Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

2. zadaća - mala napomena
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 20 - 12

PostPostano: 18:23 čet, 27. 10. 2005    Naslov: 2. zadaća - mala napomena Citirajte i odgovorite

U trećem zadatku (a i drugom) ako kanite nešto crtati molim vas da [u]upotrijebite ravnalo[/u] ili neko slično pomagalo! Napominjem to zbog neurednosti pojedinih zadaća koje su predane i za koje sam se dobrano pomučio da ih dešifriram, pa si mogu mislit što će biti kada bude trebalo nešto crtat.
Ispričavam se svima kojih se ovo upozorenje ne tiče, (a poglavito onima koji su zadaće pomno ukrasili s nekoliko bojica :wink:) a morali su ga pročitati.
U trećem zadatku (a i drugom) ako kanite nešto crtati molim vas da upotrijebite ravnalo ili neko slično pomagalo! Napominjem to zbog neurednosti pojedinih zadaća koje su predane i za koje sam se dobrano pomučio da ih dešifriram, pa si mogu mislit što će biti kada bude trebalo nešto crtat.
Ispričavam se svima kojih se ovo upozorenje ne tiče, (a poglavito onima koji su zadaće pomno ukrasili s nekoliko bojica Wink) a morali su ga pročitati.

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 21:39 čet, 27. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pitanje vezano uz 2 zadaću. u prvom zadatku kad napišemo dnf i knf da li da to i probavamo skratiti nekak pomoću onih pomoćnih formulama il da ostavimo onak kak pročitamo iz tablice tj da ne pojednostavljujemo?
pitanje vezano uz 2 zadaću. u prvom zadatku kad napišemo dnf i knf da li da to i probavamo skratiti nekak pomoću onih pomoćnih formulama il da ostavimo onak kak pročitamo iz tablice tj da ne pojednostavljujemo?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 22:38 čet, 27. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

zadatak kaze 'napisite knf i dnf'
rjesavas ono sto te se trazi
sve preko toga, ili drugi nacin, nece ti donijeti ama bas nista dodatnih bodova....
zadatak kaze 'napisite knf i dnf'
rjesavas ono sto te se trazi
sve preko toga, ili drugi nacin, nece ti donijeti ama bas nista dodatnih bodova....

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:44 čet, 27. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b]Pise[/b] KNF i DNF; [b]NE pise[/b] "pojednostavi", dakle ne treba pojednostaviti. 8)

Kako sam rekao svojoj grupi: i u zadaci i na kolokvijima rijesite [b]ono sto se trazi[/b]; nema extra bodova za one koji rijese "visak". :/ Ovo je posebno bitno za kolokvije gdje imate ograniceno vrijeme. :tso:
Pise KNF i DNF; NE pise "pojednostavi", dakle ne treba pojednostaviti. Cool

Kako sam rekao svojoj grupi: i u zadaci i na kolokvijima rijesite ono sto se trazi; nema extra bodova za one koji rijese "visak". Ehm? Ovo je posebno bitno za kolokvije gdje imate ograniceno vrijeme. Trudim Se Objasniti...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum