Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Objavljivanje rezultata na webu
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-7 = 34 - 41
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)

PostPostano: 12:25 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Objavljivanje rezultata na webu Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="D4rk0"]puno hvala... i kak bi ja mogao znati o kome se radi? pa ne idem ja na faks...[/quote]

Ali si svejedno dosao rogoboriti na forum :roll:[/quote]
Pa dobro studiram ipak... Studiram i na FERu i znam da tamo nema šanse da ne objave na webu... Uglavnom copy paste barem ovdje na forum... Valjda je jasno ljudima da nisu svi u mogućnosti dolaziti na faks gore samo da pogledaju rezultate.

I išao bi ja na predavanja i sve, ali baš i nemam vremena :(

:keks:

[color=blue]Mod edit: topic nastao splitanjem [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5516]odavdje[/url].[/color]
krcko (napisa):
D4rk0 (napisa):
puno hvala... i kak bi ja mogao znati o kome se radi? pa ne idem ja na faks...

Ali si svejedno dosao rogoboriti na forum Rolling Eyes

Pa dobro studiram ipak... Studiram i na FERu i znam da tamo nema šanse da ne objave na webu... Uglavnom copy paste barem ovdje na forum... Valjda je jasno ljudima da nisu svi u mogućnosti dolaziti na faks gore samo da pogledaju rezultate.

I išao bi ja na predavanja i sve, ali baš i nemam vremena Sad

Oce keks?

Mod edit: topic nastao splitanjem odavdje.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Vl4do
Forumaš s poteškoćama u pisanju

-5 = 16 - 21

PostPostano: 12:59 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D4rk0"][quote="krcko"][quote="D4rk0"]puno hvala... i kak bi ja mogao znati o kome se radi? pa ne idem ja na faks...[/quote]

Ali si svejedno dosao rogoboriti na forum :roll:[/quote]

:keks:[/quote]

ista situacija ovdje... FER i PMF... no time.... i fakat mi nije jasno da jedan fakultet koji se pokusava ugurati kao alternativa racunarstvu s FERa ne moze objaviti obicne rezultate na netu... po meni je to znak bezvoljnosti i nesposobnosti....
D4rk0 (napisa):
krcko (napisa):
D4rk0 (napisa):
puno hvala... i kak bi ja mogao znati o kome se radi? pa ne idem ja na faks...

Ali si svejedno dosao rogoboriti na forum Rolling Eyes

Oce keks?

ista situacija ovdje... FER i PMF... no time.... i fakat mi nije jasno da jedan fakultet koji se pokusava ugurati kao alternativa racunarstvu s FERa ne moze objaviti obicne rezultate na netu... po meni je to znak bezvoljnosti i nesposobnosti....

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:02 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kolega Krnic bi uskoro trebao prijeci na FER; mozda onda pocne objavljivati rezultate na webu... O:)
Kolega Krnic bi uskoro trebao prijeci na FER; mozda onda pocne objavljivati rezultate na webu... Angel

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 15:07 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D4rk0"] Studiram i na FERu i znam da tamo nema šanse da ne objave na webu...Valjda je jasno ljudima da nisu svi u mogućnosti dolaziti na faks gore samo da pogledaju rezultate.

[quote="Vl4do"]ista situacija ovdje... FER i PMF... no time.... i fakat mi nije jasno da jedan fakultet koji se pokusava ugurati kao alternativa racunarstvu s FERa ne moze objaviti obicne rezultate na netu... po meni je to znak bezvoljnosti i nesposobnosti....[/quote]
[/quote]
Zašto onda ne idete na nastavu na PMF-u, a sve rezultate sa FER-a gledate na netu :?: 8)
Zašto si uopće upisao drugi fakultet ako nemaš vremena za njega? :)
Mislim, ako upišeš neki fakultet, onda po prirodi stvari se podrazumijeva da jesi u mogućnosti nekako doći na faks. Ili griješim :?

Može se sve uvijek gledati sa dvije strane - kakav je to student kojemu se neda prošetat do faksa da vidi par brojeva na nekom papiru? Sigurno nije bezvoljan i nesposoban. Faks je otvoren cca negdje od 7 do negdje 20h, a i subotom je otvoren, tako da poslije nastave na FER-u ima dovoljno vremena za otici do brda i pogledat rezultate.
D4rk0 (napisa):
Studiram i na FERu i znam da tamo nema šanse da ne objave na webu...Valjda je jasno ljudima da nisu svi u mogućnosti dolaziti na faks gore samo da pogledaju rezultate.

Vl4do (napisa):

Zašto onda ne idete na nastavu na PMF-u, a sve rezultate sa FER-a gledate na netu Question Cool
Zašto si uopće upisao drugi fakultet ako nemaš vremena za njega? Smile
Mislim, ako upišeš neki fakultet, onda po prirodi stvari se podrazumijeva da jesi u mogućnosti nekako doći na faks. Ili griješim Confused

Može se sve uvijek gledati sa dvije strane - kakav je to student kojemu se neda prošetat do faksa da vidi par brojeva na nekom papiru? Sigurno nije bezvoljan i nesposoban. Faks je otvoren cca negdje od 7 do negdje 20h, a i subotom je otvoren, tako da poslije nastave na FER-u ima dovoljno vremena za otici do brda i pogledat rezultate.

Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 15:21 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"]Može se sve uvijek gledati sa dvije strane - kakav je to student kojemu se neda prošetat do faksa da vidi par brojeva na nekom papiru? Sigurno nije bezvoljan i nesposoban. Faks je otvoren cca negdje od 7 do negdje 20h, a i subotom je otvoren, tako da poslije nastave na FER-u ima dovoljno vremena za otici do brda i pogledat rezultate.[/quote]
Da, ali ako živiš Bogu iza nogu i moraš ići samo zbog rezultata na faks (a oni bi se mogli objaviti na netu bez većeg problema) i pri tome promijeniti 4 prijevozna sredstva... :roll:
Lord Sirius (napisa):

Da, ali ako živiš Bogu iza nogu i moraš ići samo zbog rezultata na faks (a oni bi se mogli objaviti na netu bez većeg problema) i pri tome promijeniti 4 prijevozna sredstva... Rolling Eyes

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 16:38 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"]
Da, ali ako živiš Bogu iza nogu i moraš ići samo zbog rezultata na faks (a oni bi se mogli objaviti na netu bez većeg problema) i pri tome promijeniti 4 prijevozna sredstva... :roll:[/quote]
A gle, svi, osim onih koji žive negdje u krugu faksa ili koji putuju autom, moraju ići i na tramvaj i na bus. Meni treba cca 45-50 min do faksa i isto moram ići miljun puta gore da bi pogledao neki rezultat. Ali ako već idem gore pogledati rezultate, uvijek uzmem neku bilježnicu ili knjigu i ostanem u čitaonici učiti. Pa i ako ništa ne uzmem, odmah tamo je knjižnica za koju treba samo x-ica da bi se uzela neka knjiga i odnjela u čitaonicu. Tako da mi se svaki odlazak na faks isplati!

Nisam niti ja mr. sleeps-in-school, slažem se da bi bilo najbolje da su svi rezultati na netu tako da se nemoram mrdnuti iz kuće, pogotovo sad po zimi. Ali prozivati faks (i indirektno samog asistenta) bezvoljnim i nesposobnim samo zato što se nekome neda mrdnut do faksa je malo dvolično.
Asistent Krnić nije nikada spomenuo da će objaviti rezultate na internetu, niti je politika fakulteta da će se svi rezultati objaviti na internetu. A ako je netko već upisao dva fakulteta, onda pretpostavljam da je spreman žrtvovati malo svog dragocijenog vremena da posjeti drugi fakultet, ako zbog ničeg drugog, onda barem zbog rezultata kolokvija ili pismenog ispita.

IMO ljudi koji studiraju na FERu i PMFu bi trebali biti presretni što i profesori i asistenti PMFa ne inzistiraju na obaveznosti dolaska na predavanja i vježbe (što im i omogućuje paralelno studiranje), a ne bi trebali kuditi čitav fakultet zato što se ne objave rezultati jednog kolokvija na internetu.
Anđelčić (napisa):

Da, ali ako živiš Bogu iza nogu i moraš ići samo zbog rezultata na faks (a oni bi se mogli objaviti na netu bez većeg problema) i pri tome promijeniti 4 prijevozna sredstva... Rolling Eyes

A gle, svi, osim onih koji žive negdje u krugu faksa ili koji putuju autom, moraju ići i na tramvaj i na bus. Meni treba cca 45-50 min do faksa i isto moram ići miljun puta gore da bi pogledao neki rezultat. Ali ako već idem gore pogledati rezultate, uvijek uzmem neku bilježnicu ili knjigu i ostanem u čitaonici učiti. Pa i ako ništa ne uzmem, odmah tamo je knjižnica za koju treba samo x-ica da bi se uzela neka knjiga i odnjela u čitaonicu. Tako da mi se svaki odlazak na faks isplati!

Nisam niti ja mr. sleeps-in-school, slažem se da bi bilo najbolje da su svi rezultati na netu tako da se nemoram mrdnuti iz kuće, pogotovo sad po zimi. Ali prozivati faks (i indirektno samog asistenta) bezvoljnim i nesposobnim samo zato što se nekome neda mrdnut do faksa je malo dvolično.
Asistent Krnić nije nikada spomenuo da će objaviti rezultate na internetu, niti je politika fakulteta da će se svi rezultati objaviti na internetu. A ako je netko već upisao dva fakulteta, onda pretpostavljam da je spreman žrtvovati malo svog dragocijenog vremena da posjeti drugi fakultet, ako zbog ničeg drugog, onda barem zbog rezultata kolokvija ili pismenog ispita.

IMO ljudi koji studiraju na FERu i PMFu bi trebali biti presretni što i profesori i asistenti PMFa ne inzistiraju na obaveznosti dolaska na predavanja i vježbe (što im i omogućuje paralelno studiranje), a ne bi trebali kuditi čitav fakultet zato što se ne objave rezultati jednog kolokvija na internetu.

raspjevani_opat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 16

PostPostano: 17:20 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

al u ovo informaticko doba meni je bespredmetno uopce raspravljati o tome treba li se postavljati rezultate na net. naravno da treba!

za svoj rok iz c-a ja sam morao na faks po rezultate, a taj rok JOS UVIJEK (a bio je u 9 mjesecu) nije objavljen na netu (tj zadatci i rjesenja. meni je to tragikoicno s obzirom na cinjenicu da se mi vodimo kaj jak racunalni fakultet.
kakav rimjer time se daje ljudima? (kao,kakav smo mi to racunalni faks a ne mozemo ni rezultate iz c-a na netu vidjeti)...
al u ovo informaticko doba meni je bespredmetno uopce raspravljati o tome treba li se postavljati rezultate na net. naravno da treba!

za svoj rok iz c-a ja sam morao na faks po rezultate, a taj rok JOS UVIJEK (a bio je u 9 mjesecu) nije objavljen na netu (tj zadatci i rjesenja. meni je to tragikoicno s obzirom na cinjenicu da se mi vodimo kaj jak racunalni fakultet.
kakav rimjer time se daje ljudima? (kao,kakav smo mi to racunalni faks a ne mozemo ni rezultate iz c-a na netu vidjeti)...

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 19:03 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

po meni je bespredmetno raspravljati o onome sto nisu nicija zaduzenja vec iskljucivo dobra volja :!:

asistenti i prof su duzni staviti obavijest na OGLASNU PLOCU NA FAKULTETU (ili na vratima svog officea) i tu njihova duznost staje
ostalo je dobra volja, i umjesto da pokazete zahvalnost sto vam rade tu uslugu (znate, mislim da generacija sadasnjih apsolvenata nije imala bas puno mogucnosti vec su stalno morali na fax) vi rogoborite.... :roll:
cisto se pitam kako vas nije sram....

cisto se pitam da kako se asistentima uopce da izlazit takvim studentima u susret, kad elegantno mogu staviti papir na oglasnu i ciao... :roll:

FER ima drugaciju politiku unutrasenjg uredjenja
bespredmetno je usporedjivati, kad drugacije funkcioniraju....

ako vam nesto smeta - saljite konkretne prigovore i prijedloge rjesavanja i SAMI se zaduzite da cete stavljati obavijesti na net - dekanu

ja, kao studentski predstavnik, tu i tamo zamolim da se nesto stavi online, potaknem, podsjetim... ali sve u dobroj volji i nakani.... i ne pada mi na pamet ici ZAHTIJEVATI nesto zato sto je nekolicina ljudi na forumu rogoborila jer nismo kao fer :roll:

trebala bi vam predavanja biti obavezna i da vas se popisuje i da nemozete dobiti potpis ako niste 99% sati na predavanju, pa bi lijepo sve obavijesti mogli vidjeti na vrijeme :roll:
po meni je bespredmetno raspravljati o onome sto nisu nicija zaduzenja vec iskljucivo dobra volja Exclamation

asistenti i prof su duzni staviti obavijest na OGLASNU PLOCU NA FAKULTETU (ili na vratima svog officea) i tu njihova duznost staje
ostalo je dobra volja, i umjesto da pokazete zahvalnost sto vam rade tu uslugu (znate, mislim da generacija sadasnjih apsolvenata nije imala bas puno mogucnosti vec su stalno morali na fax) vi rogoborite.... Rolling Eyes
cisto se pitam kako vas nije sram....

cisto se pitam da kako se asistentima uopce da izlazit takvim studentima u susret, kad elegantno mogu staviti papir na oglasnu i ciao... Rolling Eyes

FER ima drugaciju politiku unutrasenjg uredjenja
bespredmetno je usporedjivati, kad drugacije funkcioniraju....

ako vam nesto smeta - saljite konkretne prigovore i prijedloge rjesavanja i SAMI se zaduzite da cete stavljati obavijesti na net - dekanu

ja, kao studentski predstavnik, tu i tamo zamolim da se nesto stavi online, potaknem, podsjetim... ali sve u dobroj volji i nakani.... i ne pada mi na pamet ici ZAHTIJEVATI nesto zato sto je nekolicina ljudi na forumu rogoborila jer nismo kao fer Rolling Eyes

trebala bi vam predavanja biti obavezna i da vas se popisuje i da nemozete dobiti potpis ako niste 99% sati na predavanju, pa bi lijepo sve obavijesti mogli vidjeti na vrijeme Rolling Eyes

raspjevani_opat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 16

PostPostano: 19:23 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

zasto bi me trebalo biti sram ako se na nesto zali?
zasto to na nasem faksu nije pravilo? zasto vadis primjer nasih apsolvenata kad u 'njihovo doba' upoce puno kucanstava i nije imalo internet? zasto nas nisi odmah usproedila sa studentima od prije par desetljeca?
kako se vrijeme ide,i tehnologija ide, i trebaju se pratiti (po meni).

ok shvacam zasto to nije tako na npr pravu i slicnim faksevim, al kaj nije licemjerno se diciti informatikom na faksu a ne imati ispitne rezultate iz c-a na netu?

ako to nasim asistentima nije obavezno ja skidam kapu onima koji idu dalje od svojih obaveza, a onima koji ne idu nista ne zamjeram jer svoj posao rade korektno i jako dobro.
al smatram da bi trebala postati praksa da se sto vise materijala stavlja na net (dakle rezultati, kolokviji i slicno), a ne da se odmah napadaju studenti koji 'rogobore'...

a i osim toga gdje je nestalo ono-nema glupih pitanja, vec samo glupih odgovora??
zasto bi me trebalo biti sram ako se na nesto zali?
zasto to na nasem faksu nije pravilo? zasto vadis primjer nasih apsolvenata kad u 'njihovo doba' upoce puno kucanstava i nije imalo internet? zasto nas nisi odmah usproedila sa studentima od prije par desetljeca?
kako se vrijeme ide,i tehnologija ide, i trebaju se pratiti (po meni).

ok shvacam zasto to nije tako na npr pravu i slicnim faksevim, al kaj nije licemjerno se diciti informatikom na faksu a ne imati ispitne rezultate iz c-a na netu?

ako to nasim asistentima nije obavezno ja skidam kapu onima koji idu dalje od svojih obaveza, a onima koji ne idu nista ne zamjeram jer svoj posao rade korektno i jako dobro.
al smatram da bi trebala postati praksa da se sto vise materijala stavlja na net (dakle rezultati, kolokviji i slicno), a ne da se odmah napadaju studenti koji 'rogobore'...

a i osim toga gdje je nestalo ono-nema glupih pitanja, vec samo glupih odgovora??

[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 19:42 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da rasprava o tome dal bi rezultati trebali na net stvarno nema smisla jer je to manje od minute posla a ljudima puno znači... Koga bi sad zapravo tu trebalo biti sram? Možeš pomoći par stotina ljudi sa točno tri klika...

Eto ja apeliram na ljudskost nekog od asistenata i da samo klikne reply na ovaj moj post i jednostavno attacha dokument iz kojeg su rezultati isprintani... Zar stvarno puno tražim?

@nesi
nemrem vjerovat kaj ti pričaš... takav nam je studentski predstavnik? good job... :roll:
A ove spike zašto bi mi bili kao FER stvarno ne kužim... Ako netko ima bolje uređenje onda ga preuzmi... Ti si i protiv studomata isto bila?
mislim da rasprava o tome dal bi rezultati trebali na net stvarno nema smisla jer je to manje od minute posla a ljudima puno znači... Koga bi sad zapravo tu trebalo biti sram? Možeš pomoći par stotina ljudi sa točno tri klika...

Eto ja apeliram na ljudskost nekog od asistenata i da samo klikne reply na ovaj moj post i jednostavno attacha dokument iz kojeg su rezultati isprintani... Zar stvarno puno tražim?

@nesi
nemrem vjerovat kaj ti pričaš... takav nam je studentski predstavnik? good job... Rolling Eyes
A ove spike zašto bi mi bili kao FER stvarno ne kužim... Ako netko ima bolje uređenje onda ga preuzmi... Ti si i protiv studomata isto bila?

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Vl4do

-5 = 16 - 21

PostPostano: 19:51 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D4rk0"]mislim da rasprava o tome dal bi rezultati trebali na net stvarno nema smisla jer je to manje od minute posla a ljudima puno znači... Koga bi sad zapravo tu trebalo biti sram? Možeš pomoći par stotina ljudi sa točno tri klika...

@nesi
nemrem vjerovat kaj ti pričaš... takav nam je studentski predstavnik? good job... :roll:
A ove spike zašto bi mi bili kao FER stvarno ne kužim... Ako netko ima bolje uređenje onda ga preuzmi... Ti si i protiv studomata isto bila?[/quote]

slazem se u potpunosti....

nensi kao studentski predstavnik bi se trebala sramiti koje izjave iznosis tu... ti trebas biti glas ucenika a i osoba koja bi trebala poboljsati stvari za ucenike

i da... vec spomenuto jako dobro... dici se faks racunarstvom, a ne moze objaviti jedan word fajl na internet.... to zbilja salje poruku koja odise povjerenjem.... mos mislit.... 3 klika... 3 klika = 2 min max za osobu koja bi to napravila, a meni je to ziher sat i pol... pa to je sramotno...

a sto se tice usporedbe FER / PMF.... uvijek je bilo puno ljubomornih ljudi na PMFu na FER i uvijek ce ih biti... i naravno da ce student radje otici tamo gdje mu se nude bolji uvjeti rada i di je sve 10 puta organiziranije....
nek se faks malo ugleda na FER, a ne samo zali da mu svake godine uzima studente i tako ostaje prazniji svake godine.... pa 5 tjedana sam cekao indeks da mi se zavrsi na PMFu... 5 TJEDANAAAAAA.... na FERu su to obavili u 3 dana, s tim da imaju puno vise studenata... a na PMFu jos moras platiti "upisne troskove" za takvu nesposobnost.....
D4rk0 (napisa):

@nesi
nemrem vjerovat kaj ti pričaš... takav nam je studentski predstavnik? good job... Rolling Eyes

slazem se u potpunosti....

nensi kao studentski predstavnik bi se trebala sramiti koje izjave iznosis tu... ti trebas biti glas ucenika a i osoba koja bi trebala poboljsati stvari za ucenike

i da... vec spomenuto jako dobro... dici se faks racunarstvom, a ne moze objaviti jedan word fajl na internet.... to zbilja salje poruku koja odise povjerenjem.... mos mislit.... 3 klika... 3 klika = 2 min max za osobu koja bi to napravila, a meni je to ziher sat i pol... pa to je sramotno...

a sto se tice usporedbe FER / PMF.... uvijek je bilo puno ljubomornih ljudi na PMFu na FER i uvijek ce ih biti... i naravno da ce student radje otici tamo gdje mu se nude bolji uvjeti rada i di je sve 10 puta organiziranije....
nek se faks malo ugleda na FER, a ne samo zali da mu svake godine uzima studente i tako ostaje prazniji svake godine.... pa 5 tjedana sam cekao indeks da mi se zavrsi na PMFu... 5 TJEDANAAAAAA.... na FERu su to obavili u 3 dana, s tim da imaju puno vise studenata... a na PMFu jos moras platiti "upisne troskove" za takvu nesposobnost.....

[Vrh]
Vl4do

-5 = 16 - 21

PostPostano: 19:56 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

e da... jel mi moze tko reci kako se i gdje kandidirati za studentskog predstavnika?
e da... jel mi moze tko reci kako se i gdje kandidirati za studentskog predstavnika?

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 20:04 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vl4do"]i da... vec spomenuto jako dobro... dici se faks racunarstvom, a ne moze objaviti jedan word fajl na internet.... to zbilja salje poruku koja odise povjerenjem.... mos mislit.... 3 klika... 3 klika = 2 min max za osobu koja bi to napravila, a meni je to ziher sat i pol... pa to je sramotno... [/quote]
A zašto ti ganjaš stalno tu usporedbu FER/PMF? Nije problem faksa što nema taj fajl na netu niti je ičiji problem.
Da li je netko otišao do asistenta Krnića (koliko sam vidio iz konteksta topica, neki niti ne znaju tko je to) i zamolio ga da objavi rezultate na netu? Da li mu se netko možda ponudio da mu pomogne oko pisanja rješenja?
Asistenti imaju još posla osim da udovoljavaju svakoj želji studenta. Ja i Void smo npr. pred koju godinu pomagali Krcku da se objave neka rješenja iz EM.
Ako želite nešto extra od asistenta, odite do njegovog kabineta, pitajte da li može tako i tako, dogovorite se!
A nemojte pucati u prazno kako je faks katastrofa i na FERu je sve 7 puta bolje! Ako je tako, onda rađe diplomirajte na 2 različita smjera na FERu nego da idete na PMF paralelno.

[quote]a sto se tice usporedbe FER / PMF.... uvijek je bilo puno ljubomornih ljudi na PMFu na FER i uvijek ce ih biti... i naravno da ce student radje otici tamo gdje mu se nude bolji uvjeti rada i di je sve 10 puta organiziranije....[/quote]
Student prvenstveno ide studirati ono što ga zanima ili ono na što ga roditelji natjeraju. Da je organizacija glavni čimbenik, nitko nebi filozofski upisivao.

[quote]
nek se faks malo ugleda na FER, a ne samo zali da mu svake godine uzima studente i tako ostaje prazniji svake godine....[/quote]
Koliko ja znam, zadnjih par godina se je uvijek napunila kvota i uvijek ima bar +100 ljudi koji ostanu iza crte.

[quote]pa 5 tjedana sam cekao indeks da mi se zavrsi na PMFu... 5 TJEDANAAAAAA.... na FERu su to obavili u 3 dana, s tim da imaju puno vise studenata... a na PMFu jos moras platiti "upisne troskove" za takvu nesposobnost.....[/quote]
Kad si čekao čas i najveću gužvu da predaš. Moj index je bio gotov nakon 3 dana. A ako te nešto smeta sa politikom fakulteta, na krivom si topicu.
Vl4do (napisa):

A zašto ti ganjaš stalno tu usporedbu FER/PMF? Nije problem faksa što nema taj fajl na netu niti je ičiji problem.
Da li je netko otišao do asistenta Krnića (koliko sam vidio iz konteksta topica, neki niti ne znaju tko je to) i zamolio ga da objavi rezultate na netu? Da li mu se netko možda ponudio da mu pomogne oko pisanja rješenja?
Asistenti imaju još posla osim da udovoljavaju svakoj želji studenta. Ja i Void smo npr. pred koju godinu pomagali Krcku da se objave neka rješenja iz EM.
Ako želite nešto extra od asistenta, odite do njegovog kabineta, pitajte da li može tako i tako, dogovorite se!
A nemojte pucati u prazno kako je faks katastrofa i na FERu je sve 7 puta bolje! Ako je tako, onda rađe diplomirajte na 2 različita smjera na FERu nego da idete na PMF paralelno.

Citat:

Student prvenstveno ide studirati ono što ga zanima ili ono na što ga roditelji natjeraju. Da je organizacija glavni čimbenik, nitko nebi filozofski upisivao.

Citat:

nek se faks malo ugleda na FER, a ne samo zali da mu svake godine uzima studente i tako ostaje prazniji svake godine....

Koliko ja znam, zadnjih par godina se je uvijek napunila kvota i uvijek ima bar +100 ljudi koji ostanu iza crte.

Citat:
pa 5 tjedana sam cekao indeks da mi se zavrsi na PMFu... 5 TJEDANAAAAAA.... na FERu su to obavili u 3 dana, s tim da imaju puno vise studenata... a na PMFu jos moras platiti "upisne troskove" za takvu nesposobnost.....

Kad si čekao čas i najveću gužvu da predaš. Moj index je bio gotov nakon 3 dana. A ako te nešto smeta sa politikom fakulteta, na krivom si topicu.

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 20:06 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vl4do"]e da... jel mi moze tko reci kako se i gdje kandidirati za studentskog predstavnika?[/quote]
Kolko ja znam, svake 2 godine su izbori za studentskog predstavnika, detaljnije će znati Nesi.
Mislim da su slijedeći izbori iduće akademske godine.
Vl4do (napisa):

Kolko ja znam, svake 2 godine su izbori za studentskog predstavnika, detaljnije će znati Nesi.

Vl4do

-5 = 16 - 21

PostPostano: 20:08 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"][quote="Vl4do"]e da... jel mi moze tko reci kako se i gdje kandidirati za studentskog predstavnika?[/quote]
Mislim da su slijedeći izbori iduće akademske godine.[/quote]

izvrsno... nensi daj malo detalja ako mozes plz... moze i na PM... planiram se kandidirati...
Lord Sirius (napisa):
Vl4do (napisa):

izvrsno... nensi daj malo detalja ako mozes plz... moze i na PM... planiram se kandidirati...

Zadnja promjena: Vl4do; 20:12 ned, 4. 12. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Vl4do

-5 = 16 - 21

PostPostano: 20:11 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"] A ako te nešto smeta sa politikom fakulteta, na krivom si topicu.[/quote]

fora je u tome da je ovdje bas pitanje politike fakulteta... da fakultet zahtjeva objavljivanje (znaci te 3 minute kolko je potrebno) sve bi bilo 10 puta lakse... tu ne krivim asistente, niti profesore (iako su i oni mogli to obaviti, nije da im 3 min. ista znace) vec fakultet i nensi koja nije zahtjevala nesto takvo da se progura... tu su fakultet i studentski predstavnik zakazali...

p.s pretprosle godine kad sam se ja upisivao je ostalo mjesta na matematici i nakon drugog upisnog roka... po meni je to sramota... ma sramota je i ako ostane nakon prvog upisnog roka
Lord Sirius (napisa):
A ako te nešto smeta sa politikom fakulteta, na krivom si topicu.

fora je u tome da je ovdje bas pitanje politike fakulteta... da fakultet zahtjeva objavljivanje (znaci te 3 minute kolko je potrebno) sve bi bilo 10 puta lakse... tu ne krivim asistente, niti profesore (iako su i oni mogli to obaviti, nije da im 3 min. ista znace) vec fakultet i nensi koja nije zahtjevala nesto takvo da se progura... tu su fakultet i studentski predstavnik zakazali...

p.s pretprosle godine kad sam se ja upisivao je ostalo mjesta na matematici i nakon drugog upisnog roka... po meni je to sramota... ma sramota je i ako ostane nakon prvog upisnog roka

[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 20:14 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"]A nemojte pucati u prazno kako je faks katastrofa i na FERu je sve 7 puta bolje! Ako je tako, onda rađe diplomirajte na 2 različita smjera na FERu nego da idete na PMF paralelno.[/quote]
možda zato što nas matematika zanima?
Volim matematiku i rađe bi studirao matematiku nego računarstvo na FERu, ali ovakvi propusti su nepotrebni. Pogotovo kad je rješenje toliko jednostavno. Ti si išao pomoć svaka ti čast. Pohvalno, ali ako nemam vremena otići na faks, onda ne vidim kak bi otišao do asistenta da mu pomognem... Zapravo evo neka mi bilo tko od asistenata pošalje rezultate i ja ću ih objaviti i na stranici i na forumu... Opće nema problema... Dvije minute ću izdvojiti...

Što se tiče indeksa i te teme ja sam predao nakon upisa dvije molbe i 4 tjedna kasnije molba je stajala na istom mjestu... Čak nije niti preuzeta...
Lord Sirius (napisa):

možda zato što nas matematika zanima?
Volim matematiku i rađe bi studirao matematiku nego računarstvo na FERu, ali ovakvi propusti su nepotrebni. Pogotovo kad je rješenje toliko jednostavno. Ti si išao pomoć svaka ti čast. Pohvalno, ali ako nemam vremena otići na faks, onda ne vidim kak bi otišao do asistenta da mu pomognem... Zapravo evo neka mi bilo tko od asistenata pošalje rezultate i ja ću ih objaviti i na stranici i na forumu... Opće nema problema... Dvije minute ću izdvojiti...

Što se tiče indeksa i te teme ja sam predao nakon upisa dvije molbe i 4 tjedna kasnije molba je stajala na istom mjestu... Čak nije niti preuzeta...

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:18 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vl4do"][color=red]nensi[/color] kao studentski predstavnik bi se trebala sramiti koje izjave iznosis tu... ti trebas biti glas [color=red]ucenika[/color] a i osoba koja bi trebala poboljsati stvari za [color=red]ucenike[/color][/quote]

Pismenost je vrlina rijetkih... :roll:

Sto je "problematicno" u stavu da vi nemate pravo [b]zahtijevati od asistenta[/b] da objavljuje rezultate? :roll: Da mi nismo mozda vasa privatna posluga ili nesto?! :evil:

Ja svoje rezultate objavljujem iz razloga koje vi ovdje povlacite, ali to je [b]moja dobra volja[/b] i da mi sad dodje neki bahati student - a takvima vas dozivljavam s ovakvim stavom - i pocne tvrditi da ja [b]moram[/b] objavljivati rezultate na Mrezi, malo bih razmislio o tome. :evil:

Ovdje nitko ne tvrdi da je objava rezultata na Mrezi losa stvar, nego da nemate pravo prozivati asistenta koji to ne radi! :evil: Minuta posla? :-k A koliko treba da to nauci netko tko nije vican racunalima (govorim opcenito; ne znam kakav je kolega Krnic po tom pitanju)? :-k A vecina nastavnika i asistenata na PMF-MO su [b]matemaaticari[/b], a ne racunarci... :roll:

A sto se tice naseg "furanja racunarstva" - kako rekoh, vecina ovdje su ipak matematicari! :prodike: Da vidim izraz lica kolegama s FERa kad bih ja uletio s izjavom "kakav je to asistent na FERu koji ne zna nesto zalemiti ili nije u stanju kalibrirati DVD citac?" :shock: Jer "svi su FERovci elektrotehnicari" :wall:

P.S. Ja sam i dan danas protiv studomata jer je radjen FER-ocentricno (iako ga je FER poceo koristiti cca 2 godine nakon PMF-MO) i upravo od te neprilagodjenosti [b]studomata (tj. sustava ISVU koji je u "pozadini") Matematici[/b] proizlaze razni problemi na koje se zalite... :roll:

P.P.S. Tocno: iduci studentski izbori su iduce akademske godine. 8) Zelim srecu 1337 kolegama kad se uhvate konkretnog posla umjesto zvocanja... :P
Vl4do (napisa):

Pismenost je vrlina rijetkih... Rolling Eyes

Sto je "problematicno" u stavu da vi nemate pravo zahtijevati od asistenta da objavljuje rezultate? Rolling Eyes Da mi nismo mozda vasa privatna posluga ili nesto?! Evil or Very Mad

Ja svoje rezultate objavljujem iz razloga koje vi ovdje povlacite, ali to je moja dobra volja i da mi sad dodje neki bahati student - a takvima vas dozivljavam s ovakvim stavom - i pocne tvrditi da ja moram objavljivati rezultate na Mrezi, malo bih razmislio o tome. Evil or Very Mad

Ovdje nitko ne tvrdi da je objava rezultata na Mrezi losa stvar, nego da nemate pravo prozivati asistenta koji to ne radi! Evil or Very Mad Minuta posla? Think A koliko treba da to nauci netko tko nije vican racunalima (govorim opcenito; ne znam kakav je kolega Krnic po tom pitanju)? Think A vecina nastavnika i asistenata na PMF-MO su matemaaticari, a ne racunarci... Rolling Eyes

A sto se tice naseg "furanja racunarstva" - kako rekoh, vecina ovdje su ipak matematicari! Drzim prodike Da vidim izraz lica kolegama s FERa kad bih ja uletio s izjavom "kakav je to asistent na FERu koji ne zna nesto zalemiti ili nije u stanju kalibrirati DVD citac?" Shocked Jer "svi su FERovci elektrotehnicari" Brick wall

P.S. Ja sam i dan danas protiv studomata jer je radjen FER-ocentricno (iako ga je FER poceo koristiti cca 2 godine nakon PMF-MO) i upravo od te neprilagodjenosti studomata (tj. sustava ISVU koji je u "pozadini") Matematici proizlaze razni problemi na koje se zalite... Rolling Eyes

P.P.S. Tocno: iduci studentski izbori su iduce akademske godine. Cool Zelim srecu 1337 kolegama kad se uhvate konkretnog posla umjesto zvocanja... Razz

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 20:31 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vl4do"]fora je u tome da je ovdje bas pitanje politike fakulteta... da fakultet zahtjeva objavljivanje (znaci te 3 minute kolko je potrebno) sve bi bilo 10 puta lakse... tu ne krivim asistente, niti profesore (iako su i oni mogli to obaviti, nije da im 3 min. ista znace) vec fakultet i nensi koja nije zahtjevala nesto takvo da se progura... tu su fakultet i studentski predstavnik zakazali...

p.s pretprosle godine kad sam se ja upisivao je ostalo mjesta na matematici i nakon drugog upisnog roka... po meni je to sramota... ma sramota je i ako ostane nakon prvog upisnog roka[/quote]
Ako misliš da je Nesi (bez drugog n) zakazala, trebao si vidjeti prošle studentske predstavnike. Pronevjerili preko 300 000 kn i ukinuli nam jedan ispitni rok.

[quote="D4rk0"]Pohvalno, ali ako nemam vremena otići na faks, onda ne vidim kak bi otišao do asistenta da mu pomognem... Zapravo evo neka mi bilo tko od asistenata pošalje rezultate i ja ću ih objaviti i na stranici i na forumu... Opće nema problema... Dvije minute ću izdvojiti...[/quote]
Ako tebi smeta što nema rezultata te ako smeta i Ivici i Mariji i Šimetu koji imaju vremena doći na fakultet i tu i tamo pomoći asistentu, što se ne dogovorite da jedan od njih ode do asistenta i kaže:
"Nekoliko studenta bi bilo jako zahvalno ako bi objavljivali rezultate na internetu zbog tog i tog razloga blabla ako vam treba pomoć, rado bi smo pomogli blablabla."
Ako to ne upali, obratite se studentskim predstavnicima sa idejom o obaveznom objavljivanju rezultata na internetu.
Nemojte ih napadati zato što to nisu iznesli na sjednici vijeća fakulteta ili čega već, jer predstavnici nemogu znati koji je problem ako studenti ne kažu da je to i to problem.

I da, najbitnije od svega - ako se možda cijela (većina) moja i tvoja generacija koristi internetom, ne znači da se i starije generacije njime služe. Iskreno ne znam da li se asist. Krnić koristi internetom ili ne, ali pretpostavi da se ne koristi. Da li bi on onda trebao dobiti otkaz jer se u ovom "informatickom" dobu ne sluzi internetom?
To je jednostavno stvar komunikacije studenta i asistenta. Kako ono u Johnny McGuireu ide - Help me to help you ili Help asistent to help you ;)
[quote]
Što se tiče indeksa i te teme ja sam predao nakon upisa dvije molbe i 4 tjedna kasnije molba je stajala na istom mjestu... Čak nije niti preuzeta...[/quote]
Ne bih se htio sad preduboko zavaliti u ovu tematiku, ali što se netreba doći dan nakon podnošenja molbe provjeriti da li je sve u redu i onda se sve skupa šalje u "sistem"?
Vl4do (napisa):

Ako misliš da je Nesi (bez drugog n) zakazala, trebao si vidjeti prošle studentske predstavnike. Pronevjerili preko 300 000 kn i ukinuli nam jedan ispitni rok.

D4rk0 (napisa):
Pohvalno, ali ako nemam vremena otići na faks, onda ne vidim kak bi otišao do asistenta da mu pomognem... Zapravo evo neka mi bilo tko od asistenata pošalje rezultate i ja ću ih objaviti i na stranici i na forumu... Opće nema problema... Dvije minute ću izdvojiti...

Ako tebi smeta što nema rezultata te ako smeta i Ivici i Mariji i Šimetu koji imaju vremena doći na fakultet i tu i tamo pomoći asistentu, što se ne dogovorite da jedan od njih ode do asistenta i kaže:
"Nekoliko studenta bi bilo jako zahvalno ako bi objavljivali rezultate na internetu zbog tog i tog razloga blabla ako vam treba pomoć, rado bi smo pomogli blablabla."
Ako to ne upali, obratite se studentskim predstavnicima sa idejom o obaveznom objavljivanju rezultata na internetu.
Nemojte ih napadati zato što to nisu iznesli na sjednici vijeća fakulteta ili čega već, jer predstavnici nemogu znati koji je problem ako studenti ne kažu da je to i to problem.

I da, najbitnije od svega - ako se možda cijela (većina) moja i tvoja generacija koristi internetom, ne znači da se i starije generacije njime služe. Iskreno ne znam da li se asist. Krnić koristi internetom ili ne, ali pretpostavi da se ne koristi. Da li bi on onda trebao dobiti otkaz jer se u ovom "informatickom" dobu ne sluzi internetom?
To je jednostavno stvar komunikacije studenta i asistenta. Kako ono u Johnny McGuireu ide - Help me to help you ili Help asistent to help you Wink
Citat:

Ne bih se htio sad preduboko zavaliti u ovu tematiku, ali što se netreba doći dan nakon podnošenja molbe provjeriti da li je sve u redu i onda se sve skupa šalje u "sistem"?

Vl4do

-5 = 16 - 21

PostPostano: 20:32 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]

Pismenost je vrlina rijetkih... :roll:[/quote]

Svako jutro jedno jaje, organizmu snagu daje :roll:

[quote="vsego"]
Sto je "problematicno" u stavu da vi nemate pravo [b]zahtijevati od asistenta[/b] da objavljuje rezultate? :roll: Da mi nismo mozda vasa privatna posluga ili nesto?! :evil: [/quote]

nisam zahtjevao, vec sam se zalio da bi se to trebalo zahtjevati ;) privatna posluga? nikako, tu se slazemo. Ali smatram da bi objavljivanje rezultata na netu trebalo ulaziti u opis tvog posla.

[quote="vsego"]
Ja svoje rezultate objavljujem iz razloga koje vi ovdje povlacite, ali to je [b]moja dobra volja[/b] i da mi sad dodje neki bahati student - a takvima vas dozivljavam s ovakvim stavom - i pocne tvrditi da ja [b]moram[/b] objavljivati rezultate na Mrezi, malo bih razmislio o tome. :evil: [/quote]

ja ti se zahvaljujem na tome (dobroj volji). Ako bi zbog toga razmislio o tome onda se zamisli kakva si tocno osoba. Jedan asistent bi se trebao ponašati kao primjer a ne ko malo dijete reagirati na zahtjeve ili bahacenje (kako god ti to hoces zvati).

[quote="vsego"]
Ovdje nitko ne tvrdi da je objava rezultata na Mrezi losa stvar, nego da nemate pravo prozivati asistenta koji to ne radi! :evil: Minuta posla? :-k A koliko treba da to nauci netko tko nije vican racunalima (govorim opcenito; ne znam kakav je kolega Krnic po tom pitanju)? :-k A vecina nastavnika i asistenata na PMF-MO su [b]matemaaticari[/b], a ne racunarci... :roll: [/quote]

Kolko treba da ga se nauci poslat nekome tko to zna? Jer ako ne znam poslat mail onda je to zbilja strasno. dajte mu golubove pismonose onda.

[quote="vsego"]
A sto se tice naseg "furanja racunarstva" - kako rekoh, vecina ovdje su ipak matematicari! :prodike: Da vidim izraz lica kolegama s FERa kad bih ja uletio s izjavom "kakav je to asistent na FERu koji ne zna nesto zalemiti ili nije u stanju kalibrirati DVD citac?" :shock: Jer "svi su FERovci elektrotehnicari" :wall: [/quote]

vecina su matematicari... okej.... znaci nisu glupi... naucite ih koristenju e-maila

[quote="vsego"]
P.S. Ja sam i dan danas protiv studomata jer je radjen FER-ocentricno (iako ga je FER poceo koristiti cca 2 godine nakon PMF-MO) i upravo od te neprilagodjenosti [b]studomata (tj. sustava ISVU koji je u "pozadini") Matematici[/b] proizlaze razni problemi na koje se zalite... :roll: [/quote]

ne bih znao na sto ciljas... budi ljubazan pa pojasni jer sve kaj ti sad mogu reci da sam za studomete jer mogu prijaviti ispite od doma sto mi dopusta da ne dolazim i za to na faks na brdo. al opet, ako uvjezbate one vec spomenute golubove, mozemo i njih koristiti ;)
vsego (napisa):

Pismenost je vrlina rijetkih... Rolling Eyes

Svako jutro jedno jaje, organizmu snagu daje Rolling Eyes

vsego (napisa):

Sto je "problematicno" u stavu da vi nemate pravo zahtijevati od asistenta da objavljuje rezultate? Rolling Eyes Da mi nismo mozda vasa privatna posluga ili nesto?! Evil or Very Mad

nisam zahtjevao, vec sam se zalio da bi se to trebalo zahtjevati Wink privatna posluga? nikako, tu se slazemo. Ali smatram da bi objavljivanje rezultata na netu trebalo ulaziti u opis tvog posla.

vsego (napisa):

Ja svoje rezultate objavljujem iz razloga koje vi ovdje povlacite, ali to je moja dobra volja i da mi sad dodje neki bahati student - a takvima vas dozivljavam s ovakvim stavom - i pocne tvrditi da ja moram objavljivati rezultate na Mrezi, malo bih razmislio o tome. Evil or Very Mad

ja ti se zahvaljujem na tome (dobroj volji). Ako bi zbog toga razmislio o tome onda se zamisli kakva si tocno osoba. Jedan asistent bi se trebao ponašati kao primjer a ne ko malo dijete reagirati na zahtjeve ili bahacenje (kako god ti to hoces zvati).

vsego (napisa):

Ovdje nitko ne tvrdi da je objava rezultata na Mrezi losa stvar, nego da nemate pravo prozivati asistenta koji to ne radi! Evil or Very Mad Minuta posla? Think A koliko treba da to nauci netko tko nije vican racunalima (govorim opcenito; ne znam kakav je kolega Krnic po tom pitanju)? Think A vecina nastavnika i asistenata na PMF-MO su matemaaticari, a ne racunarci... Rolling Eyes

Kolko treba da ga se nauci poslat nekome tko to zna? Jer ako ne znam poslat mail onda je to zbilja strasno. dajte mu golubove pismonose onda.

vsego (napisa):

A sto se tice naseg "furanja racunarstva" - kako rekoh, vecina ovdje su ipak matematicari! Drzim prodike Da vidim izraz lica kolegama s FERa kad bih ja uletio s izjavom "kakav je to asistent na FERu koji ne zna nesto zalemiti ili nije u stanju kalibrirati DVD citac?" Shocked Jer "svi su FERovci elektrotehnicari" Brick wall

vecina su matematicari... okej.... znaci nisu glupi... naucite ih koristenju e-maila

vsego (napisa):

P.S. Ja sam i dan danas protiv studomata jer je radjen FER-ocentricno (iako ga je FER poceo koristiti cca 2 godine nakon PMF-MO) i upravo od te neprilagodjenosti studomata (tj. sustava ISVU koji je u "pozadini") Matematici proizlaze razni problemi na koje se zalite... Rolling Eyes

ne bih znao na sto ciljas... budi ljubazan pa pojasni jer sve kaj ti sad mogu reci da sam za studomete jer mogu prijaviti ispite od doma sto mi dopusta da ne dolazim i za to na faks na brdo. al opet, ako uvjezbate one vec spomenute golubove, mozemo i njih koristiti Wink

Zadnja promjena: Vl4do; 20:36 ned, 4. 12. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 1 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum