Od srijede 12.10. do petka 14.10. na zagrebačkom FSB-u održava se jedan iz serije od CARDS seminara o mobilnosti u visokom obrazovanju, za fakultete kod kojih nastava uključuje laboratorijski rad, pod naslovom:
[b]Seminar/Workshop on “The Establishment and Achievement of Learning Outcomes: Laboratory Based Subjects”[/b]
dotična obavijest je osvanula na [url=http://portal.connect.znanost.org/content/view/1175//]connectu[/url], ja sam dobio prosljeđeno mailom.
u čemu je stvar: Duje Bonacci sa IRB-a traži studente sa PMFa da mu pomognu oko njegove radionice:
[quote="Duje Bonacci"]Ja sam pozvan održati radionicu o tome kako studenti vide svoje ulogu u osmišljavanju i izvođenju nastave, osobito s obzirom na ocjenjivanje uspješnosti nastavnih programa.
Pozivam stoga sve zainteresirane studente studenata koji su aktivno sudjelovali ili bili zainteresirani za osmišljanje nastave 'bolonjeze' na nekom od niže navedenih fakulteta, i koji bi uz to bili voljni doći samnom i neformalno podijeliti svoja iskustva iz tog procesa s ostalim učesnicima radionice, da mi se jave pa da ih upoznam s pojedinostima.
Moja radionica se održava u petak, 14.10. od 10:45 do 12:15.[/quote]
za ostale informacije kliknite na onaj link na članak na connectu.
za ostale informacije kliknite na onaj link na članak na connectu.