Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

O 1. kolokviju
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Obične diferencijalne jednadžbe
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Unnamed One
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
11 = 11 - 0

PostPostano: 12:53 sri, 14. 12. 2005    Naslov: O 1. kolokviju Citirajte i odgovorite

(1) Zna li netko kada bi trebali biti rezultati prvog kolokvija iz ODJ-a - na kolokviju nije nishta pisalo.

(2) Koliko prvi kolokvij nosi bodova. Bilo je 6 zadataka, na kolokviju je pisalo da svaki zadatak nosi 20 bodova. Na oglasnoj plochi pishe da svaki kolokvij iz ODJ-a nosi po 100 bodova...
(1) Zna li netko kada bi trebali biti rezultati prvog kolokvija iz ODJ-a - na kolokviju nije nishta pisalo.

(2) Koliko prvi kolokvij nosi bodova. Bilo je 6 zadataka, na kolokviju je pisalo da svaki zadatak nosi 20 bodova. Na oglasnoj plochi pishe da svaki kolokvij iz ODJ-a nosi po 100 bodova...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 13:15 sri, 14. 12. 2005    Naslov: Re: O 1. kolokviju Citirajte i odgovorite

[quote="Unnamed One"](1) Zna li netko kada bi trebali biti rezultati prvog kolokvija iz ODJ-a - na kolokviju nije nishta pisalo.

(2) Koliko prvi kolokvij nosi bodova. Bilo je 6 zadataka, na kolokviju je pisalo da svaki zadatak nosi 20 bodova. Na oglasnoj plochi pishe da svaki kolokvij iz ODJ-a nosi po 100 bodova...[/quote]
asist. Radovcic je na vjezbama optimisticno rekla da ce rezultati biti prije nove godine 8)

S obzirom na to da je tih 20 bodova dodano, pomakao se i prag ocjenjivanja (kolko se sjecam mislim da se je svaki prag pomaknuo za 5 bodova)
Unnamed One (napisa):

asist. Radovcic je na vjezbama optimisticno rekla da ce rezultati biti prije nove godine Cool

S obzirom na to da je tih 20 bodova dodano, pomakao se i prag ocjenjivanja (kolko se sjecam mislim da se je svaki prag pomaknuo za 5 bodova)

Gost

PostPostano: 21:10 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Profesor nam je na predavanjima reko da je dobio e-mailom "sirove rezultate", štogod to značilo...

Pa je moje pitanje, kad ćemo mi dobit ikakve rezultate? Pa može i sirove. :)) Na web na primjer.

Pozdrav asistentima u nadi da prate forum.
Profesor nam je na predavanjima reko da je dobio e-mailom "sirove rezultate", štogod to značilo...

Pa je moje pitanje, kad ćemo mi dobit ikakve rezultate? Pa može i sirove. Smile) Na web na primjer.

Pozdrav asistentima u nadi da prate forum.

[Vrh]
vili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 55 - 24

PostPostano: 21:17 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]kad ćemo mi dobit ikakve rezultate?[/quote]

Pitao sam profesora nakon toga, rekao je: "skoro", ma štogod to značilo :?

A sad na nama ostaje da budemo strpljivi :whistle2:

Inače, IMHO asistenti iz odj-a baš i ne gledaju forum.
Anonymous (napisa):
kad ćemo mi dobit ikakve rezultate?

Pitao sam profesora nakon toga, rekao je: "skoro", ma štogod to značilo Confused

A sad na nama ostaje da budemo strpljivi Whistle

Inače, IMHO asistenti iz odj-a baš i ne gledaju forum.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

140 = 152 - 12

PostPostano: 21:38 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Inače, rekao je profesor da su rezultati dobri (i nadodao da je to u smislu da postoje ljudi koji su zadovoljili minimum). :lol:
Inače, rekao je profesor da su rezultati dobri (i nadodao da je to u smislu da postoje ljudi koji su zadovoljili minimum). Laughing

Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 22:36 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa onda su i rezultati svih kolokvija koje su pisali bolonjci dobri... :D
Ne znam čemu galama... :lol:
Pa onda su i rezultati svih kolokvija koje su pisali bolonjci dobri... Very Happy
Ne znam čemu galama... Laughing

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 0:35 pet, 16. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Melkor"]Inače, rekao je profesor da su rezultati dobri (i nadodao da je to u smislu da postoje ljudi koji su zadovoljili minimum). :lol:[/quote]
Kada kolokvij niti nije bio strašno težak [size=7](no svejedno sam uspio zabrljati 1.5 zadataka...ahh bit će bolje)[/size]
Melkor (napisa):
Inače, rekao je profesor da su rezultati dobri (i nadodao da je to u smislu da postoje ljudi koji su zadovoljili minimum). Laughing

Kada kolokvij niti nije bio strašno težak (no svejedno sam uspio zabrljati 1.5 zadataka...ahh bit će bolje)

D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-7 = 34 - 41
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)

PostPostano: 20:37 sri, 21. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Opet nula bodova za rezultate na netu... Fakat nije fora... Mislim saznao sam broj bodova, ali mi još jedino nije jasno koliki je max broj bodova?
Opet nula bodova za rezultate na netu... Fakat nije fora... Mislim saznao sam broj bodova, ali mi još jedino nije jasno koliki je max broj bodova?

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 20:50 sri, 21. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D4rk0"]Opet nula bodova za rezultate na netu... Fakat nije fora... Mislim saznao sam broj bodova, ali mi još jedino nije jasno koliki je max broj bodova?[/quote]
Max. broj bodova je 120. Čini mi se da ćeš još jednom morati doći na brdo jer su ispravljena i bodovana samo prva 3 zadatka - drugi asistent je u gužvi jer ima još neke kolokvije za ispraviti, tako da se još bodovi zadnja 3 zadatka trebaju pričekati (osim ako su već ispravljeni a ja ćorav nisam primjetio).
D4rk0 (napisa):

Max. broj bodova je 120. Čini mi se da ćeš još jednom morati doći na brdo jer su ispravljena i bodovana samo prva 3 zadatka - drugi asistent je u gužvi jer ima još neke kolokvije za ispraviti, tako da se još bodovi zadnja 3 zadatka trebaju pričekati (osim ako su već ispravljeni a ja ćorav nisam primjetio).

D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)

PostPostano: 19:00 čet, 22. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma nisam ja dolazio na brdo nego mi je dojavljeno koliko sam dobio... Znači to je samo iz prva tri zadatka... Dovraga, a baš sam mislio da sam onda ok napisao :D
ma nisam ja dolazio na brdo nego mi je dojavljeno koliko sam dobio... Znači to je samo iz prva tri zadatka... Dovraga, a baš sam mislio da sam onda ok napisao Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 21:09 čet, 22. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Asistent Raguz je jucer na vjezbama iz modeliranja rekao da zadatke iz odja nije jos stigao ni pogledati :vidivamo:
Asistent Raguz je jucer na vjezbama iz modeliranja rekao da zadatke iz odja nije jos stigao ni pogledati Gledaj dobro sta ti pokazujem

filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 22:01 čet, 22. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Grga"]Asistent Raguz je jucer na vjezbama iz modeliranja rekao da zadatke iz odja nije jos stigao ni pogledati :vidivamo:[/quote]
istina, ja sam ga danas pitao na zalbama, kad ce rezultati iz odj-a biti i on je reko da je zatrpan kolokvijama. A od danas je jos vise zatrpan jer je davao kolokvij farmaceutima, pa je itekako zatrpan!! :( :(
Grga (napisa):
Asistent Raguz je jucer na vjezbama iz modeliranja rekao da zadatke iz odja nije jos stigao ni pogledati Gledaj dobro sta ti pokazujem

istina, ja sam ga danas pitao na zalbama, kad ce rezultati iz odj-a biti i on je reko da je zatrpan kolokvijama. A od danas je jos vise zatrpan jer je davao kolokvij farmaceutima, pa je itekako zatrpan!! Sad Sad

Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 22:10 čet, 22. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"][quote="Grga"]Asistent Raguz je jucer na vjezbama iz modeliranja rekao da zadatke iz odja nije jos stigao ni pogledati :vidivamo:[/quote]
istina, ja sam ga danas pitao na zalbama, kad ce rezultati iz odj-a biti i on je reko da je zatrpan kolokvijama. A od danas je jos vise zatrpan jer je davao kolokvij farmaceutima, pa je itekako zatrpan!! :( :([/quote]
Meni bi najlogičnije bilo da je ispravio ono što se prvo pisalo. Mislim, nije da mu se petljam u posao, al to sam očekivala...
filipnet (napisa):
Grga (napisa):

istina, ja sam ga danas pitao na zalbama, kad ce rezultati iz odj-a biti i on je reko da je zatrpan kolokvijama. A od danas je jos vise zatrpan jer je davao kolokvij farmaceutima, pa je itekako zatrpan!! Sad Sad

Meni bi najlogičnije bilo da je ispravio ono što se prvo pisalo. Mislim, nije da mu se petljam u posao, al to sam očekivala...

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 22:56 čet, 22. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

i meni bi to bilo logicnije!! ali nije tako bilo!! :( :( sad cemo morat cekat rezultate!! :cry: :cry:
i meni bi to bilo logicnije!! ali nije tako bilo!! Sad Sad sad cemo morat cekat rezultate!! Crying or Very sad Crying or Very sad

vili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 55 - 24

PostPostano: 12:22 sub, 24. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel itko ima kakvu informaciju kad bi mogli biti rezultati(2. dio)?

Na stranici odj-a nema ništa, čak ni prvi dio(zadnja promjena 28.9.2005).

Kad su nam rekli da će rezultati biti do nove godine, bilo mi je smiješno(pisali smo 9.12. za neupućene), a sad si sve nešto mislim da bi bilo dobro da i dotad dođu :?

Kad su nam rekli da će rezultati biti do nove godine, bilo mi je smiješno(pisali smo 9.12. za neupućene), a sad si sve nešto mislim da bi bilo dobro da i dotad dođu Confused

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 13:07 sub, 24. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vili"]Jel itko ima kakvu informaciju kad bi mogli biti rezultati(2. dio)?

Kad su nam rekli da će rezultati biti do nove godine, bilo mi je smiješno(pisali smo 9.12. za neupućene), a sad si sve nešto mislim da bi bilo dobro da i dotad dođu :?[/quote]
Iskreno sumnjam da će se rezultati staviti na oglasnu ploču prije 9.1 :?
vili (napisa):

Kad su nam rekli da će rezultati biti do nove godine, bilo mi je smiješno(pisali smo 9.12. za neupućene), a sad si sve nešto mislim da bi bilo dobro da i dotad dođu Confused

Iskreno sumnjam da će se rezultati staviti na oglasnu ploču prije 9.1 Confused

vili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 55 - 24

PostPostano: 18:37 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[size=18]Napokon su stigli rezultati![/size] :yes: :thankyou:

[url]http://web.math.hr/~tambaca/odj/rezultati05-06.html[/url]
Napokon su stigli rezultati! Yes! Thank you

http://web.math.hr/~tambaca/odj/rezultati05-06.html

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Obične diferencijalne jednadžbe Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum