smo zadnje radili ali nije zapostavljeno ni ono prije....ma uglavnom treba znati sve ali bez panike.....sretno svima!!!
evo danas sam gledao usmeni...
prof. je i vise nego korektan. uopce ne trazi neke gluposti i sitnice vec samo onovne teoreme i definicije.
Cesto se pon. pitanja vezana za sustave sto smo zadnje radili ali nije zapostavljeno ni ono prije....ma uglavnom treba znati sve ali bez panike.....sretno svima!!!

akki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 18:49 uto, 28. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dali netko zna kada i gdje su sutra usmeni? Došla bih slušati...
Dali netko zna kada i gdje su sutra usmeni? Došla bih slušati...

tamo gdje si bio i kamo se čezneš vratiti....
Go go go!!! #Lil angel
[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:24 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

kada će biti usmeni za one koji su kolokvirali?
kada će biti usmeni za one koji su kolokvirali?

[Vrh]
beros
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 14:36 pon, 4. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dakle ovako: usmeni ispit za studente profesora Marušića će biti u četvrtak (7.7), možda netko pretekne za petak. Studenti su poredani po abecedi, zajedno i oni koji su kolokvirali i oni koji su polagali pismeni dio ispita.
Komisije su u četrtak u 11.

Znam da ovo nije sekcija s pravim naslovom, ali evo i malo dodatka za studente kod prof. Drmača: ispit je u srijedu (manji dio, početak popisa) i četvrtak.

Točan raspored bit će poznat nakon rezultata pismenih ispita, a sigurno tek sutra u 13:00 (i tada će biti objavljen na uobičajenoj web adresi [url]http://web.math.hr/~beros/unm[/url]

Ivo Beroš
Dakle ovako: usmeni ispit za studente profesora Marušića će biti u četvrtak (7.7), možda netko pretekne za petak. Studenti su poredani po abecedi, zajedno i oni koji su kolokvirali i oni koji su polagali pismeni dio ispita.
Komisije su u četrtak u 11.

Znam da ovo nije sekcija s pravim naslovom, ali evo i malo dodatka za studente kod prof. Drmača: ispit je u srijedu (manji dio, početak popisa) i četvrtak.

Točan raspored bit će poznat nakon rezultata pismenih ispita, a sigurno tek sutra u 13:00 (i tada će biti objavljen na uobičajenoj web adresi http://web.math.hr/~beros/unm

Ivo Beroš

[Vrh]
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 11 - 17

PostPostano: 16:09 uto, 5. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel bude negdje objavljen raspored usmenih za prof. Marušića? (na ovom gornjem linku sam našla samo za prof. Drmača)

E da, imam jedno pitanjce. Sad ovak bezveze idem pogledati taj popis usmenih kod prof. Drmača i ja sam na popisu, a nisam u njegovoj grupi? Kaj je to? :-s :-k
Jel bude negdje objavljen raspored usmenih za prof. Marušića? (na ovom gornjem linku sam našla samo za prof. Drmača)

E da, imam jedno pitanjce. Sad ovak bezveze idem pogledati taj popis usmenih kod prof. Drmača i ja sam na popisu, a nisam u njegovoj grupi? Kaj je to? Eh? Think

[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:24 uto, 5. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kristina"]Jel bude negdje objavljen raspored usmenih za prof. Marušića? (na ovom gornjem linku sam našla samo za prof. Drmača)
[/quote]

koliko ja vidim, na gornjem linku je i raspored usmenih za prof. marusica. jedino sto je necitko u firefoxu :)
kristina (napisa):

koliko ja vidim, na gornjem linku je i raspored usmenih za prof. marusica. jedino sto je necitko u firefoxu Smile

[Vrh]
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 11 - 17

PostPostano: 16:33 uto, 5. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote="kristina"]Jel bude negdje objavljen raspored usmenih za prof. Marušića? (na ovom gornjem linku sam našla samo za prof. Drmača)
[/quote]

koliko ja vidim, na gornjem linku je i raspored usmenih za prof. marusica. jedino sto je necitko u firefoxu :)[/quote]

Daj please jel možeš kopipejstat ovdje jer ja vidim samo za prof.Drmača i to se još ni imena te vide nego samo prvo slovo...
Daj please! :bigcry: :rose:
Anonymous (napisa):
kristina (napisa):

koliko ja vidim, na gornjem linku je i raspored usmenih za prof. marusica. jedino sto je necitko u firefoxu Smile

Daj please jel možeš kopipejstat ovdje jer ja vidim samo za prof.Drmača i to se još ni imena te vide nego samo prvo slovo...
Daj please! Very sad Imam nesto za tebe

[Vrh]
beros
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 16:41 uto, 5. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ispričavam se kolegama kojima je raspored nečitak u Firefox-u, raspored je nastao tako da se dokument iz Microsoft Excela snimio kao html stranica, a to ponekad zna biti malo čudno.
Sorry, koristim Internet Explorer i nisam imao problema s time.

Što se tiče kolega koji su raspoređeni kod drugog profesora situacija je slijedeća: meni je rečeno da su studenti čije prezime počinje sa slovom od A do K studenti prof. Marušića, a ostalo su studenti prof. Drmača. Danas sam saznao da postoji jedan profesorski smjer (a možda i više njih) koji sluša Uvod u numeričku matematiku, pa je moguće da sam nekog krivo rasporedio.

U svakom slučaju, tko god je krivo raspoređen, neka mi se javi na mail pa ću mu reći koji je njegov termin usmenog ispita (načelno, svi novi dolaze na kraj pa će njihov usmeni biti u četvrtak. Kod prof. Marušića u 17:00 ili kasnije, kod prof. Drmača oko 14:00).
Ispričavam se kolegama kojima je raspored nečitak u Firefox-u, raspored je nastao tako da se dokument iz Microsoft Excela snimio kao html stranica, a to ponekad zna biti malo čudno.
Sorry, koristim Internet Explorer i nisam imao problema s time.

Što se tiče kolega koji su raspoređeni kod drugog profesora situacija je slijedeća: meni je rečeno da su studenti čije prezime počinje sa slovom od A do K studenti prof. Marušića, a ostalo su studenti prof. Drmača. Danas sam saznao da postoji jedan profesorski smjer (a možda i više njih) koji sluša Uvod u numeričku matematiku, pa je moguće da sam nekog krivo rasporedio.

U svakom slučaju, tko god je krivo raspoređen, neka mi se javi na mail pa ću mu reći koji je njegov termin usmenog ispita (načelno, svi novi dolaze na kraj pa će njihov usmeni biti u četvrtak. Kod prof. Marušića u 17:00 ili kasnije, kod prof. Drmača oko 14:00).

[Vrh]
akki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 15:46 sub, 3. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dali se slučajno zna kada će biti usmeni kod prof Marušića za 1. jesenski rok, tj. dali će bit već u petak ili je vjerojatnije da je u ponedjeljak 12tog :lol:
Dali se slučajno zna kada će biti usmeni kod prof Marušića za 1. jesenski rok, tj. dali će bit već u petak ili je vjerojatnije da je u ponedjeljak 12tog Laughing

tamo gdje si bio i kamo se čezneš vratiti....
Go go go!!! #Lil angel
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:45 sub, 3. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="akki"]Dali se slučajno zna kada će biti usmeni kod prof Marušića za 1. jesenski rok, tj. dali će bit već u petak ili je vjerojatnije da je u ponedjeljak 12tog :lol:[/quote]

Ako ne dobijes sluzbeni odgovor: prof. Marusic opcenito voli usmene sto ranije... :|
akki (napisa):
Dali se slučajno zna kada će biti usmeni kod prof Marušića za 1. jesenski rok, tj. dali će bit već u petak ili je vjerojatnije da je u ponedjeljak 12tog Laughing

Ako ne dobijes sluzbeni odgovor: prof. Marusic opcenito voli usmene sto ranije... Neutral

[Vrh]
Ilja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

137 = 185 - 48

PostPostano: 18:05 pon, 5. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="akki"]Dali se slučajno zna kada će biti usmeni kod prof Marušića za 1. jesenski rok, tj. dali će bit već u petak ili je vjerojatnije da je u ponedjeljak 12tog :lol:[/quote]

Bit će u ponedjeljak 12.9. od 10 sati pa nadalje.
akki (napisa):

Bit će u ponedjeljak 12.9. od 10 sati pa nadalje.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 11 - 17

PostPostano: 19:08 pon, 19. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel se zna kad su usmeni za ovaj rok u srijedu (za kolokvente)? :)
Jel se zna kad su usmeni za ovaj rok u srijedu (za kolokvente)? Smile

[Vrh]
Ilja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

137 = 185 - 48

PostPostano: 22:15 pon, 19. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kristina"]Jel se zna kad su usmeni za ovaj rok u srijedu (za kolokvente)? :)[/quote]

u ponedjeljak od 10 sati po rasporedu koji će biti objavljen u petak s rezultatima pismenog, a i bit će na netu.
kristina (napisa):
Jel se zna kad su usmeni za ovaj rok u srijedu (za kolokvente)? Smile

u ponedjeljak od 10 sati po rasporedu koji će biti objavljen u petak s rezultatima pismenog, a i bit će na netu.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Numerička matematika Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum