Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Studomat-nema raspolozivih rokova

Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 13:04 sri, 4. 1. 2006    Naslov: Studomat-nema raspolozivih rokova Citirajte i odgovorite

Pao sam 2. godinu i sad hocu prijaviti neke ispite, al na studomatu pise da nema raspolozivih rokova za kolegije koji su mi ostali od prosle, a nisam ih ponovo upisivao, a onih kolegija, koje sam ponovo upisivao jer nisam imao potpis, uopce nema.
O cemu je rijec?
Hvala
Pao sam 2. godinu i sad hocu prijaviti neke ispite, al na studomatu pise da nema raspolozivih rokova za kolegije koji su mi ostali od prosle, a nisam ih ponovo upisivao, a onih kolegija, koje sam ponovo upisivao jer nisam imao potpis, uopce nema.
O cemu je rijec?
Hvala

[Vrh]
venovako
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
56 = 65 - 9

PostPostano: 13:11 sri, 4. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vjerovatno se o tome vec na Forumu pisalo, no ako nije:

Malo mi je cudno da nisi dosad primijetio kako je to vec ustaljena praksa: prijave ispita se omogucuju u pravilu tjedan dana prije rokova.

Za slucaj ponovnog upisa kolegija ne znam, no zvuci kao dobar razlog za posjet referadi...
Vjerovatno se o tome vec na Forumu pisalo, no ako nije:

Malo mi je cudno da nisi dosad primijetio kako je to vec ustaljena praksa: prijave ispita se omogucuju u pravilu tjedan dana prije rokova.

Za slucaj ponovnog upisa kolegija ne znam, no zvuci kao dobar razlog za posjet referadi...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:36 sri, 4. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pisalo se o tome [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5400]ovdje[/url], ali mislio sam da su tada uneseni svi rokovi... :grebgreb: Ako nekom od studenata koji su redovito upisali godinu nije problem, provjerite mozete li vi prijavljivati ispite. 8)

Ako ne - tko ceka, taj i doceka... :D

Ako da - preporucam gostu da posjeti Referadu. :?
Pisalo se o tome ovdje, ali mislio sam da su tada uneseni svi rokovi... Kotacici rade 100 na sat Ako nekom od studenata koji su redovito upisali godinu nije problem, provjerite mozete li vi prijavljivati ispite. Cool

Ako ne - tko ceka, taj i doceka... Very Happy

Ako da - preporucam gostu da posjeti Referadu. Confused

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
91 = 108 - 17

PostPostano: 13:46 sri, 4. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Pisalo se o tome [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5400]ovdje[/url], ali mislio sam da su tada uneseni svi rokovi... :grebgreb: Ako nekom od studenata koji su redovito upisali godinu nije problem, provjerite mozete li vi prijavljivati ispite. 8)

Ako ne - tko ceka, taj i doceka... :D

Ako da - preporucam gostu da posjeti Referadu. :?[/quote]
nema raspolozivih rokova... :neznam:
vsego (napisa):
Pisalo se o tome ovdje, ali mislio sam da su tada uneseni svi rokovi... Kotacici rade 100 na sat Ako nekom od studenata koji su redovito upisali godinu nije problem, provjerite mozete li vi prijavljivati ispite. Cool

Ako ne - tko ceka, taj i doceka... Very Happy

Ako da - preporucam gostu da posjeti Referadu. Confused

nema raspolozivih rokova... Ja to stvarno ne znam

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:50 sri, 4. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Termini ispitnih rokova su poznati od pocetka akademske godine :arrow: [b]prijedlog Odgovornim Predstavnicima:[/b] na iducoj sjednici VVSa pitajte zasto se ceka s otvaranjem rokova na Studomatu. 8)
Termini ispitnih rokova su poznati od pocetka akademske godine Arrow prijedlog Odgovornim Predstavnicima: na iducoj sjednici VVSa pitajte zasto se ceka s otvaranjem rokova na Studomatu. Cool

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 1:48 ned, 22. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moj je problem slijedeći: Mogu prijaviti samo Matematičko modeliranje i UVIS, to mi je ostalo od druge godine, a nemrem ništa s treće, a baš sam krenul' prijaviti Vektorske prostore (s tim ispitom sam već pri kraju spremanja).
Je li možda na snazi neka odredba koja mi onemogućava pristup ispitima s treće godine, ak' nisam očistil' drugu?
Moj je problem slijedeći: Mogu prijaviti samo Matematičko modeliranje i UVIS, to mi je ostalo od druge godine, a nemrem ništa s treće, a baš sam krenul' prijaviti Vektorske prostore (s tim ispitom sam već pri kraju spremanja).
Je li možda na snazi neka odredba koja mi onemogućava pristup ispitima s treće godine, ak' nisam očistil' drugu?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:11 ned, 22. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]Je li možda na snazi neka odredba koja mi onemogućava pristup ispitima s treće godine, ak' nisam očistil' drugu?[/quote]

AFAIK ne. :zbunjen: Cak i nije jako rijetka pojava da netko polozi (skoro) dovoljno bodova s trece, pa padne jer nije pocistio drugu. :anishock2:

Ima takvih i na Forumu... :whistle2:

S obzirom na blizinu rokova, javi se MArini Borcic (e-mail, vjerujem znas (naci)). ;)
Crni (napisa):

AFAIK ne. Zbunjen Cak i nije jako rijetka pojava da netko polozi (skoro) dovoljno bodova s trece, pa padne jer nije pocistio drugu. Animated shock

Ima takvih i na Forumu... Whistle

S obzirom na blizinu rokova, javi se MArini Borcic (e-mail, vjerujem znas (naci)). Wink

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 2:17 ned, 22. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni pada na pamet samo scenarij da si ponovno upisao kolegij ove godine, a kako jos nije odslusan, pa da ga neda prijavit, kako je problem bio prosle godine... misljah da je to rijeseno.....

a valjda je problem u necem trecem....
ajd javi...
meni pada na pamet samo scenarij da si ponovno upisao kolegij ove godine, a kako jos nije odslusan, pa da ga neda prijavit, kako je problem bio prosle godine... misljah da je to rijeseno.....

a valjda je problem u necem trecem....
ajd javi...

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 11:16 ned, 22. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa vektorski prostori jos nisu "odslusani" ... ja isto ne mogu prijavit ispite iz kolegija koje sam upisala u ovom semestru.
pa vektorski prostori jos nisu "odslusani" ... ja isto ne mogu prijavit ispite iz kolegija koje sam upisala u ovom semestru.

Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 18:29 ned, 22. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Budem onda pričekal' da službeno završi semestar.
Budem onda pričekal' da službeno završi semestar.

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 21:13 ned, 22. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

nemoj, jer bi ti onda rok za prijavu mogao pobjeci.... javi se Marini....
odseci do nje u podrum, u RC... i pitaj...
nemoj, jer bi ti onda rok za prijavu mogao pobjeci.... javi se Marini....
odseci do nje u podrum, u RC... i pitaj...

Marina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 0

PostPostano: 14:51 pon, 30. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Od danas se mogu prijavljivati ispiti i za predmete upisane ove ak. godine, osim za Osnove mat. analize i Obične dif. jednadžbe, za koje se čekaju rezultati kolokvija.

Brucoši usmene ispite neće prijavljivati putem studomata, nego će se prijaviti upisom na ponuđene liste koje će nosioci kolegija oglasiti na vratima svojih kabineta.
Od danas se mogu prijavljivati ispiti i za predmete upisane ove ak. godine, osim za Osnove mat. analize i Obične dif. jednadžbe, za koje se čekaju rezultati kolokvija.

Brucoši usmene ispite neće prijavljivati putem studomata, nego će se prijaviti upisom na ponuđene liste koje će nosioci kolegija oglasiti na vratima svojih kabineta.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum