Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Coko Gost
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
Postano: 19:22 čet, 17. 11. 2005 Naslov: |
|
|
da
da
_________________ The purpose of life is to end
Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Coko Gost
|
Postano: 20:18 čet, 17. 11. 2005 Naslov: Da li mogu polagati praktikum ako nemam polozen C? |
|
|
Da,i ja sam to cula pa zato i pitam...Inace,ja sam C upisala jos davne 2003. :oops: ,pa,ako to vrijedi po novom,da li kači i mene?
Da,i ja sam to cula pa zato i pitam...Inace,ja sam C upisala jos davne 2003. ,pa,ako to vrijedi po novom,da li kači i mene?
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 3:05 pet, 18. 11. 2005 Naslov: |
|
|
Mene zivo zanima kako vi to "ucite" za Praktikum ako niste u stanju poloziti C? :-k Bubate napamet? :roll:
Onako, za proci pismeni iz Ca, dosta je znati napisati jednostavnu funkciju, malo se igrati s nizovima i osnovne stvari s datotekama. 8) Usmeni je, koliko sam cuo, u istoj kategoriji tezine. :D I sada je to nemoguce proci, a SPA i Praktikum "naucite" bez problema, iako se tamo [b]primjenjuje[/b] znanje steceno na C-u... :crazyeyes:
Mene zivo zanima kako vi to "ucite" za Praktikum ako niste u stanju poloziti C? Bubate napamet?
Onako, za proci pismeni iz Ca, dosta je znati napisati jednostavnu funkciju, malo se igrati s nizovima i osnovne stvari s datotekama. Usmeni je, koliko sam cuo, u istoj kategoriji tezine. I sada je to nemoguce proci, a SPA i Praktikum "naucite" bez problema, iako se tamo primjenjuje znanje steceno na C-u...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 3:15 pet, 18. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Mene zivo zanima kako vi to "ucite" za Praktikum ako niste u stanju poloziti C? :-k Bubate napamet? :roll:
Onako, za proci pismeni iz Ca, dosta je znati napisati jednostavnu funkciju, malo se igrati s nizovima i osnovne stvari s datotekama. 8) Usmeni je, koliko sam cuo, u istoj kategoriji tezine. :D I sada je to nemoguce proci, a SPA i Praktikum "naucite" bez problema, iako se tamo [b]primjenjuje[/b] znanje steceno na C-u... :crazyeyes:[/quote]
mislim da na to tvoje pitanje nema bas nekog specificnog odgovora..
Mozda je stvar u tome jer nema samog c-a nego ima drugih stvari u ta dva kolegija
ma naznam ...nemam bas ideje ...i ja sam se to znala pitat...
vsego (napisa): | Mene zivo zanima kako vi to "ucite" za Praktikum ako niste u stanju poloziti C? Bubate napamet?
Onako, za proci pismeni iz Ca, dosta je znati napisati jednostavnu funkciju, malo se igrati s nizovima i osnovne stvari s datotekama. Usmeni je, koliko sam cuo, u istoj kategoriji tezine. I sada je to nemoguce proci, a SPA i Praktikum "naucite" bez problema, iako se tamo primjenjuje znanje steceno na C-u... |
mislim da na to tvoje pitanje nema bas nekog specificnog odgovora..
Mozda je stvar u tome jer nema samog c-a nego ima drugih stvari u ta dva kolegija
ma naznam ...nemam bas ideje ...i ja sam se to znala pitat...
_________________ NAJNERAZUMLJIVIJE JE NA OVOM SVIJETU STO JE ON RAZUMLJIV!!!!
Albert Einstein
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Coko Gost
|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:40 pet, 18. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Mene zivo zanima kako vi to "ucite" za Praktikum ako niste u stanju poloziti C? :-k Bubate napamet? :roll:
Onako, za proci pismeni iz Ca, dosta je znati napisati jednostavnu funkciju, malo se igrati s nizovima i osnovne stvari s datotekama. 8) Usmeni je, koliko sam cuo, u istoj kategoriji tezine. :D I sada je to nemoguce proci, a SPA i Praktikum "naucite" bez problema, iako se tamo [b]primjenjuje[/b] znanje steceno na C-u... :crazyeyes:[/quote]
Kolko ja znam iz iskustva drugih koji su se mucili s C-om, praktikum1 im je bilo lakse polozit jer programiras:
1. na compu, a ne na papiru
2. mozes se koristiti sadrzajem vjezbi iz C-a
3. ne skidaju ti bodove zbog svake sitnice
4. cijeli sistem rada na praktikumu je puuuno bolje napravljen nego na vjezbama iz C-a
Ovo 3. pogotovo. Sjecam se dok sam bio na kolokviju i rjesim zadatak koji nosi 10 bodova. Isto tako ga rjesim kolegici do sebe. Ona dobi 10 bodova,a ja 7 :shock:
vsego (napisa): | Mene zivo zanima kako vi to "ucite" za Praktikum ako niste u stanju poloziti C? Bubate napamet?
Onako, za proci pismeni iz Ca, dosta je znati napisati jednostavnu funkciju, malo se igrati s nizovima i osnovne stvari s datotekama. Usmeni je, koliko sam cuo, u istoj kategoriji tezine. I sada je to nemoguce proci, a SPA i Praktikum "naucite" bez problema, iako se tamo primjenjuje znanje steceno na C-u... |
Kolko ja znam iz iskustva drugih koji su se mucili s C-om, praktikum1 im je bilo lakse polozit jer programiras:
1. na compu, a ne na papiru
2. mozes se koristiti sadrzajem vjezbi iz C-a
3. ne skidaju ti bodove zbog svake sitnice
4. cijeli sistem rada na praktikumu je puuuno bolje napravljen nego na vjezbama iz C-a
Ovo 3. pogotovo. Sjecam se dok sam bio na kolokviju i rjesim zadatak koji nosi 10 bodova. Isto tako ga rjesim kolegici do sebe. Ona dobi 10 bodova,a ja 7
_________________ Idu dva vektora ulicom jedan padne i skalarni produkt je nula.
|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:31 sub, 26. 11. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Incognito"]No? Što sad, jel se može il se ne može?? Problem je ako neki nemaju potpis iz C-a, pa ga moraju ponovno odslušat, jel mogu polagat RP1 bez SPA i C-a?? :roll:[/quote]
gle...ako nisi zadovoljan s odgovorima, zasto ne mailas profesora direktno? sigurno ce ti odgovoriti. after all, oni najbolje znaju koji su uvjeti za polaganje njihovog kolegija ;-) (i ne brini...nece ti uzeti za zlo ako im se mailom javis ;-)).
Incognito (napisa): | No? Što sad, jel se može il se ne može?? Problem je ako neki nemaju potpis iz C-a, pa ga moraju ponovno odslušat, jel mogu polagat RP1 bez SPA i C-a?? |
gle...ako nisi zadovoljan s odgovorima, zasto ne mailas profesora direktno? sigurno ce ti odgovoriti. after all, oni najbolje znaju koji su uvjeti za polaganje njihovog kolegija (i ne brini...nece ti uzeti za zlo ako im se mailom javis ).
|
|
[Vrh] |
|
|