Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Domace zadace
WWW:
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Elementarna geometrija
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Martinab
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
143 = 167 - 24

PostPostano: 10:37 pon, 17. 10. 2005    Naslov: Domace zadace Citirajte i odgovorite

U petak (21.10.2005.) bit ce objavljena prva zadaca iz Elementarne geometrije. Zadaca ce se objaviti na web stranicama kolegija, web.math.hr/nastava/eg . Tamo ce se nalaziti nekoliko zadataka, popis studenata po JMBAGu (to je broj kojeg imate na x-ici, jedinstveni maticni broj akademskog gradanina), i uz maticni broj svakog studenta brojevi zadataka koje taj student treba predati. Rok za predaju zadace je cetvrtak 27.10.2005, i zadace se predaju na predavanju.

Buduci da u bazu fakulteta jos nisu upisani svi studenti, u cetvrtak (20.10.) ce se na predavanjima napraviti popis svih studenata koji ove godine slusaju kolegij. Studenti koji su ove godine prvi put upisali prvu godinu matematike ne trebaju se potpisivati jer se nalaze u bazi; ali sve ostale studente molim da se upisu na popis jer inace njihova imena nece biti u tablici sa zadacima za domacu zadacu. Ako je neki student sprijecen doci na predavanje, neka mi posalje mail ili neka ga netko drugi upise. Isto tako, ako naknadno uocite da niste na popisu, javite mi se mailom.

Studenti koji su upisali kolegij, ali se ne jave i ne nadu na popisu, mogu kasnije biti dodani na popis ali ce se smatrati da prvu zadacu nisu predali.
Podsjecam studente da je za polaganje kolegija potrebno skupiti barem 8 od 15 bodova iz domacih zadaca, seminara i zadatka u Sketchpadu.
U petak (21.10.2005.) bit ce objavljena prva zadaca iz Elementarne geometrije. Zadaca ce se objaviti na web stranicama kolegija, web.math.hr/nastava/eg . Tamo ce se nalaziti nekoliko zadataka, popis studenata po JMBAGu (to je broj kojeg imate na x-ici, jedinstveni maticni broj akademskog gradanina), i uz maticni broj svakog studenta brojevi zadataka koje taj student treba predati. Rok za predaju zadace je cetvrtak 27.10.2005, i zadace se predaju na predavanju.

Buduci da u bazu fakulteta jos nisu upisani svi studenti, u cetvrtak (20.10.) ce se na predavanjima napraviti popis svih studenata koji ove godine slusaju kolegij. Studenti koji su ove godine prvi put upisali prvu godinu matematike ne trebaju se potpisivati jer se nalaze u bazi; ali sve ostale studente molim da se upisu na popis jer inace njihova imena nece biti u tablici sa zadacima za domacu zadacu. Ako je neki student sprijecen doci na predavanje, neka mi posalje mail ili neka ga netko drugi upise. Isto tako, ako naknadno uocite da niste na popisu, javite mi se mailom.

Studenti koji su upisali kolegij, ali se ne jave i ne nadu na popisu, mogu kasnije biti dodani na popis ali ce se smatrati da prvu zadacu nisu predali.
Podsjecam studente da je za polaganje kolegija potrebno skupiti barem 8 od 15 bodova iz domacih zadaca, seminara i zadatka u Sketchpadu.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 14:42 čet, 20. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Objavljena je prva zadaca. Ako ima jos bilo kakvih nejasnoca, javite se ovdje, mailom ili na vjezbama/predavanjima. Ako netko nije na popisu, neka se javim mailom ISKLJUCIVO meni.
Studenti moraju predati samo zadatke naznacene uz njihovo ime na popisu; medutim, naravno, ocekuje se da svi pokusaju rijesiti sve zadatke.
Objavljena je prva zadaca. Ako ima jos bilo kakvih nejasnoca, javite se ovdje, mailom ili na vjezbama/predavanjima. Ako netko nije na popisu, neka se javim mailom ISKLJUCIVO meni.
Studenti moraju predati samo zadatke naznacene uz njihovo ime na popisu; medutim, naravno, ocekuje se da svi pokusaju rijesiti sve zadatke.

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 18:49 čet, 20. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

@Martinab: 15 zadataka? :thumbup: A Veky ih je sastavio čak 48! 8)
@Martinab: 15 zadataka? Thumb up! A Veky ih je sastavio čak 48! Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 12:12 pet, 21. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Onda idite Vekyu! :noway:
Onda idite Vekyu! No way!

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 14:19 pet, 21. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da buba nije mislila bas nista lose sto ih kod tebe ima 15...a kod Veky-a"samo" 48 :lol:
Mislim da buba nije mislila bas nista lose sto ih kod tebe ima 15...a kod Veky-a"samo" 48 Laughing

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 22:02 pet, 21. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Onda idite Vekyu! :noway:[/quote]
:joooj: Nemoj se ljutiti. :rose:

Ako ti išta znači, na ovih 15 zadataka ću najmanje 3 puta toliko vremena potrošiti nego kada sam rješavala onih 48. 8)

(Samo da mi se sada pak Veky ne uvrijedi. :roll:)

A pazi ti to molim te, samo [b]pola boda[/b] za [u]točno[/u] riješeni zadatak. :evil:
Martinab (napisa):
Onda idite Vekyu! No way!

Joj, joj, joj,... JOOOJ! Nemoj se ljutiti. Imam nesto za tebe

Ako ti išta znači, na ovih 15 zadataka ću najmanje 3 puta toliko vremena potrošiti nego kada sam rješavala onih 48. Cool

(Samo da mi se sada pak Veky ne uvrijedi. Rolling Eyes)

A pazi ti to molim te, samo pola boda za točno riješeni zadatak. Evil or Very Mad

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:10 pet, 21. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Samo da mi se sada pak Veky ne uvrijedi. :roll:[/quote]

:OT: Bez brige... :tapsh: Veky je elitist koji ne zalazi u rupe poput ovog foruma... :roll:
buba (napisa):
Samo da mi se sada pak Veky ne uvrijedi. Rolling Eyes

Off-topic Bez brige... Tapsh, tapsh,... Veky je elitist koji ne zalazi u rupe poput ovog foruma... Rolling Eyes

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 23:47 sub, 22. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:
[quote="vsego"]Veky je elitist koji ne zalazi u rupe poput ovog foruma... :roll:[/quote]
Da, baš; zato je i postao 1395 postova jer "ne zalazi u rupe poput ovog foruma". :gg:

:roll:
Off-topic
vsego (napisa):
Veky je elitist koji ne zalazi u rupe poput ovog foruma... Rolling Eyes

Da, baš; zato je i postao 1395 postova jer "ne zalazi u rupe poput ovog foruma". Mr Green being very Greeen indeed

Rolling Eyes

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 20:19 ned, 23. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozda je Vsego mislio da je forum EG rupa?! :?

Anyway, nije bas tako lako smisliti zadatke iz geometrije koji ce biti vise-manje jednake tezine. Ne znam jel ste kad probali (ako niste ni nemojte). Ovaj put ih je bilo 15; mozda ih ubuduce bude malo vise... vidjet cemo kolko ljudi uopce predaje zadace.

A pola boda po zadataku; ha... Nije puno ali ipak... Imate 15 bodova od 100 koje mozete skupiti od doma (5 za dz, 5 za seminar, i 5 za sketchpad). To je 15 bodova bez stresa od ispita i za koje imate bar tjedan dana a ne samo 2 sata na pismenom... Zamislite da vam je to netko dao prosle godine!!
Mozda je Vsego mislio da je forum EG rupa?! Confused

Anyway, nije bas tako lako smisliti zadatke iz geometrije koji ce biti vise-manje jednake tezine. Ne znam jel ste kad probali (ako niste ni nemojte). Ovaj put ih je bilo 15; mozda ih ubuduce bude malo vise... vidjet cemo kolko ljudi uopce predaje zadace.

A pola boda po zadataku; ha... Nije puno ali ipak... Imate 15 bodova od 100 koje mozete skupiti od doma (5 za dz, 5 za seminar, i 5 za sketchpad). To je 15 bodova bez stresa od ispita i za koje imate bar tjedan dana a ne samo 2 sata na pismenom... Zamislite da vam je to netko dao prosle godine!!

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 10:46 pon, 24. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Mozda je Vsego mislio da je forum EG rupa?! :?[/quote]
Da, baš je na to mislio. :PP

[quote="Martinab"]Anyway, nije bas tako lako smisliti zadatke iz geometrije koji ce biti vise-manje jednake tezine. Ne znam jel ste kad probali (ako niste ni nemojte).[/quote]
Znam da ih je teško smisliti, jer ne možeš u svakom zadatku samo promijeniti brojeve ili nešto slično. :-|

[quote="Martinab"]Ovaj put ih je bilo 15; mozda ih ubuduce bude malo vise... vidjet cemo kolko ljudi uopce predaje zadace.[/quote]
Misliš da će opet biti bisera koji neće predavati zadaće? :-k

Jer ja iskreno, sumnjam. Generacija '86./'87. je poprilično nabrijana. :D

[quote="Martinab"]A pola boda po zadataku; ha... Nije puno ali ipak... Imate 15 bodova od 100 koje mozete skupiti od doma (5 za dz, 5 za seminar, i 5 za sketchpad).[/quote]
BTW, da li ćemo imati samo 1 seminar i 1 zadatak u Sketchpad-u? :-k
Martinab (napisa):
Mozda je Vsego mislio da je forum EG rupa?! Confused

Da, baš je na to mislio. Weeee-heeee!!!

Martinab (napisa):
Anyway, nije bas tako lako smisliti zadatke iz geometrije koji ce biti vise-manje jednake tezine. Ne znam jel ste kad probali (ako niste ni nemojte).

Znam da ih je teško smisliti, jer ne možeš u svakom zadatku samo promijeniti brojeve ili nešto slično. Neutral

Martinab (napisa):
Ovaj put ih je bilo 15; mozda ih ubuduce bude malo vise... vidjet cemo kolko ljudi uopce predaje zadace.

Misliš da će opet biti bisera koji neće predavati zadaće? Think

Jer ja iskreno, sumnjam. Generacija '86./'87. je poprilično nabrijana. Very Happy

Martinab (napisa):
A pola boda po zadataku; ha... Nije puno ali ipak... Imate 15 bodova od 100 koje mozete skupiti od doma (5 za dz, 5 za seminar, i 5 za sketchpad).

BTW, da li ćemo imati samo 1 seminar i 1 zadatak u Sketchpad-u? Think

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 10:59 pon, 24. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da. Jedan seminar za 5 bodova, jedan Sketchpad za 5 bodova, i deset obicnih zadataka za 5 bodova. Ukupno 15, od toga morate imati barem 8.

I da, mislim da ce biti ljudi koji nece predavati zadace... Naci ce se 100% netko tko ce na kraju semestra uzviknuti "Ali ja nisam znao da to moram!!" (jedva cekam da tako nekoga :twisted: ), a mislim da ce biti i ljudi (mozda ne bas za prvu zadacu) koji ce zakljuciti da je to mukotrpan nacin dobivanja tih 8 bodova... Anyway, kad ispravimo 1. zadacu stavit cemo rezultate na web. Onda ce ova rasprava imati vise podloge.
Da. Jedan seminar za 5 bodova, jedan Sketchpad za 5 bodova, i deset obicnih zadataka za 5 bodova. Ukupno 15, od toga morate imati barem 8.

I da, mislim da ce biti ljudi koji nece predavati zadace... Naci ce se 100% netko tko ce na kraju semestra uzviknuti "Ali ja nisam znao da to moram!!" (jedva cekam da tako nekoga Twisted Evil ), a mislim da ce biti i ljudi (mozda ne bas za prvu zadacu) koji ce zakljuciti da je to mukotrpan nacin dobivanja tih 8 bodova... Anyway, kad ispravimo 1. zadacu stavit cemo rezultate na web. Onda ce ova rasprava imati vise podloge.

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 11:04 pon, 24. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Da. Jedan seminar za 5 bodova, jedan Sketchpad za 5 bodova, i deset obicnih zadataka za 5 bodova. Ukupno 15, od toga morate imati barem 8.[/quote]
Ovo prvo samo provjeravam, a ovo drugo znam. :wink:

[quote="Martinab"]I da, mislim da ce biti ljudi koji nece predavati zadace... Naci ce se 100% netko tko ce na kraju semestra uzviknuti "Ali ja nisam znao da to moram!!" (jedva cekam da tako nekoga :twisted: ), a mislim da ce biti i ljudi (mozda ne bas za prvu zadacu) koji ce zakljuciti da je to mukotrpan nacin dobivanja tih 8 bodova...[/quote]
Ha, čuj! Bisera je uvijek bilo i uvijek će ih i biti! 8)
Martinab (napisa):

Ovo prvo samo provjeravam, a ovo drugo znam. Wink

Martinab (napisa):
I da, mislim da ce biti ljudi koji nece predavati zadace... Naci ce se 100% netko tko ce na kraju semestra uzviknuti "Ali ja nisam znao da to moram!!" (jedva cekam da tako nekoga Twisted Evil ), a mislim da ce biti i ljudi (mozda ne bas za prvu zadacu) koji ce zakljuciti da je to mukotrpan nacin dobivanja tih 8 bodova...

Ha, čuj! Bisera je uvijek bilo i uvijek će ih i biti! Cool

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 9:59 sri, 26. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dvije napomene o DZ (zbog ucestalih pitanja).

1)U 7 zadatku treba stajati "Na krakovima kuta s vrhom O...". (samo zamijenite onaj V koji se vise uopce ne pojavljuje s O).

2)U trecem zadatku pod b) sam dodala "... u ovisnosti o n". Naime, ako ne znate n, ne mogu se niti trazeni kutovi odrediti tocno (tj. da ne ovise o n). Znam da je prosle godine isti zadatak u vjezbama imao zadani n=5, ali ove godine sam (mea culpa) taj dio zaboravila prepisati. Zadatak je rjesiv i ovako, samo umjesto da dobijete rjesenje u brojkama dobit cete ga u ovisnosti o n. To NE znaci da smijete napisati "i sad stavimo n=5" i uvrstiti; nego [b]ostavite rjesenje u ovisnosti o n[/b]. Medutim, buduci da ovo objavljujem tako kasno, da smo na vjezbama uvijek dobivali rjesenja bez parametara, i da je cijela stvar krivnja mog prepisivanja, zadatak ce se bodovati tocno i ako su rijeseni samo a) i c) djelovi. Sto ne znaci da sad treba prestati rjesavati b!!

p.s. Zahvaljujem svim studentima koji su me upozorili na greske.
Dvije napomene o DZ (zbog ucestalih pitanja).

1)U 7 zadatku treba stajati "Na krakovima kuta s vrhom O...". (samo zamijenite onaj V koji se vise uopce ne pojavljuje s O).

2)U trecem zadatku pod b) sam dodala "... u ovisnosti o n". Naime, ako ne znate n, ne mogu se niti trazeni kutovi odrediti tocno (tj. da ne ovise o n). Znam da je prosle godine isti zadatak u vjezbama imao zadani n=5, ali ove godine sam (mea culpa) taj dio zaboravila prepisati. Zadatak je rjesiv i ovako, samo umjesto da dobijete rjesenje u brojkama dobit cete ga u ovisnosti o n. To NE znaci da smijete napisati "i sad stavimo n=5" i uvrstiti; nego ostavite rjesenje u ovisnosti o n. Medutim, buduci da ovo objavljujem tako kasno, da smo na vjezbama uvijek dobivali rjesenja bez parametara, i da je cijela stvar krivnja mog prepisivanja, zadatak ce se bodovati tocno i ako su rijeseni samo a) i c) djelovi. Sto ne znaci da sad treba prestati rjesavati b!!

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 15:16 sri, 26. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]
ali ove godine sam (mea culpa) taj dio zaboravila prepisati.[/quote]
Svakom se moze desiti :wink:

[quote="Martinab"] Sto ne znaci da sad treba prestati rjesavati b!![/quote]
naravno da necemo...makar mogli bi mozda i na satu..ako sami ne uspijemo :?: :roll:
[quote="Martinab"]p.s. Zahvaljujem svim studentima koji su me upozorili na greske.[/quote]

nema na cemu :lol: :wink:
Martinab (napisa):

ali ove godine sam (mea culpa) taj dio zaboravila prepisati.

Svakom se moze desiti Wink

Martinab (napisa):
Sto ne znaci da sad treba prestati rjesavati b!!

naravno da necemo...makar mogli bi mozda i na satu..ako sami ne uspijemo Question Rolling Eyes
Martinab (napisa):

nema na cemu Laughing Wink

Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 21:44 sri, 26. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pokusat cu organizirati da, kad krenu demonstrature, neki od demontratora bude zaduzen za to da vam rijesi zadacu nakon roka za predaju. Onda ce on nekako (forum, vjezbe, ogl ploce, tam tam bubnjevi) objaviti kada i gdje rjesava koje zadatke, i onda te demonstrature nece izgledati kao student dode i pita pitanje nego kao vjezbe- demos stoji na ploci i rjesava zadatke 1-15... Jos pokusavam otkriti kako kontaktirati demose, sto prof. Ilisevic i asist. Hanzer misle o tome (a mogla bih i demose pitati za misljenje ;) ), i kako sve to organizirati (tipa, da li da bude jedan demos pa da rjesava dok ne rijesi, ili da se objavi- u utorak 1-5, srijedu 6-10, cetvrtak 11-15); da li da jedan demos bude za zadace a ostali za pitanja ili da se dijele po potrebi... Ako imate ideju ili misljenje o tome javite se. Ulazni podaci su ovi: postoje tri demosa, svaki (mislim) po jedan ili dva sata tjedno, zadace po 15-20 zadataka otprilike svaka dva tjedna (ukupno 5 puta u semestru).
Pokusat cu organizirati da, kad krenu demonstrature, neki od demontratora bude zaduzen za to da vam rijesi zadacu nakon roka za predaju. Onda ce on nekako (forum, vjezbe, ogl ploce, tam tam bubnjevi) objaviti kada i gdje rjesava koje zadatke, i onda te demonstrature nece izgledati kao student dode i pita pitanje nego kao vjezbe- demos stoji na ploci i rjesava zadatke 1-15... Jos pokusavam otkriti kako kontaktirati demose, sto prof. Ilisevic i asist. Hanzer misle o tome (a mogla bih i demose pitati za misljenje Wink ), i kako sve to organizirati (tipa, da li da bude jedan demos pa da rjesava dok ne rijesi, ili da se objavi- u utorak 1-5, srijedu 6-10, cetvrtak 11-15); da li da jedan demos bude za zadace a ostali za pitanja ili da se dijele po potrebi... Ako imate ideju ili misljenje o tome javite se. Ulazni podaci su ovi: postoje tri demosa, svaki (mislim) po jedan ili dva sata tjedno, zadace po 15-20 zadataka otprilike svaka dva tjedna (ukupno 5 puta u semestru).

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 22:39 sri, 26. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

To bi bilo odlično, jer meni općenito geometrija ne ide baš "ko-po-loju", pa mi je svaka pomoć dobrodošla. :wink:
To bi bilo odlično, jer meni općenito geometrija ne ide baš "ko-po-loju", pa mi je svaka pomoć dobrodošla. Wink

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 17:42 ned, 30. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

zanima me kada bi mogli biti rezultati prve zadace predane u cetvrtak 27.10?

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 23:14 ned, 30. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pukica"]zanima me kada bi mogli biti rezultati prve zadace predane u cetvrtak 27.10?[/quote]
Pa ako su Veky i Marcela ispravili tek za 6 dana, onda će i Martinab i Marcela vjerojatno biti unutar tog okvira gotove. :D
Pukica (napisa):

Pa ako su Veky i Marcela ispravili tek za 6 dana, onda će i Martinab i Marcela vjerojatno biti unutar tog okvira gotove. Very Happy

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 18:05 uto, 1. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bit ce unutar nekog razumnog roka (tipa, do podjele sljedece zadace :) ). Ne znam tocno kad. Ja nemam dojam da je neka zurba s tim. Zadaca ima puno, to je puno posla za ispravljanje, osobito prvi put, a ne vidim cemu neka luda zurba. Bit ce dovoljno rano.
Bit ce unutar nekog razumnog roka (tipa, do podjele sljedece zadace Smile ). Ne znam tocno kad. Ja nemam dojam da je neka zurba s tim. Zadaca ima puno, to je puno posla za ispravljanje, osobito prvi put, a ne vidim cemu neka luda zurba. Bit ce dovoljno rano.

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 20:09 uto, 1. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma nema žurbe, samo nakon onog šoka kod rezultata zadaća iz Uvoda, malo sam nestrpljiva, jer silno želim saznat da li ću dobiti tih pola boda po zadatku ili kaj! :PP
Ma nema žurbe, samo nakon onog šoka kod rezultata zadaća iz Uvoda, malo sam nestrpljiva, jer silno želim saznat da li ću dobiti tih pola boda po zadatku ili kaj! Weeee-heeee!!!

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Elementarna geometrija Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum