Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Drzavne stipendije - povrat novca?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 9 - 4

PostPostano: 11:37 čet, 6. 10. 2005    Naslov: Drzavne stipendije - povrat novca? Citirajte i odgovorite

Dvije godine sam primala drzavnu stipendiju ali sam pala ovu godinu. Zanima me je li netko bio u toj situaciji i kakva su iskustva? Trazi li se povrat novca? U u govoru pise da "Ministarstvo pridrzava pravo na povrat sredstava isplacenih na ime stipendije u slucaju da Student ne ispuni obvezu iz clanka 2" koji pak kaze da je student obavezan redovito pohadati studij i upisati godinu za godinom redovito. Bila bi zahvalna za bilo kakvu informaciju.
Dvije godine sam primala drzavnu stipendiju ali sam pala ovu godinu. Zanima me je li netko bio u toj situaciji i kakva su iskustva? Trazi li se povrat novca? U u govoru pise da "Ministarstvo pridrzava pravo na povrat sredstava isplacenih na ime stipendije u slucaju da Student ne ispuni obvezu iz clanka 2" koji pak kaze da je student obavezan redovito pohadati studij i upisati godinu za godinom redovito. Bila bi zahvalna za bilo kakvu informaciju.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 13:14 čet, 6. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo i ja sam pao, ali ne znam sto ce se dogodit :(
evo i ja sam pao, ali ne znam sto ce se dogodit :(

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 16:04 čet, 6. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa neće valjda! :shock:

Ako si dvije godine primala stipendiju to je 2 x 10 mjeseci x (nekih) 500kn! :blueshock:

Ili? :-k
Pa neće valjda! Shocked

Ako si dvije godine primala stipendiju to je 2 x 10 mjeseci x (nekih) 500kn! Disaster!!!

Ili? Think

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Casper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 6 - 0

PostPostano: 20:11 čet, 6. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa oni imaju pravo trazit povrat novca, ali to ne znaci da oni to hoce. Ja zasad [b]nisam cul[/b] da je netko moral vracat drzavnu stipendiju, ali ipak je tricky to sto oni imaju to pravo...
pa oni imaju pravo trazit povrat novca, ali to ne znaci da oni to hoce. Ja zasad nisam cul da je netko moral vracat drzavnu stipendiju, ali ipak je tricky to sto oni imaju to pravo...

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 6:52 pet, 7. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

bas sam gledala pravilnik, i skuzila sam da explicitno TRAZE povrat novca SAMO za one koji su 'varali' i primali jos koju stipendiju....

pravilnik o dodjeli drzavne stipendije: [url=http://www.mzos.hr/default.asp?ru=380&gl=200403160000004&sid=&jezik=1]ovdje negdje... [/url]

clanak 13 stavak 4
i nista se ne spominje povrat novca u nekom drugom slucaju....

vjerujem da se radi o svojevrsnoj ogradi, da ne bi bilo kojesta..... eto, ja sam do sada primala stipendiju, i nisam znala sto trebam staviti u kucicu na onaj neki od listova za upis - pitala sam tetu u referadi, ona je gledala po nekim papirima od ministarstva i stavila je x na da, i rekla da ce to oni provjerit sta je sa stipendijom.....

a ugovor mislim da nemam, jer smo morali naknado potpisivati jos jedan, i to je sve ostalo u referadi..... ne sjecam se vise....
bas sam gledala pravilnik, i skuzila sam da explicitno TRAZE povrat novca SAMO za one koji su 'varali' i primali jos koju stipendiju....

pravilnik o dodjeli drzavne stipendije: ovdje negdje...

clanak 13 stavak 4
i nista se ne spominje povrat novca u nekom drugom slucaju....

vjerujem da se radi o svojevrsnoj ogradi, da ne bi bilo kojesta..... eto, ja sam do sada primala stipendiju, i nisam znala sto trebam staviti u kucicu na onaj neki od listova za upis - pitala sam tetu u referadi, ona je gledala po nekim papirima od ministarstva i stavila je x na da, i rekla da ce to oni provjerit sta je sa stipendijom.....

a ugovor mislim da nemam, jer smo morali naknado potpisivati jos jedan, i to je sve ostalo u referadi..... ne sjecam se vise....

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum