Obzirom da je na ovom kolegiju ocjenjivanje vezano uz aktivno pracenje nastave, rjesavanje zadaca i projektnog zadatka, izuzetno je vazno da tempo vaseg rada bude uskladjen s dinamikom kojim prelazimo gradivo. Jednostavnije receno, rokovi za predaju rjesenja zadaca i projektnog zadatka moraju se postovati.
Ako ne bude drugacije naglaseno, rok za predaju rjesenja zadace je [b]dva tjedna[/b] od dana kad je podijeljena na vjezbama (taj datum pise na zadaci). Ukoliko ste zbog bilo kojeg razloga sprijeceni predati zadacu tada, potrazite me u uredu i predajte rjesenja cim stignete. Neopravdano kasnjenje sankcionirat ce se smanjivanjem broja bodova koje ostvarite na zadaci - za svaki dan zakasnjenja skida se 15%. Dakle, ukoliko zadacu umjesto u petak na vjezbama predate iduci ponedjeljak, osvajate 85% bodova koje bi dobili bez zakasnjenja. U utorak vasa zadaca vrijedi 70%, srijedu 55%, cetvrtak 40%, a petak samo 25%. Rjesenja koja kasne vise od tjedan dana necu prihvacati, osim u izuzetnim slucajevima (teza bolest i drugi ozbiljni razlozi).
Za prvu zadacu napravit cemo iznimku jer sam pravila oglasio tek sada. Studenti koji jos nisu predali rjesenja prve zadace mogu to uciniti bez sankcija do kraja ovog tjedna (rok je bio prosli petak, 21.10.2005.).
Za projektne zadatke "defaultni" rok je [b]mjesec dana[/b] od preuzimanja (datuma koji pise na papiru). Tolerirat ce se do tjedan dana kasnjenja, a nakon toga smanjivat ce se bodovi slicno kao za zadace.
Obzirom da je na ovom kolegiju ocjenjivanje vezano uz aktivno pracenje nastave, rjesavanje zadaca i projektnog zadatka, izuzetno je vazno da tempo vaseg rada bude uskladjen s dinamikom kojim prelazimo gradivo. Jednostavnije receno, rokovi za predaju rjesenja zadaca i projektnog zadatka moraju se postovati.
Ako ne bude drugacije naglaseno, rok za predaju rjesenja zadace je dva tjedna od dana kad je podijeljena na vjezbama (taj datum pise na zadaci). Ukoliko ste zbog bilo kojeg razloga sprijeceni predati zadacu tada, potrazite me u uredu i predajte rjesenja cim stignete. Neopravdano kasnjenje sankcionirat ce se smanjivanjem broja bodova koje ostvarite na zadaci - za svaki dan zakasnjenja skida se 15%. Dakle, ukoliko zadacu umjesto u petak na vjezbama predate iduci ponedjeljak, osvajate 85% bodova koje bi dobili bez zakasnjenja. U utorak vasa zadaca vrijedi 70%, srijedu 55%, cetvrtak 40%, a petak samo 25%. Rjesenja koja kasne vise od tjedan dana necu prihvacati, osim u izuzetnim slucajevima (teza bolest i drugi ozbiljni razlozi).
Za prvu zadacu napravit cemo iznimku jer sam pravila oglasio tek sada. Studenti koji jos nisu predali rjesenja prve zadace mogu to uciniti bez sankcija do kraja ovog tjedna (rok je bio prosli petak, 21.10.2005.).
Za projektne zadatke "defaultni" rok je mjesec dana od preuzimanja (datuma koji pise na papiru). Tolerirat ce se do tjedan dana kasnjenja, a nakon toga smanjivat ce se bodovi slicno kao za zadace.