Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Nakon 3 god. FER-a na PMF?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 8:56 čet, 20. 10. 2005    Naslov: Nakon 3 god. FER-a na PMF? Citirajte i odgovorite

Ukratko - zna li se hoce li se moci ovo iz naslova? Konkretno, nakon bakalaureata FER-a na financijsku matematiku na 4. i 5. god. matematike? Koliko znam, zbog Bologne ne bi trebalo biti problema za to. Samo da mi netko službeno potvrdi.
Ukratko - zna li se hoce li se moci ovo iz naslova? Konkretno, nakon bakalaureata FER-a na financijsku matematiku na 4. i 5. god. matematike? Koliko znam, zbog Bologne ne bi trebalo biti problema za to. Samo da mi netko službeno potvrdi.

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 15:07 čet, 20. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

sluzbeno ti mogu reci da jos nitko nista sluzbeno ne zna :)
sluzbeno ti mogu reci da jos nitko nista sluzbeno ne zna Smile

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

Sarma = la pohva - posuda
655 = 759 - 104

PostPostano: 18:35 čet, 20. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moje je misljenje da su programi preddiplomskih i diplomskih studija na PMF-MO napravljeni prilicno "kruto", sto ce dosta otezati takve prelaske. Ne znam hoce li se unutar PMF-MO dozvoljavati prelazak s nastavnickih smjerova preddiplomskih na ne-nastavne diplomske i obrnuto. Takodjer, predvidjam da prelazak s preddiplomskih studija na prirodoslovnim odjelima PMF-a nece bas ici glatko (tim vise sto su na primjer fizicari napravili petogodisnji studij :roll: ). Gdje je u toj prici FER i koliko ce tesko biti prebaciti se sa i na njega, u ovom trenutku stvarno je tesko reci.

Jedan od osnovnih ciljeva Bolonjskog procesa upravo je povecati mobilnost studenata. Nazalost mislim da se kod sastavljanja programa o tome skoro uopce nije vodilo racuna. Umjesto malog broja fleksibilnih studija s puno izbornosti, dobili smo 10-tak studija kod kojih je sve propisano i za koje jasno da se niti nece moci svi istovremeno izvoditi (zbog ogranicenog kapaciteta nastavnog osoblja i predavaonica).
Moje je misljenje da su programi preddiplomskih i diplomskih studija na PMF-MO napravljeni prilicno "kruto", sto ce dosta otezati takve prelaske. Ne znam hoce li se unutar PMF-MO dozvoljavati prelazak s nastavnickih smjerova preddiplomskih na ne-nastavne diplomske i obrnuto. Takodjer, predvidjam da prelazak s preddiplomskih studija na prirodoslovnim odjelima PMF-a nece bas ici glatko (tim vise sto su na primjer fizicari napravili petogodisnji studij Rolling Eyes ). Gdje je u toj prici FER i koliko ce tesko biti prebaciti se sa i na njega, u ovom trenutku stvarno je tesko reci.

Jedan od osnovnih ciljeva Bolonjskog procesa upravo je povecati mobilnost studenata. Nazalost mislim da se kod sastavljanja programa o tome skoro uopce nije vodilo racuna. Umjesto malog broja fleksibilnih studija s puno izbornosti, dobili smo 10-tak studija kod kojih je sve propisano i za koje jasno da se niti nece moci svi istovremeno izvoditi (zbog ogranicenog kapaciteta nastavnog osoblja i predavaonica).

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 7:58 pon, 24. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

krcko napisa:
[quote]tim vise sto su na primjer fizicari napravili petogodisnji studij[/quote]

sta to znaci da je nas trogodisnji studij??
da li ce postojat neki uvjet za one druge dvije godine?
krcko napisa:
Citat:
tim vise sto su na primjer fizicari napravili petogodisnji studij

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 8:58 pon, 24. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]sta to znaci da je nas trogodisnji studij??[/quote]

To znaci da nakon tri godine dobijes [b]nekakvu[/b] diplomu (da si bakalar). :D

[quote="goc9999"]da li ce postojat neki uvjet za one druge dvije godine?[/quote]

:neznam: Bojim se da da, ali nisam siguran... :?
goc9999 (napisa):

To znaci da nakon tri godine dobijes nekakvu diplomu (da si bakalar). Very Happy

goc9999 (napisa):

Ja to stvarno ne znam Bojim se da da, ali nisam siguran... Confused

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum