Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

usmeni na prvom roku iz ma2 (informacija)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
BigFOot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 13:04 pon, 26. 6. 2006    Naslov: usmeni na prvom roku iz ma2 Citirajte i odgovorite

zna li netko kada su usmeni za studente prof. Sikica koji su na prvom roku (23.6.) polozili pismeni iz analize 2 po starom programu?
bilo je receno da ce danas biti na webu, ali jos uvijek nema nista.
zna li netko kada su usmeni za studente prof. Sikica koji su na prvom roku (23.6.) polozili pismeni iz analize 2 po starom programu?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 13:09 pon, 26. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gle, mi Bolonjci ti ovak idemo: onaj tko hoće odgovarati što prije može idući tjedan u ponedjeljak s time da mu se javi putem maila ili dođe u kabinet javiti, jer je ovaj tjedan bukiran. Znaći gledaj od idućeg tjedna, ak te bude stavio s nama, jer je ostatak ekipe u to vrijeme.
Sretno!
Gle, mi Bolonjci ti ovak idemo: onaj tko hoće odgovarati što prije može idući tjedan u ponedjeljak s time da mu se javi putem maila ili dođe u kabinet javiti, jer je ovaj tjedan bukiran. Znaći gledaj od idućeg tjedna, ak te bude stavio s nama, jer je ostatak ekipe u to vrijeme.
Sretno!

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 6:20 uto, 27. 6. 2006    Naslov: Re: usmeni na prvom roku iz ma2 Citirajte i odgovorite

[quote="BigFOot"]zna li netko kada su usmeni za studente prof. Sikica koji su na prvom roku (23.6.) polozili pismeni iz analize 2 po starom programu?
bilo je receno da ce danas biti na webu, ali jos uvijek nema nista.[/quote]
Stavit ću obavijest čim mi prof. Šikić odgovori. Ali očekujte da bi usmeni možda mogao biti već sutra.
Za studente prof. Guljaša (koji su položili PISMENI, dakle [i]Gudelj, Sever[/i]) je usmeni sutra (srijeda) u 10:00, kao što je i bilo rečeno.
BigFOot (napisa):

Stavit ću obavijest čim mi prof. Šikić odgovori. Ali očekujte da bi usmeni možda mogao biti već sutra.
Za studente prof. Guljaša (koji su položili PISMENI, dakle Gudelj, Sever) je usmeni sutra (srijeda) u 10:00, kao što je i bilo rečeno.

Zadnja promjena: vjekovac; 1:18 sri, 28. 6. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 6:47 uto, 27. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Budući da su već počeli usmeni, ako ne bi bio problem da oni koji su bili da stave pitanja....

Tek toliko da znamo što očekivati....
Hvala!
Budući da su već počeli usmeni, ako ne bi bio problem da oni koji su bili da stave pitanja....

Tek toliko da znamo što očekivati....
Hvala!

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 9:42 uto, 27. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gle nana, koliko sam ja čula iz pouzdanih izvora (od ovih na drugoj godini) on ti pita najviše teoreme s imenom i sve vezano uz redove. Čula sam da sad češće ispituje i one kriterije kod redova (D'Alambert,...). :D
Gle nana, koliko sam ja čula iz pouzdanih izvora (od ovih na drugoj godini) on ti pita najviše teoreme s imenom i sve vezano uz redove. Čula sam da sad češće ispituje i one kriterije kod redova (D'Alambert,...). Very Happy

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

182 = 198 - 16

PostPostano: 17:56 uto, 27. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usmeni kod prof. H.Šikića iz MA2 (s pismenog, dakle [i]Nikolić, Peradin[/i]) je u četvrtak (prekosutra) u 17:00.
Usmeni kod prof. H.Šikića iz MA2 (s pismenog, dakle Nikolić, Peradin) je u četvrtak (prekosutra) u 17:00.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 20:18 uto, 27. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala na infu :)
Hvala na infu Smile

weirdie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

11 = 14 - 3

PostPostano: 1:03 sri, 28. 6. 2006    Naslov: Re: usmeni na prvom roku iz ma2 Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"][quote="BigFOot"]zna li netko kada su usmeni za studente prof. Sikica koji su na prvom roku (23.6.) polozili pismeni iz analize 2 po starom programu?
bilo je receno da ce danas biti na webu, ali jos uvijek nema nista.[/quote]
Za studente prof. Guljaša je usmeni sutra (srijeda) u 10:00, kao što je i bilo rečeno.[/quote]

sutra???
:shock:
pa kak to sad, rečeno je da će početi tek u petak 30., i to je još pomaknuto unaprijed sa ponedjeljka 3.7.
uostalom, u ponedjeljak 26. nije bilo popisa uopće na kabinetu niti gdje drugdje, pa računasm da će doći taj popis barem do četvrtka, a sad se odgovare od srijede??
vjekovac (napisa):
BigFOot (napisa):

Za studente prof. Guljaša je usmeni sutra (srijeda) u 10:00, kao što je i bilo rečeno.

sutra???
Shocked
pa kak to sad, rečeno je da će početi tek u petak 30., i to je još pomaknuto unaprijed sa ponedjeljka 3.7.
uostalom, u ponedjeljak 26. nije bilo popisa uopće na kabinetu niti gdje drugdje, pa računasm da će doći taj popis barem do četvrtka, a sad se odgovare od srijede??

stay alive! eh!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
zavod za analizu
Forumaš s poteškoćama u pisanju
Forumaš s poteškoćama u pisanju

Spol: žensko
119 = 142 - 23

PostPostano: 1:15 sri, 28. 6. 2006    Naslov: Re: usmeni na prvom roku iz ma2 Citirajte i odgovorite

[quote="weirdie"]sutra???
:shock: [/quote]
Ovaj topic se tiče samo STARIJIH studenata. Makar su ga bolonjci zaspamali. :lol: Dakle, gornji termini usmenih su za studente s PISMENOG.
Molim ne praviti paniku. 8)
weirdie (napisa):
sutra???
Shocked

Ovaj topic se tiče samo STARIJIH studenata. Makar su ga bolonjci zaspamali. Laughing Dakle, gornji termini usmenih su za studente s PISMENOG.
Molim ne praviti paniku. Cool

weirdie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

11 = 14 - 3

PostPostano: 1:19 sri, 28. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pardonček!
nema panike, panika će nastupit 15 min prije... :smrc:

[size=7]ah mi bolonjci, svud se petljamo...[/size]
pardonček!
nema panike, panika će nastupit 15 min prije... Shmrc...

ah mi bolonjci, svud se petljamo...

stay alive! eh!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum