Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Seminar (5.10)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Analitička geometrija
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
23 = 30 - 7

PostPostano: 16:59 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Seminar (5.10) Citirajte i odgovorite

Zna li netko iz pouzdanih izvora jel ima sutra seminara iz ag?
Pise na vratima ne nema vjezbi ovaj tjedan,a posto je Martina rekla da su ti seminari zamisljeni kao neke vjezbe na kojima se rijesavaju zadatci iz zadaca predpostavljam da ni toga nema, ili? Martina?
Zna li netko iz pouzdanih izvora jel ima sutra seminara iz ag?
Pise na vratima ne nema vjezbi ovaj tjedan,a posto je Martina rekla da su ti seminari zamisljeni kao neke vjezbe na kojima se rijesavaju zadatci iz zadaca predpostavljam da ni toga nema, ili? Martina?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 19:04 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala, Liddy.

Ubuduce: kad god pise "seminar", vi citajte "vjezbe".

Dakle: prvi tjedan nastave nece se odrzavati vjezbe niti seminari iz Analiticke geometrije. Od drugog tjedna nadalje sve je normalno.

E da, i dobrodosli :)
Hvala, Liddy.

Ubuduce: kad god pise "seminar", vi citajte "vjezbe".

Dakle: prvi tjedan nastave nece se odrzavati vjezbe niti seminari iz Analiticke geometrije. Od drugog tjedna nadalje sve je normalno.

E da, i dobrodosli Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 19:10 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala hvala, budem ove godine bila pametnija,tj. budem ove godine malo i pokazala tu moju ''pamet'' :D
Hvala hvala, budem ove godine bila pametnija,tj. budem ove godine malo i pokazala tu moju ''pamet'' Very Happy

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 19:23 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da ces, uz ovaj sistem studiranja, biti natjerana na to! :) necemo vas pustat na miru NI SEKUNDU dok vam ne utuvimo sve u glavu :brick:

Ozbiljno, mislim da cete imati zestoku prvu godinu. Ali zato nece biti strebanja preko ljeta i zivciranja na dekanskim rokovima, nego- pazi kaj sam skuzila- 15.7.-1.10 (DVA I POL MJESECA) nemate kaj radit na faksu :shock: Zaboravit cete kak se do tam dolazi!!!
Mislim da ces, uz ovaj sistem studiranja, biti natjerana na to! Smile necemo vas pustat na miru NI SEKUNDU dok vam ne utuvimo sve u glavu Tup, tup, tup,...

Ozbiljno, mislim da cete imati zestoku prvu godinu. Ali zato nece biti strebanja preko ljeta i zivciranja na dekanskim rokovima, nego- pazi kaj sam skuzila- 15.7.-1.10 (DVA I POL MJESECA) nemate kaj radit na faksu Shocked Zaboravit cete kak se do tam dolazi!!!

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 20:06 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]15.7.-1.10 (DVA I POL MJESECA) nemate kaj radit na faksu :shock: Zaboravit cete kak se do tam dolazi!!![/quote]
e pa to se zove ljeto!!! skoro pa sam ljubomorna, ja sam ovo ljeto ne-ucila od 18.7. do 1.8., pa nije to fer :( jedan sveucilisni profesor iz irske je pricao kako se tako kod njih uvijek radi - studenti se jako potrude do ljetnih praznika, al kad je ljeto onda znaju da je ljeto i da su slobodni. ah...
Martinab (napisa):
15.7.-1.10 (DVA I POL MJESECA) nemate kaj radit na faksu Shocked Zaboravit cete kak se do tam dolazi!!!

e pa to se zove ljeto!!! skoro pa sam ljubomorna, ja sam ovo ljeto ne-ucila od 18.7. do 1.8., pa nije to fer Sad jedan sveucilisni profesor iz irske je pricao kako se tako kod njih uvijek radi - studenti se jako potrude do ljetnih praznika, al kad je ljeto onda znaju da je ljeto i da su slobodni. ah...

Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 21:03 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Suosjecam s tobom- i ja :(

Ali meni je tijekom studiranja uvijek bilo super kaj sam mogla nestat na tjedan dana iz Zagreba bez da bilo tko primjeti :) Mislim da ovi ljudi to nece moci.
Valjda im je dosta dva i pol mjeseca za drustveni zivot :)

Znas kaj mi je jos palo na pamet. Sad je nemoguce dok jos ima staudenata koji studiraju "normalno" (=ne-boljonjaca), ali za 3-4 godine bi bilo moguce pomaknuti nastavu tako da pocinje 1.9, i onda ta dodatna 4 tjedna rasporediti na 2x2 tjedna za ucenje prije usmenih. Znam da je prerano za raspravu o tome, ali kako vam se cini ideja?
Suosjecam s tobom- i ja Sad

Ali meni je tijekom studiranja uvijek bilo super kaj sam mogla nestat na tjedan dana iz Zagreba bez da bilo tko primjeti Smile Mislim da ovi ljudi to nece moci.
Valjda im je dosta dva i pol mjeseca za drustveni zivot Smile

Znas kaj mi je jos palo na pamet. Sad je nemoguce dok jos ima staudenata koji studiraju "normalno" (=ne-boljonjaca), ali za 3-4 godine bi bilo moguce pomaknuti nastavu tako da pocinje 1.9, i onda ta dodatna 4 tjedna rasporediti na 2x2 tjedna za ucenje prije usmenih. Znam da je prerano za raspravu o tome, ali kako vam se cini ideja?

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 21:06 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]

Znas kaj mi je jos palo na pamet.za 3-4 godine bi bilo moguce pomaknuti nastavu tako da pocinje 1.9, i onda ta dodatna 4 tjedna rasporediti na 2x2 tjedna za ucenje prije usmenih. Znam da je prerano za raspravu o tome, ali kako vam se cini ideja?[/quote]

mislim da je ideja skroz na mjestu..bas mi se svida zapravo ;)
Martinab (napisa):

Znas kaj mi je jos palo na pamet.za 3-4 godine bi bilo moguce pomaknuti nastavu tako da pocinje 1.9, i onda ta dodatna 4 tjedna rasporediti na 2x2 tjedna za ucenje prije usmenih. Znam da je prerano za raspravu o tome, ali kako vam se cini ideja?

mislim da je ideja skroz na mjestu..bas mi se svida zapravo Wink

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 21:11 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Znas kaj mi je jos palo na pamet. Sad je nemoguce dok jos ima staudenata koji studiraju "normalno" (=ne-boljonjaca), ali za 3-4 godine bi bilo moguce pomaknuti nastavu tako da pocinje 1.9, i onda ta dodatna 4 tjedna rasporediti na 2x2 tjedna za ucenje prije usmenih. Znam da je prerano za raspravu o tome, ali kako vam se cini ideja?[/quote]
pa dobro, ne bas 1.9., sredina 9. miseca will do (po jedan tjedan pred rokove, plus ovaj jedan tjedan sto ionako planiramo zicat :) su zajedno dva :) )... to bi bilo super :D
Martinab (napisa):

pa dobro, ne bas 1.9., sredina 9. miseca will do (po jedan tjedan pred rokove, plus ovaj jedan tjedan sto ionako planiramo zicat Smile su zajedno dva Smile )... to bi bilo super Very Happy

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 21:18 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]za 3-4 godine bi bilo moguce pomaknuti nastavu tako da pocinje 1.9, i onda ta dodatna 4 tjedna rasporediti na 2x2 tjedna za ucenje prije usmenih. Znam da je prerano za raspravu o tome, ali kako vam se cini ideja?[/quote]
Kory je u pravu. Nije dobro 1. 9. jer je 9. mjesec najbolji za odmaranje.
Martinab (napisa):
za 3-4 godine bi bilo moguce pomaknuti nastavu tako da pocinje 1.9, i onda ta dodatna 4 tjedna rasporediti na 2x2 tjedna za ucenje prije usmenih. Znam da je prerano za raspravu o tome, ali kako vam se cini ideja?

Kory je u pravu. Nije dobro 1. 9. jer je 9. mjesec najbolji za odmaranje.

Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 22:22 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kory? ne pratim te. 2 semestra puta 2 tjedna je 4 tjedna. A to je cijeli deveti.
Kory? ne pratim te. 2 semestra puta 2 tjedna je 4 tjedna. A to je cijeli deveti.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:41 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozda nije mjesto za ovo pitanje...ali kaj je s vjezbama iz uvoda oce njih bit sutra il ovaj tjedan nema nikakvih vjezbi i seminara?
mozda nije mjesto za ovo pitanje...ali kaj je s vjezbama iz uvoda oce njih bit sutra il ovaj tjedan nema nikakvih vjezbi i seminara?

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 22:57 uto, 4. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Kory? ne pratim te. 2 semestra puta 2 tjedna je 4 tjedna. A to je cijeli deveti.[/quote]
ja sam uvjerenja da i se i trenutnim stanjem moze skupit dva tjedna za pred rokove. a onda bi ova dva tjedna iz polovice devetog mjeseca dala sve skupa 4 tjedna.
Martinab (napisa):

ja sam uvjerenja da i se i trenutnim stanjem moze skupit dva tjedna za pred rokove. a onda bi ova dva tjedna iz polovice devetog mjeseca dala sve skupa 4 tjedna.

Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 2:06 sri, 5. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bilo bi vam super kad bi se moglo skupit. Ajd bus mi objasnila di ih planirate nac!
Bilo bi vam super kad bi se moglo skupit. Ajd bus mi objasnila di ih planirate nac!

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 7:47 sri, 5. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]mozda nije mjesto za ovo pitanje...ali kaj je s vjezbama iz uvoda oce njih bit sutra il ovaj tjedan nema nikakvih vjezbi i seminara?[/quote]
Hoće. :)

Da si bio/bila na predavanju jučer, znala bi da je profesor Tambača potvrdio da će se vježbe/seminari održavati redovno i ovaj tjedan. 8)
Anonymous (napisa):

Hoće. Smile

Da si bio/bila na predavanju jučer, znala bi da je profesor Tambača potvrdio da će se vježbe/seminari održavati redovno i ovaj tjedan. Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Analitička geometrija Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum