Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

malo pitanjce o uplatnici

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
-6 = 11 - 17

PostPostano: 23:46 uto, 27. 9. 2005    Naslov: malo pitanjce o uplatnici Citirajte i odgovorite

Ja sad upisujem ponovno drugu i naravno moram platit onih 200kn. E sad me nešto zbunjuje jer na uplatnici piše da je "za upis više godine" (ili tak nešto). Jel postoji neka posebna uplatnica za ponavljače (na kojoj bi pisalo npr. upis iste godine :lol: ) ili je ova za sve?

Eh, da. Kad ponovo upisujem drugu, jel opet na onom listu gdje moram napisati kolegije koje upisujem, opet napišem sve s druge godine?

Nadam se da će netko biti dobar pa odgovoriti. :D
Ja sad upisujem ponovno drugu i naravno moram platit onih 200kn. E sad me nešto zbunjuje jer na uplatnici piše da je "za upis više godine" (ili tak nešto). Jel postoji neka posebna uplatnica za ponavljače (na kojoj bi pisalo npr. upis iste godine Laughing ) ili je ova za sve?

Eh, da. Kad ponovo upisujem drugu, jel opet na onom listu gdje moram napisati kolegije koje upisujem, opet napišem sve s druge godine?

Nadam se da će netko biti dobar pa odgovoriti. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
hermione
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 7:14 sri, 28. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako ponavljas drugu godinu upises one kolegije koje si eventualno pala 4 puta ,a ako imas dovoljno bodova za parcijalu onda kolegije koje zelis sa 3.godine zadovoljavajuci ECTS sustav.Mislim da mozes i ENG2 upisat.Pitaj tete u referadi ili im posalji mejl.
Uplatnica je za sve 200 kn,osim za one koji su pali 2.god profesorskog smjera pa se sada moraju saltati na Bolonju i platiti uplatnicu od 400kn.
Ako ponavljas drugu godinu upises one kolegije koje si eventualno pala 4 puta ,a ako imas dovoljno bodova za parcijalu onda kolegije koje zelis sa 3.godine zadovoljavajuci ECTS sustav.Mislim da mozes i ENG2 upisat.Pitaj tete u referadi ili im posalji mejl.
Uplatnica je za sve 200 kn,osim za one koji su pali 2.god profesorskog smjera pa se sada moraju saltati na Bolonju i platiti uplatnicu od 400kn.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-6 = 11 - 17

PostPostano: 8:47 sri, 28. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="hermione"]Ako ponavljas drugu godinu upises one kolegije koje si eventualno pala 4 puta ,a ako imas dovoljno bodova za parcijalu onda kolegije koje zelis sa 3.godine zadovoljavajuci ECTS sustav.Mislim da mozes i ENG2 upisat.Pitaj tete u referadi ili im posalji mejl.
Uplatnica je za sve 200 kn,osim za one koji su pali 2.god profesorskog smjera pa se sada moraju saltati na Bolonju i platiti uplatnicu od 400kn.[/quote]

Hm, ja sam profesorski smjer pa idem po novom programu (ne još po Bolonji, to idu ovi koji sad upisuju ili padaju prvu godinu i oni plaćaju 400kn) pa sad ne znam jel da upisujem sve predmete jer nisu isti kao do sad. Prodekanica je samo rekla da upisujem normalno kao pad godine pa će to vidjeti iz indeksa koje će mi na kraju priznati i što ću morati slušati (neka razlika).
Pitat ću još u referadi. :(
hermione (napisa):

Hm, ja sam profesorski smjer pa idem po novom programu (ne još po Bolonji, to idu ovi koji sad upisuju ili padaju prvu godinu i oni plaćaju 400kn) pa sad ne znam jel da upisujem sve predmete jer nisu isti kao do sad. Prodekanica je samo rekla da upisujem normalno kao pad godine pa će to vidjeti iz indeksa koje će mi na kraju priznati i što ću morati slušati (neka razlika).
Pitat ću još u referadi. Sad

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 10:54 sri, 28. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="hermione"]Uplatnica je za sve 200 kn,osim za one koji su pali 2.god profesorskog smjera pa se sada moraju saltati na Bolonju i platiti uplatnicu od 400kn.[/quote]

uplatnica je 200kn za sve, osim za ponavljace 1. godine! njima je toliko zbog novog indexa.
hermione (napisa):

uplatnica je 200kn za sve, osim za ponavljace 1. godine! njima je toliko zbog novog indexa.

by A.Einstein
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum