Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Da li mogu polagati praktikum ako nemam polozen C?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Računarski praktikum 1
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Coko
Gost

PostPostano: 18:30 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Da li mogu polagati praktikum ako nemam polozen C? Citirajte i odgovorite

Evo,pitanje je u naslovu....
Evo,pitanje je u naslovu....

[Vrh]
GauSs_
Moderator
Moderator

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
72 = 110 - 38

PostPostano: 19:22 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

da
da

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 19:25 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="GauSs_"]da[/quote]

cekaj malo sta nije po novom uvedeno od prosle godine da se ne moze polagat ni spa ni praktum ako se nema polozen c...Naravno nisam sigurna ali mislim da je tako nesto bilo :roll:
GauSs_ (napisa):
da

cekaj malo sta nije po novom uvedeno od prosle godine da se ne moze polagat ni spa ni praktum ako se nema polozen c...Naravno nisam sigurna ali mislim da je tako nesto bilo Rolling Eyes

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Coko
Gost

PostPostano: 20:18 čet, 17. 11. 2005    Naslov: Da li mogu polagati praktikum ako nemam polozen C? Citirajte i odgovorite

Da,i ja sam to cula pa zato i pitam...Inace,ja sam C upisala jos davne 2003. :oops: ,pa,ako to vrijedi po novom,da li kači i mene?
Da,i ja sam to cula pa zato i pitam...Inace,ja sam C upisala jos davne 2003. Embarassed ,pa,ako to vrijedi po novom,da li kači i mene?

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 0:23 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

koliko znam mislim da bi te trebalo kacit mada mene nije kacilo jer sam prije tog novog programa odslusala kolegij a ne ga tada upisala pa sam isla odgovoarat po starom al ako ga ti tek sad slusas onda bi te trebalo kacit
Al najprije provjeri za sigurno dal je c uistinu uvjet za racunalni praktikum za spa sam sigurna da jest
..... :roll:
koliko znam mislim da bi te trebalo kacit mada mene nije kacilo jer sam prije tog novog programa odslusala kolegij a ne ga tada upisala pa sam isla odgovoarat po starom al ako ga ti tek sad slusas onda bi te trebalo kacit
Al najprije provjeri za sigurno dal je c uistinu uvjet za racunalni praktikum za spa sam sigurna da jest
..... Rolling Eyes

Albert Einstein

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:05 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mene zivo zanima kako vi to "ucite" za Praktikum ako niste u stanju poloziti C? :-k Bubate napamet? :roll:

Onako, za proci pismeni iz Ca, dosta je znati napisati jednostavnu funkciju, malo se igrati s nizovima i osnovne stvari s datotekama. 8) Usmeni je, koliko sam cuo, u istoj kategoriji tezine. :D I sada je to nemoguce proci, a SPA i Praktikum "naucite" bez problema, iako se tamo [b]primjenjuje[/b] znanje steceno na C-u... :crazyeyes:
Mene zivo zanima kako vi to "ucite" za Praktikum ako niste u stanju poloziti C? Think Bubate napamet? Rolling Eyes

Onako, za proci pismeni iz Ca, dosta je znati napisati jednostavnu funkciju, malo se igrati s nizovima i osnovne stvari s datotekama. Cool Usmeni je, koliko sam cuo, u istoj kategoriji tezine. Very Happy I sada je to nemoguce proci, a SPA i Praktikum "naucite" bez problema, iako se tamo primjenjuje znanje steceno na C-u... #Crazy

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 3:15 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Mene zivo zanima kako vi to "ucite" za Praktikum ako niste u stanju poloziti C? :-k Bubate napamet? :roll:

Onako, za proci pismeni iz Ca, dosta je znati napisati jednostavnu funkciju, malo se igrati s nizovima i osnovne stvari s datotekama. 8) Usmeni je, koliko sam cuo, u istoj kategoriji tezine. :D I sada je to nemoguce proci, a SPA i Praktikum "naucite" bez problema, iako se tamo [b]primjenjuje[/b] znanje steceno na C-u... :crazyeyes:[/quote]

mislim da na to tvoje pitanje nema bas nekog specificnog odgovora..
Mozda je stvar u tome jer nema samog c-a nego ima drugih stvari u ta dva kolegija
ma naznam ...nemam bas ideje ...i ja sam se to znala pitat...
vsego (napisa):
Mene zivo zanima kako vi to "ucite" za Praktikum ako niste u stanju poloziti C? Think Bubate napamet? Rolling Eyes

Onako, za proci pismeni iz Ca, dosta je znati napisati jednostavnu funkciju, malo se igrati s nizovima i osnovne stvari s datotekama. Cool Usmeni je, koliko sam cuo, u istoj kategoriji tezine. Very Happy I sada je to nemoguce proci, a SPA i Praktikum "naucite" bez problema, iako se tamo primjenjuje znanje steceno na C-u... #Crazy

mislim da na to tvoje pitanje nema bas nekog specificnog odgovora..
Mozda je stvar u tome jer nema samog c-a nego ima drugih stvari u ta dva kolegija
ma naznam ...nemam bas ideje ...i ja sam se to znala pitat...

Albert Einstein

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 9:06 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ono sto je sigurno jest da C mora biti polozen ako se hoce polagati SPA. a za praktikum morate upitati profesora Singera ili profesora Nakica (ili nekog od asistenata)

inace...vise informacija se moze naci [url=http://web.math.hr/nastava/rp1]tu[/url]. tamo vjerojatno i pise koji su uvjeti...
ono sto je sigurno jest da C mora biti polozen ako se hoce polagati SPA. a za praktikum morate upitati profesora Singera ili profesora Nakica (ili nekog od asistenata)

inace...vise informacija se moze naci tu. tamo vjerojatno i pise koji su uvjeti...

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 18:07 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam cuo kao da neki ljudi misle da ce naucit programirat na praktikumu, pa ce tek onda ici polagat C, mozda ima neke logike, al ti je onda duplo teze!!
ja sam cuo kao da neki ljudi misle da ce naucit programirat na praktikumu, pa ce tek onda ici polagat C, mozda ima neke logike, al ti je onda duplo teze!!

Coko
Gost

PostPostano: 18:38 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Da li mogu polagati praktikum ako nemam polozen C? Citirajte i odgovorite

Preformulirat cu pitanje:Da li je DOZVOLJENO polagati RP1 prije nego sto se polozi C?
Preformulirat cu pitanje:Da li je DOZVOLJENO polagati RP1 prije nego sto se polozi C?

[Vrh]
Iki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 6 - 2

PostPostano: 23:40 pet, 18. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Mene zivo zanima kako vi to "ucite" za Praktikum ako niste u stanju poloziti C? :-k Bubate napamet? :roll:

Onako, za proci pismeni iz Ca, dosta je znati napisati jednostavnu funkciju, malo se igrati s nizovima i osnovne stvari s datotekama. 8) Usmeni je, koliko sam cuo, u istoj kategoriji tezine. :D I sada je to nemoguce proci, a SPA i Praktikum "naucite" bez problema, iako se tamo [b]primjenjuje[/b] znanje steceno na C-u... :crazyeyes:[/quote]

Kolko ja znam iz iskustva drugih koji su se mucili s C-om, praktikum1 im je bilo lakse polozit jer programiras:
1. na compu, a ne na papiru
2. mozes se koristiti sadrzajem vjezbi iz C-a
3. ne skidaju ti bodove zbog svake sitnice
4. cijeli sistem rada na praktikumu je puuuno bolje napravljen nego na vjezbama iz C-a

Ovo 3. pogotovo. Sjecam se dok sam bio na kolokviju i rjesim zadatak koji nosi 10 bodova. Isto tako ga rjesim kolegici do sebe. Ona dobi 10 bodova,a ja 7 :shock:
vsego (napisa):

Kolko ja znam iz iskustva drugih koji su se mucili s C-om, praktikum1 im je bilo lakse polozit jer programiras:
1. na compu, a ne na papiru
2. mozes se koristiti sadrzajem vjezbi iz C-a
3. ne skidaju ti bodove zbog svake sitnice
4. cijeli sistem rada na praktikumu je puuuno bolje napravljen nego na vjezbama iz C-a

Ovo 3. pogotovo. Sjecam se dok sam bio na kolokviju i rjesim zadatak koji nosi 10 bodova. Isto tako ga rjesim kolegici do sebe. Ona dobi 10 bodova,a ja 7 Shocked

Incognito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 11 - 1

PostPostano: 13:03 sub, 26. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

No? Što sad, jel se može il se ne može?? Problem je ako neki nemaju potpis iz C-a, pa ga moraju ponovno odslušat, jel mogu polagat RP1 bez SPA i C-a?? :roll:
No? Što sad, jel se može il se ne može?? Problem je ako neki nemaju potpis iz C-a, pa ga moraju ponovno odslušat, jel mogu polagat RP1 bez SPA i C-a?? Rolling Eyes

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 14:31 sub, 26. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Incognito"]No? Što sad, jel se može il se ne može?? Problem je ako neki nemaju potpis iz C-a, pa ga moraju ponovno odslušat, jel mogu polagat RP1 bez SPA i C-a?? :roll:[/quote]

gle...ako nisi zadovoljan s odgovorima, zasto ne mailas profesora direktno? sigurno ce ti odgovoriti. after all, oni najbolje znaju koji su uvjeti za polaganje njihovog kolegija ;-) (i ne brini...nece ti uzeti za zlo ako im se mailom javis ;-)).
Incognito (napisa):
No? Što sad, jel se može il se ne može?? Problem je ako neki nemaju potpis iz C-a, pa ga moraju ponovno odslušat, jel mogu polagat RP1 bez SPA i C-a?? Rolling Eyes

gle...ako nisi zadovoljan s odgovorima, zasto ne mailas profesora direktno? sigurno ce ti odgovoriti. after all, oni najbolje znaju koji su uvjeti za polaganje njihovog kolegija Wink (i ne brini...nece ti uzeti za zlo ako im se mailom javis Wink).

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Računarski praktikum 1 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum