Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
anavi Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:27 pet, 25. 4. 2003 Naslov: Re: hr.math.flame.flame.flame |
|
|
[quote="anavi"][quote="buntovnik"]Taj mali asistent je veći nego sto ćete ti i ostali SUMA-ši ikada biti, a Forum JE njegov, željeli vi to ili ne.
[/quote]
ovo stvarno nije normalno....vrijedjanje SVIH sumasa radi 1 do 2 osobe koje ne volis je previse[/quote]
Ok, s ovim se slazem... Nezgodno je sto su te dvije osobe ovdje nastupile kao predstavnici SUMAe.
Ja osobno ni ne znam koliko SUMA ima clanova. :(
[quote="anavi"]uostalom sta sam ja kriva kaj se ti i ivancica organski ne podnosite?[/quote]
Ponavljam: slazem se da te nije trebalo mijesati u taj kos. Ispricavam se i tebi i ostalim SUMAsima (koji su slucajno na isti nacin upali u to) zbog toga (u ime Foruma(sa)). Vjerujem da buntovnik nije tako mislio, nego je mislio bas na Ivancicu i Sinisu...
[quote="anavi"]sta je ivancica kriva sta je suma dobila novce...mozda jedino sto joj se moze pripisati je sto ne zna odgovore a smatra se da bi ih trebala znati...pa sa onda? ne znaima ju...[/quote]
Eh, sad. Nema pravo napadati ljude zato sto joj zamjeraju sto obecaje odgovore, a ne daje ih... :? Ne mislis li?
[quote="anavi"]a sto se foruma tice...naparavljen je dobar posao i ugodno me to sve iznenadilo makar bio to forum od 'malog asistenta'.[/quote]
Mali asistent se zahvaljuje na komplimentima... ;)
anavi (napisa): | buntovnik (napisa): | Taj mali asistent je veći nego sto ćete ti i ostali SUMA-ši ikada biti, a Forum JE njegov, željeli vi to ili ne.
|
ovo stvarno nije normalno....vrijedjanje SVIH sumasa radi 1 do 2 osobe koje ne volis je previse |
Ok, s ovim se slazem... Nezgodno je sto su te dvije osobe ovdje nastupile kao predstavnici SUMAe.
Ja osobno ni ne znam koliko SUMA ima clanova.
anavi (napisa): | uostalom sta sam ja kriva kaj se ti i ivancica organski ne podnosite? |
Ponavljam: slazem se da te nije trebalo mijesati u taj kos. Ispricavam se i tebi i ostalim SUMAsima (koji su slucajno na isti nacin upali u to) zbog toga (u ime Foruma(sa)). Vjerujem da buntovnik nije tako mislio, nego je mislio bas na Ivancicu i Sinisu...
anavi (napisa): | sta je ivancica kriva sta je suma dobila novce...mozda jedino sto joj se moze pripisati je sto ne zna odgovore a smatra se da bi ih trebala znati...pa sa onda? ne znaima ju... |
Eh, sad. Nema pravo napadati ljude zato sto joj zamjeraju sto obecaje odgovore, a ne daje ih... Ne mislis li?
anavi (napisa): | a sto se foruma tice...naparavljen je dobar posao i ugodno me to sve iznenadilo makar bio to forum od 'malog asistenta'. |
Mali asistent se zahvaljuje na komplimentima...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
anavi Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
static Forumaš(ica)

|
Postano: 13:02 čet, 12. 5. 2005 Naslov: zdravo |
|
|
hello , dobro to ti je izven konteksta, a pričanje mi je malo slabo, pa dobro čemo malo potrenirati, ovo je za anavi,.. anavi imaš li ti kakav kontakt, mail, imam pitanje za tebe, a ispričavam se ne mogu da pišem tu na forumu,
ljep pozdrav
jure-duro
hello , dobro to ti je izven konteksta, a pričanje mi je malo slabo, pa dobro čemo malo potrenirati, ovo je za anavi,.. anavi imaš li ti kakav kontakt, mail, imam pitanje za tebe, a ispričavam se ne mogu da pišem tu na forumu,
ljep pozdrav
jure-duro
|
|
[Vrh] |
|
|