Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

po meni, BEZOBRAZLUK
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Euklidski prostori
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
raspjevani_opat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 17 - 16

PostPostano: 13:30 uto, 11. 10. 2005    Naslov: po meni, BEZOBRAZLUK Citirajte i odgovorite

danas na predavanjima iz euklidskih prostora se po meni dogodilo nesto krajnje bezobrazno.
neki ljudi su,da bi dobili sto bolja mjesta na predavanju rano ujutro, prije poctka nastave ostavili svoje biljeznice i jakne na odredjenim mjestima u ucionici i tako ih 'zauzeli'.
pa sto si oni umisljaju? pa mogu odmah staviti plocicu sa svojim imenom i prezimenom i tako si zauzeti neko mjesto za vjeke vjekova, jer nedaj Boze da netko njima zauzme njihovo 'Bogom dano' mjesto u prvim redovima...
ili jednostavno mogu u ponedjeljak navecer ostaviti biljeznicu na nekom odredjenom mjestu,da nemoraju jadni rano raniti ujutro...
znam i ja da je nas studenta PUNO previse za tu ucionicu, i da svatko zeli zauzeti sto bolje mjesto za slusanje, al ja smatram da ipak postoje neke granice preko kojih ne treba ici u toj trci za boljim pozicijama...

znam da je faks stvoren za studiranje a ne za stjecanje simpatija kolega studentata, al ti ljudi u prednjim redovima koji su pribjegli ovom sramotnom nacinu osiguravanja 'svoje guzice' su si danas stekli PUNOOOOOOO negativnih bodova u mnogim ocima!!!
danas na predavanjima iz euklidskih prostora se po meni dogodilo nesto krajnje bezobrazno.
neki ljudi su,da bi dobili sto bolja mjesta na predavanju rano ujutro, prije poctka nastave ostavili svoje biljeznice i jakne na odredjenim mjestima u ucionici i tako ih 'zauzeli'.
pa sto si oni umisljaju? pa mogu odmah staviti plocicu sa svojim imenom i prezimenom i tako si zauzeti neko mjesto za vjeke vjekova, jer nedaj Boze da netko njima zauzme njihovo 'Bogom dano' mjesto u prvim redovima...
ili jednostavno mogu u ponedjeljak navecer ostaviti biljeznicu na nekom odredjenom mjestu,da nemoraju jadni rano raniti ujutro...
znam i ja da je nas studenta PUNO previse za tu ucionicu, i da svatko zeli zauzeti sto bolje mjesto za slusanje, al ja smatram da ipak postoje neke granice preko kojih ne treba ici u toj trci za boljim pozicijama...

znam da je faks stvoren za studiranje a ne za stjecanje simpatija kolega studentata, al ti ljudi u prednjim redovima koji su pribjegli ovom sramotnom nacinu osiguravanja 'svoje guzice' su si danas stekli PUNOOOOOOO negativnih bodova u mnogim ocima!!!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 13:49 uto, 11. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Stara prica na drugoj godini :roll: za koji mjesec ce se organiziravati u klanove pa ce netko svaki puta pola sata pred pocetak predavanja uletavati u ucionu sa 15ak ruksaka i zauzeti mjesta. Dolazak pred pocetak nastave i ostavljanje stvari je jako benigni oblik pokusaja da si ljudi osiguraju pracenje nastave i pohadjanje studija, sto je nesto sto im se uistinu ne moze zamjeriti. Sakupite se grupica i odite vasim studentskim predstavnicima i dogovorite vecu prostoriju u kasnijem terminu (18-20h)
Stara prica na drugoj godini Rolling Eyes za koji mjesec ce se organiziravati u klanove pa ce netko svaki puta pola sata pred pocetak predavanja uletavati u ucionu sa 15ak ruksaka i zauzeti mjesta. Dolazak pred pocetak nastave i ostavljanje stvari je jako benigni oblik pokusaja da si ljudi osiguraju pracenje nastave i pohadjanje studija, sto je nesto sto im se uistinu ne moze zamjeriti. Sakupite se grupica i odite vasim studentskim predstavnicima i dogovorite vecu prostoriju u kasnijem terminu (18-20h)

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
pecina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
62 = 85 - 23

PostPostano: 16:18 uto, 11. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Stara prica na drugoj godini :roll: za koji mjesec ce se organiziravati u klanove pa ce netko svaki puta pola sata pred pocetak predavanja uletavati u ucionu sa 15ak ruksaka i zauzeti mjesta. Dolazak pred pocetak nastave i ostavljanje stvari je jako benigni oblik pokusaja da si ljudi osiguraju pracenje nastave i pohadjanje studija, sto je nesto sto im se uistinu ne moze zamjeriti. Sakupite se grupica i odite vasim studentskim predstavnicima i dogovorite vecu prostoriju u kasnijem terminu (18-20h)[/quote]
Zasto ne zakupit mjesto trajno? Idemo na licitaciju :D

Ako ti kazes da je to kronican problem, zasto se u definiranju rasporeda to ne uzme u obzir. Pa to nije tako tesko. Uostalom, svi smo ovdje matematicari, a teoriju grafova ucimo na 2. godini :D
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
Stara prica na drugoj godini Rolling Eyes za koji mjesec ce se organiziravati u klanove pa ce netko svaki puta pola sata pred pocetak predavanja uletavati u ucionu sa 15ak ruksaka i zauzeti mjesta. Dolazak pred pocetak nastave i ostavljanje stvari je jako benigni oblik pokusaja da si ljudi osiguraju pracenje nastave i pohadjanje studija, sto je nesto sto im se uistinu ne moze zamjeriti. Sakupite se grupica i odite vasim studentskim predstavnicima i dogovorite vecu prostoriju u kasnijem terminu (18-20h)

Zasto ne zakupit mjesto trajno? Idemo na licitaciju Very Happy

Ako ti kazes da je to kronican problem, zasto se u definiranju rasporeda to ne uzme u obzir. Pa to nije tako tesko. Uostalom, svi smo ovdje matematicari, a teoriju grafova ucimo na 2. godini Very Happy

[Vrh]
fenchurch
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

25 = 33 - 8

PostPostano: 16:24 uto, 11. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

to raspjevani_opat:

probaj im sljedeci put pomjesati teke :D
budi professor chaos, bwahahahaha :D

ili jos bolje, skupi sve teke na hrpu i reci teti cistacici da je neko izgubio hrpu teka :bananadevil: :bananadevil:
to raspjevani_opat:

probaj im sljedeci put pomjesati teke Very Happy
budi professor chaos, bwahahahaha Very Happy

ili jos bolje, skupi sve teke na hrpu i reci teti cistacici da je neko izgubio hrpu teka Plesuci Vrag koji lici na bananu Plesuci Vrag koji lici na bananu

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 19:58 sub, 22. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="raspjevani_opat"]danas na predavanjima iz euklidskih prostora se po meni dogodilo nesto krajnje bezobrazno.
neki ljudi su,da bi dobili sto bolja mjesta na predavanju rano ujutro, prije poctka nastave ostavili svoje biljeznice i jakne na odredjenim mjestima u ucionici i tako ih 'zauzeli'.[/quote]
Nije to ništa novoga, ta finta je u opticaju vec godinama. mene više ljuti to što se velik broj ljudi ne pridržava rasporeda svoje krupe, konkretno ljudi iz grupe a-k kojima se neda dolaziti ponedjeljkom na faks od 8 do 12 (kada su na rasporedu vjezbe iz MA3 i ODJ) nego dolaze na faks od 14 do 18, zakrče cijelu učionu tako da mnogi ljudi iz prave grupe moraju donositi klupe ili pisati na koljenima.
raspjevani_opat (napisa):

Nije to ništa novoga, ta finta je u opticaju vec godinama. mene više ljuti to što se velik broj ljudi ne pridržava rasporeda svoje krupe, konkretno ljudi iz grupe a-k kojima se neda dolaziti ponedjeljkom na faks od 8 do 12 (kada su na rasporedu vjezbe iz MA3 i ODJ) nego dolaze na faks od 14 do 18, zakrče cijelu učionu tako da mnogi ljudi iz prave grupe moraju donositi klupe ili pisati na koljenima.

abyssum
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:57 ned, 23. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

prosli utorak je netko poslusao savjet odavde i pomiješao teke ovima u prvim redovima *giggle*

s nestrpljenjem očekujemo sljedeći utorak :D
prosli utorak je netko poslusao savjet odavde i pomiješao teke ovima u prvim redovima *giggle*

s nestrpljenjem očekujemo sljedeći utorak Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

140 = 152 - 12

PostPostano: 17:10 ned, 23. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja nisam upisao Euklidske prostore, ali sam imao u planu ići na predavanje jer mi je zanimljiv predmet i odličan profesor. No, nakon 2 predavanja sam uvidio da nema smisla i odustao. Eto, imate jedno mjesto više. :)

Nadam se da na Modelima geometrije u ljetnom semestru neće biti tolika gužva.

Btw, što se tiče bilježnica, u ponedjeljak na vježbama iz analize sam jednostavno maknuo nečije bilježnice. :twisted: Neka cura je kasnije došla, razočarano ih pokupila i otišla s vježbi. Ah, što se može. :(
Ja nisam upisao Euklidske prostore, ali sam imao u planu ići na predavanje jer mi je zanimljiv predmet i odličan profesor. No, nakon 2 predavanja sam uvidio da nema smisla i odustao. Eto, imate jedno mjesto više. Smile

Nadam se da na Modelima geometrije u ljetnom semestru neće biti tolika gužva.

Btw, što se tiče bilježnica, u ponedjeljak na vježbama iz analize sam jednostavno maknuo nečije bilježnice. Twisted Evil Neka cura je kasnije došla, razočarano ih pokupila i otišla s vježbi. Ah, što se može. Sad

Mr.Doe
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 50 - 30

PostPostano: 17:30 ned, 23. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="abyssum"]prosli utorak je netko poslusao savjet odavde i pomiješao teke ovima u prvim redovima *giggle*

s nestrpljenjem očekujemo sljedeći utorak :D[/quote]

Bilježnice (i jakne,torbe i slične stvari) čekati će ih u zadnjem redu. :twisted:
Navodno čujem da se odlično može pratiti predavanje iz posljednjeg reda,želim mi priuštiti to nezaboravno iskustvo. :wink:
abyssum (napisa):

s nestrpljenjem očekujemo sljedeći utorak Very Happy

Bilježnice (i jakne,torbe i slične stvari) čekati će ih u zadnjem redu. Twisted Evil
Navodno čujem da se odlično može pratiti predavanje iz posljednjeg reda,želim mi priuštiti to nezaboravno iskustvo. Wink

[Vrh]
raspjevani_opat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 16

PostPostano: 18:35 ned, 23. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja mozda napravim nesto zanimljivo u utorak. neznam sutra cu odluciti :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ja mozda napravim nesto zanimljivo u utorak. neznam sutra cu odluciti Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 18:40 ned, 23. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Osobno bih se strahovito zakrvio sa osobom koja mi makne torbu, jaknu i ostatak opreme samo zato sto sam se zaletio po kavu pred pocetak predavanja.

Sa druge strane, papirici i teke, djelici istog kompletica preko nekoliko stolica i sl me ne impresioniraju. Nije 100% foolproof, ali treba mi nekakva potvrda da tamo sjedi stvarna osoba te da mjesto nije "oznaceno" kao "moguce zauzeto ako dodje kompa".

Sa jedne strane moram cijeniti ako se nekome, za razliku od mene, da buditi pola sata ranije zato da se slabije naspava ali bolje uhvati predavanje, sa druge strane ne moram podrzavati protekcionisticko-klanski pristup mjestima za sjedenje, pa to i ne cinim.
Osobno bih se strahovito zakrvio sa osobom koja mi makne torbu, jaknu i ostatak opreme samo zato sto sam se zaletio po kavu pred pocetak predavanja.

Sa druge strane, papirici i teke, djelici istog kompletica preko nekoliko stolica i sl me ne impresioniraju. Nije 100% foolproof, ali treba mi nekakva potvrda da tamo sjedi stvarna osoba te da mjesto nije "oznaceno" kao "moguce zauzeto ako dodje kompa".

Sa jedne strane moram cijeniti ako se nekome, za razliku od mene, da buditi pola sata ranije zato da se slabije naspava ali bolje uhvati predavanje, sa druge strane ne moram podrzavati protekcionisticko-klanski pristup mjestima za sjedenje, pa to i ne cinim.

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:10 ned, 23. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bravo, ljudi! =D> Kao da citam forum "Vedrih dana" ili tako nekog djecjeg vrtica... :roll:
Bravo, ljudi! Applause Kao da citam forum "Vedrih dana" ili tako nekog djecjeg vrtica... Rolling Eyes

[Vrh]
raspjevani_opat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 16

PostPostano: 19:15 ned, 23. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Bravo, ljudi! Applause Kao da citam forum "Vedrih dana" ili tako nekog djecjeg vrtica... Rolling Eyes[/quote]

hvala... ja necu micati nicije stvari niti dirati u nesto tudje. ja sam planiram nesto zanimljivo napraviti i cisto me zanima reakcija drugih ljudi...
iako nisam siguran hocu li svoj naum ovaj utorak prvesti u djelo...
Citat:
Bravo, ljudi! Applause Kao da citam forum "Vedrih dana" ili tako nekog djecjeg vrtica... Rolling Eyes

hvala... ja necu micati nicije stvari niti dirati u nesto tudje. ja sam planiram nesto zanimljivo napraviti i cisto me zanima reakcija drugih ljudi...

[Vrh]
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 20 - 12

PostPostano: 19:24 ned, 23. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="raspjevani_opat"]hvala... ja necu micati nicije stvari niti dirati u nesto tudje. ja sam planiram nesto zanimljivo napraviti i cisto me zanima reakcija drugih ljudi...
iako nisam siguran hocu li svoj naum ovaj utorak prvesti u djelo...[/quote]

ponesi fotić/kameru/whatever pa dokumentiraj događaj da se i mi nasmijemo :twisted:
raspjevani_opat (napisa):

ponesi fotić/kameru/whatever pa dokumentiraj događaj da se i mi nasmijemo Twisted Evil

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 19:37 ned, 23. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

jadno i pateticno :roll:

umjesto da se sami potrudite doci ranije, ne, vi cete kolegama koji su dosli ranije 'smjestiti'

to je sigurno cool i bit cete ponosni na sebe zbog toga :roll:

bas me zanima da li vi dolazite u 8:00 ili u 8:14 ili cak 8:20 pa ocekujete prazno mjesto u prvoj klupi samo za sebe....

nema sta, definitivno uzor ovog faxa :roll:

@opat: mislis, kad se pojavis na MA3, predavanju, u 8:28 (a pocinje u 8:30) i cekas da ti neki frend kaze da ti je sacuvao mjesto i useces u 2.red, mozda bas na taj nacin koji ces ti sad nekome onemoguciti.... e, da bar sam sebi tak 'smjestis' :rotfl:
jadno i pateticno Rolling Eyes

umjesto da se sami potrudite doci ranije, ne, vi cete kolegama koji su dosli ranije 'smjestiti'

to je sigurno cool i bit cete ponosni na sebe zbog toga Rolling Eyes

bas me zanima da li vi dolazite u 8:00 ili u 8:14 ili cak 8:20 pa ocekujete prazno mjesto u prvoj klupi samo za sebe....

nema sta, definitivno uzor ovog faxa Rolling Eyes

@opat: mislis, kad se pojavis na MA3, predavanju, u 8:28 (a pocinje u 8:30) i cekas da ti neki frend kaze da ti je sacuvao mjesto i useces u 2.red, mozda bas na taj nacin koji ces ti sad nekome onemoguciti.... e, da bar sam sebi tak 'smjestis' Valjam se po podu od smijeha

raspjevani_opat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 16

PostPostano: 19:49 ned, 23. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

@nesi. ajde molim te zasto me odmah napadas??
uopce ne znas sto planiram niti koliko rano se ja planiram probuditi za taj svoj naum nego odmah napadas. kaj je to najlakse?
i osim toga, ja ne planiram nikome dirati njegove stvari...
@nesi. ajde molim te zasto me odmah napadas??
uopce ne znas sto planiram niti koliko rano se ja planiram probuditi za taj svoj naum nego odmah napadas. kaj je to najlakse?
i osim toga, ja ne planiram nikome dirati njegove stvari...

[Vrh]
pecina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

62 = 85 - 23

PostPostano: 23:20 ned, 23. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:brick:

I tak... Iz dana u dan u vrtiću Vedri dani
Tup, tup, tup,...

I tak... Iz dana u dan u vrtiću Vedri dani

[Vrh]
abyssum
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 0:51 pon, 24. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]bas me zanima da li vi dolazite u 8:00 ili u 8:14 ili cak 8:20 pa ocekujete prazno mjesto u prvoj klupi samo za sebe....
[/quote]

prošli tjedan sam došao u 7:50, i sve je bilo zauzeto.
ovog puta dolazim u pola 8 i dobit ću to mjesto na sredini prvog reda :D

p.s. da ne bi bilo zabune, ne podržavam ovo osvećivanje "rezervašima" mjesta. može se dogoditi da ostavim svoje stvari i otiđem na wc, a netko pomisli da sam rezervirao prije pola sata, pa mi makne biljeznice. sigurno mi ne bi bilo drago.
Nesi (napisa):

prošli tjedan sam došao u 7:50, i sve je bilo zauzeto.
ovog puta dolazim u pola 8 i dobit ću to mjesto na sredini prvog reda Very Happy

p.s. da ne bi bilo zabune, ne podržavam ovo osvećivanje "rezervašima" mjesta. može se dogoditi da ostavim svoje stvari i otiđem na wc, a netko pomisli da sam rezervirao prije pola sata, pa mi makne biljeznice. sigurno mi ne bi bilo drago.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Kova
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:36 sri, 26. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam se u utorak dosao oko pola 8 i vec je pola stolaca u prva tri reda bilo zauzeto :twisted: . Ljuti me to sto dodje nekolicina ljudi i onda svaki zauzme po x mjesta u za svoje frendove koji dodju u 8.20. Mislim da to nije fer, nemem nista protiv ako netko dodje ranije i zauzme si mjesto, ali ne njih x
Ja sam se u utorak dosao oko pola 8 i vec je pola stolaca u prva tri reda bilo zauzeto Twisted Evil . Ljuti me to sto dodje nekolicina ljudi i onda svaki zauzme po x mjesta u za svoje frendove koji dodju u 8.20. Mislim da to nije fer, nemem nista protiv ako netko dodje ranije i zauzme si mjesto, ali ne njih x

rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 17:43 sri, 26. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja isto mislim da je ok ak neko sebi zauzme mjesto al ne da ga zauzme hrpi drugih ljudi...
al nije mi jasno kak npr. ja ne odem na Analizu koja je prije Euklidskih i dođem pol sata prije početka euklidskih uđem tam a ono sve puno...valjda ljudi ostave stvari pa odu na analizu :?: :!: :shock: racite vi kaj oćete al meni je to ipak malo prebolesno :neznam:
ja isto mislim da je ok ak neko sebi zauzme mjesto al ne da ga zauzme hrpi drugih ljudi...
al nije mi jasno kak npr. ja ne odem na Analizu koja je prije Euklidskih i dođem pol sata prije početka euklidskih uđem tam a ono sve puno...valjda ljudi ostave stvari pa odu na analizu Question Exclamation Shocked racite vi kaj oćete al meni je to ipak malo prebolesno Ja to stvarno ne znam

[Vrh]
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 23:16 sri, 26. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nazalost to se ne moze regulirati, ali mislim da je u redu ako netko zauzme dva, eventualno tri mjesta. No kad mi netko kaze da je zauzeo 6 mjesta, dode mi da se sjednem i kazem mu sorry. Kao sto je uostalom neki dan jedna osoba i napravila - cekaju svi na ulazu u 005 gdje imamo vjezbe iz odj-a. Otvore se vrata svi se naguravaju, kako to vec ide, no Ignavia uspije dospjeti do prvog reda i zauzeti dva nadesnija mjesta u njemu, te cini krucijalnu gresku - sjeda na lijevo od ta dva. Dok sam se ja uspio dovuci do mjesta, proslo je negdje pola minute zbog guzve, a u to vrijeme je jedan "kolega" (koji izgleda kao da ima 30-ak godina) sjeo na desno od ta dva mjesta, iako su bile postavljene biljeznice na klupi. Nakon sto je sjeo, pitao ju je je li zauzeto na sto je ona rekla da, a on je uzvratio sa "ne mozes zauzeti cijeli red." Na njene prosvjede u obliku "Zauzela sam dva mjesta, a ne cijeli red" i slicno, odgovarao je sa "ne razumijem" i "ne cujem te" :shock:
Kad sam dosao, uvidjevsi situaciju, pokusao sam uljudno rijesiti stvar, rekasvi mu "Oprostite, sjedite na mojem mjestu" (i to stvarno tim rijecima zbog njegovog izgleda) na sto mi je tip odgovorio "Kaj bi ja tebi sjedio na mjestu" bahatim glasom (sigurno si mozete zamisliti kako bi te rijeci izgovorio jedan pripadnik BBB, a to bi bila dobra aproksimacija) :shock: :shock: :shock:
I sta da sad covjek radi u takvoj situaciji? Mislim, snasao sam se ja, donio sam si klupu i sjeo se ispred katedre, ali ovakve stvari su stvarno nevjerojatne. I mene smeta kada netko zauzme mjesto za vise ljudi, ili kada se prije analize zauzmu mjesta za euklidske , ili kad ljudi daju studentima, koji imaju vjezbe prije u toj ucionici, biljeznice da im ostave na mjestima i tako ih zauzmu, ali ako je mejsto zauzeto, zauzeto je, valjda bar toliko ljudi mogu biti pristojni da ne diraju tude stvari i ne sjedaju na mjesta koja su ocito zauzeta :roll:
Nazalost to se ne moze regulirati, ali mislim da je u redu ako netko zauzme dva, eventualno tri mjesta. No kad mi netko kaze da je zauzeo 6 mjesta, dode mi da se sjednem i kazem mu sorry. Kao sto je uostalom neki dan jedna osoba i napravila - cekaju svi na ulazu u 005 gdje imamo vjezbe iz odj-a. Otvore se vrata svi se naguravaju, kako to vec ide, no Ignavia uspije dospjeti do prvog reda i zauzeti dva nadesnija mjesta u njemu, te cini krucijalnu gresku - sjeda na lijevo od ta dva. Dok sam se ja uspio dovuci do mjesta, proslo je negdje pola minute zbog guzve, a u to vrijeme je jedan "kolega" (koji izgleda kao da ima 30-ak godina) sjeo na desno od ta dva mjesta, iako su bile postavljene biljeznice na klupi. Nakon sto je sjeo, pitao ju je je li zauzeto na sto je ona rekla da, a on je uzvratio sa "ne mozes zauzeti cijeli red." Na njene prosvjede u obliku "Zauzela sam dva mjesta, a ne cijeli red" i slicno, odgovarao je sa "ne razumijem" i "ne cujem te" Shocked
Kad sam dosao, uvidjevsi situaciju, pokusao sam uljudno rijesiti stvar, rekasvi mu "Oprostite, sjedite na mojem mjestu" (i to stvarno tim rijecima zbog njegovog izgleda) na sto mi je tip odgovorio "Kaj bi ja tebi sjedio na mjestu" bahatim glasom (sigurno si mozete zamisliti kako bi te rijeci izgovorio jedan pripadnik BBB, a to bi bila dobra aproksimacija) Shocked Shocked Shocked
I sta da sad covjek radi u takvoj situaciji? Mislim, snasao sam se ja, donio sam si klupu i sjeo se ispred katedre, ali ovakve stvari su stvarno nevjerojatne. I mene smeta kada netko zauzme mjesto za vise ljudi, ili kada se prije analize zauzmu mjesta za euklidske , ili kad ljudi daju studentima, koji imaju vjezbe prije u toj ucionici, biljeznice da im ostave na mjestima i tako ih zauzmu, ali ako je mejsto zauzeto, zauzeto je, valjda bar toliko ljudi mogu biti pristojni da ne diraju tude stvari i ne sjedaju na mjesta koja su ocito zauzeta Rolling Eyes

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Euklidski prostori Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum