Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

izgubljena vip-ova kartica (tj. SIM)
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 9 - 0

PostPostano: 14:51 sub, 10. 12. 2005    Naslov: izgubljena vip-ova kartica (tj. SIM) Citirajte i odgovorite

Jučer, 09.12..
Ili u predavaoni 002, od 12-14h, ili u 003, za vrijeme kolokvija (14-16h).

:pray: Molim vas, ako je nađete, javite! :pray:

Unaprijed zahvaljujem!
Jučer, 09.12..
Ili u predavaoni 002, od 12-14h, ili u 003, za vrijeme kolokvija (14-16h).

Pray Molim vas, ako je nađete, javite! Pray

Unaprijed zahvaljujem!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 16:43 sub, 10. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

javi se i cistacama jer bi je one mogle ponajprije nac, raspitaj se koja je cistila u 002.... :lol:
javi se i cistacama jer bi je one mogle ponajprije nac, raspitaj se koja je cistila u 002.... Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Ana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 0

PostPostano: 17:44 sub, 10. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

I mislila sa, mozda su je ostavile na porti.

Ali prije će biti da su je samo pomele, ne primjetivši da to nije samo komad papirića... :(

Sve se nadam da ju je ipak netko od studenata našao i odnio na portu...

Uh...
I mislila sa, mozda su je ostavile na porti.

Ali prije će biti da su je samo pomele, ne primjetivši da to nije samo komad papirića... Sad

Sve se nadam da ju je ipak netko od studenata našao i odnio na portu...

Uh...

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 17:47 sub, 10. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam jednom u petak oko 18h mislim da je to bilo pretprosle godine izgubila tablete koje su mi bile bitne i cistacica koja je cistila u 006 nije cistila u petak tu predvaonu nego tek u pon ujutro oko 7:30h pa mislim da imas nade da i sama odes pogledat u 002 ujutro rano jer mislim da u petak mozda navece ne ciste predavaone ali to ti ne mogu reci sa 100%-om sigurnoscu....

:roll:

ali vrijedi probat!
ja sam jednom u petak oko 18h mislim da je to bilo pretprosle godine izgubila tablete koje su mi bile bitne i cistacica koja je cistila u 006 nije cistila u petak tu predvaonu nego tek u pon ujutro oko 7:30h pa mislim da imas nade da i sama odes pogledat u 002 ujutro rano jer mislim da u petak mozda navece ne ciste predavaone ali to ti ne mogu reci sa 100%-om sigurnoscu....

Rolling Eyes

ali vrijedi probat!

Albert Einstein

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 18:11 sub, 10. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam jednom izgubio cep od tehnicke olovke u 004. I cca [b]mjesec i pol[/b] :tso: nakon toga sam opet sjedio blizu tog mjesta i napipao nesto tvrdo nogom na podu, sagnuo se, uzeo u ruku, pogledao i zaprapasten glasno rekao [i]ISUSE!?[/i] :blueshock:, taman dok je prof. Guljas dokazivao jedan teorem na ploci.. :oops: I pogledao me u cudu sto se tako cudim tom koraku koji je napravio u dokazu, a ja sam sav sretan vracao cep na svoju olovku.. ;)

Tako da nemoj gubiti nadu. :ok:

Ako za par dana ne nadjes, nazovi na broj sa kartice pa ces [size=9]mozda[/size] saznati jel ju netko nasao i stavio u neki mobitel.. :neznam:
Al gle kak su lijepo nasli moj mobitel i vratili mi ga. :veselje: :bow: Bit ce i tvoja kartica ok.
Ja sam jednom izgubio cep od tehnicke olovke u 004. I cca mjesec i pol Trudim Se Objasniti... nakon toga sam opet sjedio blizu tog mjesta i napipao nesto tvrdo nogom na podu, sagnuo se, uzeo u ruku, pogledao i zaprapasten glasno rekao ISUSE!? Disaster!!!, taman dok je prof. Guljas dokazivao jedan teorem na ploci.. Embarassed I pogledao me u cudu sto se tako cudim tom koraku koji je napravio u dokazu, a ja sam sav sretan vracao cep na svoju olovku.. Wink

Tako da nemoj gubiti nadu. O-kay!

Ako za par dana ne nadjes, nazovi na broj sa kartice pa ces mozda saznati jel ju netko nasao i stavio u neki mobitel.. Ja to stvarno ne znam
Al gle kak su lijepo nasli moj mobitel i vratili mi ga. Veseljeeeee! I bow before you Bit ce i tvoja kartica ok.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 20 - 12

PostPostano: 18:40 sub, 10. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nemoj se ljutit, al sta si radila samo sa karticom za vrijeme kolokvija? :?
Nemoj se ljutit, al sta si radila samo sa karticom za vrijeme kolokvija? Confused

Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 12 - 2

PostPostano: 19:30 sub, 10. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]
zaprapasten glasno rekao [i]ISUSE!?[/i] :blueshock:, taman dok je prof. Guljas dokazivao jedan teorem na ploci.. :oops: I pogledao me u cudu sto se tako cudim tom koraku koji je napravio u dokazu, a ja sam sav sretan vracao cep na svoju olovku.. ;)[/quote]

valjda je mislio da si se uzivio... :lol: :lol:
steelworker (napisa):

zaprapasten glasno rekao ISUSE!? Disaster!!!, taman dok je prof. Guljas dokazivao jedan teorem na ploci.. Embarassed I pogledao me u cudu sto se tako cudim tom koraku koji je napravio u dokazu, a ja sam sav sretan vracao cep na svoju olovku.. Wink

valjda je mislio da si se uzivio... Laughing Laughing

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 9:03 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"]Nemoj se ljutit, al sta si radila samo sa karticom za vrijeme kolokvija? :?[/quote]
To sam i ja baš htjela pitat. :-k

I to za vrijeme kolokvija. :ccc:

Držala si posebno SIM karticu bez mobitela ili si ju imala za rezervu ili kaj? :?
Gordan (napisa):
Nemoj se ljutit, al sta si radila samo sa karticom za vrijeme kolokvija? Confused

To sam i ja baš htjela pitat. Think

I to za vrijeme kolokvija. Ccc.... Sram te bilo...

Držala si posebno SIM karticu bez mobitela ili si ju imala za rezervu ili kaj? Confused

[Vrh]
Iki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 2

PostPostano: 10:01 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]napipao nesto tvrdo nogom na podu, sagnuo se, uzeo u ruku, pogledao i zaprapasten glasno rekao [i]ISUSE!?[/i] :blueshock:, taman dok je prof. Guljas dokazivao jedan teorem na ploci.. :oops: [/quote]

Ovo je tak super prica, nasmijao sam se do suza :rofl:

Svaka cast steel
steelworker (napisa):
napipao nesto tvrdo nogom na podu, sagnuo se, uzeo u ruku, pogledao i zaprapasten glasno rekao ISUSE!? Disaster!!!, taman dok je prof. Guljas dokazivao jedan teorem na ploci.. Embarassed

Ovo je tak super prica, nasmijao sam se do suza Rolling On the Floor Laughing

Svaka cast steel

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 15:38 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"][quote="Gordan"]Nemoj se ljutit, al sta si radila samo sa karticom za vrijeme kolokvija? :?[/quote]
To sam i ja baš htjela pitat. :-k

I to za vrijeme kolokvija. :ccc:

Držala si posebno SIM karticu bez mobitela ili si ju imala za rezervu ili kaj? :?[/quote]

Sad bum bil dosadan, slazem se s vama, al ak ne zeli rec ajmo ju pustit, ima pravo da ne zeli rec. Mozda ju je nosila kao estetski detalj :rotfl: :wacky: Pocet ce se ljudi bojat pitat za izgubljene stvari, ako znaju da ce ih se prozivat.. :-k

[quote="Iki"]Ovo je tak super prica, nasmijao sam se do suza :rofl:

Svaka cast Steel[/quote]

:bis: :lol: Imam ih ja jos. 8) ;)
buba (napisa):
Gordan (napisa):

To sam i ja baš htjela pitat. Think

I to za vrijeme kolokvija. Ccc.... Sram te bilo...

Držala si posebno SIM karticu bez mobitela ili si ju imala za rezervu ili kaj? Confused

Sad bum bil dosadan, slazem se s vama, al ak ne zeli rec ajmo ju pustit, ima pravo da ne zeli rec. Mozda ju je nosila kao estetski detalj Valjam se po podu od smijeha Tup, tup, tup,... Pocet ce se ljudi bojat pitat za izgubljene stvari, ako znaju da ce ih se prozivat.. Think

Iki (napisa):
Ovo je tak super prica, nasmijao sam se do suza Rolling On the Floor Laughing

Svaka cast Steel

Bis, bis! Laughing Imam ih ja jos. Cool Wink

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Ana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 0

PostPostano: 18:18 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:)

Prije kolokvija sam davala prijateljici x-icu, a kartica je bila u pretincu novčanika u kojem držim x-icu! Mora da sam je povukla zajedno s x-icom :( Inače imam simpu, vip-ova je sekundarna. :whistle2:
Jasnije? 8) ;)

I mene je steelworker nasmijao, iako sam bila malo :cry: ... Hvala! ;)

Nego, čula sam da postoji mogućnost nazvati vip i reći im za izgubljenu karticu. Navodno kod njih mogu podići novu, s istim brojem (a nisam sigurna ostaje li iznos kuna na računu isti). Je li itko čuo šta o tome?
Ako u ponedjeljak ne nađem karticu, nazvat ću ih pa ćemo vidjeti...

Hvala svima!
Smile

Prije kolokvija sam davala prijateljici x-icu, a kartica je bila u pretincu novčanika u kojem držim x-icu! Mora da sam je povukla zajedno s x-icom Sad Inače imam simpu, vip-ova je sekundarna. Whistle
Jasnije? Cool Wink

I mene je steelworker nasmijao, iako sam bila malo Crying or Very sad ... Hvala! Wink

Nego, čula sam da postoji mogućnost nazvati vip i reći im za izgubljenu karticu. Navodno kod njih mogu podići novu, s istim brojem (a nisam sigurna ostaje li iznos kuna na računu isti). Je li itko čuo šta o tome?
Ako u ponedjeljak ne nađem karticu, nazvat ću ih pa ćemo vidjeti...

Hvala svima!

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 18:49 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam nedavno prosla slicno sa svojom vip karticom

i da... moguce je. nazoves vip i oni ti zakljucaju katicu da netko ne bi nasao i potrosio svu lovu gore.

onda odes u neki vip centar ( npr onaj na Iblerovom trgu) i tamo trebas reci svoj broj i mislim PIN ili PUK , svoju osobnu ( ako si registrirani korisnik) i onda kupis novu karticu koja ce imat tvoj broj .

sva love i opcije koje imas ( vip friends,tarifa,....) ti ostaju ..tj prebace na tu novu karticu.

mislim da ti "izrada" tvog novog starog broja kosta oko 120 kuna

i da... moguce je. nazoves vip i oni ti zakljucaju katicu da netko ne bi nasao i potrosio svu lovu gore.

onda odes u neki vip centar ( npr onaj na Iblerovom trgu) i tamo trebas reci svoj broj i mislim PIN ili PUK , svoju osobnu ( ako si registrirani korisnik) i onda kupis novu karticu koja ce imat tvoj broj .

sva love i opcije koje imas ( vip friends,tarifa,....) ti ostaju ..tj prebace na tu novu karticu.

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 19:36 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pukica"]ja sam nedavno prosla slicno sa svojom vip karticom [/quote]
Kaj si i ti prije kolokvija davala prijateljici x-icu, a kartica je bila u pretincu novčanika u kojem držiš x-icu? :D

(Šalim se. 8))
Pukica (napisa):

Kaj si i ti prije kolokvija davala prijateljici x-icu, a kartica je bila u pretincu novčanika u kojem držiš x-icu? Very Happy

(Šalim se. Cool)

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 19:43 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne...meni su ukrali mob :cry:
ne...meni su ukrali mob Crying or Very sad

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 19:47 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pukica"]ja sam nedavno prosla slicno sa svojom vip karticom

mislim da ti "izrada" tvog novog starog broja kosta oko 120 kuna[/quote]

mislim da ovo ne vrijedi ako nisi vip pretplatinik jer su mojoj prijateljici ukrali mobitel i nije bila vip pretplatnik i na racunu je imala oko 90 kn i to joj je samo propalo, ne mozes nista ucinit ako je tako
a ako jesi pretplatnik onda sto prije trci u vip....

:lol:

a i drzim fige da je nades u pon
a ujedno ako ne zelis vadit stalno vadit jednu po jednu sim karticu onda si kupi ili jos jedan mob ili si kupi duble sim---> znaci u jedan mob ti stanu dvije sim kartice :lol:
Pukica (napisa):

mislim da ovo ne vrijedi ako nisi vip pretplatinik jer su mojoj prijateljici ukrali mobitel i nije bila vip pretplatnik i na racunu je imala oko 90 kn i to joj je samo propalo, ne mozes nista ucinit ako je tako
a ako jesi pretplatnik onda sto prije trci u vip....

Laughing

a i drzim fige da je nades u pon
a ujedno ako ne zelis vadit stalno vadit jednu po jednu sim karticu onda si kupi ili jos jedan mob ili si kupi duble sim—> znaci u jedan mob ti stanu dvije sim kartice Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 19:53 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]
[/quote]

pa ja nisam vip pretplatnik...nego odkad imam taj broj ( cca 4 godine) uzimam bonove..tako da ako sam ja mogla prije mjesec dana dat napravit svoj broj ponovo ne vidim zasto sad ana ne bi mogla
bily (napisa):

pa ja nisam vip pretplatnik...nego odkad imam taj broj ( cca 4 godine) uzimam bonove..tako da ako sam ja mogla prije mjesec dana dat napravit svoj broj ponovo ne vidim zasto sad ana ne bi mogla

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 0

PostPostano: 21:07 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nemam pretplatu pa je manja šteta.

Hvala na svim figama i informacijama ;)

[quote]a ujedno ako ne zelis vadit stalno vadit jednu po jednu sim karticu onda si kupi ili jos jedan mob[/quote]

Imam drugi mob, ali mi je pregorio punjač za njega baš noć prije #-o Valjda je tako moralo biti... :roll:

A ništa... u ponedjeljak ranije buđenje i na faks... Ako ne to, zovem vip!

Nadam se da će ipak sve biti u redu. :pray:
Nemam pretplatu pa je manja šteta.

Hvala na svim figama i informacijama Wink

Citat:
a ujedno ako ne zelis vadit stalno vadit jednu po jednu sim karticu onda si kupi ili jos jedan mob

Imam drugi mob, ali mi je pregorio punjač za njega baš noć prije d'oh! Valjda je tako moralo biti... Rolling Eyes

A ništa... u ponedjeljak ranije buđenje i na faks... Ako ne to, zovem vip!

Nadam se da će ipak sve biti u redu. Pray

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 21:21 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa nista te ne kosta ako jos i sada nazoves vip i pitas za mogucnost izrade nove kartice sa tvojim starim brojem ( makar ponavljam ja takoder nisam pretplata i nije bilo prblema oko izrade nove kartice)

nazovi i pitaj cisto da si znas opcije

makar ti ja drzim fige da originalnu karticu zaista i nades.....barem je meni jasno kolko to znaci :roll:
pa nista te ne kosta ako jos i sada nazoves vip i pitas za mogucnost izrade nove kartice sa tvojim starim brojem ( makar ponavljam ja takoder nisam pretplata i nije bilo prblema oko izrade nove kartice)

nazovi i pitaj cisto da si znas opcije

makar ti ja drzim fige da originalnu karticu zaista i nades.....barem je meni jasno kolko to znaci Rolling Eyes

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 21:38 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

vip daje nove kartice, to znam i cijena nove kartice je bila 70 kuna. sad dal su meduvremenu cijenilu promijenili, to neznam!!
vip daje nove kartice, to znam i cijena nove kartice je bila 70 kuna. sad dal su meduvremenu cijenilu promijenili, to neznam!!

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 21:55 ned, 11. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pukica"]pa nista te ne kosta ako jos i sada nazoves vip[/quote]
Ja brijem da košta ako ne zoveš sa ViP broja. :-k

Tako je barem sa Simpom. :roll:
Pukica (napisa):
pa nista te ne kosta ako jos i sada nazoves vip

Ja brijem da košta ako ne zoveš sa ViP broja. Think

Tako je barem sa Simpom. Rolling Eyes

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum