Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Engleski uvjet???

Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
KKK
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 4 - 0

PostPostano: 9:20 čet, 20. 10. 2005    Naslov: Engleski uvjet??? Citirajte i odgovorite

Ima li tko saznanja(službena ili neslužbena) o tome je li engleski uvjet za 4. godinu? Broji li se engleski kao ispit s druge ili treće godine ili je on kategorija za sebe? Profesorica reče da engleski jest uvjet na prvom satu ovog semestra,ali ne znam je li to bila šala ili što. Znam samo da sam se prepao(i to pošteno)
Ima li tko saznanja(službena ili neslužbena) o tome je li engleski uvjet za 4. godinu? Broji li se engleski kao ispit s druge ili treće godine ili je on kategorija za sebe? Profesorica reče da engleski jest uvjet na prvom satu ovog semestra,ali ne znam je li to bila šala ili što. Znam samo da sam se prepao(i to pošteno)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:25 čet, 20. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tko zna sto se desi ako u [url=http://degiorgi.math.hr/forum/search.php]trazilicu[/url] napises [tt]engleski uvjet[/tt], oznacis (odmah ispod) da zelis "sve popisane pojmove" i dolje lijevo kazes da trazis postove (a ne topice)? :-k O:)

[b]Edit:[/b] Odlockano, na zahtjev. 8)
Tko zna sto se desi ako u trazilicu napises engleski uvjet, oznacis (odmah ispod) da zelis "sve popisane pojmove" i dolje lijevo kazes da trazis postove (a ne topice)? Think Angel

Edit: Odlockano, na zahtjev. Cool

[Vrh]
KKK
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 0

PostPostano: 22:52 sri, 26. 10. 2005    Naslov: Mystery solved Citirajte i odgovorite

Tete u referadi su stavrno cool :D Uljepšale su mi neki od prošlih dana. Uglavnom, mislim da je to službeno: uvjet za 4. godinu je skupljen uvjet iz kolegija Engleski jezik1 i to je to.
Tete u referadi su stavrno cool Very Happy Uljepšale su mi neki od prošlih dana. Uglavnom, mislim da je to službeno: uvjet za 4. godinu je skupljen uvjet iz kolegija Engleski jezik1 i to je to.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum