Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 4:57 uto, 15. 11. 2005 Naslov: Re: kolokvij |
|
|
[quote="mladac"]čitajući stare kolokivje vidjela sam napomenu da se smije koristit papiri sa formulama i tablice.
Hoćemo li i nama na kolokviju to bit dozvoljeno? :roll:[/quote]
Vjerojatno ne vise. :? Bit ce dozvoljen "sluzbeni" salabahter koji ce liciti na onaj koji je Nesi radila, ali bez one prve tablice (osnovnih Boolean operacija). :-s Dakle, bit ce kraci hint sto su KNF i DNF ([b]hint[/b], dakle nedovoljno za one koji nisu naucili) i tablice za pojednostavljivanje. 8)
Dovrsim to cim uhvatim koju minutu vremena... ;)
mladac (napisa): | čitajući stare kolokivje vidjela sam napomenu da se smije koristit papiri sa formulama i tablice.
Hoćemo li i nama na kolokviju to bit dozvoljeno?  |
Vjerojatno ne vise. Bit ce dozvoljen "sluzbeni" salabahter koji ce liciti na onaj koji je Nesi radila, ali bez one prve tablice (osnovnih Boolean operacija). Dakle, bit ce kraci hint sto su KNF i DNF (hint, dakle nedovoljno za one koji nisu naucili) i tablice za pojednostavljivanje.
Dovrsim to cim uhvatim koju minutu vremena...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|