Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Potpis
WWW:
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 10:12 uto, 15. 11. 2005    Naslov: Potpis Citirajte i odgovorite

Zna li netko kada otprilike prof. Ungar počinje dijeliti potpise? :lol: Imam problem sa indexom pa bi mi taj podatak dobro došao. Hvala
Zna li netko kada otprilike prof. Ungar počinje dijeliti potpise? Laughing Imam problem sa indexom pa bi mi taj podatak dobro došao. Hvala

[Vrh]
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
140 = 152 - 12

PostPostano: 10:32 uto, 15. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prije tjedan dana prof. Ungar je htio podijeliti potpise, ali su ga neki studenti upozorili da puno indeksa još nije gotovo pa da pričeka s tim. Kad je sljedeći voz s potpisima, to samo prof. Ungar zna, al moglo bi biti uskoro. :-)
Prije tjedan dana prof. Ungar je htio podijeliti potpise, ali su ga neki studenti upozorili da puno indeksa još nije gotovo pa da pričeka s tim. Kad je sljedeći voz s potpisima, to samo prof. Ungar zna, al moglo bi biti uskoro. Smile

akki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 12:44 pon, 28. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dali je na kraju prof. Ugnar podjelio prvi potpis, i ako je kakve su mi šanse da mi ga da idući tjedan? :lol:
Dali je na kraju prof. Ugnar podjelio prvi potpis, i ako je kakve su mi šanse da mi ga da idući tjedan? Laughing

tamo gdje si bio i kamo se čezneš vratiti....
Go go go!!! #Lil angel
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 12 - 2

PostPostano: 12:52 pon, 28. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

jos nije dijelio potpise :wink:
jos nije dijelio potpise Wink

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 20 - 12

PostPostano: 16:58 pon, 28. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa sta se nije nekada dijelio potpis na kraju semestra kada se znalo ko ima uvjet za potpis a tko ne?
Znači li to da ako nemam prvi potpis, a imam uvjet za potpis da ga necu dobit?
Pa sta se nije nekada dijelio potpis na kraju semestra kada se znalo ko ima uvjet za potpis a tko ne?

HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 18:21 pon, 28. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"]Pa sta se nije nekada dijelio potpis na kraju semestra kada se znalo ko ima uvjet za potpis a tko ne?[/quote]

u pravilu bi se prvi potpis trebao dobit cim se kolegij upise u index. a drugi potpis se, zaista, dijeli na kraju semestra, kad se vidi tko uopce ima uvjet za to (bodovi na kolokviju, zadace itd.).

[quote]
Znači li to da ako nemam prvi potpis, a imam uvjet za potpis da ga necu dobit?[/quote]

ne...neki od profesora su jednostavno spojili te dvije radnje u jednu tako da daju oba potpisa istovremeno. dakle...ne bi se trebao brinuti oko toga :-)
Gordan (napisa):

u pravilu bi se prvi potpis trebao dobit cim se kolegij upise u index. a drugi potpis se, zaista, dijeli na kraju semestra, kad se vidi tko uopce ima uvjet za to (bodovi na kolokviju, zadace itd.).

Citat:

ne...neki od profesora su jednostavno spojili te dvije radnje u jednu tako da daju oba potpisa istovremeno. dakle...ne bi se trebao brinuti oko toga Smile

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 19:51 pon, 28. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mea je rekla na prvim vjezbama da uvjet za drugi potpis je da imas 20 bodova i da imas prvi potpis!! rekla je da je bilo slucajeva prosle godine da ljudi nisu imali prvi potpis, a imali su uvjet, pa su pisali molbe da im se da 1. potpis, pa onda 2. potpis!
Mea je rekla na prvim vjezbama da uvjet za drugi potpis je da imas 20 bodova i da imas prvi potpis!! rekla je da je bilo slucajeva prosle godine da ljudi nisu imali prvi potpis, a imali su uvjet, pa su pisali molbe da im se da 1. potpis, pa onda 2. potpis!

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 21:20 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ima li možda netko neke konkretne informacije kada će se dijelit potpisi?

Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 15:04 uto, 6. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"]Ima li možda netko neke konkretne informacije kada će se dijelit potpisi?[/quote]

danas i slijedeci put (cetvrtak)
Gordan (napisa):

danas i slijedeci put (cetvrtak)

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 16:16 uto, 6. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

HVALA!
HVALA!

Gost

PostPostano: 1:35 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok... Ja fulao prvi potpis. Je li on nuzan za izlazak
na drugi kolokvij? Kad se dijeli drugi? Jel nakon
2. kolokvija dok se vidi tko je zadovoljio 20% ili...
Ok... Ja fulao prvi potpis. Je li on nuzan za izlazak
na drugi kolokvij? Kad se dijeli drugi? Jel nakon
2. kolokvija dok se vidi tko je zadovoljio 20% ili...

[Vrh]
chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 10 - 5

PostPostano: 1:43 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

koliko ja znam nije nuzan..no bolje posjeti profesora Ungara na konzutacijama za taj prvi potpis da ne bi imao problema dok ce davati drugi...ili mu daj index poslije nekog predavanja ovaj tjedan i potpisat ce ti odmah,ili ti eventualno vratit index na sljedecem predavanju :wink:
koliko ja znam nije nuzan..no bolje posjeti profesora Ungara na konzutacijama za taj prvi potpis da ne bi imao problema dok ce davati drugi...ili mu daj index poslije nekog predavanja ovaj tjedan i potpisat ce ti odmah,ili ti eventualno vratit index na sljedecem predavanju Wink

[Vrh]
raspjevani_opat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 16

PostPostano: 8:51 uto, 24. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

da ne otvaram drugu temu :)

ako sam na prvom kolokviju skupio vise od 20 bodova, jel mi to dovoljno za potpis ili moram i na drugom skupiti odredjeni broj bodova?
da ne otvaram drugu temu Smile

ako sam na prvom kolokviju skupio vise od 20 bodova, jel mi to dovoljno za potpis ili moram i na drugom skupiti odredjeni broj bodova?

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 10:08 uto, 24. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="raspjevani_opat"]ako sam na prvom kolokviju skupio vise od 20 bodova, jel mi to dovoljno za potpis ili moram i na drugom skupiti odredjeni broj bodova?[/quote]
Na stranici analize piše da su kolokvij[color=red]i [/color]obavezni... 8)
raspjevani_opat (napisa):

Na stranici analize piše da su kolokviji obavezni... Cool

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:56 uto, 24. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"][quote="raspjevani_opat"]ako sam na prvom kolokviju skupio vise od 20 bodova, jel mi to dovoljno za potpis ili moram i na drugom skupiti odredjeni broj bodova?[/quote]
Na stranici analize piše da su kolokvij[color=red]i [/color]obavezni... 8)[/quote]

Preciznije, pise: "Kolokviji su obavezni, uvjet za dobivanje drugog potpisa je minimalno 20 bodova na kolokvijima ([color=red]u zbroju[/color])." :-s

Dakle, ili ne treba ni doci ili je dovoljno predati prazan papir. 8) Meeeeeeaaaaaaaa? :D
Anđelčić (napisa):
raspjevani_opat (napisa):

Na stranici analize piše da su kolokviji obavezni... Cool

Preciznije, pise: "Kolokviji su obavezni, uvjet za dobivanje drugog potpisa je minimalno 20 bodova na kolokvijima (u zbroju)." Eh?

Dakle, ili ne treba ni doci ili je dovoljno predati prazan papir. Cool Meeeeeeaaaaaaaa? Very Happy

[Vrh]
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 11:28 uto, 24. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Dakle, ili ne treba ni doci ili je dovoljno predati prazan papir. 8) Meeeeeeaaaaaaaa? :D[/quote]
Ne sakupljam prazne papire. Tko ima 20 bodova (i nije zainteresiran za neku lijepu prolaznu ocjenu) ne mora doći.
vsego (napisa):
Dakle, ili ne treba ni doci ili je dovoljno predati prazan papir. Cool Meeeeeeaaaaaaaa? Very Happy

Ne sakupljam prazne papire. Tko ima 20 bodova (i nije zainteresiran za neku lijepu prolaznu ocjenu) ne mora doći.

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 18:35 uto, 24. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zašto onda piše da su kolokviji obavezni? :roll: :?
Zašto onda piše da su kolokviji obavezni? Rolling Eyes Confused

[Vrh]
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 18:56 uto, 24. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Valjda se pri tome misli na to da se mroa skupit 20 bodova :?:
Valjda se pri tome misli na to da se mroa skupit 20 bodova Question

Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 19:00 uto, 24. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znam što se misli, ali malo me smeta ta nepreciznost od strane onih koji ne trpe nepreciznost... A s druge strane, koliko sam upoznata, na kombinatorici je obvezan dolazak na oba kolokvija pa makar predao i prazan papir. Bilo bi u redu da i oni koji ne dolaze na forum budu informirani.
Znam što se misli, ali malo me smeta ta nepreciznost od strane onih koji ne trpe nepreciznost... A s druge strane, koliko sam upoznata, na kombinatorici je obvezan dolazak na oba kolokvija pa makar predao i prazan papir. Bilo bi u redu da i oni koji ne dolaze na forum budu informirani.

[Vrh]
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 23:43 uto, 24. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"]Znam što se misli, ali malo me smeta ta nepreciznost od strane onih koji ne trpe nepreciznost... A s druge strane, koliko sam upoznata, na kombinatorici je obvezan dolazak na oba kolokvija pa makar predao i prazan papir. Bilo bi u redu da i oni koji ne dolaze na forum budu informirani.[/quote]
Kakva nepreciznost? Drugi dio rečenice je pojašnjenje.
[quote="web MA3/4"]Kolokviji su obavezni, uvjet za dobivanje drugog potpisa je minimalno 20 bodova na kolokvijima u zbroju.[/quote]
Kolokviji su obavezni, jer ako ne izađeš ni na jedan kolokvij teško ćeš sakupiti 20 bodova.

Ne treba li na kombinatorici imati 10 bodova na svakom kolokviju? Mozda griješim.

Što se tiče informiranosti onih koji ne čitaju forum, pa ni web-stranicu... sve je lijepo rečeno na prvim vježbama, kome nije jasno može slobodno pitati. Što da još napravim? Da objesim platno niz fasadu zgrade s tekstom "tko ima 20 bodova ne mora doći na drugi kolokvij iz MA3" ?

Mea
Anđelčić (napisa):

Kakva nepreciznost? Drugi dio rečenice je pojašnjenje.
web MA3/4 (napisa):
Kolokviji su obavezni, uvjet za dobivanje drugog potpisa je minimalno 20 bodova na kolokvijima u zbroju.

Kolokviji su obavezni, jer ako ne izađeš ni na jedan kolokvij teško ćeš sakupiti 20 bodova.

Ne treba li na kombinatorici imati 10 bodova na svakom kolokviju? Mozda griješim.

Što se tiče informiranosti onih koji ne čitaju forum, pa ni web-stranicu... sve je lijepo rečeno na prvim vježbama, kome nije jasno može slobodno pitati. Što da još napravim? Da objesim platno niz fasadu zgrade s tekstom "tko ima 20 bodova ne mora doći na drugi kolokvij iz MA3" ?

Mea

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum