Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Treca zadaca...
WWW:
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 4:43 čet, 10. 11. 2005    Naslov: Treca zadaca... Citirajte i odgovorite

...se nalazi [url=http://web.math.hr/~vsego/uur/uurdz3.html]ovdje[/url]. :D

Novost je da je rok za treci zadatak [b]samo jedan tjedan[/b] :!: Tko preda nakon tog roka, ne dobija bodove na trecem zadatku! :shock:

Takodjer, molim da zbog ovoga ne "lovite" demose izvan termina za predaju zadaca, jer sam trazio demose da mi dostave zadace [b]cim taj rok istekne[/b], pa vam oni - i ako zele - nece moci izaci u susret. O:)

Sretno! :D
...se nalazi ovdje. Very Happy

Novost je da je rok za treci zadatak samo jedan tjedan Exclamation Tko preda nakon tog roka, ne dobija bodove na trecem zadatku! Shocked

Takodjer, molim da zbog ovoga ne "lovite" demose izvan termina za predaju zadaca, jer sam trazio demose da mi dostave zadace cim taj rok istekne, pa vam oni - i ako zele - nece moci izaci u susret. Angel

Sretno! Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
shumi1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
55 = 57 - 2

PostPostano: 8:15 čet, 10. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bilo bi bolje da nisi koristil one čudne znakove (&sdot mislim) u stranici jer imamo problema s Encodingom na računalima u Win-praktikumima :idea:
Bilo bi bolje da nisi koristil one čudne znakove (&sdot mislim) u stranici jer imamo problema s Encodingom na računalima u Win-praktikumima Idea

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 10:27 čet, 10. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kakve čudne znakove?
Kakve čudne znakove?

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:15 čet, 10. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:rotfl:

"Cudni znakovi" su dio HTML [b]standarda[/b] i predstavljaju najobicnije mnozenje. 8) Dakle, u prvom zadatku se traze: [latex]a+b, ab \textrm{ i } ab^3-a^2b[/latex] :D

(Jeste probali iz Firefoxa? :-k)
Valjam se po podu od smijeha

"Cudni znakovi" su dio HTML standarda i predstavljaju najobicnije mnozenje. Cool Dakle, u prvom zadatku se traze: Very Happy

(Jeste probali iz Firefoxa? Think)

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:53 čet, 10. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sluzbeni web je u fazi transfera na nesto novo, pa ako bude problema s pristupom, kopija zadace se [b]privremeno[/b] nalazi [url=http://degiorgi.math.hr/uurdz3.html]ovdje[/url]. 8)
Sluzbeni web je u fazi transfera na nesto novo, pa ako bude problema s pristupom, kopija zadace se privremeno nalazi ovdje. Cool

[Vrh]
shumi1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

55 = 57 - 2

PostPostano: 9:58 pet, 11. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da je problem ustvari bil samo na tom Win-kompu. Nije prikazival hrv. znakove i nije prevodil ⋅ u znak množenja nego u onaj kvadratić i nije se moglo popraviti bez obzira koji Encoding se stavil
Mislim da je problem ustvari bil samo na tom Win-kompu. Nije prikazival hrv. znakove i nije prevodil ⋅ u znak množenja nego u onaj kvadratić i nije se moglo popraviti bez obzira koji Encoding se stavil

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 11:20 pet, 11. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="shumi1"]Mislim da je problem ustvari bil samo na tom Win-kompu. Nije prikazival hrv. znakove i nije prevodil ⋅ u znak množenja nego u onaj kvadratić i nije se moglo popraviti bez obzira koji Encoding se stavil[/quote]
Sve je u redu i na windowsima ukoliko se koristi [url=http://www.mozilla.org/products/firefox/]browser[/url] a ne IE.
shumi1 (napisa):

Sve je u redu i na windowsima ukoliko se koristi browser a ne IE.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:44 pet, 11. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="shumi1"]Mislim da je problem ustvari bil samo na tom Win-kompu. Nije prikazival hrv. znakove i nije prevodil ⋅ u znak množenja nego u onaj kvadratić i nije se moglo popraviti bez obzira koji Encoding se stavil[/quote]
Sve je u redu i na windowsima ukoliko se koristi [url=http://www.mozilla.org/products/firefox/]browser[/url] a ne IE.[/quote]

Svaka cast :bow: Firefoxu :bow: ali mislim da je ovo ipak bio problem fontova. :)

Shumi, znas li mozda koji je to komp bio problematican? :-k
mdoko (napisa):
shumi1 (napisa):

Svaka cast I bow before you Firefoxu I bow before you ali mislim da je ovo ipak bio problem fontova. Smile

Shumi, znas li mozda koji je to komp bio problematican? Think

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 11:54 pet, 11. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Svaka cast :bow: Firefoxu :bow: ali mislim da je ovo ipak bio problem fontova. :)[/quote]
Ne znam bas. Meni ono smece takodjer ne prikazuje stranicu sa zadacima kako spada dok Firefox sve uredno prikaze. Inace je poznato da M$IE nije bas na ti sa Unicodeom 8)
vsego (napisa):

Svaka cast I bow before you Firefoxu I bow before you ali mislim da je ovo ipak bio problem fontova. Smile

Ne znam bas. Meni ono smece takodjer ne prikazuje stranicu sa zadacima kako spada dok Firefox sve uredno prikaze. Inace je poznato da M$IE nije bas na ti sa Unicodeom Cool

Zadnja promjena: mdoko; 12:03 pet, 11. 11. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:58 pet, 11. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="vsego"]Svaka cast :bow: Firefoxu :bow: ali mislim da je ovo ipak bio problem fontova. :)[/quote]
Ne znam bas. Meni ono smece takodjer ne prikazuje stranicu sa zadacima kako spada dok Firefox to radi kako spada. Inace je poznato da M$IE nije bas na ti sa Unicodeom 8)[/quote]

UTF-8 je The Standard by [url=http://www.w3.org/]W3C[/url] (ako se ne varam) i zato sam ga stavio. 8) ;)
mdoko (napisa):
vsego (napisa):

Ne znam bas. Meni ono smece takodjer ne prikazuje stranicu sa zadacima kako spada dok Firefox to radi kako spada. Inace je poznato da M$IE nije bas na ti sa Unicodeom Cool

UTF-8 je The Standard by W3C (ako se ne varam) i zato sam ga stavio. Cool Wink

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 12:01 pet, 11. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
UTF-8 je The Standard by [url=http://www.w3.org/]W3C[/url] (ako se ne varam) i zato sam ga stavio. 8) ;)[/quote]
Standard je i treba ga koristiti. Ako netko zeli da mu ljudi ne ismijavaju browser ima se pridrzavati tog standarda.
vsego (napisa):

UTF-8 je The Standard by W3C (ako se ne varam) i zato sam ga stavio. Cool Wink

Standard je i treba ga koristiti. Ako netko zeli da mu ljudi ne ismijavaju browser ima se pridrzavati tog standarda.

shumi1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

55 = 57 - 2

PostPostano: 16:51 pet, 11. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="mdoko"][quote="shumi1"]Mislim da je problem ustvari bil samo na tom Win-kompu. Nije prikazival hrv. znakove i nije prevodil ⋅ u znak množenja nego u onaj kvadratić i nije se moglo popraviti bez obzira koji Encoding se stavil[/quote]
Sve je u redu i na windowsima ukoliko se koristi [url=http://www.mozilla.org/products/firefox/]browser[/url] a ne IE.[/quote]

Svaka cast :bow: Firefoxu :bow: ali mislim da je ovo ipak bio problem fontova. :)

Shumi, znas li mozda koji je to komp bio problematican? :-k[/quote]

Radi se o: kabinet na katu (posljednji niz hodnik - neznam koji broj) -> drugi komp na desne kada se uđe u kabinet

btw, i na nekim drugim kompjutorima sam primjetil da se u IE-u & s d o t ; nije zamjenil s ⋅ nego s kvadratićem
vsego (napisa):
mdoko (napisa):
shumi1 (napisa):

Shumi, znas li mozda koji je to komp bio problematican? Think

Radi se o: kabinet na katu (posljednji niz hodnik - neznam koji broj) -> drugi komp na desne kada se uđe u kabinet

btw, i na nekim drugim kompjutorima sam primjetil da se u IE-u & s d o t ; nije zamjenil s ⋅ nego s kvadratićem

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 17:50 pet, 11. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="shumi1"]
btw, i na nekim drugim kompjutorima sam primjetil da se u IE-u & s d o t ; nije zamjenil s ⋅ nego s kvadratićem[/quote]
Razlog je to sto M$ nikada nije (a vjerojatno niti nece) vodio brigu o tome da kad se vec uhvate negog posla da ga onda obave po propisima, pa da taj njihov proizvod bude standard conformant.
shumi1 (napisa):

Razlog je to sto M$ nikada nije (a vjerojatno niti nece) vodio brigu o tome da kad se vec uhvate negog posla da ga onda obave po propisima, pa da taj njihov proizvod bude standard conformant.

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 18:20 pet, 11. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]Razlog je to sto M$ nikada nije (a vjerojatno niti nece) vodio brigu o tome da kad se vec uhvate negog posla da ga onda obave po propisima, pa da taj njihov proizvod bude standard conformant.[/quote]
Sav Microsoftov softver napravljen je prema standardima! Microsoftovim standardima. :lol:
mdoko (napisa):

Sav Microsoftov softver napravljen je prema standardima! Microsoftovim standardima. Laughing

fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 1:56 sub, 12. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja cu sa trece zadace malo prec na drugu... nisam ju stigo predat na vrijeme(ja sam kriv jer sam ju išo predavat zadnji dan) jer demos nije bio tamo di je reko da ce bit, nego je skuplju zadaće u učionici, a ja sam čeko ispred oglasne (i prvi izletio iz učionice jer mi se žurilo da stignem u menzu do sljedećeg predavanja) di je trebo bit demos... ali to mi je ona zadaća fore koju sam imo i to me izvuklo... mislim da bi bilo korisno da na zadaćama piše koji je točno zadnji dan za predaju zadaće da nemoram naganjat zadnji dan (kao za drugu zadaću)...
ja cu sa trece zadace malo prec na drugu... nisam ju stigo predat na vrijeme(ja sam kriv jer sam ju išo predavat zadnji dan) jer demos nije bio tamo di je reko da ce bit, nego je skuplju zadaće u učionici, a ja sam čeko ispred oglasne (i prvi izletio iz učionice jer mi se žurilo da stignem u menzu do sljedećeg predavanja) di je trebo bit demos... ali to mi je ona zadaća fore koju sam imo i to me izvuklo... mislim da bi bilo korisno da na zadaćama piše koji je točno zadnji dan za predaju zadaće da nemoram naganjat zadnji dan (kao za drugu zadaću)...

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 9:53 sub, 12. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"]jer demos nije bio tamo di je reko da ce bit, nego je skuplju zadaće u učionici, a ja sam čeko ispred oglasne[/quote]

[b]Demos je bio točno tamo gdje je rekao da će biti![/b] I nekim čudom to je znalo 70 ljudi koji su ili pročitali http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5218#37527 ili nakon već 5 tjedana sami shvatili da je predaja zadaća uvijek u 001.
fireball (napisa):
jer demos nije bio tamo di je reko da ce bit, nego je skuplju zadaće u učionici, a ja sam čeko ispred oglasne

Demos je bio točno tamo gdje je rekao da će biti! I nekim čudom to je znalo 70 ljudi koji su ili pročitali http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5218#37527 ili nakon već 5 tjedana sami shvatili da je predaja zadaća uvijek u 001.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:39 sub, 12. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"]...demos nije bio tamo di je reko da ce bit, nego je skuplju zadaće u učionici, a ja sam čeko ispred oglasne (i prvi izletio iz učionice jer mi se žurilo da stignem u menzu do sljedećeg predavanja) di je trebo bit demos...[/quote]

Kako da demos pokupi zadace od 90ak ljudi (koliko ih otprilike ima svaka) - [b]stojeći pred oglasnom plocom?!?[/b] :shock: :-k

Gordan dodje u ucionicu gdje se vi vec nalazite! =D> Svaka mu cast na tome; ne znam kako je to mogao bolje organizirati... :/

[quote="fireball"]mislim da bi bilo korisno da na zadaćama piše koji je točno zadnji dan za predaju zadaće da nemoram naganjat zadnji dan (kao za drugu zadaću)...[/quote]

Zasto to kazes [b]sada[/b], kad aktualna zadaca ima taj podatak napisan odmah od kad je objavljena? :grebgreb:
fireball (napisa):
...demos nije bio tamo di je reko da ce bit, nego je skuplju zadaće u učionici, a ja sam čeko ispred oglasne (i prvi izletio iz učionice jer mi se žurilo da stignem u menzu do sljedećeg predavanja) di je trebo bit demos...

Kako da demos pokupi zadace od 90ak ljudi (koliko ih otprilike ima svaka) - stojeći pred oglasnom plocom?!? Shocked Think

Gordan dodje u ucionicu gdje se vi vec nalazite! Applause Svaka mu cast na tome; ne znam kako je to mogao bolje organizirati... Ehm?

fireball (napisa):
mislim da bi bilo korisno da na zadaćama piše koji je točno zadnji dan za predaju zadaće da nemoram naganjat zadnji dan (kao za drugu zadaću)...

Zasto to kazes sada, kad aktualna zadaca ima taj podatak napisan odmah od kad je objavljena? Kotacici rade 100 na sat

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 17:08 sub, 12. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

fireball tko ti je demos?

mislim da ti misliš na nesi jer je prodavala karte al ne vidim di je nastao problem kad smo mi to odmah s njom riješili (cura iz grupe je skupila i naše i od druge grupe i predala joj)

ako nije ona tvoja demosica zanemari ovaj post

mislim da ti misliš na nesi jer je prodavala karte al ne vidim di je nastao problem kad smo mi to odmah s njom riješili (cura iz grupe je skupila i naše i od druge grupe i predala joj)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 0:04 ned, 13. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]fireball tko ti je demos?

ako nije ona tvoja demosica zanemari ovaj post[/quote]

smijem napomenuti da je termin promijenjen i termin predaje zadaca kod mene NIJE vise taj kad sam prodavala karte, olitiga ja sam svojom dobrom voljom pokupila te zadace i to VISE NECU napraviti... cisto da prosirite medju onima koji izjavljuju kako nemaju pristup internetu...

imate 8 SATI tjedno za predati te zadace.... i tada NEMATE nastavu.... mislim da je to i vise nego dovoljno...
i ne jednom sam rekla da ne trebate osobno dolazit, osim ako vas ja explicitno pozovem
mladac (napisa):

smijem napomenuti da je termin promijenjen i termin predaje zadaca kod mene NIJE vise taj kad sam prodavala karte, olitiga ja sam svojom dobrom voljom pokupila te zadace i to VISE NECU napraviti... cisto da prosirite medju onima koji izjavljuju kako nemaju pristup internetu...

imate 8 SATI tjedno za predati te zadace.... i tada NEMATE nastavu.... mislim da je to i vise nego dovoljno...
i ne jednom sam rekla da ne trebate osobno dolazit, osim ako vas ja explicitno pozovem

fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 3:38 ned, 13. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"][quote="fireball"]jer demos nije bio tamo di je reko da ce bit, nego je skuplju zadaće u učionici, a ja sam čeko ispred oglasne[/quote]

[b]Demos je bio točno tamo gdje je rekao da će biti![/b] I nekim čudom to je znalo 70 ljudi koji su ili pročitali http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5218#37527 ili nakon već 5 tjedana sami shvatili da je predaja zadaća uvijek u 001.[/quote]

to nisam znao jer nemam niti net u zg, a uvijek kad idem u parktikum nema slobodnog mjesta, a prvu zadaću sam predo na prvi dan kad se mogla predat tako da nisam uopće znao da će se kupit u 001. [b]ali sada znam[/b], bolno je kad nešto učiš na vlastitoj koži, a to mi se uvijek dešava :cry:

p.s. ispričavam se zbog svih nastalih neugodnosti (ovozvuči tako službeno, baš fora :pop: ) :croatia:
Gordan (napisa):
fireball (napisa):
jer demos nije bio tamo di je reko da ce bit, nego je skuplju zadaće u učionici, a ja sam čeko ispred oglasne

Demos je bio točno tamo gdje je rekao da će biti! I nekim čudom to je znalo 70 ljudi koji su ili pročitali http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5218#37527 ili nakon već 5 tjedana sami shvatili da je predaja zadaća uvijek u 001.

to nisam znao jer nemam niti net u zg, a uvijek kad idem u parktikum nema slobodnog mjesta, a prvu zadaću sam predo na prvi dan kad se mogla predat tako da nisam uopće znao da će se kupit u 001. ali sada znam, bolno je kad nešto učiš na vlastitoj koži, a to mi se uvijek dešava Crying or Very sad

p.s. ispričavam se zbog svih nastalih neugodnosti (ovozvuči tako službeno, baš fora Svecenik ) Hrvatska

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum