Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Mobitel preko oglasnika
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wookie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 3 - 3

PostPostano: 10:46 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Mobitel preko oglasnika Citirajte i odgovorite

Jel ima netko iskustva s kupovanjem mobitela preko oglasnika? Dosad sam uvijek mobitele kupovala u dućanima, ali sad bi htjela malo bolji i glupo mi je davati 2400 kn, kad u oglasniku ima za 1800 kn. Help, pls! :)
Jel ima netko iskustva s kupovanjem mobitela preko oglasnika? Dosad sam uvijek mobitele kupovala u dućanima, ali sad bi htjela malo bolji i glupo mi je davati 2400 kn, kad u oglasniku ima za 1800 kn. Help, pls! Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 12:25 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

nisam, ali na isto takvo pitanje evo sto je na grupi hr.alt.cellular.gsm odgovorio user lavmorski: (editirani da bi blio prihvatljivo za ovaj forum)

[quote]1. nema kupovine na cesti pa makar cekao 2 mjeseca duže..
2. ili neka on tebi dođe na noge(doma)
3. ili ti njemu doma ili na posao(još bolje)
4. mob mora imati uredne papire o garanciji(štambilj,potpis,datum)
5. znaci i RAČUN na kome su ti također datumi kupovine i trgovina.
6. bilo bi dobro i da se dogovorite da ako mob.rikne u roku 4-5 dana da ti
vrati lovu pa nek se on zafrkava oko servisa...
7. fotokopija njegove osobne,za slucaj nepredvidivih problema..ti i nije
neophodno ako je zadovoljeno gornjih 6 tocaka.
8. ako je istekla garancija ,nema nikakvih papira onda ili se okreni i odi
dalje ili se drzi prve 3 točke ko pijan plota

e sad neko ce rec da sam lud ali ja sam sebi tako kupovao mobove i prodao pokoji kad mi dojadi,naravno kupuj od onog ko se ne bavi preprodajom..ako je moguce
nije isto jel kupiš mob od cure koja je vidla novu nokiu a sad
prodaje godinu dana staru motorolu ili kad te frajer iz oglasnika pita za
koji mobitel ga zoveš??!!
da rezimiram..jos se nisam zeznuo..
pozdrav[/quote]
nisam, ali na isto takvo pitanje evo sto je na grupi hr.alt.cellular.gsm odgovorio user lavmorski: (editirani da bi blio prihvatljivo za ovaj forum)

Citat:
1. nema kupovine na cesti pa makar cekao 2 mjeseca duže..
2. ili neka on tebi dođe na noge(doma)
3. ili ti njemu doma ili na posao(još bolje)
4. mob mora imati uredne papire o garanciji(štambilj,potpis,datum)
5. znaci i RAČUN na kome su ti također datumi kupovine i trgovina.
6. bilo bi dobro i da se dogovorite da ako mob.rikne u roku 4-5 dana da ti
vrati lovu pa nek se on zafrkava oko servisa...
7. fotokopija njegove osobne,za slucaj nepredvidivih problema..ti i nije
neophodno ako je zadovoljeno gornjih 6 tocaka.
8. ako je istekla garancija ,nema nikakvih papira onda ili se okreni i odi
dalje ili se drzi prve 3 točke ko pijan plota

e sad neko ce rec da sam lud ali ja sam sebi tako kupovao mobove i prodao pokoji kad mi dojadi,naravno kupuj od onog ko se ne bavi preprodajom..ako je moguce
nije isto jel kupiš mob od cure koja je vidla novu nokiu a sad
prodaje godinu dana staru motorolu ili kad te frajer iz oglasnika pita za
koji mobitel ga zoveš??!!
da rezimiram..jos se nisam zeznuo..
pozdrav

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 12:28 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ahda, senilija.... ako znas sto su newsgrupe i pratis ih, odi na grupu hr.ponuda.gsm i pogledaj jel tamo ima sta trazis... nazovi ili posalji mejl i provedi gore navedno...

osobno preporucam newsgrupe nad oglasnikom, jer na grupi ipak imaju nekakvu identifikaciju i ime... u oglasniku ne znas nista o nikome...
recimo, ako odlucis za nekoga s grupe, mozes mi poslati mejl pa cu ti reci ako znam jel bilo kakvih prituzbi prije ili da li je netko jako pouzdan...

ako ne znas sto su newsgrupe, onda mozes ovdje pogledati iste informacije:
http://groups.google.com/group/hr.ponuda.gsm?lnk=oa&hl=en

u ovoj grupi se zna zalomiti isto poneka prodaja
http://groups.google.com/group/hr.potraznja.gsm?lnk=oa&hl=en

toliko od mene :g:
ahda, senilija.... ako znas sto su newsgrupe i pratis ih, odi na grupu hr.ponuda.gsm i pogledaj jel tamo ima sta trazis... nazovi ili posalji mejl i provedi gore navedno...

osobno preporucam newsgrupe nad oglasnikom, jer na grupi ipak imaju nekakvu identifikaciju i ime... u oglasniku ne znas nista o nikome...
recimo, ako odlucis za nekoga s grupe, mozes mi poslati mejl pa cu ti reci ako znam jel bilo kakvih prituzbi prije ili da li je netko jako pouzdan...

ako ne znas sto su newsgrupe, onda mozes ovdje pogledati iste informacije:
http://groups.google.com/group/hr.ponuda.gsm?lnk=oa&hl=en

u ovoj grupi se zna zalomiti isto poneka prodaja
http://groups.google.com/group/hr.potraznja.gsm?lnk=oa&hl=en

toliko od mene Mr. Green

ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 12:40 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja kupovao preko oglasnika i imam dvojako iskustvo :).
naletio sam na jednog lika koji me je preveslao :(. hvala bogu nisam toliko puno dao, mobitel je bio rabljeni. a i naletio sam na jednog lika koji je super... on radi u tvornici nokie i na taj nacin sverca mobitele preko granice (zaposlenici imaju jeftinije), pa sam imao i garanciju i sve.
u principu probaj se raspitati medju poznanicima ako znaju nekog ko dila mobitele, znaju li nekog tko je ok... jer mozes na svasta naletit na oglasniku.

i jos jedna stvar: vecina ih ima foru "ajmo se nac tu i tu, tu mi je lako se sparkat" i onda kad dodjes "joj sjedni u auto da vidis mobitel, da ne stojimo vani". klasicna spika, ne nasjest... ja sam, debil, nasjeo, usao u auto, pa me lik zakljucao i obavijestio ako je bezveze dolazio (iliti: ako ne kupim mobitel, jelte), da sam mu duzan 50kn za potroseno vrijeme. hvala bogu, mobitel je bio ok :/.

eto. :)
ja kupovao preko oglasnika i imam dvojako iskustvo :).
naletio sam na jednog lika koji me je preveslao :(. hvala bogu nisam toliko puno dao, mobitel je bio rabljeni. a i naletio sam na jednog lika koji je super... on radi u tvornici nokie i na taj nacin sverca mobitele preko granice (zaposlenici imaju jeftinije), pa sam imao i garanciju i sve.
u principu probaj se raspitati medju poznanicima ako znaju nekog ko dila mobitele, znaju li nekog tko je ok... jer mozes na svasta naletit na oglasniku.

i jos jedna stvar: vecina ih ima foru "ajmo se nac tu i tu, tu mi je lako se sparkat" i onda kad dodjes "joj sjedni u auto da vidis mobitel, da ne stojimo vani". klasicna spika, ne nasjest... ja sam, debil, nasjeo, usao u auto, pa me lik zakljucao i obavijestio ako je bezveze dolazio (iliti: ako ne kupim mobitel, jelte), da sam mu duzan 50kn za potroseno vrijeme. hvala bogu, mobitel je bio ok :/.

eto. :)

Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 13:29 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kaj ti nisu rekli roditelji da ne ulazis u aute raznim sumljivim stricekima?
Kaj ti nisu rekli roditelji da ne ulazis u aute raznim sumljivim stricekima?

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 13:33 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

slazem se ahrijem! ako kupujes novi mob na "crno" onda ne bi trebalo biti problema. mislim da odmah mozes uocit da li je mob nov ili nije,ako nemozes vizualno onda ga upali i vidi koji je datum postavljen i koliko baterija vec traje (sve to u mobu pise). inace ako mob kosta 2400 a ti ga kupujes za 1800,to se ne isplati,.cjenkaj se na nize,ipak i ti riskiras,vidi oglasnik.hr usput ne slazem se sa "lavmorski"-em jer on prica o kupnji rabljenog moba,a koliko sam ja shvatio ti misli o kupovini na crnjaka. ahri ti je dao jedan primjer kako je doticni covjek mogao doci do moba kojeg prodaje na crno. mislim da ne bi trebalo biti bojazni oko kupovine jer (ako je mob nov) taj mob da nije zavrsio kod NN zavrsio bi u ducanu po znatno visoj cijeni.

ps.inace mob ti ima i secret codove koje kad ukucas ti daju neke informacije o tvome mobu,to mozes naci preko neta,ili svaki serviser (ja bar mislim) to zna.
slazem se ahrijem! ako kupujes novi mob na "crno" onda ne bi trebalo biti problema. mislim da odmah mozes uocit da li je mob nov ili nije,ako nemozes vizualno onda ga upali i vidi koji je datum postavljen i koliko baterija vec traje (sve to u mobu pise). inace ako mob kosta 2400 a ti ga kupujes za 1800,to se ne isplati,.cjenkaj se na nize,ipak i ti riskiras,vidi oglasnik.hr usput ne slazem se sa "lavmorski"-em jer on prica o kupnji rabljenog moba,a koliko sam ja shvatio ti misli o kupovini na crnjaka. ahri ti je dao jedan primjer kako je doticni covjek mogao doci do moba kojeg prodaje na crno. mislim da ne bi trebalo biti bojazni oko kupovine jer (ako je mob nov) taj mob da nije zavrsio kod NN zavrsio bi u ducanu po znatno visoj cijeni.

ps.inace mob ti ima i secret codove koje kad ukucas ti daju neke informacije o tvome mobu,to mozes naci preko neta,ili svaki serviser (ja bar mislim) to zna.

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 14:02 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

@ahri: kako te moze zakljucati iznutra?
mislim, si sjeo odozada gdje je ona zastita za djecu ili kakav je to auto?
mislim, sad prvi puta cujem da se nekoga actually moze zakljucati U auto....

ono, zgodno je znati koji su to auti :g:

ono, zgodno je znati koji su to auti Mr. Green

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 17:07 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]@ahri: kako te moze zakljucati iznutra?

ono, zgodno je znati koji su to auti :g:[/quote]
Imaš one aute kojima iznutra zaključaš samo vozačeva vrata i zaključaju se sva ostala :wink: Treba ti cca 15 sekundi da si otkljucas vrata, a za to vrijeme se svašta može desit :viking:
Nesi (napisa):

ono, zgodno je znati koji su to auti Mr. Green

Imaš one aute kojima iznutra zaključaš samo vozačeva vrata i zaključaju se sva ostala Wink Treba ti cca 15 sekundi da si otkljucas vrata, a za to vrijeme se svašta može desit Viking

rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 17:22 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa kaj se danas opće više isplati tak kupovat mobitel uz sve ove povoljne akcije od vipova i tekomova i ostalih ?? :shock:
pa kaj se danas opće više isplati tak kupovat mobitel uz sve ove povoljne akcije od vipova i tekomova i ostalih ?? Shocked

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 17:34 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rat in a cage"]pa kaj se danas opće više isplati tak kupovat mobitel uz sve ove povoljne akcije od vipova i tekomova i ostalih ?? :shock:[/quote]

Isplati ako hoces neki kvalitetniji i izdrzljiviji... :transformer:
rat in a cage (napisa):
pa kaj se danas opće više isplati tak kupovat mobitel uz sve ove povoljne akcije od vipova i tekomova i ostalih ?? Shocked

Isplati ako hoces neki kvalitetniji i izdrzljiviji... Transformer smiley

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 19:01 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"][quote="rat in a cage"]pa kaj se danas opće više isplati tak kupovat mobitel uz sve ove povoljne akcije od vipova i tekomova i ostalih ?? :shock:[/quote]

Isplati ako hoces neki kvalitetniji i izdrzljiviji... :transformer:[/quote]
Ovo se ne odnosi na tebe, nego općenito mi je smiješno kada se ljudi pozivaju na kvalitetu i izdržljivost mobitela, a mijenjaju ga svakih pola godine i to zbog gluposti poput ovaj ima ovu igricu, a ovaj tamo nema onu. :shock:
PIPboy (napisa):
rat in a cage (napisa):

Isplati ako hoces neki kvalitetniji i izdrzljiviji... Transformer smiley

Ovo se ne odnosi na tebe, nego općenito mi je smiješno kada se ljudi pozivaju na kvalitetu i izdržljivost mobitela, a mijenjaju ga svakih pola godine i to zbog gluposti poput ovaj ima ovu igricu, a ovaj tamo nema onu. Shocked

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:04 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"]...općenito mi je smiješno kada se ljudi pozivaju na kvalitetu i izdržljivost mobitela, a mijenjaju ga svakih pola godine i to zbog gluposti poput ovaj ima ovu igricu, a ovaj tamo nema onu. :shock:[/quote]

Cuo sam da ima model s Wormsima! :shock: :banana: Prelazak na [b]takav[/b] model ipak treba razumjeti... O:)
Lord Sirius (napisa):
...općenito mi je smiješno kada se ljudi pozivaju na kvalitetu i izdržljivost mobitela, a mijenjaju ga svakih pola godine i to zbog gluposti poput ovaj ima ovu igricu, a ovaj tamo nema onu. Shocked

Cuo sam da ima model s Wormsima! Shocked Dancing banana Prelazak na takav model ipak treba razumjeti... Angel

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 19:15 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Cuo sam da ima model s Wormsima! :shock: :banana: Prelazak na [b]takav[/b] model ipak treba razumjeti... O:)[/quote]
Možda bi trebali tražiti od fakulteta da svim asistentima kupi takav model, pa da prije žalbi na kolokvije iz elementarne matematike ispucaju frustracije igrajući wormse i tako smireni i staloženi objašnjavaju studentima gdje su im skinuti bodovi :lol:
vsego (napisa):
Cuo sam da ima model s Wormsima! Shocked Dancing banana Prelazak na takav model ipak treba razumjeti... Angel

Možda bi trebali tražiti od fakulteta da svim asistentima kupi takav model, pa da prije žalbi na kolokvije iz elementarne matematike ispucaju frustracije igrajući wormse i tako smireni i staloženi objašnjavaju studentima gdje su im skinuti bodovi Laughing

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 19:22 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

dapace, ima ih nekoliko... ponesto sony-ericssona i 3 siemensa (s65, m75 i njegova manje robusna kopija mislim da je cx75) :g:

mobitel u ducanu znaci da nije zakljucan na neku mrezu i brand (tipa vodatel i slicno)
ono sto je meni glupo je da zakljucaju mob od 2000kn, ako ga ti zelis otkljucati - gubis garanciju....
doduse, zato se lock na mrezu vrati prije upotrebe garancije i sve 5 :g:
ofkors, ne u sluzbenim servisima, vec kod poznatih unlockera :g:
i to nije ilegalno or smth... zapravo, upitna je legalnost zakljucavanja mobitela... no, ljudi se snalaze :g:

ja se trenutno bavim time da zakljucim po cemu je smartphone smart... naime, jos kuzim za one nokie koje imaju duplu tastaturu i symbian OS..
ako sam dobro skuzila, zapravo, neki OS mobitel cini smart, rajt?
i ofkors, koje su meni prednosti takvog mobitela....
i ofkors, smart mi nikad nece biti mob koji ima win os na sebi :g:
dapace, ima ih nekoliko... ponesto sony-ericssona i 3 siemensa (s65, m75 i njegova manje robusna kopija mislim da je cx75) Mr. Green

mobitel u ducanu znaci da nije zakljucan na neku mrezu i brand (tipa vodatel i slicno)
ono sto je meni glupo je da zakljucaju mob od 2000kn, ako ga ti zelis otkljucati - gubis garanciju....
doduse, zato se lock na mrezu vrati prije upotrebe garancije i sve 5 Mr. Green
ofkors, ne u sluzbenim servisima, vec kod poznatih unlockera Mr. Green
i to nije ilegalno or smth... zapravo, upitna je legalnost zakljucavanja mobitela... no, ljudi se snalaze Mr. Green

ja se trenutno bavim time da zakljucim po cemu je smartphone smart... naime, jos kuzim za one nokie koje imaju duplu tastaturu i symbian OS..
i ofkors, smart mi nikad nece biti mob koji ima win os na sebi Mr. Green

Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 19:44 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote] Možda bi trebali tražiti od fakulteta da svim asistentima kupi takav model, pa da prije žalbi na kolokvije iz elementarne matematike ispucaju frustracije igrajući wormse i tako smireni i staloženi objašnjavaju studentima gdje su im skinuti bodovi [/quote]

Mislim da bi bilo jeftinije traziti da fakultet svakom studentu kupi malo ogledalo da se ovaj malo zagleda u sebe i razmisli o sebi i svom polozaju u zivotu i svijetu prije nego izleti s odredenim izjavama.
Citat:
Možda bi trebali tražiti od fakulteta da svim asistentima kupi takav model, pa da prije žalbi na kolokvije iz elementarne matematike ispucaju frustracije igrajući wormse i tako smireni i staloženi objašnjavaju studentima gdje su im skinuti bodovi

Mislim da bi bilo jeftinije traziti da fakultet svakom studentu kupi malo ogledalo da se ovaj malo zagleda u sebe i razmisli o sebi i svom polozaju u zivotu i svijetu prije nego izleti s odredenim izjavama.

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 20:05 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Mislim da bi bilo jeftinije traziti da fakultet svakom studentu kupi malo ogledalo da se ovaj malo zagleda u sebe i razmisli o sebi i svom polozaju u zivotu i svijetu prije nego izleti s odredenim izjavama.[/quote]
Uh, ako se ovo na mene odnosi, ja sam bio samo malčice irky (ironičan ;) - hence the smiley).

A dosta ogledala ima ionako u wc-u :)
Martinab (napisa):

Uh, ako se ovo na mene odnosi, ja sam bio samo malčice irky (ironičan Wink - hence the smiley).

A dosta ogledala ima ionako u wc-u Smile

venovako
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

56 = 65 - 9

PostPostano: 20:12 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]ja se trenutno bavim time da zakljucim po cemu je smartphone smart... naime, jos kuzim za one nokie koje imaju duplu tastaturu i symbian OS..
i ofkors, smart mi nikad nece biti mob koji ima win os na sebi :g:[/quote]

E, Nesi, jel ti ikad zatrebao neki zgodni utility, nemas laptop ni "dlanovnik", a cak da i posjedujes neko HPovo cudoviste od calca neces ga nosit sa sobom na plazu ili u birtiju?

Stovise, taj utility ne postoji gotov i/ili free u mobile Java izvedbi?

I voljna si i u stanju napisati ga?

Tada zbilja "smart" postaje smart, jer tko god je probao pisati midlete na standardno sugavim implementacijama mobile Jave za jeftilen mobove (kao npr. Nokia 3100) zna kakav je to pakao i sudjeni neuspjeh.

Zbilja bih se volio poigrati Win or Symbian uredjajem, nisam jos imao prilike.

OT, ali nece nam valjda zamjerit: kao poznavatelj Siemensa, reci, znas li postoji li ikakva mogucnost za update softvera na CX65?

Mob mi se povremeno smrzne tako da radi jedino reset s baterijom unutra-van, i to u tocno odredjenim aplikacijama.
Nesi (napisa):
i ofkors, smart mi nikad nece biti mob koji ima win os na sebi Mr. Green

E, Nesi, jel ti ikad zatrebao neki zgodni utility, nemas laptop ni "dlanovnik", a cak da i posjedujes neko HPovo cudoviste od calca neces ga nosit sa sobom na plazu ili u birtiju?

Stovise, taj utility ne postoji gotov i/ili free u mobile Java izvedbi?

I voljna si i u stanju napisati ga?

Tada zbilja "smart" postaje smart, jer tko god je probao pisati midlete na standardno sugavim implementacijama mobile Jave za jeftilen mobove (kao npr. Nokia 3100) zna kakav je to pakao i sudjeni neuspjeh.

OT, ali nece nam valjda zamjerit: kao poznavatelj Siemensa, reci, znas li postoji li ikakva mogucnost za update softvera na CX65?

Mob mi se povremeno smrzne tako da radi jedino reset s baterijom unutra-van, i to u tocno odredjenim aplikacijama.

[Vrh]
wookie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 3

PostPostano: 22:23 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

OK, hvala svima, vidim da se rasprava malo oduljila...Odlučila sam ga kupiti preko oglasnika pa što bude, bude..ako ne bude dobar, onda ubojstvo(ili samoubojstvo jer sam dugo skupljala pare za mob):) ...Htjela sam povećati svima karme jer ste mi pomogli, ali ne mogu..Inače, razmišljala sam o ovim mobitelima preko simpe,vipa i tele2 ali jednostavno je ovaj bolji...
OK, hvala svima, vidim da se rasprava malo oduljila...Odlučila sam ga kupiti preko oglasnika pa što bude, bude..ako ne bude dobar, onda ubojstvo(ili samoubojstvo jer sam dugo skupljala pare za mob)Smile ...Htjela sam povećati svima karme jer ste mi pomogli, ali ne mogu..Inače, razmišljala sam o ovim mobitelima preko simpe,vipa i tele2 ali jednostavno je ovaj bolji...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 0:51 pet, 16. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="venovako"]Tada zbilja "smart" postaje smart, jer tko god je probao pisati midlete na standardno sugavim implementacijama mobile Jave za jeftilen mobove (kao npr. Nokia 3100) zna kakav je to pakao i sudjeni neuspjeh.[/quote]

ok, misilm da sam sfatila, tnx :wink:

[quote="venovako"]Zbilja bih se volio poigrati Win or Symbian uredjajem, nisam jos imao prilike.[/quote]

ne znam sta ce mi djed mraz donijeti pod bor.... we'll see :g:
(citaj: iskoristavat cu te da mi pisakras programe :g:)

[quote="venovako"]OT, ali nece nam valjda zamjerit: kao poznavatelj Siemensa, reci, znas li postoji li ikakva mogucnost za update softvera na CX65?
Mob mi se povremeno smrzne tako da radi jedino reset s baterijom unutra-van, i to u tocno odredjenim aplikacijama.[/quote]

nisam ti ja neki poznavatelj, ja ih samo volim... uglavnom :wink:
nisam 100% ziher, ali imam filing da su to rel. nedavno spominjali na h.a.cellular.gsm.... ok, dopustam da mi se i zmjesalo u glavi... ali koliko sam upoznata, ako je izasao novi, onda postoji i mogucnosti updatea, zar ne?
javi na pm pa ti proslijedim email jednog poznatog unlockera, mislim da ce on najbolje znati (jer i servisira uredjaje)

inace, meni se blokao tu i tamo na pocetku... nakonprve godine je sve proslo... sad guli cetvrtu... s45...
venovako (napisa):

ok, misilm da sam sfatila, tnx Wink

venovako (napisa):

ne znam sta ce mi djed mraz donijeti pod bor.... we'll see Mr. Green
(citaj: iskoristavat cu te da mi pisakras programe Mr. Green)

venovako (napisa):

nisam ti ja neki poznavatelj, ja ih samo volim... uglavnom Wink
nisam 100% ziher, ali imam filing da su to rel. nedavno spominjali na h.a.cellular.gsm.... ok, dopustam da mi se i zmjesalo u glavi... ali koliko sam upoznata, ako je izasao novi, onda postoji i mogucnosti updatea, zar ne?
javi na pm pa ti proslijedim email jednog poznatog unlockera, mislim da ce on najbolje znati (jer i servisira uredjaje)

inace, meni se blokao tu i tamo na pocetku... nakonprve godine je sve proslo... sad guli cetvrtu... s45...

rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 10:03 pet, 16. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma meni je dovoljno da mogu zvat s mobitela i slat sms...opće me ne privlaće ti skupi mobiteli, kaj će ti to... :roll: bolje potrošit lovu na nekaj drugo...meni je jedan mobitel pao u vodu (i prestao radit), jedan mi je samo pao (i prestao radit), sad imam opet novi i on mi je isto pao već sto puta, tak da je meni puno bolje imat neki jeftini mob pa ak ga strgam nije bed 8)
ma meni je dovoljno da mogu zvat s mobitela i slat sms...opće me ne privlaće ti skupi mobiteli, kaj će ti to... Rolling Eyes bolje potrošit lovu na nekaj drugo...meni je jedan mobitel pao u vodu (i prestao radit), jedan mi je samo pao (i prestao radit), sad imam opet novi i on mi je isto pao već sto puta, tak da je meni puno bolje imat neki jeftini mob pa ak ga strgam nije bed Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum