Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 12:51 pon, 19. 9. 2005 Naslov: Otvaranje novih NASTAVNIH podforuma |
|
|
Dragi kolege Forumasi!
U opcenitom podforumu [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewforum.php?f=33]Ispiti[/url], neki kolegiji se pojavljuju povecanim intenzitetom (npr. SPA, ODJ, Fizike,...). 8)
Nasa politika otvaranja podforuma se bazira na tome da ne zelimo repozitorije neodgovorenih pitanja i zato smo se za to oslanjali na zahtjeve prof/asistenata kolegija. :)
Praksa je pokazala da je takva podrska izuzetno bitna dok podforum ne zazivi, no kasnije si studenti pocnu i medjusobno pomagati. =D>
U duhu zajednickog rada na poboljsanju Foruma, odlucili smo ponuditi slijedece: oni koji zele odgovarati na pitanja iz nekog kolegija, neka se jave [b]ovdje[/b] i napisu za koji kolegij bi pomagali kolegama. 8) Tri takva korisnika u mjesec dana (jasno, za isti kolegij ;)) i [b]vjerojatno[/b] cemo otvoriti podforum (ostavljamo si ipak prostor za procjenu). 8)
Odgovaranje na pitanja nije nicija ob(a)veza, no bilo bi lijepo da oni koji su to najavili posjecuju Forum svakih par dana i stvarno pomazu (ostalim) studentima, dok si oni ne pocnu i medjusobno pomagati. :D
Eto, rukavica je bacena... :blista:
Steel & vsego
P.S. Voljeli bismo da se ovdje poveca broj aktivnih profesora i asistenata, so feel free to invite them! :gg:
Dragi kolege Forumasi!
U opcenitom podforumu Ispiti, neki kolegiji se pojavljuju povecanim intenzitetom (npr. SPA, ODJ, Fizike,...).
Nasa politika otvaranja podforuma se bazira na tome da ne zelimo repozitorije neodgovorenih pitanja i zato smo se za to oslanjali na zahtjeve prof/asistenata kolegija.
Praksa je pokazala da je takva podrska izuzetno bitna dok podforum ne zazivi, no kasnije si studenti pocnu i medjusobno pomagati.
U duhu zajednickog rada na poboljsanju Foruma, odlucili smo ponuditi slijedece: oni koji zele odgovarati na pitanja iz nekog kolegija, neka se jave ovdje i napisu za koji kolegij bi pomagali kolegama. Tri takva korisnika u mjesec dana (jasno, za isti kolegij ) i vjerojatno cemo otvoriti podforum (ostavljamo si ipak prostor za procjenu).
Odgovaranje na pitanja nije nicija ob(a)veza, no bilo bi lijepo da oni koji su to najavili posjecuju Forum svakih par dana i stvarno pomazu (ostalim) studentima, dok si oni ne pocnu i medjusobno pomagati.
Eto, rukavica je bacena...
Steel & vsego
P.S. Voljeli bismo da se ovdje poveca broj aktivnih profesora i asistenata, so feel free to invite them!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Tonci Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
venovako Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vili Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
KKK Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
shokre Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 6:06 sri, 7. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Great! :D
Otvorih podforume [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewforum.php?f=79]Obične diferencijalne jednadžbe[/url] i [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewforum.php?f=80]Strukture podataka i algoritmi[/url]. :D
Velika zahvala s moje strane Lordu Siriusu, venovaku, viliju i shokreu! :worship:
@KKK: pitaj; moze iz praktikuma dolaziti. :D Nije nuzno da se ovdje javlja; samo neka se ukljuci u rad. ;) Ima i mogucnost pracenja podforuma (na dnu liste topica u svakom podforumu) da mu bude lakse pratiti. 8)
[b]Molba korisnicima:[/b] Modovi ce poneke stare topice prebaciti u nove podforume, no ako primijetite da nesto nije prebaceno, upotrijebite famozni usklicnik [ [img]http://degiorgi.math.hr/forum/templates/Classic/images/icon_report.gif[/img] ] i prijavite topic za prebacivanje. 8)
Jos jednom hvala svima! :wave:
Great!
Otvorih podforume Obične diferencijalne jednadžbe i Strukture podataka i algoritmi.
Velika zahvala s moje strane Lordu Siriusu, venovaku, viliju i shokreu!
@KKK: pitaj; moze iz praktikuma dolaziti. Nije nuzno da se ovdje javlja; samo neka se ukljuci u rad. Ima i mogucnost pracenja podforuma (na dnu liste topica u svakom podforumu) da mu bude lakse pratiti.
Molba korisnicima: Modovi ce poneke stare topice prebaciti u nove podforume, no ako primijetite da nesto nije prebaceno, upotrijebite famozni usklicnik [ ] i prijavite topic za prebacivanje.
Jos jednom hvala svima!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:50 sri, 7. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Pukica"]da li bi bilo moguce da se otvori i topic za kolegij uvod u matematiku za nastavnicki ( po starom programu profesorski) smjer ?
ja bi rado pomogla oko toga...a mislim da bi se moglo naci jos pokoji dobrovoljac :wink:[/quote]
Eto ja pitala Vekya a Pukica asistenticu Marcelu:
Veky kaže "pa baš i ne bi", a asistentica Marcela kaže da ide u Ameriku za 10 dana. :shock:
Daklem, najbolja solucija je da se lipo otvori podforum i zamoli asistenta/asistenticu koji će mijenjati asistenticu Marcelu da ga tu i tamo škicne, a dotle moremo mi (Pukica, ja, Mr.M_G, mililimi itd.) odgovarat na postove ko i dosad. :wink:
vsego? :-k
Pukica (napisa): | da li bi bilo moguce da se otvori i topic za kolegij uvod u matematiku za nastavnicki ( po starom programu profesorski) smjer ?
ja bi rado pomogla oko toga...a mislim da bi se moglo naci jos pokoji dobrovoljac |
Eto ja pitala Vekya a Pukica asistenticu Marcelu:
Veky kaže "pa baš i ne bi", a asistentica Marcela kaže da ide u Ameriku za 10 dana.
Daklem, najbolja solucija je da se lipo otvori podforum i zamoli asistenta/asistenticu koji će mijenjati asistenticu Marcelu da ga tu i tamo škicne, a dotle moremo mi (Pukica, ja, Mr.M_G, mililimi itd.) odgovarat na postove ko i dosad.
vsego?
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 22:26 sri, 7. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]...a dotle moremo mi (Pukica, ja, Mr.M_G, mililimi itd.) odgovarat na postove ko i dosad. :wink:[/quote]
Ne bih zelio biti (pre)veliki davez, ali nekako preferiram da se ljudi sami jave (mislim na Mr.M_G i mililimi). :D
Btw, to je prva godina? :-k
[quote="mdoko"][quote="buba"]Veky kaže "pa baš i ne bi"[/quote]
Pa poznati su Vekyjevi razlozi za nepojavljivanje na forumu :twisted:[/quote]
Mislim da je Forum od tada prilicno uznapredovao, a goste moze ignorirati kao i ti. 8)
Btw, ti za nista ne volontiras? O:)
buba (napisa): | ...a dotle moremo mi (Pukica, ja, Mr.M_G, mililimi itd.) odgovarat na postove ko i dosad. |
Ne bih zelio biti (pre)veliki davez, ali nekako preferiram da se ljudi sami jave (mislim na Mr.M_G i mililimi).
Btw, to je prva godina?
mdoko (napisa): | buba (napisa): | Veky kaže "pa baš i ne bi" |
Pa poznati su Vekyjevi razlozi za nepojavljivanje na forumu |
Mislim da je Forum od tada prilicno uznapredovao, a goste moze ignorirati kao i ti.
Btw, ti za nista ne volontiras?
|
|
[Vrh] |
|
|