Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

CTP ENERGIJA

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
EMERIK
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 21:22 čet, 13. 10. 2005    Naslov: CTP ENERGIJA Citirajte i odgovorite

Uskoro će proraditi CTP Club u HR, a i šire (ovisi o interesu), zanimljivo svima a pogotovo onima koji su pratili „Na rubu znanosti“ 26.9.o.g.!
Uvod preveden na hrvatski....
http://www.ctpclub.com/basic_background_croatian.htm# ,
Cijeli Hr site za 10-ak dana!

POZDRAV!

CTP Club Croatia – Zagreb, Regija
Web stranice: www.ctpclub.com , CTP Energy Science
Hrvatske Web stranice: croatia.ctpclub.com (u izradi)
Email: croatiazg@ctpclub.com

8)
Uskoro će proraditi CTP Club u HR, a i šire (ovisi o interesu), zanimljivo svima a pogotovo onima koji su pratili „Na rubu znanosti“ 26.9.o.g.!
Uvod preveden na hrvatski....
http://www.ctpclub.com/basic_background_croatian.htm# ,
Cijeli Hr site za 10-ak dana!

POZDRAV!

CTP Club Croatia – Zagreb, Regija
Web stranice: www.ctpclub.com , CTP Energy Science
Hrvatske Web stranice: croatia.ctpclub.com (u izradi)
Email: croatiazg@ctpclub.com

Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 23:41 čet, 13. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Za one koji nemaju pojma o cemu se radi (ukljucujuci i mene). Na onom gore linku je nekakvo kratko objasnjenje. Malo sam preletio po njemu. Puno energija (tj. teorija s njima), od kojih svaka ima svoje slovo. :neznam:
Za one koji nemaju pojma o cemu se radi (ukljucujuci i mene). Na onom gore linku je nekakvo kratko objasnjenje. Malo sam preletio po njemu. Puno energija (tj. teorija s njima), od kojih svaka ima svoje slovo. Ja to stvarno ne znam

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
GauSs_
Moderator
Moderator

Spol: muško
72 = 110 - 38

PostPostano: 8:51 pet, 14. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Za one koji nemaju pojma o cemu se radi (ukljucujuci i mene). Na onom gore linku je nekakvo kratko objasnjenje. Malo sam preletio po njemu. Puno energija (tj. teorija s njima), od kojih svaka ima svoje slovo. :neznam:[/quote]
slusao sam ja na radiju o tome. vodeci strucnjak na tom podrucju je neki hrvatski fizicar koji radi u inozemstvu. ideja je da postoji nakakva "c energija" od koje smo svi sastavljeni i mi smo ovakvog oblika jer tako c energija zeli. kamen je kamen jer tako c energija zeli. kao, ima volju. navodno imaju i objavljene znanstvene radove o tome i baziraju dosta toga na teoriji relativnosti
steelworker (napisa):
Za one koji nemaju pojma o cemu se radi (ukljucujuci i mene). Na onom gore linku je nekakvo kratko objasnjenje. Malo sam preletio po njemu. Puno energija (tj. teorija s njima), od kojih svaka ima svoje slovo. Ja to stvarno ne znam

slusao sam ja na radiju o tome. vodeci strucnjak na tom podrucju je neki hrvatski fizicar koji radi u inozemstvu. ideja je da postoji nakakva "c energija" od koje smo svi sastavljeni i mi smo ovakvog oblika jer tako c energija zeli. kamen je kamen jer tako c energija zeli. kao, ima volju. navodno imaju i objavljene znanstvene radove o tome i baziraju dosta toga na teoriji relativnosti

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 11:24 pet, 14. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zanimljivo.. :-k

Ta C-energija je kao nekakav BozHica?

BOOOOOKY! Nakon kreacionizma, moras i ovo dorufat na Ch-seminar!

[i]Alea iacta est.[/i]
Zanimljivo.. Think

Ta C-energija je kao nekakav BozHica?

BOOOOOKY! Nakon kreacionizma, moras i ovo dorufat na Ch-seminar!

Alea iacta est.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
tantun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 20 - 0

PostPostano: 13:01 pet, 14. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam i ja jednu obavijest...

Ja i moj team vrhunskih strucnjaka u podrucju ZZ-T teorije otvaramo prvo ZZ-T drustvo u ovom dijelu svijeta...

Za manje upucene ZZ-T teorija objedinjuje najvaznije modele u kvantnoj teoriji struna, fizici elementarnih cestica i povijesti mongolskog kiparstva 12. stoljeca...

ZZ-T teorija je uspijela teorijski objasniti Bose-Einsteinovu kondenzaciju u sistemima sa slabom interakcijom, dati jednadzbu za optimalan udio masti u bureku (ovaj rad jos nije objavljen al se smatra da ce ova jednadzba skinuti Einsteinovu E=mc^2 s trona najvece jednadzbe u povijesti covjecanstva), cak smo uspjeli izracunati i ocekivanje omjera broja sjedalica na stadionu prije i poslije utakmice hrvatske reprezentacije...

Za detaljnije obavijesti obratite se prof. dr. Ivanu Horvatu (onaj s reklame za Vanish)...

Svi zainteresirani su dobrodosli u nas klub [size=9](Za samo 1000 kn mjesecno) [/size] [size=7](bez PDV-a)[/size]

P.S. Duzni smo se zahvaliti burekdzinici Halid&Halid za ustupanje svoje opreme i prostorija i svesrdnoj pomoci pri izvodjenju eksperimenata...
Imam i ja jednu obavijest...

Ja i moj team vrhunskih strucnjaka u podrucju ZZ-T teorije otvaramo prvo ZZ-T drustvo u ovom dijelu svijeta...

Za manje upucene ZZ-T teorija objedinjuje najvaznije modele u kvantnoj teoriji struna, fizici elementarnih cestica i povijesti mongolskog kiparstva 12. stoljeca...

ZZ-T teorija je uspijela teorijski objasniti Bose-Einsteinovu kondenzaciju u sistemima sa slabom interakcijom, dati jednadzbu za optimalan udio masti u bureku (ovaj rad jos nije objavljen al se smatra da ce ova jednadzba skinuti Einsteinovu E=mc^2 s trona najvece jednadzbe u povijesti covjecanstva), cak smo uspjeli izracunati i ocekivanje omjera broja sjedalica na stadionu prije i poslije utakmice hrvatske reprezentacije...

Za detaljnije obavijesti obratite se prof. dr. Ivanu Horvatu (onaj s reklame za Vanish)...

Svi zainteresirani su dobrodosli u nas klub (Za samo 1000 kn mjesecno) (bez PDV-a)

P.S. Duzni smo se zahvaliti burekdzinici Halid&Halid za ustupanje svoje opreme i prostorija i svesrdnoj pomoci pri izvodjenju eksperimenata...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
GauSs_
Moderator
Moderator

72 = 110 - 38

PostPostano: 13:53 pet, 14. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tantun"]cak smo uspjeli izracunati i ocekivanje omjera broja sjedalica na stadionu prije i poslije utakmice hrvatske reprezentacije...
[/quote]

:lol2: :rotfl2: :rofl: :rrotfl:
:bow: @ tantun
tantun (napisa):
cak smo uspjeli izracunati i ocekivanje omjera broja sjedalica na stadionu prije i poslije utakmice hrvatske reprezentacije...

Jako smijesno... Rolling on the floor laughing Rolling On the Floor Laughing Real ROTFL
I bow before you @ tantun

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 16:22 pet, 14. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ideeeeš, tantun, zakon si!!! 8)
[size=7][color=red]Ja mislio da je on jedan ozbuljni matematičar, a vidi ga sad![/color][/size] [size=9][color=blue]Phiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!![/color][/size]
Vi ZZ-T teoretičari sigurno slušate ZZ-Top :djed: + :verycool: = :headbanging:
A kod Halida je burek najmasniji, jedino mu Ismet Fekalji ozbiljno konkurira (al' ne pere ruke kad ih pravi).
:chef: Zato ja preferiram čušpajz. :chef2:
Ideeeeš, tantun, zakon si!!! Cool
Ja mislio da je on jedan ozbuljni matematičar, a vidi ga sad! Phiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
Vi ZZ-T teoretičari sigurno slušate ZZ-Top Sjecam se ja, bilo je to cetr'est pete... + Very cool = Headbanging
A kod Halida je burek najmasniji, jedino mu Ismet Fekalji ozbiljno konkurira (al' ne pere ruke kad ih pravi).
Kuhar Zato ja preferiram čušpajz. Kuhar...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:39 pet, 14. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok, bilo je :rotfl: ali sada ste malo previse :OT:

Ako se ljudima prica o nekakvoj C-energiji, so be it. :D Ja ne vjerujem u to, ali ne bih ni prije parsto godina vjerovao da je Zemlja okrugla... :oops: ;)

(molim, bez replyeva da nije; ne moramo to svima obznaniti :gg:)
Ok, bilo je Valjam se po podu od smijeha ali sada ste malo previse Off-topic

Ako se ljudima prica o nekakvoj C-energiji, so be it. Very Happy Ja ne vjerujem u to, ali ne bih ni prije parsto godina vjerovao da je Zemlja okrugla... Embarassed Wink

(molim, bez replyeva da nije; ne moramo to svima obznaniti Mr Green being very Greeen indeed)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum