Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Popis literature?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Darija19-zg
Gost

PostPostano: 13:19 uto, 25. 10. 2005    Naslov: Popis literature? Citirajte i odgovorite

Zasto vise nema na sluzbenim stranicama popisa literature za MA 1? zasto vie ne pise sto je preporucljivo?
dali se tu barem to moze naznaciti.
Zasto vise nema na sluzbenim stranicama popisa literature za MA 1? zasto vie ne pise sto je preporucljivo?
dali se tu barem to moze naznaciti.

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
35 = 192 - 157

PostPostano: 13:49 uto, 25. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, koliko sam ja čula, najbolja ti je analiza od S.Kurepe.Samo si (moja preporuka) kupi odmah i analizu 2, jer imaš nekih lekcija kao npr. neprikidnost funkcija i limesi (što se radi u analizi 1) a da su smještene u knjizi analiza 2.Ja sam ih prošle godine koristila i mogu ti reći da je sve lijepo objašnjeno.Imala sam čak i slučaj da neki teorem koji nismo dokazali na predavanju (koji te pita na usmenom) postoji u knjizi.
To ti je bar moje mišljenje, a ako netko ima bolji savjet, još bolje.
:ggg:
Pa, koliko sam ja čula, najbolja ti je analiza od S.Kurepe.Samo si (moja preporuka) kupi odmah i analizu 2, jer imaš nekih lekcija kao npr. neprikidnost funkcija i limesi (što se radi u analizi 1) a da su smještene u knjizi analiza 2.Ja sam ih prošle godine koristila i mogu ti reći da je sve lijepo objašnjeno.Imala sam čak i slučaj da neki teorem koji nismo dokazali na predavanju (koji te pita na usmenom) postoji u knjizi.
To ti je bar moje mišljenje, a ako netko ima bolji savjet, još bolje.
Yet Another Mr.Green (red one)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
182 = 198 - 16

PostPostano: 15:51 uto, 25. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prof. Guljaš je napisao skriptu iz Analize 1&2 i mislim da će se uskoro moći kupiti u skriptarnici, a pdf verziju možda stavi na net.
Prof. Guljaš je napisao skriptu iz Analize 1&2 i mislim da će se uskoro moći kupiti u skriptarnici, a pdf verziju možda stavi na net.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum