Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Be there or be square! |
Dolazim sigurno (osim ako mi bojler padne na glavu) |
|
65% |
[ 17 ] |
Ako se slucajno zateknem na Brdu, doci cu |
|
23% |
[ 6 ] |
Doci cu samo pod tezim sredstvima prisile |
|
7% |
[ 2 ] |
Ne postoje dovoljno teska sredstva prisile (as in "nisam lud da jos i na to gubim vrijeme") |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 26 |
|
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:19 pon, 26. 12. 2005 Naslov: Bonus vjezbe: rekurzije & slozenost |
|
|
Dva poglavlja nekadasnjeg UuRa koja su ukinuta kako studenti ne bi previse naucili, a ja ih (poglavlja, ne studente :twisted: ;)) smatram korisnima... :)
Dakle, ideja mi je odrzati dodatne vjezbe u terminu konzultacija (uto, 16-18[i][/i]), vjerojatno drugi utorak nakon praznika (17.1.2006). :) Vjezbe su neobavezne (dapace, beskorisne iz perspektive sirovog polaganja ispita) i odrzat ce se samo ako bude interesa studenata. 8)
Ono sto eventualno naucite tamo, [b]smijete[/b] koristiti na kolokvijima, ali minimalne su sanse da cete imati prilike, dakle preporucam dolazak samo onima koji actually zele [b]cuti[/b] to gradivo. :) Eventualno vam moze olaksati razumijevanje rekurzija koje se rade u C-u. 8)
Krenuo bih u pricicu s rekurzijama, a slozenost bi malo spomenuli ako ostane vremena. :) Bude li interesa, lako ugovorimo jos jedne takve vjezbe, recimo nakon zavrsnih ispita ili u drugom semestru (tradicionalno, C nema vjezbe prva dva tjedna). 8)
Ovdje cu staviti obavijest o definitivnom terminu, a do tada bih volio nekakav response, da imam osjecaja koliko ljudi ce se pojaviti. :)
:wave:
P.S. Onaj jedan koji je u anketi glas(ov)ao da ce "sigurno doci", to sam ja, jer ipak namjeravam doci... ;)
Dva poglavlja nekadasnjeg UuRa koja su ukinuta kako studenti ne bi previse naucili, a ja ih (poglavlja, ne studente ) smatram korisnima...
Dakle, ideja mi je odrzati dodatne vjezbe u terminu konzultacija (uto, 16-18), vjerojatno drugi utorak nakon praznika (17.1.2006). Vjezbe su neobavezne (dapace, beskorisne iz perspektive sirovog polaganja ispita) i odrzat ce se samo ako bude interesa studenata.
Ono sto eventualno naucite tamo, smijete koristiti na kolokvijima, ali minimalne su sanse da cete imati prilike, dakle preporucam dolazak samo onima koji actually zele cuti to gradivo. Eventualno vam moze olaksati razumijevanje rekurzija koje se rade u C-u.
Krenuo bih u pricicu s rekurzijama, a slozenost bi malo spomenuli ako ostane vremena. Bude li interesa, lako ugovorimo jos jedne takve vjezbe, recimo nakon zavrsnih ispita ili u drugom semestru (tradicionalno, C nema vjezbe prva dva tjedna).
Ovdje cu staviti obavijest o definitivnom terminu, a do tada bih volio nekakav response, da imam osjecaja koliko ljudi ce se pojaviti.
P.S. Onaj jedan koji je u anketi glas(ov)ao da ce "sigurno doci", to sam ja, jer ipak namjeravam doci...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:47 pon, 26. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="MKova"]mene bi recimo zanimalo da se malo govori o rekurziji u quick sortu...
dakle doći ću osim ako gradivo nije stvarno za početnike i ako nije više od 1h iza regularne nastave.[/quote]
Pretpostavka je da slusaci ne znaju nista o rekurziji, dakle ciljam na pocetnike. :? Negdje cu sigurno ubaciti i QS jer je to jedan od vaznijih primjera koristenja rekurzije, no prije toga idu sve one "osnove" (faktorijele, ispis broja znamenku po znamenku i sl). :)
Sto se termina tice, pise ti gore, pa procijeni. 8)
MKova (napisa): | mene bi recimo zanimalo da se malo govori o rekurziji u quick sortu...
dakle doći ću osim ako gradivo nije stvarno za početnike i ako nije više od 1h iza regularne nastave. |
Pretpostavka je da slusaci ne znaju nista o rekurziji, dakle ciljam na pocetnike. Negdje cu sigurno ubaciti i QS jer je to jedan od vaznijih primjera koristenja rekurzije, no prije toga idu sve one "osnove" (faktorijele, ispis broja znamenku po znamenku i sl).
Sto se termina tice, pise ti gore, pa procijeni.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:01 uto, 10. 1. 2006 Naslov: |
|
|
Dakle, "bonus" vjezbe ce biti iduci utorak, 17.1.2006. u 16:00 (+ak.cetvrt ;)).
Termin za onaj drugi utorak (24.1.) nisam uspio dobiti, pa se moze desiti da ovaj utorak ostanemo dulje (tj. dokle nam se da ;)).
Dakle, "bonus" vjezbe ce biti iduci utorak, 17.1.2006. u 16:00 (+ak.cetvrt ).
Termin za onaj drugi utorak (24.1.) nisam uspio dobiti, pa se moze desiti da ovaj utorak ostanemo dulje (tj. dokle nam se da ).
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 20:29 čet, 19. 1. 2006 Naslov: |
|
|
Iskreno, posjecenost me ugodno iznenadila. :D Ja se nadam da je bilo barem donekle zanimljivo i da ce se u nekom trenutku pokazati korisno. :)
Na zalost, nije bilo vremena da se obradi slozenost, no rekurzije ce trebati u drugom semestru, pa sam se radije s time pozabavio. :|
Hvala svima koji su dosli! :wave:
Iskreno, posjecenost me ugodno iznenadila. Ja se nadam da je bilo barem donekle zanimljivo i da ce se u nekom trenutku pokazati korisno.
Na zalost, nije bilo vremena da se obradi slozenost, no rekurzije ce trebati u drugom semestru, pa sam se radije s time pozabavio.
Hvala svima koji su dosli!
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: